|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
10.3.2010 14:10:39   
bačko
Hanuši tega sem že gledala smo so samo taki:
http://trgovina.parnad.si/
Kakšnega imaš ti?

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
10.3.2010 14:43:12   
Hanuši
Jp mamo tega Kobold 130/131 z navadno in globinsko krtačo, pa zraven je še taka dolga gibljiva cev z uno mini krtačo za prah. So pa vsi Vorwerki te pokončne oblike. Sem se morala jaz tut navadit, samo sedaj ga pa ne zamenjam. Pa ta dva ta zadnja modela sta nova. Smo imeli še pri mojih doma tut unga starejšega, pa so bili težji.

When they placed you in my arms, you slipped into my heart

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
10.3.2010 14:55:51   
tecka
Evo, še nekaj okrog suhe kože za JanciF.
Žal boš morala kar sama pogruntat, kaj tamaučku ustreza.
Našemu je ognjič (resda v kozmetiki Bubchen) stanje kože poslabšal.
Alergologinja nam je za telo priporočila mleko od avene - trixera (mimogrede - zdaj jo dobiš v LJ lekarnah malo ceneje za jabolčka). Za lička pa kremo cicalfate. Po cicalfate je bilo stanje slabše, trixera pa našemu kar ustreza in jo uporabljam po kopanju.
Za kopanje pa uporabljam kopel od A-derme, ki sem jo kupila že pred obiskom alergologinje in našemu tudi ustreza.
Mustela mu ne ustreza.
No, alergologinja nam je za po kopanju priporočila tudi Excipial U lipolotion, uvoznik je medical intertrade, vendar pa tega v naši lekarni nimajo. Po njenih besedah je ta losjon še najcenejši - 8 eur, za ostale žaube sem dala okrog 15 - 20 eur. Ker pa mu avene kar ustreza, zaenkrat ostajam pri ponudbi domače lekarne.

Dostikrat za lička čez dan uporabim kar bepanten in se mi zdi kar učinkovit (Srečko ima kopalnico v mansardi, za ven ga rihtam v dnevni v pritličju). Meni se zdi, da sem dosti naredila že s tem, da ga ne umivam več z milom. Se je pa stanje po zadnji bolezni poslabšalo in bo spet treba malo pogosteje mazat, da pridemo do lep(š)e kože.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
10.3.2010 15:05:52   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Mini, tale batagel je pa res lep.Koliko si dala zanj? Pri nas si ga bomo tudi enkrat omislili, ampak v proračunu zanj ni placa še kakšno leto ali dve. Trenutno si želim nove kovtre in posteljnino, pa še to bo verjetno čakalo na jesen ali pa celo miklavža.
Bačko, trenutno imamo mi en sesalec od boscha, serije bsg (ne vem točno modela). V reviji za potrošnike je bil dobro ocenjen, ker zelo malo prahu vrača nazaj v prostor. Meni pa je zelo všeč tudi zato, ker ima v ohišju prostor za vse tiste drobne nastavke in zaenkrat nismo založili še nobenega.
Mony, za rombo pa poglej tudi na ebay. Enkrat so imeli v merkurju eno "akcijo", pa je šel naš pogledat še na ebay in je bil enak model slabih 200 eur cenejši. Je podobno kot pri otroški opremiuser posted image .

ma biu je glih v akciji pa sm dala okol 150, ga je pa mami pol kupvala k ni biu u akciji pa se ji zdi da je biu tm nekje med 300 in 400€..se tud ona ne spomne več..
bačko samo a ma ta taprvi sesalc vrečke not..

ja moja mami ma rombo in je zadovoljna..nismo še uspel probat ampak bom tud to zorganiziralauser posted image
ja pa moj dedi ga je kupu..in so tud zadovoljni..no prvič k ga je dau sesat ni zapru vrat-k najbolš da maš zaprta vrata čene je zmedn in 175 let sesa..no uglavnem in je pozabu zapret vrata in ga je pol po bajti iskauuser posted image user posted image user posted image user posted image

js sm pa čist boga..ok glava je zdj mal boš po 1,5 urnem spancu z marcelčkom ampak v ustih me pa še vedno grozn peče..ampak nam gastro odpovedala k bom pol spet čakala k idiot..aja pa nj povem da na ful kurm kamin pa sm u flisu-mela pa prej nism vročine..

aja pa kruuuulll mi noro tko da zdj nč pisat kva ste mel za kosilo..bomo to jutr al pa zvečer obdelaleuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
10.3.2010 15:15:09   
MONY25
nč, punce, dost bo čvekanja za par dni! računalnik gre na servis...user posted image upam, da bo čimprej zrihtan...

Za dežjem vedno posije sonček....:)

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
10.3.2010 15:16:25   
MONY25
nč punce, dost je čvekanja za par dni zame user posted image računalnik gre na servis...joj, kaj bom brez njegauser posted image

fajn bodte...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
10.3.2010 15:18:00   
MONY25
nč punce, zame je za par dni dost čvekanjauser posted image računalnik gre namreč na servis...joj, kaj bom brez njega user posted image pa še tak bedn vreme...

sm zdle gledala film Old dogs-hud film, sm se do solz skor nasmejala...user posted image priporočam...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
10.3.2010 15:18:53   
MONY25
no, evo, kok me zajebuser posted image ...10x mi je zdj vn vrgl user posted image

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
10.3.2010 15:28:51   
manna
No tud mene še ni odpihnilo...mi smo kar vsi trije doma, ker je zunaj res katastrofa! Nevem če sem že v zadnjih letih vidla tako bedno vreme - piha fuuuuul, pa še sneži zraven, tko da nam dela zamete pred okni in vrati - skoz okna sploh nič več ne vidim ker je belo.. kdaj bo končno pomlad?user posted image

Sesalec
- mi imamo Electrolux ampak že par let starega. Meni je kar kul, verjamem pa da so drugi še veliko boljši. Tisto Roombo bi pa tudi jaz, ampak nevem kako bi rešili s to našo eno nesrečno stopnico ki je v dnevnem prostoruuser posted image
tecka, a kar takole ne da bi vedeli ste preboleli bolezen..Dobro, da je mimo. Naša ima tudi obseg glavice 44cm - glede na ostalo ima torej kar veliko bučko user posted image Se spomnim da je mela že v trebuhu med nosečnostjo vedno večjo glavico kot je bilo predpisano povprečje...
Če bodo vaši tamalčki tko hujšali oz. se ne bodo redili, vas utegnemo še ujeti s kilažo!
Glede kremic - sploh ne uporabljamo nič zadnje čase. Niti mila, niti kreme, niti kopeli, nič. Samo vodo. Pa ni nobenih težav. Za ritko imam pa tisto originalno srbsko Pavlovićevo kremo al kako je že...je pa fajn.
Morm šibat, je jokec!

(odgovor članu MONY25)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
10.3.2010 15:43:10   
smrketa24
Hej punce!
Se javljam spet po nekem času. Sploh nimam časa za klepetanje. Berem vas pa skoz.
Joj, kako sneži. Mi ni nič všeč user posted image
Čestitke za rojstni dan vsem, ki ste sedaj praznovale ter za obmesečnice vaših lumpkov.

Danes že cel dan letam za Matejem. Prej je fasal eno ogromno buško user posted image Ker hoče samo še hodit, se je zabil v steno s čelom in sedaj ima lepotno buškico user posted image Itak jih ima že polno. Še posebej na glavi user posted image Včeraj je pa v omaro priletel in ima na ličku modrico.

Evo, sem ga danes ponela kako izgledajo njegovi podvigi. Sicer ponavadi naredi več korakov (cca. 15 v kosu), tu je pa prej odnehal user posted image

user posted image

26.05.2009 ob 23.56 sva postala ponosna starša malemu Mateju
23.10.2011 ob 02.25 pa je Matej dobil sestrico Mašo

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
10.3.2010 16:16:12   
bačko
Smrketa kako že hodi!Full hudo.user posted image user posted image user posted image user posted image
Aja moram vam povedati da je imale nečakinja dane spregled in da tehta 9570 g.Pri 5 mesecih.user posted image Me zanima koliko bo pa Lora tehtala.

< Sporočilo je popravil bačko -- 10.3.2010 16:17:38 >

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
10.3.2010 16:30:13   
mini86
http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke/odpoklic-otroski-avtosedez-isofix-basis-familyfix.html?Itemid=398

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
10.3.2010 17:01:35   
mojsonček
Dan lepotičke!

enga kvikija...

vse čestitke slavljenkam in malim sončkom, ki so včeraj in danes praznovali obmesečnice...

mini evo... sem dobla mail od male maše in ceno za couture modele, ki so najdražji...  na MM pridejo 35 € na rimbalzo 30.. ostali modeli ki so na MM okrog 30€ pa so na rimbalzo 22€ seveda je povsod treba plačat še poštnino na MM 3 € pri posameznem naročilu na rimbalzo pa 7€ za 5 parov... zdej se pa odločite kje bi naročile... na MM tistih modelov, ki so men všeč ni, vem pa, da jih lahko naroči... glede na vreme itak ne bodo aktualni še nekaj časa...
držim pesti, da bo gastro bpuser posted image

ta boučkani se čim prej pocajtajte...

aja... tecka... mi smo pri 6. bolezni, ki jo je fasala pred novim letom shujšali pol kg pa še ves ritem se nam je sesul... torej ste jo še dobr odnesl...

komaj sem tole spesnila...

pozdravčke vsem

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
10.3.2010 17:20:26   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: July08

Ja, bom pa danes prva jaz voščilauser posted image

VSE NAJBOLJŠE ZA 9 MESECEV...
                            .....Srečku in mamici Tecki.....
                            .....Daši in mamici Leniki......
                            .....Hani in mamici Blu......
                            .....in seveda naši Juliji...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
10.3.2010 17:23:04   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Punce rabim mnenje.user posted image Kupujem sesalec in me zanima kekšne sesalce kaj imate in kako ste zadovoljne z njimi.Jaz imam Rovusa samo je že zelo bogi ker vsak dan sesam.Gledam Hooverjeve sesalce z Hepa fitrom.

user posted image user posted image user posted image Hoover priporočam, imamo enega doma in je super :-)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
10.3.2010 17:29:06   
Mala_princeska
Tašča ma neki takega, lanski model in je ful dobro:
http://www.hoover.si/product/15250/#head3

Jst mam pa enega AEG, ki jih več ne delajo, pa je tud ok.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
10.3.2010 20:11:55   
10ka
ojla, se pridružujem jamranju glede vremena. upam, da bo do konca naših porodniških vseeno nastopila pomlad. čeprav zaenkrat slabo kaže. danes sva s katjo plesali na http://www.youtube.com/watch?v=Q64bQ-ZgtHc za boljšo voljo. pa je kratkoročno kar pomagalo user posted image

smrketa24 - čestitke mateju za tole krasno korakanje user posted image . se je tudi zelo dobro ujel ob padcu, kar je pri učenju hoje najbolj pomembno. user posted image

katja je začela stopicati ob opori in tudi rada pridela kakšno buško. samo ni hudga, sploh nima časa jokat, ko se ji ves čas tako mudiuser posted image .

tečka - samo da ste boljše. no, ste obdelali eno otroško bolezen kar med porodniško, pa ne bo treba bolniške nucat. čeprav tale 6 bolezen je meni čist čudna - moji dve je še nista imeli, pa tjaša kar rada pobere vsak virus in bakterijo, ki prifrli mimo nje. mislim, da sploh ni nujno, da jo prebolišuser posted image

evo, sem mogla dati punci sama spat in zdaj kar nekaj ni miru. ta velika je prehlajena in kašlja ko leži. zraven je pa začela brundati še katja... ojojoj, upam, da ne bo noč pretežkauser posted image

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
10.3.2010 20:55:50   
manna
'čer
smrketa, uu a že hodte tud vi! user posted image Revček, upam da ne pada prevečkrat! Kaj pa ob opori - če bi imel voziček na primer? Ali pa poganjalček?
A se mi sam zdi al je kar nekaj junijčkov preskočilo kobacanje? Ali pa morda niste obveščale o kobacalnih podvigih... Pa ravno berem knjigo Igriva vadba za dojenčke od Andreje Semolič, ki pravi da je kobacanje zelo pomembno..user posted image
No ja..
Drugač pa pr nas še kar piha, ampak se sploh ne sekiramo več. Pa ceste so zasnežene in menda tudi ledene, tako me obveščajo, sama namreč nisem pomolila nosa ven danes. MOČNO upam da bo kmalu boljše vreme, saj smo vendar marca, januar je šel mimoooo halooo, hočemo zvončke in trobentice!

mini86 poročaj kako je blo na pregledu!

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
10.3.2010 21:08:19   
kalanteja
pozdravljene

mi smo bili danes v posvetovalnici in ima Julija pri 9 mesecih 9800g, pridno je

no, glede kobacanja, naša hodi po vseh 4, lepo vstane, v kinderpetu grepa sedrži ograje, padla še ni, jo kar precej ahtam in sem opazila, da ko hoče  iz stoječega položaja nazaj na vse 4, se tk previdno z eno roko drži z drugo pa pristane na tleh, full se je lepo naučila, sploh ne vem  kdaj, nisem ji kazala, res me je presenetla, plazi se pa sploh ne

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
10.3.2010 21:11:24   
manna
kalanteja super !!!! user posted image user posted image user posted image

Upam da bo naša tudi napredovala..si ful želim da bo, čeprav počasi, a lepo stabilno..

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
10.3.2010 21:20:20   
lino
Najprej z veliiiko zamudo a iz srca BAČKO IN JULY VSE NAAAJBOLJŠE!!!!!user posted image user posted image user posted image

Smrketa, čestitke ob korakih...naš se pa raje zazihra in se z eno rokico še drži...naredi pa tudi že sam korak ali tri, ampak je še bolj majavuser posted image user posted image

Sesalci-mi imamo Igeo in sem sicer z njo zadvoljna, ker lahko vodno zrak prefiltriraš in malo olja not kaneš, pa imaš kao aromaterapijo...tudi sesa dobro in hkrati lahko pomivaš po tleh...je pa veliko dela, da ga sestaviš in potem razstaviš in očistiš...
Sama sem gledala tega H2O in pa Roombo, a zaenkrat ni denarja, morda nekoč, če bom imela hišo..

Grem sedaj spat...se javim, ko bom utegnila...NOOOČKO

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
10.3.2010 21:26:39   
mk8
Čer punce!

Mi smo bili včeraj pri P. Za seznam pod številko 13: 7500g, 69,5cm (hvala Bjondi!!!). Naslednji pregled mamo pri enem letu, za datum pa moram še poklicat. Me je kar mal napizdila, zakaj je v dveh mesecih pridobila "samo" 0,5 kg. Men se pa to sploh ne zdi tako malo, glede na to, kok poje. Me je spraševala, če ima 2x na dan flaško in če spije 250ml. Ja seveda, to lahko samo sanjam, največ kar je kadarkoli spila je bilo 180ml in še to zelo redko. Količina pojete kašice bi mogla biti 200g, kar tudi zelo redko poje. Je rekla, naj jo kar malo prisilim da vse poje user posted image  Pa je ne bom, ker vsakič, ko ji je dovolj, se ji začne po malem dvigovat in če ne neham takoj, zbruha vse, kar je pojedla, pa še prejšnji obrok user posted image user posted image . Ne vem, kako tem pediatrom ni jasno, da pač ne more bit čist vsak otrok po tistih tabelah no. Sem bila prou žalostna, ko smo šli domov, ker vem, da naredim vse, da bi dovolj pojedla. Pa če pač noče!! Napotila nas je k dermatologu, ker so se ji spustili neki flekci po trebuščku in nogicah. Pa smo bili že na dermatološki kliniki danes dopoldne in smo dobili kremico. Zaenkrat tista zdravnica še ne ve, od česa bi lahko fleki bili, zato smo dobili neko kremo, da zadevo omili in čez tri tedne smo spet naročeni, bo takrat kaj več vedela in videla. Drugo je pa vse BP.

Smrketa vaš Matej je pa ful dober, ko tkole že sam mašera okoli!! user posted image user posted image

Mini, upam da je bil pregled OK user posted image user posted image user posted image

Pa še user posted image user posted image user posted image  za vse bolančkane!!!

Bačko, a nečakinja pa kar 9570 pri petih mesecih?!? A ni pa to že malo preveč, al se samo men tako zdi, k je naša bolj drobna?

copatki - jaz jih ne bom naročala (no nikoli ne reci nikoli, tok govorite o njih, da mogoče tudi mene prime user posted image ). En par sem dobila od kolegice, pa ne vem, če niso lih te firme, ki jo boste naročale user posted image . Po pravici povedano, o copatkih sploh še ne razmišljam.

vreme - sploh ne bom o tem, ker ratam prav slabe volje. Sem že mislila, da prihaja pomlad, ko je bilo par tako lepih in toplih dni. Pa še Veronika se raje vozi v vozičku, če je topleje in je manj oblečena, ker lahko mal maha okol po vozičku. Zdej ko je tok mrzlo in more bit v pajacu, se tudi premikat ne more in ji na sprehodih ni nič preveč všeč.

Kolosej - men bi bilo tudi bolj všeč, če bi se dobile v torek ali sredo. Ob četrtkih imam namreč vaje na faksu in to ravno ob 11ih. Zadnjič, ko smo se dobile, so bile še študijske počitnice in vaj nismo imeli, zato sem lahko prišla. Zdaj je pa počitnic konec in so se vaje spet začele.

Papa

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu 10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
10.3.2010 21:29:16   
lino
hmmm, jst sem pa pozabila, smo bili tudi v ponedeljek na pregledu:
9 mesecev: 75cm in 8680g HVALA!!! Naslednji pregled pri 1 letu...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
10.3.2010 21:30:07   
mk8
Aja Manna, upam da še dokaj mirno preživite to noč, jutri naj bi bilo že najhuje mimo user posted image

Kalanteja ful super za Julijo in njene dosežke! Pa Lino in njenemu Maksiju tudi user posted image user posted image !!

Zdaj pa šibam, pride dragi domov, se cel dan nisva videla user posted image

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
10.3.2010 21:39:48   
10ka
ej bejbe, ne boste verjele, ampak pri vsem tem snegu imam jaz še vedno cel žur z mravljami. pa to s tistimi vrtnimi, ki pridejo spomladi, ne s kakšnimi faraonkami. mislim, tele moje mravlje čist nič ne berejo vremenskih napovedi. ko pride prvi marec se zbudijo, pa če je sonce al pa sneg. vsekakor - danes zjutraj sem kote po spalnicah našpricala z enim ful dobrim insekticidom, ki drži štiri tedne. in zdajle že maširajo nove mravljice po tistih kotih. misim.user posted image ...

no, tjaša tud žura na veliko, skoz hoče pit, kakat, zvezdo gledat, samo na srečo katje še ni uspela zbudit. zgleda, da bo splošna zabava mravljic in malih deklic danesuser posted image . ma kaj, ko jaz nisem tako mala, pa se mi ne žura z njimi...

srečanje - mi je ok torek ali pa sreda.

< Sporočilo je popravil 10ka -- 10.3.2010 21:40:50 >

http://liliputi.blogspot.com/

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?