mk8
|
Čer punce! Mi smo bili včeraj pri P. Za seznam pod številko 13: 7500g, 69,5cm (hvala Bjondi!!!). Naslednji pregled mamo pri enem letu, za datum pa moram še poklicat. Me je kar mal napizdila, zakaj je v dveh mesecih pridobila "samo" 0,5 kg. Men se pa to sploh ne zdi tako malo, glede na to, kok poje. Me je spraševala, če ima 2x na dan flaško in če spije 250ml. Ja seveda, to lahko samo sanjam, največ kar je kadarkoli spila je bilo 180ml in še to zelo redko. Količina pojete kašice bi mogla biti 200g, kar tudi zelo redko poje. Je rekla, naj jo kar malo prisilim da vse poje Pa je ne bom, ker vsakič, ko ji je dovolj, se ji začne po malem dvigovat in če ne neham takoj, zbruha vse, kar je pojedla, pa še prejšnji obrok . Ne vem, kako tem pediatrom ni jasno, da pač ne more bit čist vsak otrok po tistih tabelah no. Sem bila prou žalostna, ko smo šli domov, ker vem, da naredim vse, da bi dovolj pojedla. Pa če pač noče!! Napotila nas je k dermatologu, ker so se ji spustili neki flekci po trebuščku in nogicah. Pa smo bili že na dermatološki kliniki danes dopoldne in smo dobili kremico. Zaenkrat tista zdravnica še ne ve, od česa bi lahko fleki bili, zato smo dobili neko kremo, da zadevo omili in čez tri tedne smo spet naročeni, bo takrat kaj več vedela in videla. Drugo je pa vse BP. Smrketa vaš Matej je pa ful dober, ko tkole že sam mašera okoli!! Mini, upam da je bil pregled OK Pa še za vse bolančkane!!! Bačko, a nečakinja pa kar 9570 pri petih mesecih?!? A ni pa to že malo preveč, al se samo men tako zdi, k je naša bolj drobna? copatki - jaz jih ne bom naročala (no nikoli ne reci nikoli, tok govorite o njih, da mogoče tudi mene prime ). En par sem dobila od kolegice, pa ne vem, če niso lih te firme, ki jo boste naročale . Po pravici povedano, o copatkih sploh še ne razmišljam. vreme - sploh ne bom o tem, ker ratam prav slabe volje. Sem že mislila, da prihaja pomlad, ko je bilo par tako lepih in toplih dni. Pa še Veronika se raje vozi v vozičku, če je topleje in je manj oblečena, ker lahko mal maha okol po vozičku. Zdej ko je tok mrzlo in more bit v pajacu, se tudi premikat ne more in ji na sprehodih ni nič preveč všeč. Kolosej - men bi bilo tudi bolj všeč, če bi se dobile v torek ali sredo. Ob četrtkih imam namreč vaje na faksu in to ravno ob 11ih. Zadnjič, ko smo se dobile, so bile še študijske počitnice in vaj nismo imeli, zato sem lahko prišla. Zdaj je pa počitnic konec in so se vaje spet začele. Papa