|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke*2010
9.3.2010 19:09:24   
karbobo
tejči28: jst bi dala vaniljevo kremo...

nič rada ne berem negativnih stvari...mislimo pozitivno, ko kaj pride, se že spopadeš s tem...vse bo ok!user posted image

čau

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
9.3.2010 19:42:17   
Anonimen
karbobo iz jezika si mi vzela... jaz sem tut za vanilijovo kremo, pa čeprav jogurtova tut ni slaba...
glavno da je jagodna torta hehe oz. sadna pa kakorkoli user posted image

(odgovor članu karbobo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3552
9.3.2010 21:01:02   
tejči28
danes sem že vidla,da v šparu prodajajo jagode.lepe za videt po okusu pa tak tak.komaj čakam,da se sezona jagod začne.user posted image  

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
9.3.2010 21:40:35   
Anonimen
jaz kuplenih niti nesmem, vsaj svežih ne user posted image , alergija namreč...
drugače so pa domače zakon user posted image

(odgovor članu tejči28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3554
9.3.2010 22:47:12   
tpmc
hjoj jagode, mi imamo pa tako velik vrt, da se jih zdaj ze ful veselim :) z mojim očetom delava rastlinjak že pridno.. je rekel, da letos jaz skrbim za rožice.. hehe:)
no, jutri imam nuhalno, se ze ful veselima oba.
A ve ste/bote vzele cd ki ga speče?

Javim jutri kako je bilo, ob 19.00 imam..
pa lepo nočko user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
10.3.2010 7:03:17   
corfu
Dobro jutro

Kaj boste pa danes dobrega kuhale? Jaz sem čisto brez idej vsak dan isto...kaj kuhat, pa da še ustrežeš vsem user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
10.3.2010 7:08:12   
binabina
jutro vsem so user posted image !

ja včeri sm kupila v sparu jagode saj lepo so za videt ampak saldke pa skoraj nič no vsaj meni niso bile takod a sem jih mogal malo posaldkat,.... joj kaj sovražim že ta sneg !!!! poblad želim pomlad,....

drugače pa sem kar ok ,... vidim da ste kar težko temo odprle ampak se raje ne bom poglabljala vanjo sem malo vraževarna,...

aha kako pa je kaj glede sanj se vam ponoči kaj sanja ali spite k ubite ,....

meni se vsako noč kaj sanj a včasih kaj groznega včasih pa prijetne stvari,... no danes sem sanjala sa sem rodila zelo malo punčko ki skoraj ni nič jedal in da je vedno samo spala ??? hmmmm le kaj to pomeni,???
ne vem,.... a katera mogoče ve????

(odgovor članu tpmc)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
10.3.2010 7:16:28   
corfu
binabina kaj pa vem če ima to kašnem pomen tvoja podzavest, ki razmišlja vse možna stvari, potem se pa nekaj takega ustvariuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu binabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
10.3.2010 7:37:30   
nenka7
jutro!!

sem rekla, da vam moram takoj povedat, včeraj sem naredila svoj prvi nosečniški šoooopiiiing!!! user posted image  user posted image  user posted image  he he, pa da ne bo katera mislila, da v kakšni kepici ali kaj podobnega, tam imajo takšne cene, da sem se samo obrnila. šla sem v Xanako v lj in našla fuuuull luštne lanene hlače s pasom, čisto nosečniške. sicer črne barve, ampak nimajo drugih, pa sem si rekla, sej na črno se tudi full lepo vse majčke kombinirajo, naj bo. cena!? 20€ user posted image  sem bila ful vesela, da sem našla hlače, ki niso 50€ plus! no, potem sem še šteknarila po štacuni in si kupila še 2 majčki, te niso bile tako zelo poceni, cca 30€ ampak ful lepe, pa sem si v kabini polover pod majčke tlačila, da sem videla, če zdrži tudi večji trebuh in sem bila prijetno presenečena...

jah kaj, če bi bila pa rada lepa nosečka, he he user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
10.3.2010 8:24:43   
lillchy123
nenka7, čestitam za razvajanje!user posted image

držim pesti za vse, ki imaste danes preglede in zvečer pričakujem lepe novičke.

zdej pa še ena prošnja. a je včeri ktera gledala dr. Hous-a? jaz sem na sred zaspalauser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
10.3.2010 8:31:40   
marella1
No mi smo imeli pa včeraj NS, rezultati so dobri. Pravi Pušenjak, da izgleda da bomo imeli user posted image . Lahko me dodate na seznam, sem pa iz KR.

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
10.3.2010 8:35:21   
lillchy123
ooo, čestitke marella 1!user posted image user posted image user posted image in še ene za parček user posted image user posted image

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
10.3.2010 8:50:41   
mala2001
Punce, ne pozabit, da so danes mučeniki! Neki lepega za lubije pripravit!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3563
10.3.2010 9:05:01   
Natalija28
Dobro jutro.

Kaj pa jaz, ko sem včeraj že ob 19. uri ajala kot mali user posted image . Ob 3h ponoči pa rogovilila po sobi.user posted image Kak brezveze...

Že tuhtam kaj bom našemu naštimala danes ja.

Sneg mi gre pa že pošteno na živce...user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
10.3.2010 9:10:17   
archie
user posted image user posted image vsem za super rezultate NS!!! Mene oz. naju pa to caka jutri teden!! komaj cakam!

vceraj sva dalal razvit slikici od UZ, da ju bova v okvir in najinima stasema (kot prvi vnuk za vse)user posted image .

Kaj bomo kuhali? Uf ne vem. Danes kuha moj (je zaradi mraza doma, ker ne morejo delat v mrazu). Vceraj je bil makaron-flajš, jaz sem pa pojedla motovilec s krompirjem in jajcem.

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
10.3.2010 9:11:21   
lillchy123
jaz danes kuham krompirjevo musako z mletim meskom in bučkami. njami.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
10.3.2010 9:16:56   
mala2001
Pri nas bodo špageti s tuno in zelena solata - moška želja!

Neposredna povezava do sporočila: 3567
10.3.2010 10:36:20   
mala2001
Ali je nevarno za mene oz. plod, če sin dobi vodene koze? Jaz sem jih sicer že prebolela v otroštvu.user posted image

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
10.3.2010 11:01:25   
tejči28
zdravo vsem,

binabina verjetno se ti sanja tvoja podzavest,kar pač nočeš misli čez dan,se ti pol sanja.Pomoje to nič ne pomeni.

nenka7 prav,da se razvajaš in si kupuješ lepe obleke.pa še ugodne so bile.

Jaz bom danes kuhala kislo repo,pa ajdove žgance z ocvirki,pa pečenico poleg.

mala2001,če si ti že prebolela vodene koze,se jih tak ne moreš več nalezit,ker imaš protitelesa  že itak v telesu in verjetno ščitijo tudi dojenčka v trebuščku.

archie boš videla kak bo hitro minilo no nuhalne.

Vse,ki imate danes preglede,jih dobro opravite.

Zdaj pa grem pečt jabolčno pecivo,si je moj lubi zaželel.user posted image

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
10.3.2010 11:13:34   
Jinx
Živjo,
jaz sem bila včeraj na NS pri dr. Strahovi in res vse pohvale user posted image Je full prijazna, vse ti pokaže in razloži, dobila pa sem tudi CD z ogromno slikami in filmčki user posted image NS meri 1,3 mm in imam tveganje za Downov sindrom 1:12868, tako da ni bilo potrebe, da bi dala še kri za DHT.

Lp,
Jinx

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
10.3.2010 11:14:09   
TamaraJ

IZVIRNO SPOROČILO: mala2001

Ali je nevarno za mene oz. plod, če sin dobi vodene koze? Jaz sem jih sicer že prebolela v otroštvu.user posted image

Mislim, da če si jih ti prebolela, da bi moralo biti oK. Sicer se pa pozanimaj. Moja prijateljica jih še ni prebolela v otroštvu in jih je fasala, ko je zanosila. Potem je splavila, ker so lahko posledice dost hude.

Pa glede debate okoli NS itd. Najbolj pomembno je, da smo v nosečnosti mirne in pozitivne (čeprav je težko včasih) in če vas pregled pomiri, potem ga seveda opravite. Mene pač tudi dober rezultat na ns nebi pomiril več. Ko enkrat doživiš takšno izgubo in ko se pojavijo res redki zapleti...potem se prepustiš lahko le še feelingu. In tokrat bo OK :)

Sicer pa... tale Postojna je diiivjaaaa. Sem imela željo po hranjenju, pa me je na vhodu iz firme minilo. Sem si sebe lahko predstavljala kot Dorotejo v tistem vrtincu iz Čerovnika iz Oza...no, raje ne :) Grem na raziskovalno do avtomata, čeprav je izbira bolj bljak :)

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu mala2001)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
10.3.2010 11:24:03   
malecka_mateja
dan!

mala2001 ni sigurno če si jih že prebolela jih lahk še vedno dobiš, odvisno kakšno obliko si imela kot otrok.ziher je tak sem iz te stroke in v naši ambulanti je veliko takih primerov, sej te ne strašim ampak pazi se.kaj sin jih ima?ali razhajajo na šoli ali vrtcu?potem ga imej raje kak dan doma.

jaz pa danes kuham pečeno kuro pa domače široke rezance pečene pa solato. jaz itak jem sam soalto pa rezance ker meso mi smrdi.user posted image

včeraj sem se pohvalila da se mi končno nekaj lušta in sem imela apteit pa mi je celo noč bilo tako hudo in slabo dane spa spet tako da se ne pohvalim večuser posted image user posted image

grem malo čistit!papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
10.3.2010 12:32:31   
Anonimen
zdravo so user posted image

ufff. končno sem prišla od ginekologinje... srček bije sto na uro user posted image , uz- ja nisva delali, ker mam v petek NS in baje ni ok, če se prevečkrat dela ultrazvok...
sem pa bila pozitivna na toksoplazmozi in pravkar šibam v labaratorij v mb-ju, ker so mi na ptuju neki zašuštrali in niso poslali naprej v mb, da bi ugotovili ali je stara ali nova okužba... predvidevava da stara, ker sem pred tremi leti mela v hiši mačka user posted image
tak da ne bomo delali panike... če je nova, pa pač zdravljenje... je rekla, da smo pravi čas odkrili

nič punce, se beremo kasneje, grem pogledat, če še lahk dam zdaj kri, al grem zjutraj še enkrat... mam čast, da imam za vogalom ta labaratorij hehe user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3573
10.3.2010 12:38:33   
corfu

IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

dan!

mala2001 ni sigurno če si jih že prebolela jih lahk še vedno dobiš, odvisno kakšno obliko si imela kot otrok.ziher je tak sem iz te stroke in v naši ambulanti je veliko takih primerov, sej te ne strašim ampak pazi se.kaj sin jih ima?ali razhajajo na šoli ali vrtcu?potem ga imej raje kak dan doma.

jaz pa danes kuham pečeno kuro pa domače široke rezance pečene pa solato. jaz itak jem sam soalto pa rezance ker meso mi smrdi.user posted image

včeraj sem se pohvalila da se mi končno nekaj lušta in sem imela apteit pa mi je celo noč bilo tako hudo in slabo dane spa spet tako da se ne pohvalim večuser posted image user posted image

grem malo čistit!papa

njamsi kakšno dobro kosilo, pri nas bo rižota in zelena solata, kako si to mislila, pečene rezance?

Uživaj življenje...

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
10.3.2010 12:56:09   
malecka_mateja
jaz naredim testo iz jajc, moke in soli to gnetem v testo, da ni pretrdo in ne premehko, razvaljam narežem na trake tanke in srednje dolge dam kuaht tolko da se malo pokuhajo v vrelo vodo soleno. potem pa jih v pečici spečem na tem soku od kure ali pečenke ali kaj imaš tako da se zapečejo hrustljavo, jih dam na peko papir da se ne primejo na ventilacijsko so boljši in so dolični hrustljavi pečeni. njami. če nimam soka od kure ali pečenke jih  tudi tako dam pečt amapk so boljši z sokom ker poseben okus dobijo in lepšo barvo, sam pazite da jih ne presušite jaz ji dosti mešam. evo recept.sej mogoče še katera dela tako. dam pa toliko jajc koliko je oseb in moke po občutku.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?