|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2008
8.3.2010 21:08:36   
tina50
nimam veliko časa, ker je Jona začelo malo zvijat, pa moram kar naprej vstajat in ga zibat,... upam, da ne bo prehudo s krči!!

Zofy za vas pa eno goro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

upam, da mi jutri uspe kaj pokomentirat. se moram zjutraj spravit za rač.user posted image

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
8.3.2010 21:39:35   
jagoga
TIA in TIMOTEJ, VSENAJBOLJŠE, pa čim naj razgrajanja vam želim.č

Zofy, po moje ti punce svetujejo odlično in če imaš takšno možnost da ste na Obali jo izkoristi. In polagam ti na srce: ODLIČNA MAMA si, ki skrbiš za svoja otočička. user posted image Ta je pa za Mateja.

Ob današnjem prazniku pa vsem ženskam želim, da bi po svetu hodile z dvignjeno glavo in s ponosom na svoje otroke in može /partnerje. user posted image

San, s kakšnimi barvami se pa igraš po steni, verjetno uživaš v urejanju novega stanovanja, srečno in da se barve lepo posušijo.

Lona - TAJA, upam da kmalu ozdravišuser posted image

TINA - Lan tebi pa vse najboljše za jutrišnji 2 svečki.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
8.3.2010 22:00:29   
Dinki
Čer mamice,
jaz sem danes in jutri doma, sem si vzela malo dopusta in sem imela vse lepo splanirano kaj bom delala, no pa si je Titek prehladil učke, ima vnete, tako da ga imam doma. na srečo nama ni bilo treba hodit k P, je očka lahko prišel po recept, da smo dobili kapljice. Upam, da kmalu pomagajo, ima kar gnojne učke. Lona76, tudi zate upam, da se hitro pozdravite. Revčka Tajka pa tko se je razveselila vrtca po dolgem času user posted image .
No razen učk je pa vse OK, jst ne vem, Tit je vsak dan bolj živahen, ga sploh ni za zaustavit. Skoz neki čeblja, poje, kao harmonko igra user posted image , se kr neki pači in frise dela. Pa mu kej začnem govort, da mora narest pa mi začne kazat s prstkom naj bom tiho user posted image . jst ne vem kje to pobira user posted image . Skratka, ko ga dava zvečer spat, sem kdaj čist skurjena user posted image . Je pa res, da ga zadnji mesec skoraj vsak večer očka uspava, to si je tudi Tit zapičil, očka je po ta novem žur za knjigice brat user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: jagoga

Moram reči Dinki da imaš res luškanega otročička, v tem katalogu je tako srčkan, pa če tudi ga ne bi poznala, bi ga opazila.

Jagoga, res ti hvala za prijazne besede, si me kar ganila user posted image user posted image
Aleži, lepo da ste uživali v Kranjski gori user posted image , mene tudi mika, ampak sem se odločila za kakšne take počitnice v maju, da bova s sabo vzela še kolesa in bomo aktivno preživeli spomladanske dni.

Zofy, ma mi je prav žal, da vas je to doletelo. Tudi Tit je imel bronhiolitis in sva bila teden dni na infekcijski na kisiku. Nočna mora še zdaj ko se spomnim. Upam, da je najhuje že za vama in pa da vama dojenje še laufa user posted image user posted image user posted image . Jaz bi zagotovo tudi imela otroka v vrtcu. pa sej nismo super ženske. Pa tudi drugi otrok si zasluži mamico v popolnosti, tako kot prvi (čeprav to praktično sploh ni mogoče). punce so ti že dobro svetovale, jaz se jim tudi pridružujem. Izkoristi vsako pomoč, ki se ti ponuja. Drži se! user posted image   

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Vsaj naša Tajka je. Z njo nikamor nismo šli če niso bili ljudje kamor smo šli 100% zdravi. V trgovine pa z njo nisem nikoli hodila, prav tako ne v gostilne. Zato je pa zadnjič ko smo šli v eno gostilno jest se hotla reva sezut. Je mislila, da je prišla na obiskuser posted image .

tole si me pa nasmejala user posted image user posted image

san, upam, da ti je trebuh nehal otrjevat user posted image user posted image user posted image user posted image . Verjetno bolj malo počivaš zdaj ko ste v fazi selitve.

naj voščim še našim slavljencem:

Timotej in Nik vse NAjboljše vama želim!!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in pa naša mala rokerka Tia
vse najboljše, bodi pridna in nasmejana deklica še naprej!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mergetka, hvala tudi tebi user posted image .

Tina50, upam, da vam krčki ne bodo delali prevelikih težav user posted image user posted image user posted image .

seveda tudi jaz voščim vse lepo vam mamicam in ženam za praznik. Itak smo najboljše! user posted image user posted image
no toliko od mene, grem počasi pančkat.
Nočko!

< Sporočilo je popravil Dinki -- 8.3.2010 22:02:49 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3628
9.3.2010 9:24:48   
pomlad08
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Pomlad08, jutri imamo spet žrebanje, mogoče se srečava tako kot zadnjič user posted image .

dinki, lepo, da si se spomnila name, ampak ta vikend nismo kaj dosti naokrog hodil. na žalost smo zadnjih par dni vsi trije preživel na skretu zaradi glupe trebušne viroze, grrrrrrrrrrrrrr! ja, se pridružujem klubu jeznih mamic z bolnimi otročički - naš Job sicer ni v vrtcu, ampak je pa svakinja tok ne-bom-rekla-kaj, da je pripeljala Jobovo sestrično k moji mami v varstvo kljub bruhanju in driski! ma, sem bla res slabe volje. je sprožila celo verigo - vsa žlahta že cel teden bruha!

no sej počas prihajamo k seb, ampak so pa te trebušne zadeve res grozne. sva se z možem vsak dan sam nemočno gledala, kdo bo dal naslednjo rundo rjuh in pižam prat user posted image

sem zamudila nekaj rojstnih dnevov, se opravičujem in čestitam kar skupinsko vsem za nazaj: bodite veseli, nasmejani in zdravi otročiči! user posted image

san, joj, te že ful popadki dajejo al kaj? kakšen mesec bi bilo kar dobr še zdržat v enem kosu, a ne. držim pesti, da se tole umiri, pa da v miru dokončaš selitev ... pa kakšno minuto počitka ti privoščim (sej vem, ob treh nadebudnežih in rihtanju stanovanja ni glih cajta za izležavanje, ampak vseen ...)

zdej grem pa še mal delat ...

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
9.3.2010 9:29:05   
pomlad08
aja, zofy, joj, držim pesti, da si matej hitro opomore! pa se strinjam z ostalimi, da mogoče res poskusite kakšen mesec skombinirat brez vrtca. moj nečakec je bil tudi pred kratkim v bolnici zaradi brohiolitisa in je sestra vzela starejša dav iz vrtca, so ji tudi v bolnici tako svetovali, po moje se res splača. drž se user posted image

urši, teb pa sporočam, da sem vam totalno fouš za tale bumbar park user posted image res, fenomalno zgleda, jaz bi se šla tud tja igrat, z jobom al pa brez! user posted image a v ljubljani mamo kaj tazga za deževne dni?

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
9.3.2010 9:33:21   
pomlad08

. Je pa res, da ga zadnji mesec skoraj vsak večer očka uspava, to si je tudi Tit zapičil, očka je po ta novem žur za knjigice brat user posted image .

o blagor user posted image jaz še zmer čakam kakšno tako "oči fazo" user posted image
sva glih včeri z možem za foro probala, kako zgleda, če gre on z jobom spat, pa jaz lepo ostanem v dnevni, pa je job takoj, ko se je mož spravil na moje mesto ob posteljici, čist popenil - "a dej oči, nehi no" user posted image res, prov tko reče, in to s totalno prepričljivim glasom, kot da bi kakšnega najstnika poslušu - a deeeeeeeej oči ... user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
9.3.2010 12:07:27   
aleži
user posted image user posted image Vse njaboljše Lan za tvojo 2. svečkico...bodi še naprej priden in
vesel in polno poljubčkov Jonu daj...
 pošiljamo ti en burjast pozdravček user posted image user posted image
user posted image

A že sneži pri vas??

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
9.3.2010 12:36:06   
san

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

. Je pa res, da ga zadnji mesec skoraj vsak večer očka uspava, to si je tudi Tit zapičil, očka je po ta novem žur za knjigice brat user posted image .

o blagor user posted image jaz še zmer čakam kakšno tako "oči fazo" user posted image
sva glih včeri z možem za foro probala, kako zgleda, če gre on z jobom spat, pa jaz lepo ostanem v dnevni, pa je job takoj, ko se je mož spravil na moje mesto ob posteljici, čist popenil - "a dej oči, nehi no" user posted image res, prov tko reče, in to s totalno prepričljivim glasom, kot da bi kakšnega najstnika poslušu - a deeeeeeeej oči ... user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
9.3.2010 12:55:27   
san
najprej čestitke lanu za drugi rd, da boš zdrav, vesel in nasmejan, pa obilo lepih doživetij s tvojim bratcem, mamico in očkom ti želim

potem zofy, res upam, da ste sedaj kaj bolje, javi kaj...

lona, ja ne no, a že kar takoj je zbolela. ja sranje no! res goro pikicpokic za tajko!!!user posted image user posted image user posted image

in seveda se pridružujem klubu besnih mam, ker tudi meni grejo kocine pokonci, ko zjutraj pripeljem urbana in tam otroc tko krehajo in taki šmrklji jim lezejo do ust, da me je kar grozauser posted image

potem pa še za titka pikicepokice user posted image user posted image , da bodo učki kmalu spet lepi, brez gnojčka

ooo in tina, si se uspela javit, lepo! držim pesti, da krče kar preskočteuser posted image

drugače pa, sem jamrala kako je urban zadnje čase naporen.. no, pa se je zgleda po tem vikendu spet mal normaliziral stanje. se je fajn naspal in je zdej kot nov, spet stari nasmejani fantiček. in včeraj zvečer, ko sva šla spat, sem mu rekla, da je on zdej že velik, pa da že je in pije drugo hrano in da se nama ni treba dojit, pa da če je še žejen, mu dam vodo in potem ga bom božala, dokler ne zaspi in mali je čist lepo rekel, ”bom vodo”, jo popil in potem ”mami boži me” in se je stisnil k meni in zaspaluser posted image . me je skor kapuser posted image
no zjutraj je potem vseeno želel še mal dojenja, ”čist mal”user posted image , pa je blo dobr. ponoči se pa ni nič zbudil in težil. tko, da upam, da ne zboli kaj, da se počasi odstaviva.
je pa tko luškan zdej ko govori, pa tko kot tit si skoz nekaj prepeva in razlaga in sprašuje in seveda tudi odgovarja že nazaj, ker zna dobr tavelka dva oponašatuser posted image . ma prav luštn je tole obdobje. sploh majo vsi trije zadnje dni neke svetle trenutke in jih je tko lepo opazovatuser posted image

jagoga, na stene sem barvala z navadnimi barvami za steno, ki jih dobiš že zmešane, tiste, ki bodo ostale bele pa sem prebarvala z neko polmat belo pralno barvo. te sem kupila v mavrici. potem sem pa v eni hoby trgovini kupila še akrilne barve za tisto slikco, ki sem jo sama narisala, pa za take drobnarije, ki sem jih sem pa tja napackala...
in ja, v tem zeloo uživamuser posted image . že ko je bila izabela majhna sem porisala njeno sobo in je bila veliko bolj navdušena, pa izidor tudi, kot kasneje, ko sem jo pred urbanovim rojstvom prebarvala in nalepla nalepke. in sedaj je prav izrazila tudi sama željo, da bi ona, da jaz kaj narišem gor, če že mislim kaj gor dajat in tudi moj dragi je rekel, nič nalepk, boš kar ti narisala, bo lepšeuser posted image . bomo vidl, če bo ratal...
no, ampak ene nalepke sem pa dobila iz ikee v dar, pa jih bom po moje na omaro otrokom dala, ker bo bela, ala pa mimiju nad posteljico...

< Sporočilo je popravil san -- 9.3.2010 12:56:11 >

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3634
9.3.2010 13:18:33   
san
aleži, pri nas je grozno mrzlo, pa piha in sem pa tja vsake toliko mal posneži, ampak res mal.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
9.3.2010 13:22:56   
Dinki
čisto na hitrco voščim...
dragi Lan
vse naj, naj, naj boljše za II. rojstni dan ti želiva s Titkom.
Bodi zdrav, nasmejan in zadovoljen fantek še naprej!
Lepo praznuj!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

več kasneje....

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
9.3.2010 18:18:33   
Dinki
SEZNAMČEK NOSEČK

srečka user posted image PDP pričakujemo      rodila ime

Terida 2.12.2009                5.12.2009 Primož
Zofy 15.2.2010                   2.2.2010 Matej

Tina 4.3.2010                     21.2.2010 Jon
Joži79 14.3.2010
Ursi2 23.3.2010 Jure
Mergetka 7.5.2010
San 15.5.2010
Mumu 4.6.2010

Dinki 14.11.2010 

Drage moje marčevke, sem poskusila, da ne bi še povedala pa ne morem, ker je sreča in zadovoljstvo tako veliko, da kar puhti iz mene user posted image . Najbolj mi je bed, da se ne bi že v službi razvedelo pa sploh vem, da ogromno ljudi bere za nami to kar pišemo, ampak vam pa res moram povedat user posted image ....Skratka Titek bo še letos postal starejši bratec user posted image . Test sem naredila včeraj ker mi je user posted image  zamujala in tako dobila najlepše možno darilo za 8. marec user posted image user posted image . Plusek je bil tako močen, da se je naredil takoj, še preden sta minili 2 minutki. Pa malo mi je že bilo sumljivo ker sem imela povečan beli tok in ko sem se v nedeljo lovila s Titkom po stanovanju, so me nekaj čudno bolele prsi med tekom in to mi je dalo brco, da sem naredila test user posted image . No zdaj seveda upam na vse pozitivno naprej. Juuupiiiiiiiiiiiiiiiiii sem tko vesela, res! Pa vem, da ste vse navijale zame, hvala! user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 9.3.2010 18:28:43 >

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3637
9.3.2010 18:25:30   
Dinki
Pomlad08, upam, da ste sedaj že ven iz ta hudega in želim ti, da še preden rodiš pade Job v "očka" fazo user posted image , ker je kar zakon veš? user posted image

San hvala za pikepoke, Titek ima danes že takoj boljše učke. Pa sej sem vedela, da bo tako, smo že enkrat imeli te kapljice in res takoj pozdravijo učke. In da si poleg super mamice še umetnica? Tega pa nisem vedela user posted image user posted image . kaj pa npr narišeš na steno? Uau, take stvari so meni blazno všeč user posted image . Upam, da nam boš pokazala s kakšno slikico svoje umetnine user posted image .
pa bravo Bani, ki je že tako velik fantek, da vse zastopi user posted image . Upam, da vama uspe ukiniti dojenje do poroda, da ne bo potem gužva user posted image .

Aleži, ja, drugače je pa pri nas kar cel dan snežilo. Meni gre pa že pošteno na živce ta mraz in sneg user posted image . Že prav hrepenim po pomladi! Kako je pa pri vas kaj? Imate res hudo burjo? 

No, zdej pa šibam, danes imam še pilates user posted image .

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
9.3.2010 19:15:41   
Zofy
user posted image Uau Dinki, kaj berem!!! Cestitke!!! Sem zelo navijala in mislila nate, zgleda, da je zaleglo. Super novicka, pa ravno pravi cajt, ko se me je zacela lotevat otoznost.
Matej je boljsi, vsaj videt je tako. Mi gre na zivce, da ga vsakic poslusa drug pediater in pol sploh ne more komentirat, ce je boljse ali ne. Cisto mimo. Slikali so mu tudi pljuca in preventivno dobiva AB. Jaz res ne razumem zakaj je to potrebno, ce je krvna slika pokazala, da gre za virusno okuzbo. Aja, pa test je bil negativen za RSV in adeno virus.
Matej je drugace se kar na kisiku in dokler ne bo 1-2 dni brez, ni sploh debate, da bi sli domov. Jaz pa sem ze 2.dan brez obiskov in pogresam Julijo... Ma sej bo, jutri pride dol moz in bo tu do nedelje.

Lona76, si me prav nasmejala z zgodbico o gostilni. Je faca tale tvoja Taja!

Zdaj pa se cestitke, nekatere zal z zamudo: TOMAZ, TIA IN LAN, VSE NAJ NAJ ZA 2. ROJSTNI DAN. BODITE ZDRAVI, NASMEJANI IN RAZIGRANI KOLIKOR SE LE DA!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
9.3.2010 19:59:22   
Naša črtica koraka

SEZNAMČEK NOSEČK

Joži79 14.3.2010
Ursi2 23.3.2010 Jure
Mergetka 7.5.2010
San 15.5.2010
Mumu 4.6.2010

Dinki 14.11.2010 

Drage moje marčevke, sem poskusila, da ne bi še povedala pa ne morem, ker je sreča in zadovoljstvo tako veliko, da kar puhti iz mene user posted image . Najbolj mi je bed, da se ne bi že v službi razvedelo pa sploh vem, da ogromno ljudi bere za nami to kar pišemo, ampak vam pa res moram povedat user posted image ....Skratka Titek bo še letos postal starejši bratec user posted image . Test sem naredila včeraj ker mi je user posted image  zamujala in tako dobila najlepše možno darilo za 8. marec user posted image user posted image . Plusek je bil tako močen, da se je naredil takoj, še preden sta minili 2 minutki. Pa malo mi je že bilo sumljivo ker sem imela povečan beli tok in ko sem se v nedeljo lovila s Titkom po stanovanju, so me nekaj čudno bolele prsi med tekom in to mi je dalo brco, da sem naredila test user posted image . No zdaj seveda upam na vse pozitivno naprej. Juuupiiiiiiiiiiiiiiiiii sem tko vesela, res! Pa vem, da ste vse navijale zame, hvala! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo, zelo lepa novička! Čestitam!!!! Juhuhu, koliko nosečkuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
9.3.2010 20:02:48   
Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: san

IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
9.3.2010 20:04:40   
jagoga
Dinki,  JUHEJ, JUHUHU, BRAVO IN ČESTITKE.
Pa da se Tit čim prej pozdravi, pa tudi Mateju želim, da čim prej okreva.

Jaz sem pa jutri doma, ker imamo vrtce in šole zaprte zaradi napovedane orkanske burje. Sem si mogla dopust zrihtat, če ne bi otroci sami doma ostaliuser posted image . Zdaj pa samo še čakam, ali bo res tako orkanska kakor jo napovedujejo.

San, jaz sem se tudi s poslikavo v otroški sobi igrala, bom kakšne slikce na FB dala, pa si poglejte. Za druge sobe pa kar ne najdem več časa, sem imela namen da bom še malo svojo umetniško žilico obudila, pa kar ni časa.

(odgovor članu Zofy)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
9.3.2010 20:15:10   
Naša črtica koraka
V prav dobro voljo ste me spravile user posted image . Hvala.

Najprej našim bolančkom pošiljam goro pikakpokic in pa - pravijo, da je smeh pol zdravja - še nekaj klovnov zdravnikov user posted image user posted image user posted image . Pozdravita se, TAJA in MATEJ, temeljito in hitro.

Klub besnih mam ima še mojo malenkost za članico. Zadnjič sem videla otročka, malega štrumfa, ki so ga same plenice in svečka iz nosa in je revež imel čisto rdeče beločnice ... pa sem kar rekla vzgojiteljici, da ima mali vnete oči in da je to nalezljivo, tudi na odrasle ... k čemu pa so moje besede pripomogle, če sploh so, pa ne vem. Ma, vtikanje gor ali dol, jaz sem začela kar malo godrnjati, če kaj opazim ... če ne mijavkaš ni mleka, pravijo mačke.

Joj, Dinki kolk super duper novička! Pa ravno na r.d. moje stare mame, pa martinovo je takrat ponavadi ... user posted image

aaa, kje sem ostala user posted image

ma, nič grem, na mizi me čaka en lep kup domačih nalog.

Imejte se skrajno zdravo in veselo!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
9.3.2010 20:47:08   
Lona76
Najprej LAN vse najboljše. Bodi zdrav in naj te bratec uboga!

Potem Dinki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prav razveselila si me. Res sem ravno zadnjič razmišljala kdaj nam boš kakšno dobro novičko povedala in poglej. Super res čestitke.

Potem Zofy super da je Matej bolje. Je pa res zopreno če ga vedno drug zdravnik posluša ker res ne ve, kakšen je napredek.

Pri nas je pa Tajka bila včeraj full boga. Kar štirikrat sem ji mogla dat Calpol, ker je imela tudi do 39.4. Danes je bilo bolje, nas je pa doletelo tudi vnetje učk. In sem se odločila da jo peljem k P. Imela je čisto malo vnete, pa sem rekla jo peljem danes ko grem odpreti bolniško, da ne bom jutri zaradi tega hodila in je dobila kapljice, potem ima malo vneto uho ampak ni za AB pa malo bronjiolitisa spet. Ni hudo ampak za vsak slučaj ji je dala Ventolin na 6 ur. Madonca tega Ventolina sem tut že sita. Upam, da se bo to kmalu končalo. Spet sem ji začela dajat Imunoglukan. Upam, da bo kaj prijel. Prvič ko sem ji ga začela dajat ji je. Tri tedne ga je jedla in tri tedne ni zbolela. BOmo videli kako bo sedaj.

Ja besne mame. Danes sem prišla po Tilna v vrtec in iz njegove skupine pride fantek kašlja k star dec k skadi 3 škatle in čist bogi. Prav na učkih se mu vidi da je revček. Res ne vem a starši nimajo tok odgovornosti do svojih otrok, (do drugih sem že ugotovila da je nimajo) da bi če je otrok bolan ga imeli doma. Pišuka če otrok močno kašlja naj bo doma. Saj ne rečem nič če otrok pokašljuje ampak tole davljenje me pa res moti. Mah dost jamranja. NČK fino da si kaj rekla. Jst grem jutri na govorilne za Tajo in ne vem če ne bom še kaj rekla da kakšni so otroci v vrtcu. Sicer pa vzgojiteljice itak nič niso krive. So tok da bi lahko zavrnile take otroke, sam po moje nimajo srca.

San bravo za barvanje. To je tok lepo da znaš fino risat in potem sam kaj ustvariš. Jaz nisem tak talent.

ZDej grem pa hitro likat, ker bo mela Tajo jutri mami, pa da ne bo spet ona reva vse. Mam spet kup višji od Tajeuser posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
9.3.2010 22:12:19   
pomlad08
o, DINKI, super, kakšna prelepa novica! user posted image user posted image user posted image sem ful vesela zate! sem te imela res pogosto v mislih zadnje mesece in upala in držala pesti za vašo družinico in sem zdele prav srečna, ko sem prebrala, da vama je uspelo! jupi!user posted image ti želim lepo nosečnost pa zdravega otročička user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
9.3.2010 22:14:15   
pomlad08

SEZNAMČEK NOSEČK

Joži79 14.3.2010
Ursi2 23.3.2010 Jure
Mergetka 7.5.2010
San 15.5.2010
Mumu 4.6.2010

Pomlad08 1.7.2010

Dinki 14.11.2010 

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
9.3.2010 22:20:54   
pomlad08
sam še na hitrco: Taja, revčka mala, hitro se pocajti! user posted image

San, vau, sem fouš tvojim otročičem za umetniško mamo (pa Job jim je pomoje tud, njegova komi kakšen traktor skupi spaca) - nisem vedla da si taprav slikar! nujno pofotki, me res zanima, kakšne umetnije si ustvarila. jaz bi tud kaj napacala, pa ni talenta user posted image Mamo kar nalepke (so res super za rešit kakšno staro omaro, jaz sem en predalnik pobarvala na rumeno/oranžno pa polepila z živalcami iz ikeje in je zdej čist uporaben)

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
10.3.2010 1:45:34   
Špela100
Jojaaaaaa ženske jaz bom s tem mojim delom in bilancami vse zamudila....ampak danes me je prav ena telepatska sila privabila in misel na Dinki...res prisežem....in kaj berem...
JUHUUUUUUU dinki čestitam...sam pozitivno naprej....bravo res sem vesela, da se je tudi tebi uresničil plusek!!!! Ma kako sem ravno prej pomislila na tebe....ne moreš verjet....
si mi polepšala večer, noč, al že jutro, dan....ni važno....

Čestitke in vse najboljše prav vsem marčevcem in marčevkam za drugo svečko!!!! Naj vam bo življenje naklonjeno!!!!!!

Zofy držim pesti za Mateja,
San počivaj,
klub jeznih mamic....tudi jaz se pridružujem.

to je to od mene....hitim, delam, utrujena, zaspana, maks zdrav...trkam, trkam....v pričakovanju dveh svečk tudi on, darila pripravljena, ata in mama imata v omari skrito ta pravo kolo...komaj čakam, da bom videla tiste učke in slišala vriskanje...
Maks je postal tak zabavljač, da se mu vsi smejemo, vključno s celim blokom in sosedami, celim hipermarketom....
vse pozdravlja dober dan, vse pove, vse sprašuje kaj delajo, vse sprašuje kako jim je ime...tudi take meče ven s sebe, da je joj...
Danes je prišel do enih bonbonov, pa reče sestrica ti pa tega ne smeš si še majhen...on pa dvigne roke in reče, evo sem že velik, dej bonbon....:))))))
Njegove izjave pa so tako odrasle, da sam gledam kje jih pobira...vam bom drugič še kaj natrosila, zdaj grem pa pod tuš....

dinki jupi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
10.3.2010 8:49:39   
mergetka
Oj, mamice!

Mene si tudi čist razveselila,  Dinki!!! Čestitke!!! KAk je lepo čutit to navdušenje.... Si me spomnila, kako sem se jaz veselila modre črtice. Sicer je bila komaj vidna, ampak tudi sama sem slutila, da sem user posted image in sem delala test, ko po priporočilih proizvajalca naj sploh še ne bi nujno pokazalo nosečnosti....

LAn, malo z zamudo: VSE NAJBOLJŠE in naj bo tretja leto polno zdravja, igre in cartanja!!!!

Zofy, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo tvoj mali škratek čimprej zdrav in bosta lahko odšla domov!
Glede vrtca in bolezni, sem pa jaz tud čist user posted image ... Seveda so najbolj krivi starši, ki b sploh pripeljejo bolančka!

In seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se pozdravijo tudi vsi že dvoletni škratki, ki jih trenutno muči zdravje!

San, ti pa kar lepo počasi, da me ne prehitiš ;). Zadnje čase me ful boli pri šivih od carskega. Ne vem, al se koža ne more preveč raztegovati al kajuser posted image .

Matic je dobil zgornji trojki in ga še kr neki mučijo zobeki. Na momente se kr ful jokauser posted image in tišči prstke v usta. MAl razmišljam, kaj bi mu user posted image prinesel ob rojstvu. Kak predlog?

Nč, lepo se imejte na tak čuden dan, kar se vremena tiče. Res bi se prileglo mal bolj toplo pomladno sonce!!!!

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
10.3.2010 9:30:23   
san
OOOO, DINKI, KAKŠNA SUPER NOVIČKAuser posted image user posted image user posted image user posted image , presrečna sem zate, sem tudi jaz pridno navijala! res iz vsega srca ti želim, da bo prečudovita nosečnost in itak, da bo vse ok! bravo, bravo, si tudi meni narisala nasmeh do ušes in polepšala danuser posted image

ja moje risarije so tko no, niso ravno ne vem kajuser posted image . bom pa pofotkala, ko bo gotovo in vam prilepim slikce. v predsobi bo eno tako drevesce s štirimi vejami in na vsaki veji bo en mucek, potem pa bo iz vsake veje visel okvir, v katerem bo slikca od vsakega mojih otročk, spodaj za deblom pa se skrivata dva mačkona, ata in mamauser posted image , na nasprotni steni pa iz vrat rasteta dve veji, gor pa ptička prepevata. v otroški bo pa verjetno tudi samo pri vsakemu pri postelji kaj poslikano, oni bi zdej tudi te veje, pa gor pei vsakemu ena druga živalca al pa kej. v dnevni je pa za knjižno omaro stena zelena, tko da barva samo skoz luknje proseva, pa isto je pri kuhinjskih elementih samo nad tistim delom, kejr bodo poličke in pol na tisti steni kjer bo hladilnik so mačje stopinje. to je vse v istem prostoru, zao se mal barva ponavlja sem pa tja, ker bodo elementi vsi svetli, zelo svetlo rjavi in smetanasto beli, pa da mal poživi prostor. no pol mam pa še na zadnji steni v dnevni na en delček narisat eno tako vejo, z katere bodo popki ven cvetel, pa še neki bo priliman okol, taki čist majčkeni cvetovi, ma ne znam opisat, pod tem bo pa eno starinsko ogledalo viselo, da mal razbije kvazi modernost prostora. no in verjetno se bo vmes med regali nad tv-jem tudi kakšna taka veja pojavila, sam dnevni prostor še ni čist dorečen kako bo opremljen, pač čim manj, da ne bo preveč, ampak še vseeno toliko, da bo plac za stvari... zdej v moji glavi to vse zgleda super dobr, kako bo pa realno na steni, pa bomo še vidluser posted image , če ne mi je pa še bele ostal, pa lahko še vedno prebarvamuser posted image .

zofy, upam, da bo matej kamlu lahko brez kisikauser posted image in da bosta šla lahko k mami domov in da bo potem res vse ok. pa ti čisto verjamem, da julijo pogrešaš... ampak sej bo kmalu spet vse ok in bosta skupaj!

margetka, jaz nimam pojma, kaj bi mu naš dojenček prinesel, ker vse ima že od starejših otrok... tko da bomo še videli...

o, špela, spet pridna kot mravljicauser posted image . me veseli da je maksi zdrav, naj tako ostaneuser posted image . in super darilo, naš ima kar podedovanega od izabela, ampak moj je tolk navdušen nad poganjalcem, da ga bova verjetno res kupila za rd.

nčk, ti ne dajo dihat otroc, joj, men se zdi, da ste tršičke ene izmed bolj okupiranih, ker morte tud doma še delat priprave, pa popravljat naloge, teste... upam, da je šlo hitro skozi....

joj, lona, ma boga revca, no sam da bo po ventolinu boljše!user posted image . to da tovarišice res nč ne morjo, je res, jaz sem bla že zraven, ko je rekla, da tak ne more v vrtec, pa je mama rekla, da je bla pr zdravniku in da je rekel, da gre lahkouser posted image

evo aleži, danes pa imamo sneguser posted image kaj pa pri vas, mate res tako hudo burjo?

pomlad, joj te trebušne vioze so res eno sranje...tele očka faze se pa tudi že jaz neizmerno veselim. pri nas je očka sicer zakon, ampak mama je pa še vedno taglavna

tko, to je bilo res na hitro
lepo bodite in kljub vremenu uživajte

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......