![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 15:15:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m ukrepaj čimprej, ker če ne boš bankrotirala. saj nebom niti plačala! To sem povedala tudi tajnici!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 15:26:13
|
|
|
|
elevitka
|
A hujšate... nisem vedla vse ki ste bolane... in vaši otročki... da se čimprej pozdravite To mene tudi zanima če katera ve kako je kaj christiana (Klara Gloria) in Rubin (Gaja) ? Tasa in kaj so rekli sploh glede astronomskega zneska (kako ga opravičujejo) - to je že znižano plačilo al kaj????
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 15:32:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Tasa in kaj so rekli sploh glede astronomskega zneska (kako ga opravičujejo) - to je že znižano plačilo al kaj???? ja, da nekaj je morala napisat. Pa sem ji rekla, da ne take velike vsote, pa mi je rekla naj se zahvalim Lijinim vzgojiteljicam, ker so mi one rekle, da naj pride Lija teden dni prej, preden sem imela pogodbo podpisano. Ja, rekla, sem ji da tega zneska ne morem plačat, da raje L. izpišem iz vrtca. Da sem itak brez zaposlitve (povedala sem ji kak je na stvari) pa je rekla, da se slišima še v tem mesecu.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 15:38:42
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka To mene tudi zanima če katera ve kako je kaj christiana (Klara Gloria) in Rubin (Gaja) ? Njuno zadnje poročanje:http://www.ringaraja.net/forum/m_4341096/mpage_62/key_/tm.htm
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 15:40:06
|
|
|
|
elevitka
|
Mater so biseri .... kasirajo ko vlki po otroku skoraj 300 € na mesec, minimalne plače pa so 562 €, ki so pa položnice in ostalo... bog ne daj da je en brez dela... kaj šele če sta oba ... saj to ni normalno .... mislim da bo moj raje doma res ker to je bolano, pol pa ti še taki glupi odgovor dajo. sem besna ko ris in bi se najraje stepla z nekom
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 15:41:37
|
|
|
|
marta82
|
A katera ve kako to, da se Doris nič več ne javi?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 15:50:52
|
|
|
|
elevitka
|
aja me je zdaj marta spomnila ... vse ki jo poznate biba vas pozdravlja
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 15:52:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka aja me je zdaj marta spomnila ... vse ki jo poznate biba vas pozdravlja lepo jo pozdravi nazaj. Kako je? In njen pobalin?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 15:52:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka sem besna ko ris in bi se najraje stepla z nekom
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 16:13:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 A katera ve kako to, da se Doris nič več ne javi? na fb je aktivna
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 17:46:43
|
|
|
|
tasa_m
|
Tak, zvedela sem pomembno novico. PROSIM od jutri naprej držite pesti močno, močno, močno!! Jih zelo rabim, ker je res življenjska priložnost (zaenkrat). Hvala lepa! Ko bo vse mimo vam povem o čem se gre. Prej ne povem ničesar, da se mi spet ne podre vse skupaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 17:52:19
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak, zvedela sem pomembno novico. PROSIM od jutri naprej držite pesti močno, močno, močno!! Jih zelo rabim, ker je res življenjska priložnost (zaenkrat). Hvala lepa! Ko bo vse mimo vam povem o čem se gre. Prej ne povem ničesar, da se mi spet ne podre vse skupaj :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti:
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 19:00:37
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak, zvedela sem pomembno novico. PROSIM od jutri naprej držite pesti močno, močno, močno!! Jih zelo rabim, ker je res življenjska priložnost (zaenkrat). Hvala lepa! Ko bo vse mimo vam povem o čem se gre. Prej ne povem ničesar, da se mi spet ne podre vse skupaj bomo ubogali
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 19:58:22
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 20:21:45
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 20:39:11
|
|
|
|
marta82
|
Čer.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 20:43:19
|
|
|
|
matcar
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 20:51:24
|
|
|
|
matcar
|
Tasa,držim pesti!Saj bo ratalo,kar koli že pač imaš v planu. Vrtnica,ju3 mi poteče porodniška in grem kr lepo v bolniško,sem bubana.Drugače pa delam,ja. Elevitka,pozdravi Bibo nazaj,pa naj se kaj javi.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 20:54:52
|
|
|
|
matcar
|
Vidim,da ni nobene.Grem na FB,pridem mogoče še nazaj...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 20:57:43
|
|
|
|
arabela*
|
čer vsem skupaj na brzino vas pozdravim..pol pa šibam..nimam časa..ker se mi že meša od tega tempa...moram it neke račune reševat in si GPO prebrat..za tekmovanje.... ..pa še brez glasu sem skoraj...zgleda da me nekaj lovi...angini podobnega.... Tak da se tipkamo jutri... lepo in mirno noč
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 21:13:43
|
|
|
|
elevitka
|
Biba je OK, Tim raste, redi se bolj počasi, hodita na fizioterapijo, je rekla da plačuje dolg kolik (je razvil napačne mišice) ima dva zobka, drugače pa komaj lovi tempo je rekla. Ni nobene... grem gledat HAUSA nočko
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 21:17:50
|
|
|
|
botrca
|
Nočko od mene za danes...grem gledat Housa pa gospodinje...zadnje dele . papa
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 21:18:47
|
|
|
|
marta82
|
Tudi od mene nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 21:57:58
|
|
|
|
ly117
|
No jaz se pa vračam. Je moj karte igral pa je čist not pado. Jaz sem pa film na TV3 gledala.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 9.3.2010 21:58:57
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Tak, zvedela sem pomembno novico. PROSIM od jutri naprej držite pesti močno, močno, močno!! Jih zelo rabim, ker je res življenjska priložnost (zaenkrat). Hvala lepa! Ko bo vse mimo vam povem o čem se gre. Prej ne povem ničesar, da se mi spet ne podre vse skupaj :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: :smajlikidržipesti: Se pa podpišem.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.