|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 10.del
9.3.2010 7:08:33   
tasa_m
jutro.

Saraya zdaj bi mogla dat nekega sneženega moža ne sončka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
9.3.2010 8:25:37   
marta82
Jutro.
Sem klicala zdravnico. Pravi, da razsaja rotavirus in da pri njem ni v tako hudi obliki, ker je cepljen. Se pa lahko kar vleče in niha iz boljšega na slabše. Driska se mu je malo pomirila (mu dajem Linex), ima pa vročino, sicer ni visoka (38,2) ampak je bolj utrujen in slabovoljen. Jaz sem še tudi preveč "švoh", da bi skrbela zanj tako da je danes mož ostal doma. Pa oba že več kot 14 dni kašljava user posted image in je P priporočala naj mu dajem Prospan. Pa še jaz ga bom. Ne vem pa še če se bo obdržal.user posted image user posted image
Ok dovolj jamranja.user posted image

Kako ste ve in mulčki?

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
9.3.2010 8:28:00   
ly117
Jutro! user posted image

Mi smo po sterem. Trkam na les.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
9.3.2010 8:45:15   
nebo
Jutro! Vidim, da ste nekaj bogi tukaj...pa saj ni čudno, če pa je vreme tako, pa še po svetu sami neke katastrofe, jojojo prejojo...

Ampak nam ne preostane nič drugega, kot da gledamo lepo pozitivno naprej, vse se bo uredilo, in vse bo super....user posted image user posted image

Pošiljam vsem en velik user posted image user posted image , da se pozdravite...

Midvapa greva malo po bajti poramat....čao bao....

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
9.3.2010 8:45:37   
botrca
Jutrouser posted image

Jan je šel danes v vrtec...končno...upam, da bo zdržal celi teden. Mi smo tudi zdravi, samo mene križ boli kot hudič...drugače pa smo ok.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
9.3.2010 9:10:44   
botrca
Ženske, kako pa vaše diete? Še katera sploh hujša? 

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
9.3.2010 9:22:44   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Pri meni zdaj spet napreduje, ko sem na priseilnem postu.user posted image
Torej od takrat, ko sem začela hujšat (6. jan) imam približno -8 kg.
Pa ti?

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
9.3.2010 9:25:32   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

No tak kot veš jaz hujšala nisem, sem se pa danes zjutraj zvagala in imam 2kg majn. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
9.3.2010 10:17:25   
arabela*
Me pa smo porihtal..bile pri P..M bila cepljena,bila zelo pridna,pa pohvalila jo je P,ker lepo že stavke tvoriuser posted image

zunaj pa je vreme za bruhat,nas je fajn zasnežilo,ker sneži že od sedmihuser posted image

zdaj pa kofe spijem,pa sendviče pojem in šibam v šolo za dve uri in potem popoldne spetuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
9.3.2010 10:18:02   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

No tak kot veš jaz hujšala nisem, sem se pa danes zjutraj zvagala in imam 2kg majn. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem prebrala 20 in me je skoraj ruknilouser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
9.3.2010 10:22:48   
arabela*
mene pa je včeraj zvečer tak vsekalo v ledvici,da se komaj zravnem...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
9.3.2010 10:24:01   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

mene pa je včeraj zvečer tak vsekalo v ledvici,da se komaj zravnem...user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
9.3.2010 11:27:27   
marta82
Ma zdaj smo pa res vse neke boge...pa jamramo tu gor...ko upokojenke, ko se dobijo v čakalnici pri dohtarju.user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
9.3.2010 11:37:20   
koala
tasa sem kar debelo pogledala ko sem videla koliko si dobila računa za vrtec. A vlogo za znižano plačilo si oddala?

bolančki pozdravite se!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
9.3.2010 11:42:13   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

sem prebrala 20 in me je skoraj ruknilouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ta pa je dobra.

Če bi mela 20 kg majn bi verjetno zgledala tak kot ti.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
9.3.2010 13:08:47   
Vrtnica79
Dober dan, se še me spomniteuser posted image user posted image

ja, vem da sem vas čisto zanemarila....... ampak enostavno mi ne znese bit za računalnikom, oz se mi ne da od utrujenosti.

Trenutno sem na bolniški saj je V fasala adeno virus prejšnji teden, danes pa ko sma imeli kontrolo pa je P še ugotovila da ima vneto desno uho. Tak da smo kar bolani nekaj, jaz pa tudi kašljam in kiham in uho me boli. Mislim da bom še jaz jutri obiskala svojo zdravnico.

No, pa da ne bom samo jamralauser posted image pa se bogo delala. Drugače smo po starem, pestro je in se skozi nekaj dogaja.

Tak na hitro sem spreletela nekaj zadnjih strani vašega pisanja..........

Iy a se seliš? Neboš več moja sosedauser posted image

Matcar kako....... kaj zaj delaš ali si še na porodniški?

Saraya......... jaz imam tudi zdaj nohteuser posted image user posted image , sem se le upogumilauser posted image

Botrca.......... pa kaj je z tvojim križemuser posted image

Ma ja, toliko vas je da vsake sploh ne morem komentiratuser posted image ..........

Edino nekaj me še zanima. Kako je kaj Rubin in njena pikica?

< Sporočilo je popravil Vrtnica79 -- 9.3.2010 13:12:49 >

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
9.3.2010 14:01:20   
arabela*
vrtnica........malo te bo treba skregat...ker tako poredko prideš semuser posted image

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
9.3.2010 14:05:14   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Saraya......... jaz imam tudi zdaj nohteuser posted image user posted image , sem se le upogumilauser posted image

jaz pa ne več...ima zdaj svoje...,pa še ne ljubi se mi hodit skozi tja,da mi to dela,pa še drago jeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1093
9.3.2010 14:05:50   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: koala

A vlogo za znižano plačilo si oddala?

samo res?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
9.3.2010 14:46:45   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: koala

tasa sem kar debelo pogledala ko sem videla koliko si dobila računa za vrtec. A vlogo za znižano plačilo si oddala?

sem dala ja, saj zato me čudi.

Pa saj smo se z upravo oz tajnico pogovorile. Če mene vprašate so moje liste oz. podatke izgubili, ker kak sem se predstavila je takoj vedela katera sem in kako je L. ime user posted image
Ne vem, če bi se glih za 3 enote, ki jih imajo po MB. ravno mene zapomnila in Lijo user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
9.3.2010 15:08:58   
botrca
Tasa_m ukrepaj čimprej, ker če ne boš bankrotirala.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
9.3.2010 15:09:19   
botrca

vrtnica........malo te bo treba skregat...ker tako poredko prideš semuser posted image

ti, ti, ti...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
9.3.2010 15:10:32   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Botrca.......... pa kaj je z tvojim križemuser posted image

Slabo...zelo slabo...no zdaj hodim lahko ampak ne dolgo...v upanju da me bodo malo bolj resno začeli jemat, sem šla v akcijo po drugo mnenje. Bomo videli kaj bo iz tega.

Neposredna povezava do sporočila: 1098
9.3.2010 15:11:31   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Ma zdaj smo pa res vse neke boge...pa jamramo tu gor...ko upokojenke, ko se dobijo v čakalnici pri dohtarju.user posted image user posted image

Če pa smo res boge...user posted image ...saj bo minlo ko pride pomlad in poletje...tudi otroci bodo manj bolani in bo nam tudi lažje.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
9.3.2010 15:12:40   
botrca
Grem po Jana v vrtec, pol pa k sestri na obisk...mama pride na dopust pa jo greva pozdravit.

Se tipkamo user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.