Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.3.2010 8:34:25
|
|
|
|
lana70
|
aja, pa kot sem zasledila na marčevkah, je 7lina7 povila fantka
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.3.2010 12:13:10
|
|
|
|
7lina7
|
jap Lana70 , si me prehitela... sem vam ravno hotela javit! smo ga dočakali prejšnjo nedeljo ob 6.20 1 velikega 51cm in težkega 3100g. smo pa zgubili kr 300g v P in domov prišli z 2850g. vse nama je preveliko! ata ravno obupno išče po trgovinah - ki jih v nedeljo glih ni veliko odprtih- da nama prinese nekaj spodnjih delov št.50 . popek nama je že odpadel in čakama, da greva lahko prvič ven. če ne prej,potem v sredo,ko imava kontrolo v P . aja, pa LUKA nam je ime. PS: ivf-icsi otroci so res lepi!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.3.2010 13:16:14
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 morgeeen drage moje nosečke.... Reby, mene si zapisala za 9.3. pregled, jaz pa srčno upam, da bo takrat že akcija...če že moram prit tešča in s torbo Oj, jaz nisem nič druga spreminjala, samo pri Barbi sem dala dve roza črtici Dej mi povej, kakšen je filing, ko veš, kdaj greš lina - kakšen cuker, frizura je svetovna. Čestitke Jp, mi smo tut prvi teden mrzlično iskal bodije št. 50 Uživajte in lepo se cartajte.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.3.2010 13:59:35
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: lana70 morgeeen drage moje nosečke.... Reby, mene si zapisala za 9.3. pregled, jaz pa srčno upam, da bo takrat že akcija...če že moram prit tešča in s torbo Oj, jaz nisem nič druga spreminjala, samo pri Barbi sem dala dve roza črtici Dej mi povej, kakšen je filing, ko veš, kdaj greš lina - kakšen cuker, frizura je svetovna. Čestitke Jp, mi smo tut prvi teden mrzlično iskal bodije št. 50 Uživajte in lepo se cartajte. ..sam upam, da ne bo rekla, aaah, a ne bi počakali še kakšen dan...ker jaz sem psihično že pripravljena, ma to sem bila že prejšnji teden ... 7lina7 čestitke in obilo cartanja ...kako številka 50 ?? Reby, a ni bil Tomi čez 3 kg? Zdej ste mi pa dale mislit, jaz imam vse od 56 naprej, manjše nič ...pa glede na to, da ima pupa okrog 3700 a mislite da bi potrebovala kaj manjšega?
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.3.2010 16:20:38
|
|
|
|
Reby
|
lana - naš je bil velik 50 in je imel 3300. Men so tut ocenl en dan pred porodom, da ima mali okrog 3700, pa se je potem izkazalo, da ni imel, še v materinski imam napisan. So mu bli pa bodiji od H&M 50 še celo preveliki. Je pa res, da je št. 50 tud hitro prerasel...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.3.2010 16:41:19
|
|
|
|
lana70
|
Punce, pejte se samoplačniško testirat za streptokok B, je samoplačniško (12 eur) in se ga izvaja v zadnjih tednih pri svoji G. Sem pravkar prebrala na marčevkah tako hudo novico, da mi gre prav na jok .
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.3.2010 17:17:11
|
|
|
|
Goldy
|
lana70 - nisem še prebrala na marčevkah kaj se je zgodilo. HB je mene za streptokok B testirala moja G sama, mislim, na njeno pobudo in tudi plačat ni bilo potrebno nič.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.3.2010 17:19:59
|
|
|
|
tejalea
|
7lina7, čestitke! Strinjam pa se, da so ivf-jevčki pravi lepotci in lepotice!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.3.2010 17:25:45
|
|
|
|
Goldy
|
7lina7 - sem nevljudna, čestitke! Uživajte!!! itak, da so naši otročki najlepejši!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.3.2010 17:32:40
|
|
|
|
Reby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy lana70 - nisem še prebrala na marčevkah kaj se je zgodilo. HB je mene za streptokok B testirala moja G sama, mislim, na njeno pobudo in tudi plačat ni bilo potrebno nič. Tudi mene je poslal G na testiranje v njegov laboratorij in tut nič nisem plačala. Sem pa prebrala, res žalostno, mi je kr žal, da sem šla brat ...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.3.2010 17:34:16
|
|
|
|
Fargesia
|
lina, čestitkeeee!!!! koza jst...sem šla brat...groza.... kdaj pa se priporoča to testiranje?
< Sporočilo je popravil Fargesia -- 7.3.2010 17:38:16 >
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.3.2010 18:01:08
|
|
|
|
biba007
|
Lina, čestitke. In ja, definitivno nobel frizurica, cortl mali Lanči, sem prečitala na marčevkah - in se zjokala. Presunljivo. Uboga družinica, nimam besed.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.3.2010 19:02:35
|
|
|
|
hermy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia koza jst...sem šla brat...groza.... kdaj pa se priporoča to testiranje? Jest (tud koza) bi tud prebrala, pa ne znam najti...mi ker pomaga ?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 7.3.2010 19:27:20
|
|
|
|
hermy1
|
Goldy, hvala za link! Grozno, !!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 7:20:44
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro! Ena kavica za lep dan ... ... in za vsako izmed vas rožica za naš današnji praznik, 8. marec! 7lina7 čestitke za sina Luko. Bodite zdravi in uživajte! Ampak tistle o streptokoku me je pa čist šokiralo . Dekleta, preživite lep dan!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 8:06:49
|
|
|
|
biba007
|
Loremi, si me prehitela, lumpika . Ja, prav res, na tako imeniten dan brez čestitk in rožic ne bo šlo, drage moje. Lanči, mislim nate. Še enkrat greš (na pol, domnevam ) spančat, pa dobiš liziko , wiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 8:09:15
|
|
|
|
ledenka
|
čestitke za dan žena!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 9:49:52
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Dekleta, preživite lep dan! ..se bom kar podpisala, taka lepa rožica!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 9:50:43
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Lanči, mislim nate. Še enkrat greš (na pol, domnevam ) spančat, pa dobiš liziko , wiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! ...hope so.. , javim.
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 9:51:49
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG Khm, kar pa se spola tiče. Smo zvedeli in moram rečt, da so mi na UZ-ju kr solze stopile na oči, ker bomo imeli dve pupi. Moj najprej sploh ni mogle verjet, je mislil, da ga hecam. Ampak ja, najina razbojnika bosta dobila sestrici. Yeh, pa se bo izpolnila želja tvojih malčkov palčlov, da bosta imela vsak svojo sestrico
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 9:57:48
|
|
|
|
bit
|
dobro jutro, dober dan, punce moje želim vam lep današnji dan imejte se radi. pa eno vprašanje imam..kako se čuti metuljčke v trebuhu... sama čutim tu pa tam kot srčni utrip v spodnjem delu trebuha...a je to to
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 10:10:19
|
|
|
|
zup2
|
Dobro jutro pupike! Še ena rožica od mene Čestitke 7lina7 za čudovitega fantka in BarbiG za dve pupi Pri vas bo pa veselo IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Opa, seksi kolice. Je Buzz še malček vesolskejši od speedyija. Bravo!!! Aja, koliko pa je bil potlej kompletek - mislim alescuzamen, s poštnino? Bibika za vse skupaj je bilo razdeljeno takole: voziček 399 košara 169 poštnina 34 5% popust 28,40 Skupaj 573,60 Jutri pa dihamo z Lano Želim ti res hiter in neboleč porod, pa eno lepo in zdravo liziko ! Lepo preživite ta lep dan!
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 12:04:57
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: bit pa eno vprašanje imam..kako se čuti metuljčke v trebuhu... sama čutim tu pa tam kot srčni utrip v spodnjem delu trebuha...a je to to na začetku je pri meni tko zgledal kot da bi mi živc trznil... mi smo taki zdej...
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 8.3.2010 12:09:01
|
|
|
|
hermy1
|
Joj, lušten trebušček !!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.