Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.3.2010 14:02:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čer.Danes bili na praznovanju rd našega skokeca .Spala tja in nazaj v šusu .Ja kaj češ tak te slavje zmatra .Seveda se moramo zahvalit mamici slavljenca ,da nam je napolnila trebuščke no enim trebuh .Kokica kaj še lahko večrat pridemo na malco ? Ja, midve tud, midve tud !! Pr vam v avtu ste spali, pr nam pa smo stali 10 min. na počivališču Polskava, ker se je je gospodična taaaak drla, da se je drgnila zraven Pol pa itak standard-malo pred domom je zaspala, jaz pa sem šla v mesto pižame iskat! Komaj sem našla pidžamo št.86. KOKICA HVALA za vse. Bilo je super,..jaz sem se napokala tak da sem malo prej jedla komaj. kaj pa midve, kaj pa midve??? Ja, KOKICA res je blo super... z dragim sta se res fenomenalno potrudila... pa še nekaj moram rečt...imata super stanovanje, točno nekaj takšnega bi js enkrat mela, ko bom velika aja, moja pikica pa je zaspala po eni minuti vožnje po avtocesti tako da jo je fešta res ful utrudila pa za slike bi se priporočila Persida, Tasa, Trezika in Mediuhec!!!! Hvala za obisk, prijetno druženje in darila!!! Sem vesela, da niste šle lačne od nas, čeprav je veliko ostalo in sva popoldan povabila še moje in njegove starše na jedačo. Aja, pa pozabila sem vam postreči kremšnite, ker me je Persida s torto tako presentila. Hvala, SuperMAMI!!! Upam, da se še kaj vidimo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.3.2010 14:02:34
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika aja, moja pikica pa je zaspala po eni minuti vožnje po avtocesti tako da jo je fešta res ful utrudila pa za slike bi se priporočila Lijo pa je očitno tist ananas pa melona nabila z energijo, da je mela se še čas dret Me too,me too ... slikice namreč! če pa je tak jedla, kot velika...prav posrečena je bila!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.3.2010 15:51:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: x_srečka_x Tole sta pa Tine in njegova sestrica lepa sta
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.3.2010 18:16:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Dober dan! Jaz sem pa pozabila povedat, da je Brin končno dobil 1. zob. V petek 5.3. in sicer zgornjo enko Pa smo ob brezzobi nasmešek Čestitke!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.3.2010 18:17:17
|
|
|
|
Najaa
|
Čestitke tudi za hojo vsem, ki so shodili. Zdaj bo šele luštno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.3.2010 19:19:46
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - kaj lahko pridem še na kako kremšnito,pa gin tonik ? Veš kaj me je začelo malo skrbet mati dvojčkov ,pa največji kronik v družbi
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.3.2010 19:25:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ker itak ni nobene se bom ,pa hvalila s prespano nočjo od 19 - 4.30 .Tak ,da počasi ga gremo pit . A ni to čudno ,da se mi samo neka pijača po glavi mota . No danes ,pa je cela družina uspela it na fizioeterapijo z Anžetom.Pa ,ker je ženska tak fajna kolegica z Anžetom smo ji nesli cvetočo mini vrtnico za zunaj.Iz preventive je še ne bo posadila na vrt ,ker lahko bela rata zunaj . Sem neka crkjena danes me zebe v noge (beri čudež) , upam,da se ne dogaja kaj čudnega al,pa mi je spet alko pado .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.3.2010 19:27:16
|
|
|
|
PERSIDA
|
In je kako zanimanje danes za čvek?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.3.2010 19:29:17
|
|
|
|
PERSIDA
|
Nina00- čestitke za 1 zobek ada - čestitke za hojo in ja lepa čupca na lepe fantu dana - dobrodošla nazaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.3.2010 19:30:00
|
|
|
|
PERSIDA
|
Najaa - za vas.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.3.2010 20:23:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica - kaj lahko pridem še na kako kremšnito,pa gin tonik ? Veš kaj me je začelo malo skrbet mati dvojčkov ,pa največji kronik v družbi Persida komot...kremšnit sicer ni več, bomo nabavili nove, gin tonik pa še je...tak, da saj veš kje sem...le pazi, da prideš po 16h, ko sem že iz službe Pa naj te ne skrbi, ker si mi taka asica!!!! Pa D. je rekel, da si ful asica in faca!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.3.2010 20:24:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
MB Babuške! Slikice poslane!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.3.2010 20:26:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
Drage mamice lep preostanek večera.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.3.2010 20:27:53
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MB Babuške! Slikice poslane! To mi delaj .Hvala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.3.2010 20:29:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Drage mamice lep preostanek večera. Hvala! A že šibaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.3.2010 20:37:11
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Hvala! A že šibaš? Mislila sem ja ,ker se mi ne da sama sabo pogovarjat
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 8.3.2010 20:44:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Hvala! A že šibaš? Mislila sem ja ,ker se mi ne da sama sabo pogovarjat hahahhaha..jaz mam pa delo...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 7:10:07
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MB Babuške! Slikice poslane! To mi delaj .Hvala. grem TAKOJ gledat! Jupi jeeee :)
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 7:10:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Hvala! A že šibaš? Mislila sem ja ,ker se mi ne da sama sabo pogovarjat hahahhaha..jaz mam pa delo... A D. zahteva svoje*?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 7:13:43
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro! Mi smo spali katastrofalno slabo . Če smo spali 4 ure v kosu smo dosti. Kar jokala, jokala in jokala je. Pa to v krču. Zdaj pa ne vem ali so zobki (stalno se na njih izgovarjam ) ali pa je boranja, katero so imeli v vrtcu za jest ?! Tak da sva že od 6h auf, v vrtec danes nebo šla ker sneži in mene je v snegu strah vozit, pa še verjetno tam okoli vrtca ni nič spluženo, tak kot nikdar ni bilo Nič, moram šibat...mi je moj dišavec stanovanja prišel naproti..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 7:15:27
|
|
|
|
tasa_m
|
TAJ VSE NAJBOLJŠE ZA 1. SVEČKO !! Poljubček od Lije..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 8:16:38
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m TAJ VSE NAJBOLJŠE ZA 1. SVEČKO !! Poljubček od Lije.. Jeeee! VSE LEPO!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 8:17:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tasika moja... za nočno nespanje! Pa za Lijiko!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 8:18:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Hvala! A že šibaš? Mislila sem ja ,ker se mi ne da sama sabo pogovarjat hahahhaha..jaz mam pa delo... A D. zahteva svoje*? Ne, ne..on je imel tudi delo! JAz sem imela toliko novih slik za sortirati, da me je skoraj kap. Pa ob 21.30 sem šla že v posteljo!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 9.3.2010 8:23:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Ne, ne..on je imel tudi delo! JAz sem imela toliko novih slik za sortirati, da me je skoraj kap. Pa ob 21.30 sem šla že v posteljo! aja SLIKE SO FULL LEPE! Jaz sem jih nekaj že naprej T. poslala :) Vsa pohvala fotografu :) bo mu treba za en pir al pa špricar dat ;)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?