klemenka
|
Dan, čestitke slavljencem in pa seveda nam, vsem ženskam . Najaa, sva približno na istem, tud jaz sem zadnje čase razmišljala, da bi najprej začela z eno flašo kravjega-torej postopno pa opazovala, čeprav jaz mislim da če je že prej mlečne izdelke in mu ni nič, da tud po tem ne bo nič narobe. TasaM: a pediatrinja ti je rekla, da mu lahko daš navadno mleko in to že od 6 meseca dalje? Čudna so ta mnenja teh zdravnikov, midva sva bila z drugim fantkom sprejeta na pediatrično pri 10.mesecih in ko sem povedala da smo začeli s kravjim mlekom, so me tako nazjali..., češ kako neodgovorna sem, da otroku pred enim letom ponudim navadno mleko. Ker dokler sva se midva dojila, ni imel nobenih alergij, par pikic, jaz sem normalno jedla vse, potem pa noro...no zdaj je prerasel vse, razen jajca. ADA: za dojenje, pa zelo lepega imaš! Srečka: sem iz okolice Kranja, no pa sva dve Gorenjki tukaj gor, še kakšna? Teh gin. pa ne poznam, poznam pa Rejliča, tud pri meni je bil pri porodu, vse njemu in nasplošno KR porodnišnici. PERSIDA,Ema Tiara: nič skrbet, tud naši bodo enkrat shodili, potem jih bomo pa lovile naokoli. Jaz gledam našega, kar obvlada, dela zelo hitro in si kar predstavljam, kako bo hodil-dirkal! Ema Tiara za še enega dojenčka! Ste pa pohiteli, bo pa fino ker se bosta lahko med sabo zamotila. Al se motim, al boš ti res četrič mamica? Če je tako Feliks: čim hitreje se pozdravite!
|