Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.3.2010 18:22:50
|
|
|
|
PERSIDA
|
Čer.Danes bili na praznovanju rd našega skokeca .Spala tja in nazaj v šusu .Ja kaj češ tak te slavje zmatra .Seveda se moramo zahvalit mamici slavljenca ,da nam je napolnila trebuščke no enim trebuh .Kokica kaj še lahko večrat pridemo na malco ? Ti si dovolj daleč ,da redno kitico potegneta ,pa makar v avtu. Pol smo še naredili postanek pri omi in dedeju ,da še onadva malo vidita gospodiča.Malo smo atija jezli im to je to.Malo prej sem še ju skopala ,ker sta od večerje bila umazana po glavi ki češ pa po rokah tak ,da sta se cela lepla .In sedaj spita oba.Želj za današnjo noč ne bom izražala . Sedaj ,pa se grem na sedežno zleknit ,če se me bo kdo spomno,da še mene poboža malo . klemenka- tomaž noč prespi že dobrih tri mesece,seveda ,če ni prehladov al,pa ,če nima bratec kakih nočnih izpadov
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.3.2010 18:26:41
|
|
|
|
PERSIDA
|
klemenka - mojadva še driske nista imela ,pa upam,da še kmalu ne.Glede na to ,da pojesta ogromno sadja jima že to dovolj rdečo rito dela. Hvalabogu ,da sta se vidva porihtala s tem virusom.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.3.2010 19:23:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čer.Danes bili na praznovanju rd našega skokeca .Spala tja in nazaj v šusu .Ja kaj češ tak te slavje zmatra .Seveda se moramo zahvalit mamici slavljenca ,da nam je napolnila trebuščke no enim trebuh .Kokica kaj še lahko večrat pridemo na malco ? Ja, midve tud, midve tud !! Pr vam v avtu ste spali, pr nam pa smo stali 10 min. na počivališču Polskava, ker se je je gospodična taaaak drla, da se je drgnila zraven Pol pa itak standard-malo pred domom je zaspala, jaz pa sem šla v mesto pižame iskat! Komaj sem našla pidžamo št.86. KOKICA HVALA za vse. Bilo je super,..jaz sem se napokala tak da sem malo prej jedla komaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.3.2010 20:05:16
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Čer.Danes bili na praznovanju rd našega skokeca .Spala tja in nazaj v šusu .Ja kaj češ tak te slavje zmatra .Seveda se moramo zahvalit mamici slavljenca ,da nam je napolnila trebuščke no enim trebuh .Kokica kaj še lahko večrat pridemo na malco ? Ja, midve tud, midve tud !! Pr vam v avtu ste spali, pr nam pa smo stali 10 min. na počivališču Polskava, ker se je je gospodična taaaak drla, da se je drgnila zraven Pol pa itak standard-malo pred domom je zaspala, jaz pa sem šla v mesto pižame iskat! Komaj sem našla pidžamo št.86. KOKICA HVALA za vse. Bilo je super,..jaz sem se napokala tak da sem malo prej jedla komaj. kaj pa midve, kaj pa midve??? Ja, KOKICA res je blo super... z dragim sta se res fenomenalno potrudila... pa še nekaj moram rečt...imata super stanovanje, točno nekaj takšnega bi js enkrat mela, ko bom velika aja, moja pikica pa je zaspala po eni minuti vožnje po avtocesti tako da jo je fešta res ful utrudila pa za slike bi se priporočila
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.3.2010 20:15:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika aja, moja pikica pa je zaspala po eni minuti vožnje po avtocesti tako da jo je fešta res ful utrudila pa za slike bi se priporočila Lijo pa je očitno tist ananas pa melona nabila z energijo, da je mela se še čas dret Me too,me too ... slikice namreč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 6.3.2010 21:32:01
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Klemenka, to sem tudi jaz rekla, da ne bom mogla imeti več oba tako dolgo doma kot lahko zdaj izkoristim Ja obakrat sem rodila v KR, enkrat podnevi in enkrat ponoči . Tine je pa prespal celo noč pri 6 mesecih, spi pa od 7h do 7-8h zjutraj .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 8:15:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Lijo pa je očitno tist ananas pa melona nabila z energijo, da je mela se še čas dret Men ,pa je kontra vdarlo se mi je spalo ko hudič ,ko smo prišli domov .Drugič Lija vozi ,ok .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 8:16:42
|
|
|
|
PERSIDA
|
Lepo nedeljo vsem ,mi smo se povabli na kosilo .
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 9:44:44
|
|
|
|
klemenka
|
O, vidim da so nekateri še bolj pridni glede spanja kot pa naš! Pravim, če bo tko ostalo, da je , naš tavelik je celo noč prespal šele pri 2 letih in pol , ta drugi pa že pri 4 mesecih in pol. Persida, no to ni tko slabo če ti en spi že od 6 meseca, sej bo drugi tud prej ali slej. Srečka, kako si bla zadovoljna s Kranjem, pa ktero ginekologinjo imaš?Al si pol verjetno z Gorenjske? Zdaj pa me nekaj zanima: Ali so vaši že vsi na navadnem mleku, torej ne več adaptiranem?Mi smo še kar na Aptamilu, čeprav mlečne izdelke je že kar nekaj časa. Se mi zdi da po tem AM ni preveč sit, pa tudi gres,polento je lažje narest na mleku. Pri tem sem previdna, ker je mel naš drugi alergije. Ta zaenkrat, hvala bogu ne kaže nobenih alergij. Kaj mislite, je čas da začnem z navadnim?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 11:12:58
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 VSE NAJBOLJŠE MARCELU, MATEVŽU IN ETIENU ZA 1. ROJSTNI DAN::) Vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 11:13:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Sicer pa je Brin včeraj zbolel. Kuri skoraj do 40 in se utapja v smrklju, kljub čiščenju nosu in Operilu. Trenutno spi v mojem naročju z glavo na moji rami, ker ne more ležat, ker ga smrkelj preveč zaliva za Brina.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 11:16:06
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: klemenka O, vidim da so nekateri še bolj pridni glede spanja kot pa naš! Pravim, če bo tko ostalo, da je , naš tavelik je celo noč prespal šele pri 2 letih in pol , ta drugi pa že pri 4 mesecih in pol. Persida, no to ni tko slabo če ti en spi že od 6 meseca, sej bo drugi tud prej ali slej. Srečka, kako si bla zadovoljna s Kranjem, pa ktero ginekologinjo imaš?Al si pol verjetno z Gorenjske? Zdaj pa me nekaj zanima: Ali so vaši že vsi na navadnem mleku, torej ne več adaptiranem?Mi smo še kar na Aptamilu, čeprav mlečne izdelke je že kar nekaj časa. Se mi zdi da po tem AM ni preveč sit, pa tudi gres,polento je lažje narest na mleku. Pri tem sem previdna, ker je mel naš drugi alergije. Ta zaenkrat, hvala bogu ne kaže nobenih alergij. Kaj mislite, je čas da začnem z navadnim? Naša je kakr kdaj ponoči. Po 6m ga je začela sračkat in se navadla na joško. Zdej pa ko ji zobje rastejo, je kriza, drugače pa še kar gre. Al pa sem se jaz navadla na zbujanje. KM ji uvajam zdaj kak teden. Vsak dan ji dam eno flašo KM, ostalo (1-2 flaši) pa aptamil. Drugače je KM v hrani in ml. izdelke jedla že od kakega 8,9m. Porabli bomo še to škatlo AM, pol pa sam KM. Sam nimam občutka, da bi bila po KM kej bolj sita.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 11:19:01
|
|
|
|
ada2
|
mi smo včeraj malo praznovali, so prišli dedki in babice, pa tete in strici, torto smo zmazali, miha pa je bil od odpiranja daril tako utrujen, da se mu niti kašljat ni več ljubilo ponoči in je spet brez motenj prespal celo noč. seveda je veliko k temu pripomoglo to, da smo zvečer zelo uspešno spucali nos, pa da je njegov prehlad nekoliko boljši - AB so pač naredili svoje. klemenka - glede mleka - jaz ga še dojim, ampak kak čokolino ali gris, mu naredim kar z domačim kravjim mlekom, pa ko imam zvečer vaje v gledališču in ga spat spravlja mu tudi v flašo da kak deci kravjega mleka. nismo pa v družini nikoli imeli alergij.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 12:52:42
|
|
|
|
ada2
|
evo, še ena slikca iz praznovanja, samo obrnit mi je pa nikakor ni uspelo, pa sem tam na začetku shranjevsanja označila zasuk no, boste pač morale malo glave zasukat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 12:55:51
|
|
|
|
ada2
|
tak, še ena normalno obrnjena
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 14:32:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 VSE NAJBOLJŠE MARCELU, MATEVŽU IN ETIENU ZA 1. ROJSTNI DAN::) Vse najboljše! še od nas, z malo zamude. Vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 14:33:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Sicer pa je Brin včeraj zbolel. Kuri skoraj do 40 in se utapja v smrklju, kljub čiščenju nosu in Operilu. Trenutno spi v mojem naročju z glavo na moji rami, ker ne more ležat, ker ga smrkelj preveč zaliva
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 14:37:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: klemenka Zdaj pa me nekaj zanima: Ali so vaši že vsi na navadnem mleku, torej ne več adaptiranem?Mi smo še kar na Aptamilu, čeprav mlečne izdelke je že kar nekaj časa. Se mi zdi da po tem AM ni preveč sit, pa tudi gres,polento je lažje narest na mleku. Pri tem sem previdna, ker je mel naš drugi alergije. Ta zaenkrat, hvala bogu ne kaže nobenih alergij. Kaj mislite, je čas da začnem z navadnim? Jaz Liji delam že vse na KM od 6.meseca starosti. Takoj ko nam je P. rekla,da lahko začnemo z KM. Špinačo je npr. jedla s KM že pri 4.mesecih. Zadnje čase ji dajem to KM od Planike za pit ampak kaj te vem, če je kaj bolj sita zarad tega Se mi zdi da ni najbolj. Tak da za večerjo ko dobi flašo ima KM, ponoči pa ji naredim še AM če se zbudi. Je pa res,da noben nima nobenih alergij..
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 14:37:38
|
|
|
|
tasa_m
|
ada .. Miha pa ima še kr čupico a ne? Pravi mali šarmer je
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 17:16:50
|
|
|
|
ada2
|
miha je pravkar naredil svoje prve samostojne korake čisto sem navdušena, pa nikjer nikogar, da bi mu povedala, moj je nekje v celju poslovno,pa mu je očitno telefon crkno, ker je nedosegljiv, otroka se me že skoraj bojita, ko sem ju tak klicala naj prideta gledat kaj se dogaja, da sta se spokala v sobo z lego kockami igrat (saj začetno navdušenje je bilo.... vau, miha hodi , ampak očitno ne mislita z mano 3 ure v luft skakat zaradi tega), moja starša sta na obisku pri teti v domu ostarelih.... sestre ne dobim na telefon.... ah, morala sem nekomu povedat
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 18:44:42
|
|
|
|
leo**tia
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 miha je pravkar naredil svoje prve samostojne korake čisto sem navdušena, pa nikjer nikogar, da bi mu povedala, moj je nekje v celju poslovno,pa mu je očitno telefon crkno, ker je nedosegljiv, otroka se me že skoraj bojita, ko sem ju tak klicala naj prideta gledat kaj se dogaja, da sta se spokala v sobo z lego kockami igrat (saj začetno navdušenje je bilo.... vau, miha hodi , ampak očitno ne mislita z mano 3 ure v luft skakat zaradi tega), moja starša sta na obisku pri teti v domu ostarelih.... sestre ne dobim na telefon.... ah, morala sem nekomu povedat kako lepo.čestitke naša vsak dan kasira take buške..lepo že hodi,nič ne pada edin problem je da bi ona kar hitro hojo uporabljala,pol pa ne bremza in buff v mizo zdaj pa ma buško in to kar veliko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 19:15:28
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Ada čestitke za Mihove prve korake Naš še ne hodi, pa je že zdaj ves buškast po glavi, kaj šele bo ko shodi. Klemenka- najprej je bila moja G Fazarinčeva, pa sem jo potem menjala za Šalamunovo, zdaj je pa prišel sem Urh. V P pa me je sprejel Reljič,je biv dežuren, mi je pa že delal morfologijo ker pri nas ni delal UZ, tako da me je skoraj vedno pregledal nekdo drug v Kranju, sem bila pa že prvič zadovolnja, sem ležala tam še pred porod 14 dni zaradi suma zastoja rasti ploda. Drugič je bilo pa tudi super, hitro so odreagirali, mislim da sva prišla ob 11h zvečer tja, malo čez polnoč sem pa rodila s CR. Sestre na G oddelku so vredu razen ene, ki je bila nesramna, v zgornjem nadstopju so pa vse zlate Najprej smo živeli v Poljanski dolini zdaj smo se pa preselili v Šk.Loko. Iz kje ste pa vi? Glede KM, zdaj smo ga začeli piti po skodelci. V špinačo, gres, pire... sem ga pa že prej dajala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 19:30:01
|
|
|
|
ada2
|
jaz pa jutri začnem s prvim delovnim dnem po porodniški, pa ne vem katerega smeška bi uporabila... tega ali tega
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 20:26:47
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz pa jutri začnem s prvim delovnim dnem po porodniški, pa ne vem katerega smeška bi uporabila... tega ali tega po moje sta kr oba na mestu: ker pač greš v službo, ker ne boš toliko ob otrocih,... in ker si po drugi strani vesela, da greš spet med ljudi, sodelavce, in si oddahneš od domače hiše skratka, uživaj!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 7.3.2010 20:27:40
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 miha je pravkar naredil svoje prve samostojne korake čisto sem navdušena, pa nikjer nikogar, da bi mu povedala, moj je nekje v celju poslovno,pa mu je očitno telefon crkno, ker je nedosegljiv, otroka se me že skoraj bojita, ko sem ju tak klicala naj prideta gledat kaj se dogaja, da sta se spokala v sobo z lego kockami igrat (saj začetno navdušenje je bilo.... vau, miha hodi , ampak očitno ne mislita z mano 3 ure v luft skakat zaradi tega), moja starša sta na obisku pri teti v domu ostarelih.... sestre ne dobim na telefon.... ah, morala sem nekomu povedat BRAVO MIHA!!!!!!!!!!!!!! kot zakleto ob takih trenutkih ni nikogar zraven.....
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?