Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 13:59:34
|
|
|
|
MONY25
|
hej... da se še js mal javm po dolgem času...sva oba z Alexom bolna, tko da je kr neki dela! se kr vleče ta bolezen tamau je že od srede bogi, pa še zmer nč ne kaže, da bo kej bolš js sm pa tud bla čist fertik, sam zame ni panike! dons smo mel posvetovalnico pri 9.mescih-pod št.19: 9480g, 75,5cm... kokr se js spomnem je mel tok kg tud pred cca. enim mescom sm rekla Šuštarju pač, da ne je več tok kot je prej, pa je reku, da ni panike, da mal so tud zobki krivi, kar se tiče kg ma pa tud njegova aktivnost zdj prste vmes...tud mal zgubi, k tok muva tko da me je kr potolažu, no... kar se pa bolezni tiče sva pa dobila antibiotične kapljice za oči Alcon-Tobrex, drgač pa nč kej tazga, pucanje noska itd. mini- HB, da si rada v kuhinji, vsak je pač za kej boljši od drugega...js pač ne maram bit tok v kuhinji! ne me narobe razumet, skuham kosilo čist vsak dan med tednom za mojga deca, tko da lačn res ni! sam k je pa on doma čez vikend, je pa ponavad kr on vodilni kuhar! on fuuuuuul rad kuha...tud če js začnem kej, se on uštul in dokonča...pa ne da ne kuham dobr , sam rad to dela... dons pa delam kisu krompir in pohan sirček (tega že zlo dolg nisva)...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 14:16:59
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Mony25 daj mi možeka malo posodi, bi ga imela samo v kuhinji za njegovo kuho. No moj pa palačinke in šmorn rad speče.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 14:17:51
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Mini, če ti je une kašice je dobr, jaz jih ne bom več kupovala ker končajo v kompostniku.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 14:19:35
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Mony25 daj mi možeka malo posodi, bi ga imela samo v kuhinji za njegovo kuho. No moj pa palačinke in šmorn rad speče. NE DAAAAAAAAAM!!!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 14:26:01
|
|
|
|
MONY25
|
js pa zdj Alexa večkrat pač pogledam ponoč (ker je bolan itd.) in je zdj kr vedno na trebuhu...je tooook srčkan prej ni nikol spal na trebuščku-zgleda, da mu že paše! sj to ni zdj nč narobe, če tko spi, a ne?
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 14:30:35
|
|
|
|
tecka
|
Mony, a Alex še ni pobrisal od doma?? No, naš Srečko bi že šel (slika je že stara, ampak je trajalo, da sem jo dobila iz mobilnega tel.) Se hecam. Naš Srečko je bolje. Danes ima samo še 37 stopinj vročine, povrnil se je tudi apetit. Me je v času kosila čisto presenetil in postal siten dobro uro po dopoldanski malici. Jaz pa sploh še nisem začela kuhati, tako da je dobil kar stekleničko mleka in zdaj lepo spi. Mini, meni so pa lepši ta beli čeveljčki. Ta drugi, bolj modri, so mi preveč podobni ta rjavim. So pa vsi trije pari lepi, ni kaj. Vreme je skozi okno videti sicer lepo, je pa svinjsko mraz. Pri nas je pričelo še pihati. Komaaaaj čakam pomladi. Me pa že prijemlje spomladansko čiščenje. Sonce preveč sveti po kotih in odkriva prah in pajčevine Ampak ko tamuček spi jaz valjda ne morem s sesalcem šibat okrog
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 14:44:52
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Mini, če ti je une kašice je dobr, jaz jih ne bom več kupovala ker končajo v kompostniku. joj spet me je vn vrgl-kok sovražm to jah ta lazanja mu je šla bl tko tko..pol jo je pojedu pol se je pa že začeu afnat pa sm mu uzela..tko odvisn kera kašica je oz kaj je not..nu pa če se le da ne dam tokrat teh zelenjavnih.. sm pa učeri probala magični lonček in je ful lepo piu iz njega-seveda brez une plastike proti polivanju..je bol praktično če km gremo..samo je pa smotan k se pa res ful poliva..sm ga dala HB v vrečko ampak je kr ornk vode blo not k sm ga dons sabo vzela.. sploh ne vem kaj nj nardim..pomoje bom mogla to plastiko skos sabo vlačt in na koncu bom še usjala jo km.. a kera ve kašna je razlika med unim ustnikom k je mehka plastika in unim k je trda? sm bsna k ris k je umes med lazanjo piu in je un ustnik prou uranžen..in ne gre z vodo niti z limono dol..a kera ve s čim nj spravm dol al nj kr novga kupm mony nism mislna nč slabga s tistim kuhanjem-to je blo prikrito povabilo na kosilo moj tud rad kuha in največkrat ko je doma ma čez meso js pa ostalo.. kako pa zgleda ta pregled pr šuštarju pr 9 mesecih..a pogleda kej pincetni prijem pa kaj že zna al nč sam stehta..pomoje glih nč ne..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 15:19:59
|
|
|
|
July08
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika July08 vas vsak dan preberem, a zadnje čase enostavno ne najdem časa za javljanje. Upam, da bo kmalu bolje. Te čist razumem. Tudi meni čas beži kot nor. Zdaj, ko so tile hladni vetrovni dnevi in ne gremo nič ven, sem pa bolj prisotna na RR, ker ne gremo nič ven. Je res premrzlo, pa piha... Jurij je pa itak še boolj na meji in ga ne bi izpostavljala, če ni treba.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 15:23:02
|
|
|
|
July08
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Jaz vem da če bi bil moj oče živ bi bil kar naprej pri meni in občudoval svoji vnukinji.Smo ravno včeraj šli svečko prižgati in a mi verjamete da se vedno zjokam ko tam stojim.Hudo mi je ker ga ni ob meni in ker ne more videti svojih prečudovitih vnukinj.Moja mama pravi da bi se full igral z njima. Bačko res žalostno, da nimaš očeta več ob sebi. Pri nas je ata (tako kličeta mojega očita) res št. 1 za fanta, ga naravnost obožujeta. On si pa vzame čas in se tudi dve uri preganja z njima. 5 let nazaj je bil hudo bolan in samo ob misli, da ga lahko ne bi bilo več med nami, mi gre na jok. Zate pa
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 15:25:45
|
|
|
|
July08
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska Mony25 daj mi možeka malo posodi, bi ga imela samo v kuhinji za njegovo kuho. No moj pa palačinke in šmorn rad speče. NE DAAAAAAAAAM!!! Jaz bi si ga tud sposodila za kakšen dan. Pri nas sem edina kuharica jaz. Se pa včasih potrudi in pospravi kuhinjo.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 15:35:13
|
|
|
|
MONY25
|
ga s tistim kuhanjem-to je blo prikrito povabilo na kosilouser posted image IZVIRNO SPOROČILO: mini86 mony nism mislna nč slabga s tistim kuhanjem-to je blo prikrito povabilo na kosilo moj tud rad kuha in največkrat ko je doma ma čez meso js pa ostalo.. kako pa zgleda ta pregled pr šuštarju pr 9 mesecih..a pogleda kej pincetni prijem pa kaj že zna al nč sam stehta..pomoje glih nč ne.. ah, sj tud ne vem, kaj bi loh misnla slabga, lej jo hehe...pridm drugič na kosilo pregled: standard, nč kej tazga...itaq! edin kri pa vodo bo treba dat! kri sva dala že 1x prej, k je bil Alex bolčkan, tko da mu zdj nau treba dt! za vodo mi je pa sestra dala vrečko, v katero se mora polulat! morm še pogruntat, kako to sploh gre, k se mi tud sanja ne drgač pa nč ni tko kej gledu kkšnih takih zadev kot je pincetni prijem pa take fore... a bi mogu???
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 15:36:39
|
|
|
|
MONY25
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Mony, a Alex še ni pobrisal od doma?? No, naš Srečko bi že šel (slika je že stara, ampak je trajalo, da sem jo dobila iz mobilnega tel.) hehe...slika je že stara? ja ti čist vrjamm, pomojm on že hod
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 16:02:43
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: July08 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Jaz vem da če bi bil moj oče živ bi bil kar naprej pri meni in občudoval svoji vnukinji.Smo ravno včeraj šli svečko prižgati in a mi verjamete da se vedno zjokam ko tam stojim.Hudo mi je ker ga ni ob meni in ker ne more videti svojih prečudovitih vnukinj.Moja mama pravi da bi se full igral z njima. Bačko res žalostno, da nimaš očeta več ob sebi. Pri nas je ata (tako kličeta mojega očita) res št. 1 za fanta, ga naravnost obožujeta. On si pa vzame čas in se tudi dve uri preganja z njima. 5 let nazaj je bil hudo bolan in samo ob misli, da ga lahko ne bi bilo več med nami, mi gre na jok. Zate pa Hvala July!
< Sporočilo je popravil bačko -- 8.3.2010 16:03:00 >
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 16:06:04
|
|
|
|
Tira
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Tira, torej tvoj mali popije po kosilu preden gre spat še AM? Potem pa tudi papa popoldansko malico, ko se zbudi? Hmmm naša če bi dobila mlekec, potem ne bi nič več hotla. Zato nevem kaj naj. No ja, bomo že sprobali. Manna mi imamo kosilo, ko mali vstane, okoli 16h. Preden gre spat okoli 12.30 pa dobi samo stekleničko s kakšnim piškotom notri ali pa Frutolino. Ne vem, sem se tko navadila, da se dopoldne potepava ali pa igrava in ko mali spi, jz kuham kosilo. Mi imamo jutri P in bom videla, kaj bo pregledovala. Mini, ne zameri vprašanju, a oče ti plačuje preživnino tudi, če si že na svojem in imaš svojega otroka? Čeveljčke bom jz kupovala, ko bo treba.... tele pedipedke so mi ful luškane, samo me moti, da jih ne morem pomeriti preden kupim. Mene se še vedno drži ene vrste prehlad, ki se pojavi vsako zimo in potem kašljam, ko en prekajen kadilec še kakšen mesec skupaj Mislim pa, da nisem "kužna" ker se od tega kašlja nihče ne naleze, HB. Drugače pa odštevam dneve do toplic... še 6
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 16:16:09
|
|
|
|
MONY25
|
Alex je pa spal zdle 3,5 ur po dooooooooolgem času spet...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 16:28:33
|
|
|
|
mini86
|
tira-ja more še vedno plačvat zato ker redno študeram pa čeveljčke lahko probaš..ne vem sicer iz kje si ampak v lj imajo trgovino in lahko probaš.. ja mony sam res-srečko more že skor hodt..k strela je a bi se kej ta tedn dobile? tira ti odštevaš dneve do toplic, js pa do gastroskopije-se 2
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 16:32:02
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 js pa zdj Alexa večkrat pač pogledam ponoč (ker je bolan itd.) in je zdj kr vedno na trebuhu...je tooook srčkan prej ni nikol spal na trebuščku-zgleda, da mu že paše! sj to ni zdj nč narobe, če tko spi, a ne? to tud mene zlo zanima..samo od kolegice tamau k je shodu je tko eno nogico ful na vn meu..in pol je vprašala P kaj je s tem in je rekla da je to zato k je spau na trebuščku in da morjo počakat k hoje se ne da na silo spreminjat.. sam je blo pol po parih dneh že kul.. tko da ne vem..js našga če se le da obrnem stran iz trebuščka..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 17:11:11
|
|
|
|
manna
|
Tira, a veš da jaz že par dni razmišljam da bi uvedla tole, da bi ji dala ob 12h flaško, potem pa ob 16h ta pravo kosilo. Ker še zdaj nisem pogruntala kdaj bi ona sploh jedla, ampak ob 12h ziher še noče zelenjave. Morda bi jo ob 16h bolj? Mhmm bomo probali še to! tecka, joooj Srečko zgleda pa tko veeelik! Danes pa naša nič ne spi, sploh nimam časa za nič..
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 18:37:01
|
|
|
|
Tira
|
Mini iz Kr sem, kje v Lj pa je ta trgovina? Gastroskopija, joj groza, a moraš kej Donata spit prej... k vem da je mel moj ati to in je mogu popit v enem popoldnevu 7 litrov Donata... fuj. IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 js pa zdj Alexa večkrat pač pogledam ponoč (ker je bolan itd.) in je zdj kr vedno na trebuhu...je tooook srčkan prej ni nikol spal na trebuščku-zgleda, da mu že paše! sj to ni zdj nč narobe, če tko spi, a ne? Naš Marcel spi vsako popoldne po 3 ure na trebuščku in to že od 2 meseca dalje. Ponoči je pa na hrbtu. Mislim, da to ni nič narobe... saj so sedaj že dovolj stari. Na začetku je problem zaradi dihanja, kao , pa tudi če bi bil skoz na trebuščku potem se jim glavica oblikuje bolj podolgovato. No, ampak naš nima nič od tega. Mu pa zelo paše na trebuščku spat... ampak očitno samo podnevi Manna poskusi, mogoče bo popoldne bolj lačna. Upam, da vama uspe.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 19:03:38
|
|
|
|
mini86
|
7l donata al 7 dcl...veš kok je to 7 l-to te raznese pa drisko maš do grla.. ne nč donata samo 8 h prej ne smem nč jest mam pa ob 18h ta trgovinca je v centru v stari ljubljani..zakaj pa nebi naročila preko neta..a zarad materiala al kako.. a ni tko da naj nebi mel čez dan več mleka..ne vem no
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 19:32:22
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MONY25 hehe...slika je že stara? ja ti čist vrjamm, pomojm on že hod Ja, pa res že naredi par korakov ob kavču Pa je še dosti hitrejših od njega - Urban, Bine, Zoja, pa še kakšnega sem pozabila. Sicer pa ravno zdaj razmišljam, da se je prvič postavil na noge točno pri 8m in da se v enem mesecu pač mora malo poznat napredek. IZVIRNO SPOROČILO: manna tecka, joooj Srečko zgleda pa tko veeelik! Bomo videli v sredo. Enih 75 cm ima pa 8,5 kg. Sem se ravno danes zvečer nekaj matrala z osebno tehtnico in kakor koli sem stopala gor pa dol - meni kaže vedno več, Srečku pa vedno manj Pa kakšna vremenska napoved za sredo! Najbolje da se kar zapremo v hiše in ne gremo nikamor. Zdaj pa najlepši del večera...tamau spi, stari je v službi, jaz pa vzamem knjigo in čokolado, pa na kavč
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 19:53:59
|
|
|
|
July08
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Pa kakšna vremenska napoved za sredo! Najbolje da se kar zapremo v hiše in ne gremo nikamor. Zdaj pa najlepši del večera...tamau spi, stari je v službi, jaz pa vzamem knjigo in čokolado, pa na kavč Ja, jutri pa v sredo ne bomo šli nikamor, samo obiske bomo sprejemali na domu UŽIVAJ!!! Jaz moram še fanta zrihtat za spat (zdaj igramo spomin, samo lulat sta šla, mami pa na RR ), pol sem pa na istem, ker je mož na košarki in ziher danes ne pride domov...
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 19:57:41
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka jaz pa vzamem knjigo in čokolado, pa na kavč sama fovšija me je jst moram pa delat pa tko sem bla že pridna dons... a Srečko bi pa že kr od doma sem se spomnila na un film o tistem dojenčku, k je šel od doma naša pupa je dons od 6 zjutraj spala 20 min prisežem, da se ne nacejam z red bullom ne vem od kod ji tolk energije... pa skos je na nogah, kakšn sedenje... vse prešnofa, v vsako drobtinico na tleh se vtakne... dons je res k uni duracell zajčki mini sej bo vse ok na gastro... jst sem bla ful kritični primerek, ker zame bruhat... hujš k rodit evo, pa sm preživela... glede ustnika... pri nas je tut oranžn od bolonjez omake... pa se nč ne sekiram... če mi gre na živce ji dam pa iz druzga lončka pit manna najini pupi sta se zgleda sinhronizirali na daljavo tira naša tut spi tko k ji paše in že od začetka spi preko dneva na trebuhu (kadar sploh kej spi ) čim prej se pocajtaj mony tut vidva se čim prej pocajtajta pri nas je s kuhanjem isto... men hrana res ni tko življenskega pomena, da bi bla pripravljena zabijat čas v kuhinji... pač moram in to sprejemam ampak ob vikendih se pa ognem kuhinje kar se le da... tolk, da za tamalo pripravim, ostalo se pustim razvajat nč... tolk smeškotov sem naklofala, da očitno sploh nism slabe volje, ker moram delat boljš, da grem dokler se mi še kej da... lep večer vam želim
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 20:20:11
|
|
|
|
manna
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 a ni tko da naj nebi mel čez dan več mleka..ne vem no Ja, sej jaz razmišljam samo da bi vrstni red obrokov zamenjala, recimo da bi blo tkole; ob 6h AM, ob 9h sadno-žitna kašica, ob 12h mlečna kašica v flaški, ob 16h kosilo, ob 19h AM.... Ah kajpavem, pri nas je vsak dan neki drugače, urniki nam sploh ne grejo, ne za spanje, ne za hranjenje. Skoz nekej študiram kako bi še probala, pa nič ne pali.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 20:23:14
|
|
|
|
manna
|
mojsonček, kok si pridna! Po celem dnevu akcije še delat! Jaz komaj životarim tle na kavču. tecka, jaz pa izvajam trik na sebi in si grem umit zobe že preden grem na kavč, zato da potem ne snedem še kake sladkarije. Ker tud če me prime, si mislim "ah ne, sem si že umila zobe..." Žal ne pali zmeraj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?