klemenka
|
Dober dan, najprej vse najboljše tistim ki na današnji dan praznujete, pa tistim, ki so bolani, da bi se čimprej pozdravili. Mi smo bili 14 dni nazaj bolni, naš je 14 dni kakal zelo pogosto (tud 5krat na dan), nato pa en teden tako drisko, poleg tega še vročino...staknil je eno dolgotrajno virozo, po koncu vsega tega pa je dobil še dva zgornja zobka. Se raje ne spominjam, kako je imel ritko. Veliko sem ga imela brez pleničke,samo v žabicah, joj kolk je blo to enega pucanja za njim, ko je sračkal in lulal kar po tleh. Ampak samo tko se mu je ritka pocelila. Srečka: ti boš pa dalj čas doma kot pa jaz. Sej edino pravilno, ker delale bom itak še celo življenje. Naš drugi fantek je bil od 1-2 leta non stop bolan, od viroz do vnetih ušes, imel je alergije , grozno, se rajši ne spominjam tega časa, jaz pa novo službo, pa si še bolniško nisem upala vzet, tko da sta moj in tašča prevzela skrb zanj. Ko sem brala nazaj, a si ti rodila v Kranju, al se motim? Persida: za Anžeta, kaj pa drugi fantek, a on pa spi? Naš je kake dva meseca začel spati celo noč, ko sva se nehala dokončno dojit. Se pa zadnje čase zbuja ob pol dveh, mu dam za pit vodo in spi naprej,sam kaj ko jaz rabim kar nekaj časa da zaspim nazaj, ob 6-ih pa je pri nas budnica. Seveda, saj gre zvečer spat že okoli pol osmih. Pa upam, da dobiš podaljšano porodniško, veliko je tudi odvisno, kako priporočilo ti bo napisala zdravnica.
|