|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
6.3.2010 18:22:50   
PERSIDA
Čer.Danes bili na praznovanju rd našega skokecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Spala tja in nazaj v šusuuser posted image .Ja kaj češ tak te slavje zmatrauser posted image .Seveda se moramo zahvalit mamici slavljenca ,da nam je napolnila trebuščke no enim trebuhuser posted image .Kokica kaj še lahko večrat pridemo na malcouser posted image ? Ti si dovolj daleč ,da redno kitico potegnetauser posted image  ,pa makar v avtu.
Pol smo še naredili postanek pri omi in dedeju ,da še onadva malo vidita gospodiča.Malo smo atija jezli im to je to.Malo prej sem še ju skopala ,ker sta od večerje bila umazana po glavi ki češ pa po rokah tak ,da sta se cela leplauser posted image .In sedaj spita oba.Želj za današnjo noč ne bom izražala user posted image .
Sedaj ,pa se grem na sedežno zleknit ,če se me bo kdo spomno,da še mene poboža malouser posted image .

klemenka- tomaž noč prespi že dobrih tri mesece,seveda ,če ni prehladov al,pa ,če nima bratec kakih nočnih izpadovuser posted image

(odgovor članu klemenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
6.3.2010 18:26:41   
PERSIDA
klemenka - mojadva še driske nista imela ,pa upam,da še kmalu ne.Glede na to ,da pojesta ogromno sadja jima že to dovolj rdečo rito dela.
Hvalabogu ,da sta se vidva porihtala s tem virusom.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
6.3.2010 19:23:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Čer.Danes bili na praznovanju rd našega skokecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Spala tja in nazaj v šusuuser posted image .Ja kaj češ tak te slavje zmatrauser posted image .Seveda se moramo zahvalit mamici slavljenca ,da nam je napolnila trebuščke no enim trebuhuser posted image .Kokica kaj še lahko večrat pridemo na malcouser posted image ?
Ja, midve tud, midve tud !! user posted image user posted image user posted image

Pr vam v avtu ste spali, pr nam pa smo stali 10 min. na počivališču Polskava, ker se je je gospodična taaaak drla, da se je drgnila zraven user posted image   Pol pa itak standard-malo pred domom je zaspala, jaz pa sem šla v mesto pižame iskat! Komaj sem našla pidžamo št.86.

KOKICA HVALA za vse. Bilo je super,..jaz sem se napokala tak da sem malo prej jedla komaj. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
6.3.2010 20:05:16   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Čer.Danes bili na praznovanju rd našega skokecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Spala tja in nazaj v šusuuser posted image .Ja kaj češ tak te slavje zmatrauser posted image .Seveda se moramo zahvalit mamici slavljenca ,da nam je napolnila trebuščke no enim trebuhuser posted image .Kokica kaj še lahko večrat pridemo na malcouser posted image ?
Ja, midve tud, midve tud !! user posted image user posted image user posted image

Pr vam v avtu ste spali, pr nam pa smo stali 10 min. na počivališču Polskava, ker se je je gospodična taaaak drla, da se je drgnila zraven user posted image   Pol pa itak standard-malo pred domom je zaspala, jaz pa sem šla v mesto pižame iskat! Komaj sem našla pidžamo št.86.

KOKICA HVALA za vse. Bilo je super,..jaz sem se napokala tak da sem malo prej jedla komaj. user posted image

kaj pa midve, kaj pa midve??? user posted image user posted image user posted image

Ja, KOKICA res je blo super... z dragim sta se res fenomenalno potrudila... pa še nekaj moram rečt...imata super stanovanje, točno nekaj takšnega bi js enkrat mela, ko bom velika user posted image user posted image user posted image

aja, moja pikica pa je zaspala po eni minuti vožnje po avtocesti user posted image user posted image user posted image tako da jo je fešta res ful utrudila user posted image
pa za slike bi se priporočila user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
6.3.2010 20:15:56   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika
aja, moja pikica pa je zaspala po eni minuti vožnje po avtocesti user posted image user posted image user posted image tako da jo je fešta res ful utrudila user posted image
pa za slike bi se priporočila user posted image

Lijo pa je očitno tist ananas pa melona nabila z energijo, da je mela se še čas dret user posted image user posted image

Me too,me too ... slikice namreč! user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
6.3.2010 21:32:01   
x_srečka_x
Klemenka, to sem tudi jaz rekla, da ne bom mogla imeti več oba tako dolgo doma kot lahko zdaj izkoristim user posted image
Ja obakrat sem rodila v KR, enkrat podnevi in enkrat ponoči user posted image  .

Tine je pa prespal celo noč pri 6 mesecih, spi pa od 7h do 7-8h zjutraj user posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
7.3.2010 8:15:58   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Lijo pa je očitno tist ananas pa melona nabila z energijo, da je mela se še čas dret user posted image user posted image  

Men ,pa je kontra vdarlo se mi je spalo ko hudič ,ko smo prišli domovuser posted image .Drugič Lija vozi ,okuser posted image .

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
7.3.2010 8:16:42   
PERSIDA
Lepo nedeljo vsem ,mi smo se povabli na kosilouser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
7.3.2010 9:44:44   
klemenka
O, vidim da so nekateri user posted image še bolj pridni glede spanja kot pa naš! Pravim, če bo tko ostalo, da jeuser posted image , naš tavelik je celo noč prespal šele pri 2 letih in poluser posted image , ta drugi pa že pri 4 mesecih in pol.
Persida, no to ni tko slabo če ti en spi že od 6 meseca, sej bo drugi tud prej ali slej.
Srečka, kako si bla zadovoljna s Kranjem, pa ktero ginekologinjo imaš?Al si pol verjetno z Gorenjske?
Zdaj pa me nekaj zanima: Ali so vašiuser posted image že vsi na navadnem mleku, torej ne več adaptiranem?Mi smo še kar na Aptamilu, čeprav mlečne izdelke je že kar nekaj časa. Se mi zdi da po tem AM ni preveč sit, pa tudi gres,polento je lažje narest na mleku. Pri tem sem previdna, ker je mel naš drugi alergije. Ta zaenkrat, hvala bogu ne kaže nobenih alergij. Kaj mislite, je čas da začnem z navadnim?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
7.3.2010 11:12:58   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

VSE NAJBOLJŠE MARCELU, MATEVŽU IN ETIENU ZA 1. ROJSTNI DAN::)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
7.3.2010 11:13:03   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Sicer pa je Brin včeraj zbolel. Kuri skoraj do 40 in se utapja v smrklju, kljub čiščenju nosu in Operilu. Trenutno spi v mojem naročju z glavo na moji rami, ker ne more ležat, ker ga smrkelj preveč zaliva user posted image

user posted image user posted image user posted image za Brina.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
7.3.2010 11:16:06   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: klemenka

O, vidim da so nekateri user posted image še bolj pridni glede spanja kot pa naš! Pravim, če bo tko ostalo, da jeuser posted image , naš tavelik je celo noč prespal šele pri 2 letih in poluser posted image , ta drugi pa že pri 4 mesecih in pol.
Persida, no to ni tko slabo če ti en spi že od 6 meseca, sej bo drugi tud prej ali slej.
Srečka, kako si bla zadovoljna s Kranjem, pa ktero ginekologinjo imaš?Al si pol verjetno z Gorenjske?
Zdaj pa me nekaj zanima: Ali so vašiuser posted image že vsi na navadnem mleku, torej ne več adaptiranem?Mi smo še kar na Aptamilu, čeprav mlečne izdelke je že kar nekaj časa. Se mi zdi da po tem AM ni preveč sit, pa tudi gres,polento je lažje narest na mleku. Pri tem sem previdna, ker je mel naš drugi alergije. Ta zaenkrat, hvala bogu ne kaže nobenih alergij. Kaj mislite, je čas da začnem z navadnim?

Naša je kakr kdaj ponoči. Po 6m ga je začela sračkat in se navadla na joško. Zdej pa ko ji zobje rastejo, je kriza, drugače pa še kar gre. Al pa sem se jaz navadla na zbujanje. user posted image
KM ji uvajam zdaj kak teden. Vsak dan ji dam eno flašo KM, ostalo (1-2 flaši) pa aptamil. Drugače je KM v hrani in ml. izdelke jedla že od kakega 8,9m. Porabli bomo še to škatlo AM, pol pa sam KM. Sam nimam občutka, da bi bila po KM kej bolj sita.

(odgovor članu klemenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
7.3.2010 11:19:01   
ada2
mi smo včeraj malo praznovali, so prišli dedki in babice, pa tete in strici, torto smo zmazali, miha pa je bil od odpiranja daril tako utrujen, da se mu niti kašljat ni več ljubilo ponoči in je spet brez motenj prespal celo noč. seveda je veliko k temu pripomoglo to, da smo zvečer zelo uspešno spucali nos, pa da je njegov prehlad nekoliko boljši - AB so pač naredili svoje.

klemenka - glede mleka - jaz ga še dojim, ampak kak čokolino ali gris, mu naredim kar z domačim kravjim mlekom, pa ko imam zvečer vaje v gledališču in ga user posted image  spat spravlja mu tudi v flašo da kak deci kravjega mleka. nismo pa v družini nikoli imeli alergij.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu klemenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
7.3.2010 12:52:42   
ada2
user posted image

evo, še ena slikca iz praznovanja, samo obrnit mi je pa nikakor ni uspelo, pa sem tam na začetku shranjevsanja označila zasukuser posted image

no, boste pač morale malo glave zasukatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
7.3.2010 12:55:51   
ada2
user posted image

tak, še ena normalno obrnjenauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
7.3.2010 14:32:25   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

VSE NAJBOLJŠE MARCELU, MATEVŽU IN ETIENU ZA 1. ROJSTNI DAN::)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

še od nas, z malo zamude. Vse najboljše! user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
7.3.2010 14:33:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Sicer pa je Brin včeraj zbolel. Kuri skoraj do 40 in se utapja v smrklju, kljub čiščenju nosu in Operilu. Trenutno spi v mojem naročju z glavo na moji rami, ker ne more ležat, ker ga smrkelj preveč zaliva user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
7.3.2010 14:37:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: klemenka

Jaz Liji delam že vse na KM od 6.meseca starosti. Takoj ko nam je P. rekla,da lahko začnemo z KM. Špinačo je npr. jedla s KM že pri 4.mesecih.
Zadnje čase ji dajem to KM od Planike za pit ampak kaj te vem, če je kaj bolj sita zarad tega user posted image Se mi zdi da ni najbolj. Tak da za večerjo ko dobi flašo ima KM, ponoči pa ji naredim še AM če se zbudi.
Je pa res,da noben nima nobenih alergij..

(odgovor članu klemenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
7.3.2010 14:37:38   
tasa_m
ada .. Miha pa ima še kr čupico a ne? Pravi mali šarmer je user posted image  user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
7.3.2010 17:16:50   
ada2
miha je pravkar naredil svoje prve samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image  

čisto sem navdušena, pa nikjer nikogar, da bi mu povedala, moj je nekje v celju poslovno,pa mu je očitno telefon crkno, ker je nedosegljiv, otroka se me že skoraj bojita, ko sem ju tak klicala naj prideta gledat kaj se dogaja, da sta se spokala v sobo z lego kockami igrat (saj začetno navdušenje je bilo.... vau, miha hodiuser posted image , ampak očitno ne mislita z mano 3 ure v luft skakat zaradi tega), moja starša sta na obisku pri teti v domu ostarelih.... sestre ne dobim na telefon....

ah, morala sem nekomu povedatuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
7.3.2010 18:44:42   
leo**tia

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

miha je pravkar naredil svoje prve samostojne korakeuser posted image user posted image user posted image  

čisto sem navdušena, pa nikjer nikogar, da bi mu povedala, moj je nekje v celju poslovno,pa mu je očitno telefon crkno, ker je nedosegljiv, otroka se me že skoraj bojita, ko sem ju tak klicala naj prideta gledat kaj se dogaja, da sta se spokala v sobo z lego kockami igrat (saj začetno navdušenje je bilo.... vau, miha hodiuser posted image , ampak očitno ne mislita z mano 3 ure v luft skakat zaradi tega), moja starša sta na obisku pri teti v domu ostarelih.... sestre ne dobim na telefon....

kako lepo.čestitkeuser posted image user posted image user posted image naša vsak dan kasira take buške..lepo že hodi,nič ne pada edin problem je da bi ona kar hitro hojo uporabljala,pol pa ne bremza in buff v mizouser posted image zdaj pa ma buško in to kar velikouser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
7.3.2010 19:15:28   
x_srečka_x
Ada čestitke za Mihove prve korake user posted image
Naš še ne hodi, pa je že zdaj ves buškast po glavi, kaj šele bo ko shodi.

Klemenka- najprej je bila moja G Fazarinčeva, pa sem jo potem menjala za Šalamunovo, zdaj je pa prišel sem Urh. V P pa me je sprejel Reljič,je biv dežuren, mi je pa že delal morfologijo ker pri nas ni delal UZ, tako da me je skoraj vedno pregledal nekdo drug user posted image  v Kranju, sem bila pa že prvič zadovolnja, sem ležala tam še pred porod 14 dni zaradi suma zastoja rasti ploda. Drugič je bilo pa tudi super, hitro so odreagirali, mislim da sva prišla ob 11h zvečer tja, malo čez polnoč sem pa rodila s CR. Sestre na G oddelku so vredu razen ene, ki je bila nesramna, v zgornjem nadstopju so pa vse zlate user posted image
Najprej smo živeli v Poljanski dolini zdaj smo se pa preselili v Šk.Loko. Iz kje ste pa vi?

Glede KM, zdaj smo ga začeli piti po skodelci. V špinačo, gres, pire... sem ga pa že prej dajala.

(odgovor članu leo**tia)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
7.3.2010 19:30:01   
ada2
jaz pa jutri začnem s prvim delovnim dnem po porodniški, pa ne vem katerega smeška bi uporabila... tega user posted image  ali tega user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
7.3.2010 20:26:47   
trezika

jaz pa jutri začnem s prvim delovnim dnem po porodniški, pa ne vem katerega smeška bi uporabila... tega user posted image  ali tega user posted image

user posted image user posted image user posted image

po moje sta kr oba na mestu: user posted image ker pač greš v službo, ker ne boš toliko ob otrocih,... in user posted image ker si po drugi strani vesela, da greš spet med ljudi, sodelavce, in si oddahneš od domače hiše user posted image skratka, uživaj!!!!!!!!!!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
7.3.2010 20:27:40   
trezika

BRAVO MIHA!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kot zakleto ob takih trenutkih ni nikogar zraven.....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?