|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
8.3.2010 9:37:48   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

tudi od mene LEP DAN ŽENA

user posted image

hvala enako in vsem vamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 576
8.3.2010 9:39:33   
Katjusa
slikce zbiram še do večera se pravi pošljite jih na bpkatja2@gmail.com al pa jih prilimajte pa dopišite ime otročkauser posted image user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 577
8.3.2010 9:41:57   
baki
KATJUŠA bravo za uživanje v bazenuuser posted image user posted image user posted image .mi tudi moremo nika peljat.je čist zmešan na vodouser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 578
8.3.2010 9:48:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

bakiej jst sm čist leva....to ni po moje....jst sploh ne štekam kaj morm nardit
mi ne rata

sem ti nalepila 2 linka(moder in zelen) in klikni na enega od njiju,pritisni na gumbek prebrskaj,izberi željeno sliko v tvoji datoteki,in kopiraj link(copy-past) tukaj v post.....lahko pa slikico pošlješ katjuši po mailu

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 579
8.3.2010 9:52:20   
Čebel@
urša...user posted image user posted image user posted image  za uživanje med vikendom......pri nas je tudi full mraz in piha,tko da bova sončka gledali le čez šipo

katjuša......itak da bom še naprej navijala-dokler bo trebauser posted image user posted image user posted image .......user posted image user posted image user posted image za uživanje na bazenu

slikico bom popoldne nalimala,ker je moj mož/genij nekam pospravil kabel od fotkiča

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 580
8.3.2010 9:53:50   
Katjusa
čebela lep avatar imaš sicer ne vem kaj je drugače ampak neki jeuser posted image a je ne?
upam, da je prst boljši in da se lepo celi.... a hodiš kej na preveze? do kdaj imaš še bolniško?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 581
8.3.2010 9:55:41   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

čebela lep avatar imaš sicer ne vem kaj je drugače ampak neki jeuser posted image a je ne?
upam, da je prst boljši in da se lepo celi.... a hodiš kej na preveze? do kdaj imaš še bolniško?

avatar je drugačen-prej je imela čebela sončne očala.....jutri imam prevez in bojo povedali ali grem delat ali pa sem še malo doma

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 582
8.3.2010 9:56:50   
Urša08
Pri nas še vedno -5, čakam pa čakam da bo bolj toplo pa bo šel očitno Žiga prej spatuser posted image user posted image user posted image

Katjuša je kak odziv za kolaž?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 583
8.3.2010 9:58:33   
Urša08
čebela vsaj nekaj dobrega je pri tvojem prstu, da si lahko mal s Hano uživalauser posted image

Katjuša ste se za stanovanje že dogovorili?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 584
8.3.2010 10:03:30   
Katjusa
urša sem misal, da bo boljši odziv sploh ker sem tudi po mailu poslala za zdej imam okol 10 slikicuser posted image user posted image user posted image

stanovanje sma šla v petek še enkrat pogledat sma ga premerla in ja kupli ga bomo nas čaka.... v bistvu mi čakamo agenta, da pripravi pogodbe in da damo aro potem pa kredit zrihtamo in je to to.... selili se bomo pa mal kasneje ker sma rekla bomo vse v nulo zrihtal in se pol seliluser posted image user posted image user posted image user posted image no do septembra bomo že, da bosta šla tamala 2 tam v vrtec (če bomo dobil vrtec)
sma si že zbrala podne in ploščiceuser posted image user posted image user posted image user posted image celo sma se šla že zanimat za eno kuhinjso omaro in se še dobi ta model, ki ga imamo tako, da bomo dokupli eno omaro da ne bo luknjauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 585
8.3.2010 10:04:42   
TAMIKA3
dan user posted image

user posted image

user posted image

lep dan vsem

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 586
8.3.2010 10:06:03   
Urša08
No eto moj malček palček že spančkauser posted image

Tamika helovuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 587
8.3.2010 10:07:32   
baki
sem spremenila slikico.kk je lepauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 588
8.3.2010 10:11:49   
baki
o tamika....jutroooouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 589
8.3.2010 10:12:22   
TAMIKA3
ojla user posted image
baki, a si ti tud v hello kitty padla? slikica user posted image user posted image user posted image

kosilo kuhano juhica, ajdova kaša z mletim mesom in solata
ob 11:40 imam pa fizioterapijo user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 590
8.3.2010 10:12:24   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

sem spremenila slikico.kk je lepauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 591
8.3.2010 10:15:36   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: baki

o tamika....jutroooouser posted image user posted image user posted image

dan user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 592
8.3.2010 10:17:39   
Urša08
Tamika zanimivo kosilo - meni čist nepoznanouser posted image Kako pa pripraviš to ajdovo kašo z mletim mesom? Pa super da maš fizioterapijo - nam ti pomaga user posted image

Baki super avataruser posted image user posted image user posted image

Jaz sem dons čist na izi, počasi pospravlam, pa eno rundo cunj sem obesla, mal kuhno spedenala, ma sej je treba včasih tud na izi bituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 593
8.3.2010 10:20:46   
TAMIKA3
urša čist na izi kosilo user posted image
na olju popražim čebulo, dodam mleto meso, vse skupaj še malce dušim, nato dodam ajdovo kašo in zalijem, ko popije vso vodo in je mehka - finito user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 594
8.3.2010 10:22:18   
Urša08
Tamika hvala za recept - bomo najbrž sprobali. Zadnjič moj vrže v voziček ajdovo kašo in ga vprašam kaj bo z njo, pa prav ja se bova že neki spomnilauser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 595
8.3.2010 10:22:35   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jaz sem dons čist na izi
, počasi pospravlam, pa eno rundo cunj sem obesla, mal kuhno spedenala, ma sej je treba včasih tud na izi bituser posted image user posted image user posted image

sploh pa na današnji dan user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 596
8.3.2010 10:22:59   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

ojla user posted image
baki, a si ti tud v hello kitty padla? slikica user posted image user posted image user posted image

kosilo kuhano juhica, ajdova kaša z mletim mesom in solata
ob 11:40 imam pa fizioterapijo user posted image user posted image

katja ma te slikice .sem si jo sposodlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 597
8.3.2010 10:23:44   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jaz sem dons čist na izi
, počasi pospravlam, pa eno rundo cunj sem obesla, mal kuhno spedenala, ma sej je treba včasih tud na izi bituser posted image user posted image user posted image

sploh pa na današnji dan user posted image user posted image

ja pondelk je.mormo bit na iziuser posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 598
8.3.2010 10:28:32   
Čebel@
NAREDILA SEM POSLOVNO MATOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........ŠE EN IZPIT ME LOČI DO MATUREuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 599
8.3.2010 10:29:47   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

NAREDILA SEM POSLOVNO MATOOOOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........ŠE EN IZPIT ME LOČI DO MATUREuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image Kateri izpit te še čaka?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?