Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 21:07:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss kako prst???? pa Hanika??? prst se še drži....malo me kluje,na cajte srbi(kar pomeni da se celi)-je pa včeraj mi ena rekla da si je ona isto tkole poškodovala blazinico in da je po 10tih letih prst še vedno full občutljiv ......Hanika je super......je ko mali vampirček-2 zobka sta čist pod površjem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 21:10:40
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Živjo! Mi smo čist v pakiranju in pranju in likanju ... Moj v ponedeljek štarta za Kitajsko, mi je prinesu že pol garderobe za oprat in speglat in prisežem če mi še ene gate prinese mu jih bom nekam zatlačla! ok...si pridna..zelo...ampak neki mi ne gre kupaj... od kje ti je pa prinesu.... ...a ne živita skupaj???? Sicer pa...reci mu, da če se želi izliti z njimi naj nosi samo ne hlače in eno majco..... To sm mislna iz garderobe v pralnico Sej pol pol teh stvari ne vzame s sabo, pa zdej bo itak mal bolj pameten, če mu bo kej zmankal bo pa dol kupu Pa še men kej! grem ninat! Nočko!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 21:12:10
|
|
|
|
Onasiss
|
u... grdo... naši pa štirice ven lezejo in jo tok boli, da se kar trese.... drugače pa je non stop lačna.... ravno dobro pospravimo od enega obroka že se dere AM AMA AM.... PRST pa čimbolj gor drži....
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 21:14:38
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss u... grdo... naši pa štirice ven lezejo in jo tok boli, da se kar trese.... drugače pa je non stop lačna.... ravno dobro pospravimo od enega obroka že se dere AM AMA AM.... PRST pa čimbolj gor drži.... pri nas je tudi skos ama ama-sploh če vidi koga jest-pa je lahko ona v nulo sita......u pri vas pa štirke-avč-naj bo čimprej mimo.....sej ga držim gor,samo zgleda kot da žugam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 21:15:08
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Živjo! Mi smo čist v pakiranju in pranju in likanju ... Moj v ponedeljek štarta za Kitajsko, mi je prinesu že pol garderobe za oprat in speglat in prisežem če mi še ene gate prinese mu jih bom nekam zatlačla! ok...si pridna..zelo...ampak neki mi ne gre kupaj... od kje ti je pa prinesu.... ...a ne živita skupaj???? Sicer pa...reci mu, da če se želi izliti z njimi naj nosi samo ne hlače in eno majco..... To sm mislna iz garderobe v pralnico Sej pol pol teh stvari ne vzame s sabo, pa zdej bo itak mal bolj pameten, če mu bo kej zmankal bo pa dol kupu Pa še men kej! grem ninat! Nočko! full si pridna spočij se
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 21:32:43
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 22:09:34
|
|
|
|
MIHAILO
|
JEEEEEEEEEE,teta bom,moja sestra je srecka nosecka tok sem vesela
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 6.3.2010 22:54:43
|
|
|
|
Balonchy
|
Ojla... sam pozdravim!!!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.3.2010 6:42:07
|
|
|
|
baki
|
jutrooooooo.nem kaj pisala k itak ni nobene tle
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.3.2010 6:57:38
|
|
|
|
baki
|
sem ugotovila da nika nem smela več umivat .kadar ga umivam se mi zvečer obvezno zbuja.včeraj sem ga kr stuširala se je dvakrat zbudo.je moj reku se pa ja ni kopal.sem rekla ne umival se je .dons ga nebom bomo vidli kaj bo.dol padeš .bomo šli med umazance
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.3.2010 7:16:28
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro.... NOčka za spoznanje bolja..... Onasiss...boga Evita...naj zobki čimprej pridejo na plano.... Čebela....človek je res eno čudovito bitje...je pa res...da se vsaka poškodba dolgo pozna in kljuva....boš pa napovedovalka vremena Balonchy....hello Mihailo....jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeee..the best...čestitke BAki...he he ...vsak ima kakšno svojo foro...zanimivo...
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.3.2010 7:31:02
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Kako ste? Mi smo že pokonci, jaz kuham kavico, tamalkedva se igrata Včerej zjutraj sem malce dalj spala - beri do pol osmih, potem je možek skuhal kavico, šla pod tuš, nato v trgovino po par malenkosti. Mal čez 10 smo šli že n na sprehod in se sprehajali do pol dveh z eno pavzico na čajčku. Potem smo na hitrco skuhali kosilo , malo pospravili in smo dobili obiske. Je blo tok luštno, štirje otročki na kupu po dva iste starosti Zvečer sem samo še v postlo popadala. Zdej vas moram mal za nazaj prebrat da bom natekočem.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.3.2010 7:33:33
|
|
|
|
baki
|
urša sem že mislala da je kaj narobe ko se nisi nič javla a diete se še držiš?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.3.2010 7:37:03
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki urša sem že mislala da je kaj narobe ko se nisi nič javla a diete se še držiš? Baki ne nč ni narobe sam med vikendi se pri nas ful dogaja, smo čist leteči tako da včasih zmanjka časa za računalnik. Diete se še držim, joj sem bla včerej karakter sem dala spečt marelične rogljičke ampak nisem niti enga probala Tako da vztrajam. Danes gremo k mojim na kosilo - sem mamic povedala kaj zame narest Pa ti? Sem prebrala da si že na - 5 kg - uvau kar tako naprej
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.3.2010 7:39:15
|
|
|
|
Urša08
|
Ajvy zate in za tvoji pupi Danes pa spet delovna ane? A maš to 8 ur al med vikendi cel dan? Onasiss in čebel@ naj zobki čim prej vn pokukajo smo v istem klubu, se tud mi s tem ubadamo trenutno Simonakr a si vse popedenčkala za tvojga?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.3.2010 7:55:46
|
|
|
|
Ajvy
|
Urša---jutro...krasno za lep dan......in igranje.... 8 urni delavnik imam..od 12- 20....včeraj je kar hitro minilo.....bomo videli kako bo danes... Pridne glede diete
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.3.2010 8:01:17
|
|
|
|
baki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: baki urša sem že mislala da je kaj narobe ko se nisi nič javla a diete se še držiš? Baki ne nč ni narobe sam med vikendi se pri nas ful dogaja, smo čist leteči tako da včasih zmanjka časa za računalnik. Diete se še držim, joj sem bla včerej karakter sem dala spečt marelične rogljičke ampak nisem niti enga probala Tako da vztrajam. Danes gremo k mojim na kosilo - sem mamic povedala kaj zame narest Pa ti? Sem prebrala da si že na - 5 kg - uvau kar tako naprej bravo za karakter.....sploh pa rogljički..mjammmmmmm.za to pa rabiš res močno voljo.drgač gremo na vikend na kosilo sam gremo šele ob 14.00 ko moj konča z službo.tk da bom jst kr pri mami pojedla malo mesa+solato.še en teden,pol bo pa rezultat tudi viden ne sam cifre na vagi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.3.2010 8:24:52
|
|
|
|
baki
|
a je kera tu.?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.3.2010 8:25:24
|
|
|
|
baki
|
ajvy....dobro jutro
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.3.2010 9:45:11
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro! Urša še ene par stvari je za speglat (je reku da bo sam!) pa v kufer zmetat, samo to bova počela ko bo tamala spala. Mihajlo - čestitke! grem malico pripravit za našo miss
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.3.2010 11:52:49
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo......vav čestitke teta ga bomo s kolumbo skupi pile balonchy.....pozdrav nazaj baki...našo tudi voda zbudi če je tik pred spanjem,tko da mi se kopamo/tuširamo že pred večerjo ajvy.....joj upam da ne bom napovedovalka vremena -da ne bo tako zelo občutljiv ... za bolj uspešno nočko-naj traja urša.... za lepo soboto-upam da se boste imeli tudi danes fino.....a pri vas tudi zobki?-res so revčki ko jih zobki matrajo tudi ostalim lep dan mi smo se dopoldne malo spravili vozičkat,pa tko grozno piha da smo se kar hitro nazaj noter spokali......zdele pa Hanči že pančka,možek pomiva posodo,jaz pa zabušavam
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.3.2010 12:30:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.3.2010 13:01:33
|
|
|
|
sjmm
|
Dan! mi pospravlamo k smo včeri zabušaval...zuni piha k mali spi, no, se že neki oglaša kuhamo cvetačno juhco in pekli bomo pice...dans še po jančkovem jedilniku no, pol pa šibnemo k enim sosedom na popoldanski kofetek pol pa v banjo en kup mulcov nametat, nohte strišt, lase sušit...jutr pa ital again nov delovni dan fajn bodite, fajn hujšajte pa se zvečer kej nazaj nalimam POZDRAV!
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.3.2010 13:19:33
|
|
|
|
črticaa
|
živjo punce kako ste kaj,..upam da vsi zdravi in čim več na svežem zraku mi imamo sedaj obdobje trme,..in to ima res hude popadke drgač imajo pa dnevi ponovno premalo ur,..še dobro da imam svetovno taščo in tasta,..da mi rahlo krijeta rit ker drugače bi bla kriza,....sicer pa komaj čakam na september da dam dominika v vrtec da se bomo lažje organizirali potem pa če bo šlo vse po sreči,...gremo next year na TENERIFE,..jej letela bom dominik,..je sedaj zdrav, tako da se mporava prijaviti na posvetovalnico,..hodit še ne namerava, je tako fino na vseh 4ih evo angelček se je prebudil,..lp papap
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 7.3.2010 18:15:50
|
|
|
|
baki
|
čerrrr......ja je sploh keras tle?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......