Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 11:53:15
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša pa sem res spregledala Sem pa res vesela za vas Naj vam vse tako rata kot si želite Se pa popolnoma strinjam s tem da vse popedenčkate in se šele takrat preselite - superca Glede kolaža boš pa še neki slikic danes dobla med drugim mojo, mislim da od petrušk, čebele, baki če se ne motim. Upam pa da se še katera javi in pošlje - da nas bo čim več.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 11:55:25
|
|
|
|
Urša08
|
Punce slikice za kolaž se danes še zbirajo - pošljite Katjuši na mail al pa sem prlimajte
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 11:56:02
|
|
|
|
Katjusa
|
Urša HVALA sem ful vesela, ker vas imam in ker ste moje pirjateljice.... zdej grem pa stroj perila zložit se je ravno posušil pol si morem pa solatko spucat bom dons kr solato jedla (zeleno s krompirčkom)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 11:56:32
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.......vav kakšna dobra razporeditev-pa kvadratura tudi zgleda ok ........a to je hiša ali stanovanje v bloku?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 11:58:44
|
|
|
|
claud
|
ZA DAN ŽENA VAM POŠILJAM
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:01:21
|
|
|
|
claud
|
Čez 3 ure začnem delat...mal me zvija... Mal sem vas zanemarla, smo tele zadnje dneve izkoristili maximum.... Mal grem še prebrat na hit kaj se je dogajal kj tuki.... Lep dan vam želim, preživite ga lepo!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:04:10
|
|
|
|
Čebel@
|
vam še eno včerajšno prigodo povem: sem imela napad pucanja in sem dala vmes za Hano kuhat govejo juhico(1 dan prej je bila kuhala)+frišno zelenjavo sem ji dala notr in nudelčke-in mojga prosim da naj pomirka na juhico da ne bo povrela-no jaz sesam ko nora po stanovanju(bom po moje tardečo dubila ) in voham da nekaj smrdi-grem gledat-moj dec za računalnikom,Hana mi je itak pomagala pucat,v kuhinji se je pa zelenjava žgala ker mož ni čuval in je juha sparela ....ok,naštimam novo rundo-on pridno pazi,se lepo skuha,ga prosim če lahko vse zlije v posodico in zmiksa da bo Hana imela juho za kosilo....pridem v kuhinjo,in v posodi(te taplastični ki se pol miksa noter) le zelenjava in nudelčki,juhe pa nikjer....pa mojga vprašam,kje je juha-on pa meni:ja precedil sem jo.....juho mi je zlil stran ....no sem pol samo prekuhano vodo dolila da ni bilo preveč pocast za jest.......ah ja-pol pa kaj naroči descu
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:04:49
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Čez 3 ure začnem delat...mal me zvija... Mal sem vas zanemarla, smo tele zadnje dneve izkoristili maximum.... Mal grem še prebrat na hit kaj se je dogajal kj tuki.... Lep dan vam želim, preživite ga lepo! naj te ne skrbi
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:07:54
|
|
|
|
Jutta
|
Zdravo punce! Sem si kar mislila, da bomo že na novem forumu. Super. Se vidi, da me dolgo ni bilo gor - novi avatarji, nov forum, nov kolaž... Katjuša jaz sem ti poslala slikco na mail. Kako ste kaj punce? Večina vas je precej delavnih, kajne? Urša, Sjmm, Katjuša, Baki, Kolumbo - vi ste še doma? Kolumbo - sorry, ker te nisem v city-ju v soboto takoj zagledala. Fajn zgledaš... Kako se pa kaj počutiš? Kateri teden si sedaj? Prvi pregled je že bil, kajne? Baki - kako je kaj s tvojo službo? Upam, da nisi na cesti, tako kot jaz. Meni šef ni hotel podaljšat pogodbe . Tako da zdaj veselo iščem nov šiht. Danes imam ravno en razgovor. Kako so kaj vaši malčki? Nisem glih brala za nazaj, nekaj sem sicer opazila, da je Mihailo bolan - bi mu rada prilepila pikapolonice, pa RR nagaja... Pošiljam pikepoke po zraku...... Mi smo OK. Od enega leta naprej kobacamo - prosim prašička na seznam Do hoje pa bo še dolga pot, ampak nič hudega. Konec marca Vida še čakajo neki testi zaradi alergije na laktozo in pa dala sva kri zaradi celiakije, ampak še nimamo rezultatov. Držite pesti.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:11:02
|
|
|
|
Čebel@
|
o jutta glih en dan sem gruntala kje si...... držim pestke za novo službico in za Vidove teste
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:13:56
|
|
|
|
Jutta
|
Oj čebelca - tale štorija od juhce je pa od sile Za kuharja pa tvoj možek ni glih nadarjen, kajne
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:14:15
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša pa sem res spregledala Sem pa res vesela za vas Naj vam vse tako rata kot si želite Se pa popolnoma strinjam s tem da vse popedenčkate in se šele takrat preselite - superca Glede kolaža boš pa še neki slikic danes dobla med drugim mojo, mislim da od petrušk, čebele, baki če se ne motim. Upam pa da se še katera javi in pošlje - da nas bo čim več. ojla...jst sm ti poslala kr na mail, ker ne znam prlimat za stanovanje in - kg stanovanje zgleda kr konkretno prostorno
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:17:08
|
|
|
|
Jutta
|
Katjuša - vidim, da se končno selite . Ste se odločili, da greste raje v stanovanje? A je zadeva s tisto hiško padla v vodo? Kam se pa selite? Greste v novogradnjo? Res sem vesela za vas
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:20:12
|
|
|
|
baki
|
jutta,.....sem na čakanju.bomo vidli kaj bo,če ne pa v boj za novo službo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:21:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Oj čebelca - tale štorija od juhce je pa od sile Za kuharja pa tvoj možek ni glih nadarjen, kajne kakno konzervo še strese v pisker,pa pomeša če mu glih rečeš-drugače pa ni glih kuhar
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:24:45
|
|
|
|
MIHAILO
|
za kolaz
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:25:40
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......vav kakšna dobra razporeditev-pa kvadratura tudi zgleda ok ........a to je hiša ali stanovanje v bloku? v bloku.... povišano prtličje je pa manjši blok ima 2 vhoda na našem vhodu je 6 stanovanj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:29:35
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ katjuša.......vav kakšna dobra razporeditev-pa kvadratura tudi zgleda ok ........a to je hiša ali stanovanje v bloku? v bloku.... povišano prtličje je pa manjši blok ima 2 vhoda na našem vhodu je 6 stanovanj
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:30:17
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Katjuša - vidim, da se končno selite . Ste se odločili, da greste raje v stanovanje? A je zadeva s tisto hiško padla v vodo? Kam se pa selite? Greste v novogradnjo? Res sem vesela za vas hiška ni propadla vendar smo se naveličali čakat že to da bi dobil okvirno ceno.... potem sma pa z mojmu mal razmišljaja in sma šla 2 druge hiške pogledat.... in je padla odločitev, d agremo raje v stanovanje, ker moj gre v šolo vsaj dan pride okol 6 zvečer domov in nebi mogla nič delat.... da bi pa majstre mela pride špa predrago za najin žep.... zato smo se odločil za stanovanje, ki ga bomo malo renovirali in se vselili.... ni novogradnja je star blok.... selimo se pa v Vitanje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:30:43
|
|
|
|
Katjusa
|
čebela tvoj pa nebi bil za kuharja
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:34:06
|
|
|
|
Jutta
|
Katjuša - boš vidla, to bo super, ko boste na svojem Še jaz se veselim za vas
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:36:44
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ Jutta lepo da si se nam javila Kako pa da te toliko časa ni bilo? Pa super za Vidkov napredek Sem zadnjič pokukala slikice vajinega stanovanja v Mariboro in morm pohvalit je res lepo stanovanje Kako pa da ste v Ljubljani? Zarad služb?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:38:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa čebela tvoj pa nebi bil za kuharja ne vpraši-jaz živčen zlom skoraj fašem ko je on v kuhinji......pol mi je pa včeraj rekel:ja zakaj pa nisi povedala da je tisto juha-pa zraven je stal ko sem jo nalivala iz tavelikega piskra .......vsako stvar mi reče-če pa nisi rekla....joj na čase imam prav filing da sem se z poročila in ne vem ali se naj ali
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:39:44
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Katjuša - boš vidla, to bo super, ko boste na svojem Še jaz se veselim za vas hvala.... sej komi čakam..... zdej še bolj vidim kaj vse me tle moti
|
|
|
|
RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09 8.3.2010 12:42:17
|
|
|
|
Urša08
|
čebel@ ma ne sekiraj se, vsi nismo za vse. Pač tvoj ni rojen za kuharja, ti pa hišico dela Vsak je za nekaj tako da se je brez veze obremenjevat s tem Pa da veš tud moj ni ne vem kakšen kuhar, naredi odlične palačinke, olupi krompir, kej pomeša potem se pa že skor konča. Pa se ne sekiram zarad tega. Jaz pa ke j druzga ne delam kar on odlično naredi. Zato pa smo skup da se dopolnjujemo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
TAŠČAnataly33Ali se razumete s taščo?DA (
69%)
NE (
31%)
Število vseh glasov: 139Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!