Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 8:14:36
|
|
|
|
manna
|
bjondi, hvala za vse spodbudne besede. Saj vem, mala je največji zakladek in tudi lubi mi zmer reče "Samo poglej jo, kako bi blo lohk z njo kej narobe?" Tako da se ne sekiram več! Samo včasih mi kdo drug (recimo kakšna pametna kolegica, teta) vzbudi slab občutek, ko se čudijo kako malo tehta ali pa kako ni nič čvrsta ko jo primeš (še zdaj ne sedi trdno). Al pa slišim kako pripombo v stilu, da moje mleko ni blo dovolj kalorično, da se je zato tako slabo redila.. mojsonček, naša je tudi že prestavila uro in se zbuja ob 6h !!! Glede čeveljčkov - a ni nič narobe če niso čez gleženj - je kul če so tako nizki za učenje hoje? Pa hvala za čestitke in kofi! mini86, naša dostkrat spi na trebuščku, najmanj pol noči. Pa se zdaj kar sama obrne nazaj na hrbet ali na bok, kakor ji paše. Včasih je od 2h dalje pri nama v postelji, pa se kar sama vali sem pa tja.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 8:26:05
|
|
|
|
mojsonček
|
manna tukaj vse lepo piše pa še čestitke ob našem prazniku
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 8:26:50
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Mini vem kako je to z preživninami.Nikoli ne nakažejo takrat ko treba.Najbolje je da mu kar od plače trgajo.Hvala da si me doodala na seznam za čeveljčke. Pri nas Lora še vedno je ponoči.Pa sem ravno včeraj mojemu rekla do kdaj on misli da ji bova dajala ponoči jesti pa je rekel da še ni čas.Bom v četrtek vprašala P glede nočnega hranjenja. Mk8 lepo za uživanje. kako lepa slikica in kako je luškana.Prava lepotička. Bjondi ok bova prišli.sam ne biti huda. Mini za te dvoje sem se odločila: http://www.rimbalzo.co.uk/Clothing/Pediped/RRS953.htm (velikost ?) moram Žani izmeriti nogo http://www.rimbalzo.co.uk/Clothing/Pediped/R624.htm (velikost 6-12 mesecev) Vse naj naj vsem ki danes praznujete 9 mesecev. Vam punce pa želim lep dan žena!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 8:31:35
|
|
|
|
manna
|
Sm glih tla napisat kje se pa bačko skriva.. pa lenike tud že doooolgo ni blo nič gor. Pa še ful drugih tudi ne.. Ja, vsem želim lep dan žena!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 9:00:05
|
|
|
|
Mala_princeska
|
mojsonček teta z malemase je na dopustu, če sem prav videla na fb-ju, pa mislim da se v kratkem vrnejo. tko da ne takoj tko grdo
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 9:03:05
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Sm glih tla napisat kje se pa bačko skriva.. pa lenike tud že doooolgo ni blo nič gor. Pa še ful drugih tudi ne.. Ja, vsem želim lep dan žena! Jaz sem tukaj, mala mi je zbolela - prebolevamo prehlad, smo bili včeraj pri zdravniku, pa je dihanje ok :-) sam nosek zaštofan, tko da špricam fiziološko, samo je bilo pa noro iz sobote na nedeljo ponoči, ko je tko jokala da je za celih 8 m esecev nazaj nadoknadila pa sploh ko je božica, je tečkana in jo veliko stvari zmoti in potem tečejo solzice.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 9:10:45
|
|
|
|
mojsonček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska mojsonček teta z malemase je na dopustu, če sem prav videla na fb-ju, pa mislim da se v kratkem vrnejo. tko da ne takoj tko grdo ko sm grda ane... baba neučakana... naj se princeska čim prej pocajta
< Sporočilo je popravil mojsonček -- 8.3.2010 9:11:30 >
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 9:15:56
|
|
|
|
bačko
|
Manna a mene si pogrešala?Saj sem kar neprej gor!
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 9:38:42
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska mojsonček teta z malemase je na dopustu, če sem prav videla na fb-ju, pa mislim da se v kratkem vrnejo. tko da ne takoj tko grdo ko sm grda ane... baba neučakana... naj se princeska čim prej pocajta Hvala sonček :-))) Imaš ZS mojsonček :-)
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 9:43:12
|
|
|
|
July08
|
Dobro jutro! Mini86 pošiljam ti objemčke za tvoje težave z očetom. Res ni fer in očitno meri svojo ljubezen do tebe z denarjem Kakšen odnos pa ima do Marcela? Minča pri Juliji nisem opazila nobenega čepa, tudi P ni nikoli nič rekel. Tecka upam, da je Srečko že zdrav. Za vsak slučaj pošiljam Pri nas je pa starejši po doooooolgem času dobil vročino. Potem je šel malo na silo spat in je bil takoj boljši. Bo pa kakšen dan zdaj doma, da se orng pocajta. Manna mi se dojimo še ene 6x dnevo. Kar precej. Manca je pa res cukr!!! 10ka čimveč dobljenih bitk z mravljami!!! Je pa res zoprno to. Čevlji - morm še mal prečekirat, kaj imam doma, vas pa sprmljam in si moram enkrat vzet čas in pregledat od pedipeda ponudbo. Lenika nič se ne javiš? Bjondi upam, da bo comp kmalu zrihtan. Kaj pa bomo brez tebe? Mala Princeska za Manco
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 9:46:32
|
|
|
|
July08
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček pa še čestitke ob našem prazniku O, hvala za lepe zvončke. Jih prav pogrešam, ko je še vedno pri nas precej snega. VSEM ŽELIM VSE LEPO ZA DAN ŽENA. Naj bo to naš dan, vzemimo si čas zase in si privoščimo kaj posebnega, pa čeprav čisto majhnega.
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 12:41:34
|
|
|
|
mini86
|
Mini86 pošiljam ti objemčke za tvoje težave z očetom. Res ni fer in očitno meri svojo ljubezen do tebe z denarjem Kakšen odnos pa ima do Marcela? v 8 mesecih ga je vidu 3x..enkrat k smo bli tm k je biu star 14 dni pa pol še dvakrat za 35 sekund..to je to..ma bo že.. js sm pa važna k sm bla končno pr vedeževalki nč sprašvat kaj je povedala k se ne sme povedat samo namignem da bo prizidek v 2-3 letih no pa šla sm v malo mašo...naročvala bom čeveljčke št. 6-12 mesecev-ma še kšn cm lufta..sm pa študerala da bom zdj naročila za spomlad ker ne vem kok mu bo noga zrasla za polet in magar da pred poletjem še enkrat naročimo bl odprte čevelčke.. aja za te vložke-to majo pa samo za pediped flex ne za originals..flex men na sliki zgledajo grozni v živo pa sploh ne tok..pa še noro mehki so..
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 13:10:38
|
|
|
|
bačko
|
Mini vsi čeveljčki so hudi!Lahko pa je očeta od Marcela sram ker ima tako lepega sineka in bi ga lahko večkrat obiskal.Takih moških res ne razumem.Bi jih kar tepla.Resnično upam da boste težave kmalu rešili.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 13:12:16
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Mini ta drugi so bolj cute da ti malo svetlo barvo razbijejo:-) Pa bele bo meu prec umazane ;-)
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 13:13:09
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mini vsi čeveljčki so hudi!Lahko pa je očeta od Marcela sram ker ima tako lepega sineka in bi ga lahko večkrat obiskal.Takih moških res ne razumem.Bi jih kar tepla.Resnično upam da boste težave kmalu rešili. Bačko za Marcelovega dedija se gre, Marcelov ati je že srček, saj je skoz ob Mini in Marcelčku :-)
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 13:14:36
|
|
|
|
bačko
|
Ups se opravičujem ker sem narobe razumela. Mini upam da ne zameriš.
< Sporočilo je popravil bačko -- 8.3.2010 13:15:37 >
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 13:15:21
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: July08 IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček VSEM ŽELIM VSE LEPO ZA DAN ŽENA. Naj bo to naš dan, vzemimo si čas zase in si privoščimo kaj posebnega, pa čeprav čisto majhnega. Hvala za res lep nasvet :-)))) Najboljše je da damo noge u luft, pa pivo pred comp, pa čik u usta, pa karolo kafeta Malo se hecam, saj razumete - punce moje imejte se lepo :-)
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 13:17:48
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Mini vsi čeveljčki so hudi!Lahko pa je očeta od Marcela sram ker ima tako lepega sineka in bi ga lahko večkrat obiskal.Takih moških res ne razumem.Bi jih kar tepla.Resnično upam da boste težave kmalu rešili. bačko mal si narobe razumela od marcela dedi, se pravi moj oči ga je vidu samo 3x.. ma moj bi se pomoje prodau za tamauga k vidm k se kr stopi k se tamau stisne k njemu al pa k se mu nasmeje ja sj se js tud bl nagibam k unim ne čist belim-čeprav so usnjeni in se jih sam pobriše če se umažejo..ja itak so vsi hudi..že tko moj pizdi da če je treba dvoje..ampak je treba ane
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 13:18:06
|
|
|
|
bačko
|
Jaz vem da če bi bil moj oče živ bi bil kar naprej pri meni in občudoval svoji vnukinji.Smo ravno včeraj šli svečko prižgati in a mi verjamete da se vedno zjokam ko tam stojim.Hudo mi je ker ga ni ob meni in ker ne more videti svojih prečudovitih vnukinj.Moja mama pravi da bi se full igral z njima.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 13:18:55
|
|
|
|
bačko
|
Mini sem se opravičila za zmoto.
|
|
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 13:30:19
|
|
|
|
mini86
|
ej sploh ni panike.. kaj bote dons kuhale..js bom kr musako nardila..čeprav mi zmeri tko pride da je mau preveč mokra AMPAK js se ne dam in probavam naprej.. aja marcelči bo meu pa lazanjo iz kozarčka mu nč nism fouš-mu zlo nerada dajem te kašice sploh zelenjavne.. samo je pa stvar taka da je ena zanč na RR podarjala zelenjavne kašice in sm jih dobila ZASTONJ zihr ene petnajst..pa sm ji hotla dt kao za dobro voljo vsaj 5€ pa ni hotla..res dobrotnica no in enim bo kmal rok poteku pa jih morm porabt-kaj čm druzga.. zanč ste se pogovarjale da vm je smotan dvakrat kuhat..men je pa to tok zakon..js mam itak cvetačo že narezano na tiste cvete in v posodici in kolerabo tud olupljeno in na večje kose zrezano..in pol k kuham samo narežem, olupim korenček al pa krompirček al pa makarončke k omakco zanga mam kr v skrinji in je..uživam v kuhanju!!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 13:36:29
|
|
|
|
mini86
|
joj use mi je vn vrgl bačko ni panike..sm se nasmejala zravn kaj bote dons kuhale..js bom musako čepravmi nikol ne rata-je ful dobra samo premokra-ampak js se ne dam in poskušam naprej marcelči bo meu pa lazanjo iz kozarčka se mi smil samo kaj čm-mu zlo nerada dajm kozarčke sploh zelenjavne.ampak stvar je taka da je zanč ena na RR podarjala zelenjavne kašice in sm se prva javla dala mi jih je zihr ene 15..no in ker bo enim poteku kmal rok jih morm porabt..ni pa hotla niti 5€ vzet..prava dobrotnica zanč ste se pogovarjale da vam je smotan 2x kuhat na dan..js pa obožujem to..cvetačo mam na une cvete narezano, kolerabo olupleno in na večje kose zrezano in oboje v posodicah in v hladilniku..k rabm pol samo to dvoje narežm, olupm korenček al pa še krompirček in je to to..al pa skuham testenine in omakco zanga mam že v skrinji in to je to..skratka obožujem kuhanje
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 13:39:01
|
|
|
|
mini86
|
MI SMO ŽENE ZMAJICE, RODJENE KO KRALJICE. ANDJELI NAS STVORILI DA BI MUŠKE LOMILI. ZBOG NAS SU PESME PEVALI, PONOS GUBILI, VODILI RAT I ZATO SRECAN TI 8 MART!!!
|
|
RE: Junijski sončki 2009 2.del 8.3.2010 13:45:25
|
|
|
|
lenika
|
July08 vas vsak dan preberem, a zadnje čase enostavno ne najdem časa za javljanje. Upam, da bo kmalu bolje.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?