|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski sončki 2009 2.del
8.3.2010 8:14:36   
manna
bjondi, hvala za vse spodbudne besede. Saj vem, mala je največji zakladek in tudi lubi mi zmer reče "Samo poglej jo, kako bi blo lohk z njo kej narobe?" Tako da se ne sekiram več! Samo včasih mi kdo drug (recimo kakšna pametna kolegica, teta) vzbudi slab občutek, ko se čudijo kako malo tehta ali pa kako ni nič čvrsta ko jo primeš (še zdaj ne sedi trdno).  Al pa slišim kako pripombo v stilu, da moje mleko ni blo dovolj kalorično, da se je zato tako slabo redila..
mojsonček, naša je tudi že prestavila uro in se zbuja ob 6h !!! user posted image   Glede čeveljčkov - a ni nič narobe če niso čez gleženj - je kul če so tako nizki za učenje hoje? Pa hvala za čestitke in kofi!
mini86, naša dostkrat spi na trebuščku, najmanj pol noči. Pa se zdaj kar sama obrne nazaj na hrbet ali na bok, kakor ji paše. Včasih je od 2h dalje pri nama v postelji, pa se kar sama vali sem pa tja.

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
8.3.2010 8:26:05   
mojsonček
manna tukaj vse lepo pišeuser posted image

pa še čestitke ob našem praznikuuser posted image

user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
8.3.2010 8:26:50   
bačko
Jutro!
Mini vem kako je to z preživninami.Nikoli ne nakažejo takrat ko treba.Najbolje je da mu kar od plače trgajo.Hvala da si me doodala na seznam za čeveljčke.user posted image
Pri nas Lora še vedno je ponoči.Pa sem ravno včeraj mojemu rekla do kdaj on misli da ji bova dajala ponoči jesti pa je rekel da še ni čas.Bom v četrtek vprašala P glede nočnega hranjenja.
Mk8 lepo za uživanje.user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image  kako lepa slikica in kako je luškana.Prava lepotička.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bjondi ok bova prišli.sam ne biti huda.user posted image
Mini za te dvoje sem se odločila:
http://www.rimbalzo.co.uk/Clothing/Pediped/RRS953.htm (velikost ?) moram Žani izmeriti nogo
http://www.rimbalzo.co.uk/Clothing/Pediped/R624.htm (velikost 6-12 mesecev)
Vse naj naj vsem ki danes praznujete 9 mesecev.user posted image user posted image user posted image user posted image
Vam punce pa želim lep dan žena!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
8.3.2010 8:31:35   
manna
Sm glih tla napisat kje se pa bačko skriva..
pa lenike tud že doooolgo ni blo nič gor. Pa še ful drugih tudi ne..

Ja, vsem želim lep dan žena!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
8.3.2010 9:00:05   
Mala_princeska
mojsonček teta z malemase je na dopustu, če sem prav videla na fb-ju, pa mislim da se v kratkem vrnejo.user posted image
tko da ne takoj tko grdo user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
8.3.2010 9:03:05   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Sm glih tla napisat kje se pa bačko skriva..
pa lenike tud že doooolgo ni blo nič gor. Pa še ful drugih tudi ne..

Ja, vsem želim lep dan žena!

Jaz sem tukaj, mala mi je zbolela - prebolevamo prehlad, smo bili včeraj pri zdravniku, pa je dihanje ok :-) sam nosek zaštofan, tko da špricam fiziološko, samo je bilo pa noro iz sobote na nedeljo ponoči, ko je tko jokala da je za celih 8 m esecev nazaj nadoknadila user posted image user posted image user posted image
pa sploh ko je božica, je tečkana in jo veliko stvari zmoti in potem tečejo solzice.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
8.3.2010 9:10:45   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

mojsonček teta z malemase je na dopustu, če sem prav videla na fb-ju, pa mislim da se v kratkem vrnejo.user posted image

ko sm grda ane... baba neučakana... user posted image

naj se princeska čim prej pocajta user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojsonček -- 8.3.2010 9:11:30 >

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
8.3.2010 9:15:56   
bačko
Manna a mene si pogrešala?Saj sem kar neprej gor!user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
8.3.2010 9:38:42   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

ko sm grda ane... baba neučakana... user posted image

naj se princeska čim prej pocajta user posted image user posted image user posted image

Hvala sonček :-)))
Imaš ZS mojsonček :-)

Neposredna povezava do sporočila: 4234
8.3.2010 9:43:12   
July08
Dobro jutro!

Mini86
pošiljam ti objemčke za tvoje težave z očetom. Res ni fer in očitno meri svojo ljubezen do tebe z denarjem  Kakšen odnos pa ima do Marcela?

Minča pri Juliji nisem opazila nobenega čepa, tudi P ni nikoli nič rekel.

Tecka upam, da je Srečko že zdrav. Za vsak slučaj pošiljam

Pri nas je pa starejši po doooooolgem času dobil vročino. Potem je šel malo na silo spat in je bil takoj boljši. Bo pa kakšen dan zdaj doma, da se orng pocajta.

Manna
mi se dojimo še ene 6x dnevo. Kar precej. Manca je pa res cukr!!!

10ka čimveč dobljenih bitk z mravljami!!! Je pa res zoprno to.

Čevlji - morm še mal prečekirat, kaj imam doma, vas pa sprmljam in si moram enkrat vzet čas in pregledat od pedipeda ponudbo.

Lenika nič se ne javiš?

Bjondi upam, da bo comp kmalu zrihtan. Kaj pa bomo brez tebe?

Mala Princeska za Manco

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
8.3.2010 9:46:32   
July08
pa še čestitke ob našem praznikuuser posted image

user posted image

O, hvala za lepe zvončke. Jih prav pogrešam, ko je še vedno pri nas precej snega.

VSEM ŽELIM VSE LEPO ZA DAN ŽENA. Naj bo to naš dan, vzemimo si čas zase in si privoščimo kaj posebnega, pa čeprav čisto majhnega.

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

Neposredna povezava do sporočila: 4236
8.3.2010 12:41:34   
mini86
Mini86 pošiljam ti objemčke za tvoje težave z očetom. Res ni fer in očitno meri svojo ljubezen do tebe z denarjem Kakšen odnos pa ima do Marcela?

v 8 mesecih ga je vidu 3x..enkrat k smo bli tm k je biu star 14 dni pa pol še dvakrat za 35 sekund..to je to..ma bo že..

js sm pa važna k sm bla končno pr vedeževalkiuser posted image user posted image nč sprašvat kaj je povedala k se ne sme povedatuser posted image user posted image samo namignem da bo prizidek v 2-3 letihuser posted image user posted image user posted image

no pa šla sm v malo mašo...naročvala bom čeveljčke št. 6-12 mesecev-ma še kšn cm lufta..sm pa študerala da bom zdj naročila za spomlad ker ne vem kok mu bo noga zrasla za polet in magar da pred poletjem še enkrat naročimo bl odprte čevelčke..
aja za te vložke-to majo pa samo za pediped flex ne za originals..flex men na sliki zgledajo grozni v živo pa sploh ne tok..pa še noro mehki so..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
8.3.2010 12:46:47   
mini86
no js bom pa naročila tele-za k rjavim stvarem

http://www.rimbalzo.co.uk/Clothing/Pediped/R592.htm

pol se pa ne morm odločt za k svetlim stvarem kere bi-pomagite mi z nasvetiuser posted image

http://www.rimbalzo.co.uk/Clothing/Pediped/R551.htm

al pa

http://www.rimbalzo.co.uk/Clothing/Pediped/R590.htm

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
8.3.2010 13:10:38   
bačko
Mini vsi čeveljčki so hudi!Lahko pa je očeta od Marcela sram ker ima tako lepega sineka in bi ga lahko večkrat obiskal.Takih moških res ne razumem.Bi jih kar tepla.Resnično upam da boste težave kmalu rešili.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
8.3.2010 13:12:16   
Mala_princeska
Mini ta drugi so bolj cute da ti malo svetlo barvo razbijejo:-) Pa bele bo meu prec umazane ;-) user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
8.3.2010 13:13:09   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mini vsi čeveljčki so hudi!Lahko pa je očeta od Marcela sram ker ima tako lepega sineka in bi ga lahko večkrat obiskal.Takih moških res ne razumem.Bi jih kar tepla.Resnično upam da boste težave kmalu rešili.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bačko za Marcelovega dedija se gre, Marcelov ati je že srček, saj je skoz ob Mini in Marcelčku :-)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
8.3.2010 13:14:36   
bačko
Ups se opravičujem ker sem narobe razumela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mini upam da ne zameriš.user posted image

< Sporočilo je popravil bačko -- 8.3.2010 13:15:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 4242
8.3.2010 13:15:21   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: July08

VSEM ŽELIM VSE LEPO ZA DAN ŽENA. Naj bo to naš dan, vzemimo si čas zase in si privoščimo kaj posebnega, pa čeprav čisto majhnega.

Hvala za res lep nasvet :-))))

Najboljše je da damo noge u luft, pa pivo pred comp, pa čik u usta, pa karolo kafeta user posted image user posted image user posted image Malo se hecam, saj razumete - punce moje imejte se lepo :-)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
8.3.2010 13:17:48   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

bačko mal si narobe razumelauser posted image user posted image user posted image
od marcela dedi, se pravi moj oči ga je vidu samo 3x..

ma moj bi se pomoje prodau za tamauga k vidm k se kr stopi k se tamau stisne k njemu al pa k se mu nasmejeuser posted image user posted image

ja sj se js tud bl nagibam k unim ne čist belim-čeprav so usnjeni in se jih sam pobriše če se umažejo..ja itak so vsi hudi..že tko moj pizdi da če je treba dvoje..ampak je treba aneuser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
8.3.2010 13:18:06   
bačko
Jaz vem da če bi bil moj oče živ bi bil kar naprej pri meni in občudoval svoji vnukinji.Smo ravno včeraj šli svečko prižgati in a mi verjamete da se vedno zjokam ko tam stojim.Hudo mi je ker ga ni ob meni in ker ne more videti svojih prečudovitih vnukinj.Moja mama pravi da bi se full igral z njima.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4245
8.3.2010 13:18:55   
bačko
Mini sem se opravičila za zmoto.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
8.3.2010 13:30:19   
mini86
ej sploh ni panike..

kaj bote dons kuhale..js bom kr musako nardila..čeprav mi zmeri tko pride da je mau preveč mokrauser posted image AMPAK js se ne dam in probavam naprej..

aja marcelči bo meu pa lazanjo iz kozarčkauser posted image mu nč nism fouš-mu zlo nerada dajem te kašice sploh zelenjavne..
samo je pa stvar taka da je ena zanč na RR podarjala zelenjavne kašice in sm jih dobila ZASTONJ zihr ene petnajst..pa sm ji hotla dt kao za dobro voljo vsaj 5€ pa ni hotla..res dobrotnicauser posted image
no in enim bo kmal rok poteku pa jih morm porabt-kaj čm druzga..

zanč ste se pogovarjale da vm je smotan dvakrat kuhat..men je pa to tok zakon..js mam itak cvetačo že narezano na tiste cvete in v posodici in kolerabo tud olupljeno in na večje kose zrezano..in pol k kuham samo narežem, olupim korenček al pa krompirček al pa makarončke k omakco zanga mam kr v skrinji in je..uživam v kuhanju!!user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
8.3.2010 13:36:29   
mini86
joj use mi je vn vrgluser posted image user posted image user posted image user posted image

bačko ni panike..sm se nasmejala zravnuser posted image

kaj bote dons kuhale..js bom musako čepravmi nikol ne rata-je ful dobra samo premokra-ampak js se ne dam in poskušam naprejuser posted image

marcelči bo meu pa lazanjo iz kozarčkauser posted image se mi smil samo kaj čm-mu zlo nerada dajm kozarčke sploh zelenjavne.ampak stvar je taka da je zanč ena na RR podarjala zelenjavne kašice in sm se prva javlauser posted image dala mi jih je zihr ene 15..no in ker bo enim poteku kmal rok jih morm porabt..ni pa hotla niti 5€ vzet..prava dobrotnicauser posted image

zanč ste se pogovarjale da vam je smotan 2x kuhat na dan..js pa obožujem to..cvetačo mam na une cvete narezano, kolerabo olupleno in na večje kose zrezano in oboje v posodicah in v hladilniku..k rabm pol samo to dvoje narežm, olupm korenček al pa še krompirček in je to to..al pa skuham testenine in omakco zanga mam že v skrinji in to je to..skratka obožujem kuhanje

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
8.3.2010 13:39:01   
mini86
MI SMO ŽENE ZMAJICE,
RODJENE KO KRALJICE.
ANDJELI NAS STVORILI DA BI
MUŠKE LOMILI.
ZBOG NAS SU PESME PEVALI, PONOS GUBILI,
VODILI RAT I ZATO SRECAN TI 8 MART!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
8.3.2010 13:45:25   
lenika
July08 vas vsak dan preberem, a zadnje čase enostavno ne najdem časa za javljanje. Upam, da bo kmalu bolje.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?