|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI 2010
7.3.2010 10:18:04   
zvesta
Jada, jaz te čisto razumem.... sama sme bila prvič na istem...

In punca, jaz sme zelo vesela, da jamraš tule. To ti bo še največ pomagalo. Daj ven iz sebe kar te teži, zjokaj se... Če želiš, lahko kdaj tudi pokličeš, pa bova rekli kakšno.

Glede tega, da moraš tudi ti kdaj na WC in to... Glej, ne bo se svet podrl, če bo Izabela 5 minutk jokala. Jaz sme naši včeraj, ko je hissterirala od lakote lepo povedala, da bom ji dala jesti, ampak še prej moram pa na WC. Sicer se je vmes v posteljici drla kot žival, da je bila vsa vijolična, ampak jaz sme jo potem lahko vsaj v miru podojila. Drugače bi jo pa polulala. :)

Kakorkoli... Tudi pri nas pridejo slabi trenutki, sploh ker je Izak čisto podivjan, pa včeraj se nam je vsul en obisk kar z avtobusom skoraj. 4 odrasli in dva otroka. Sem skor znorela. Seveda je bila Saraja najbolj jokava takrat, sme mislila, da je znervirana zaradi množice, zvečer smo pa ugotovili, da jo napenja, ker sem jaz bukselj jedla koruzo in grahec v solati. Sem imela tako slabo vest. Ampak so vetrovne kapljice lepo pomagale in noč je bila fajna.

Zdaj pa imam spet slabo vest, ker je naša puža cela pikasta. Najbolj po prsih in trebuščku. In tuhtam, kaj sem včeraj pojedla takega. Še najbolj sumim arašide. Pa samo kakšne 4 sem pozobala.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 301
7.3.2010 11:57:12   
Tinca Malinca
Hello!

Se vam še jaz malo oglasim po dolgem času user posted image . Od ponedeljka sva z mojo malo Rubi doma in se počasi privajamo na nov (ne)ritem, malo spimo, se veliko dojimo in poskušamo uživati dan za dnem. No, to zadnje je malo težko, ker jaz paničarim za vsako mini zadevo. Včeraj mi je skoraj srce obstalo, ko je najprej po 4. urah končno ful pojedla in potem vse lepo izbruhala. Še dobro, da je bila moja mama zraven in me je lepo pomirila, da to ni nič hudega.

Kako user posted image čistite zabasane noske
? Naša ima čist zabasan nos in se potem težko doji, zraven čist pordeči v obraz in se mi vsa jezna zaganja v prsi. Nabavili smo aspirator in zdaj jo zalivamo s fiziološko, ampak se mi zdi, da se nič ne obnese.

Pa še nekaj me zanima. A tudi vas tako zelo bolijo bradavice? Se sploh da narediti kaj, da bi to manj bolelo ali je treba počakat, da se navadijo na vsakodnevno težaško delo? Lanolin in moje mleko ne pomagajo... Se bojim, da jo nepravilno pristavljam, ker me vedno user posted image zaboli, ko se prisesa gor, potem tista bolečina skoraj popolnoma izzveni. Če ima katera še kakšen nasvet, bi vam bila zelo hvaležna - dojenje naj bi bilo užitek, ne pa trpljenje - ali pa sem samo jaz optimistka.

Jada, saj imamo menda vse pravico do tega, da se pošteno zjokamo nekajkrat na dan - to je rekla moja patronažna user posted image user posted image user posted image in jaz kar pridno upoštevam njen nasvet user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 302
7.3.2010 12:19:55   
mavo
Ojla, punce!
Pa je še meni uspelo priti do računalnika. Midve z Mašo sva od torka doma, po 4. dnevu te že vržejo ven iz porodnišnice po CR. Rodila sem s spinalnim blokom in moram reči, da je bilo veliko boljše kot prvič, pa okrevala sem ful hitreje. V Lj porodnišnici je bilo tudi vse super, sestre, babice in dohtarji so bili vsi v redu (sploh sestre, s katerimi imaš itak največ stika), bila pa sem na odd. A.
Naš porod je potekal približno tako, kot da bi se šla naročit k frizerju, prišla na minuto točno, nato pa malo počakala, počvekala s sotrpinkami in šla peš v operacijsko na rezanje, kjer je bilo vsega v pol ure konec. Neverjetno, res. Potem je pa prišla naša princeska. Je bil ful lep občutek, ko sem jo takoj videla. Tega pri Matevžu nisem doživela.
Zdaj sva doma,doji se na vsake tri ure in poje točno 120 ml. To vem, ker smo si izposodili vago (10 evrov za en mesec). A so vaši tudi pri enem tednu že toliko pojedli? Meni se zdi to ogromno, ker je Matevž pojedel skoraj pol manj.
V glavnem, punce, toliko za prvič, zdaj grem še malo počivat, ker imam slučajno prilikouser posted image . Teh je zadnje čase precej manj, ker smo stalno v pripravljenosti zaradi našega 21mesečnika, ki bi stalno božal in dajal dudo svoji mali sestrici.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 303
7.3.2010 12:34:38   
gapii27
ojla babike

vidim, da imete kr neke probleme

glede obiskov sem jes povedla kdaj mi paše in tudi niso pred enim mescem hodli, razen sestrična in prjatlca, ki sem ju poklicala, ker se res dolgo nismo vidli....

glede hranjenja... jes moram rečt da sta naša dva res pridna...ko se nahranimo preteče potem 3 ure in več da zopet jemo... ponoči pa odvisno 4 ali pa tudi 5,5 sta že zdržala pr meni v pojstli...pa sta lepo pridobila na teži vsak po kilco...Jakob poje 140ml, Ažbe pa 120ml... včasih kak obrok pojets manj..
imata včasih svoje muhe sam jima dudo podturim in se pomirita... pustim tudi da se malo zjočeta, če sta kr neki sitna... po rokah sta tolko kolko je treba-ko sta budna in pridna, če jočeta ju najprej pomirimo v pojstlci in šele nato vzamemo, da si ne zapomneta to da če jočeta in da bi ju ven jemal... v pojstlo ju vzamem proti jutru če bi še s spala pa se onadva prehitro buditauser posted image

zunaj je sonček sam ne vem, če bi šla ven ker malo piha in je kr hladno....tako da čakamo na lepo vreme ta tednuser posted image

lepo nedeljo vam želim babike

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 304
7.3.2010 13:19:49   
slomak
ojla punce,

mi smo bli tudi včeraj zunaj za pol urice in je mala spala ko top cel dan no in pride nočka pa bi bla ona pokonci user posted image ... jeva fino no to noč je hotla na vsako uro skoraj... mislim pa da se mi je zbujala ker ima malo zabasan nosek in sem ji s tisto pumpico ven spravila malo ampak še vedno tko zadiha kot da bi mela poln nosek pa ga nima u bistvu ko ji not pogledam...ne vem čudno.
no včeraj ko jo je šu dragi previt se ona polula v loku in zleti curek čez njeno glavo user posted image user posted image  ko da bi mel fantka hahahha... čudno. Drugače mi pa ne bruha HB.

Danes pri nas ni sončka tko da bomo lepo doma... lepo nedeljo vsem..papa

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 305
7.3.2010 14:13:37   
brcko2
hej, jaz sem se okorajžila in šla z malim malo ven res da je mraz za ****, ampak je itak v vozičku pa še fajn oblečen in še tetra plenico sem mu dala čez obrazček tak da ni bil izpostavljen vetru., bolj je mene premrazilo kot tamalga ko sva prišla po dobre pol ure domov je bil mali tako topel jaz pa ledena gora, posebej v uhlje nos in roke. Ampak sem se odločila ker mali je bil nazadnje zunaj v torek in sem si rekla da mu ta kratek sprehod ne bo škodilo k večjemu korsitilo.

Ja dober da obstaja ta RR da se malo pogovorimo med sabo, včasih ker ne vem zakaj imam moža, sej ga vzame ampak takoj ko zajoče že reče na pejt na joško se mal pocrkljat. Pa mu kar zabrusim nazaj da jaz že nisem tolažila mlekarna, itak je jedel če pa smatraš da ni dovolj pa poskusi mu dati po flaški!!!! Tak da mu druzga ne preostane kot da ga malo pocrklja in potolaži na svoj način :)))) hehe jaz si pa malo odpočijem pa tudi če samo za par minutk.

Mogoče je prav to ker imam že enega 4 letnika doma in sva se kar malo razvadla da je tako samostojen in da ne govorimo o spanju cele noči itd..., da smo komaj pa še ne čisto našli neki ritem, sem pa ful vesela ko gre zjutraj v službo spotoma odpelje ta velekga še v vrtec, da jaz uživam v družbi najmlajšega se mi zdi da sem veliko bolj sproščena ko ga ni doma, tao vsaj vem, da je mali popolnoma odvisen od mene in da sem mu lahko posvetim na najlepši način. Ko pa pride mož domov mi pa zdrma cel ritem tak da sem kar malo žalostnauser posted image , a po drugi strani hoče na vsak način še eno pupo imeti. Verjetno bomo še enega ali eno imeli ampak drugo leto morda, ČE MI KATERA POVE KONCEPT IZDELAVE PUNČK:)))))).
Imava skupna dva otroka sina on ima pa enega sina iz prejšnje veze in očitno ne zmore punc narediti pa tako bi imela eno in takoj bi se odločila, če bi vedela da bo. Noja malo sem se razpisala ker mi mali ravno še spi od sprehoda, pa mi misli kar begajo in nekomu sem morala to napisati.

Ne obremenujem se pa več kot sem se na začetku sem se sprijaznila toliko dojenja in toliko Novolaca, da je otrok sit in da lahko spi on in mi. Ker samo z dojenjem lahko vsake 15 minut do pol ure sedim 24 ur in samo to delam, brez da bi počela še kaj druzga nene, še nobenega otroka ni pobralo od AM in mojga tudi ne bo če dobi AM po dojenju - kajne???
Saj so mi ponudili tehtnico in pumpo pa sem zavrnila ker se mi zdi da lahko tisti čas ko bi črpala ali tehtala preživela drugače z malim. To sem delala pri prvem otroku pa še na tehtanje smo hodili obvezno v ZD ma fuj kok sem bila izčrpana in pod stresom saj ni čuden da sem bila vsa napeta in brez moči in še kot ZOMBI sem vreščala in hodila naokroguser posted image . Nene namesto da se obremenujem s tem raje uživam in mu dam toliko kot vem da je in potem pa še AM posebej zvečer da fajn sit zaspi.

Uf kolk sem naklofala ampak tak kot sem že prej rekla dober da je RR da se lahko malo spove svoje občutke in misli.

Želim vsem družincam lepo nedeljsko popoldne in hvala ker ste me poslušali in dali nasvete kakšnekoli že vnosečnosti in zdej v materinstvu. En velik  user posted image .

P.S. Še vedno pa bi želela kaj zvedeti glede ponovne zanositve, če katera mogoče že razmišlja, da še kakšno o tem rečemo.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 306
7.3.2010 16:31:17   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: brcko2

P.S. Še vedno pa bi želela kaj zvedeti glede ponovne zanositve, če katera mogoče že razmišlja, da še kakšno o tem rečemo.

Naša Iza bo pomoje kar edinka user posted image

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 307
7.3.2010 16:34:15   
Jada82
Joj, sem se zdaj ubadala 2 uri, da je končno zaspala. Se je drla že v katerikoli položaj na sebi sem jo dala, pa previla sem jo, pa prej sva pojedli 90 ml. No, potem ji naštimam še za  jest, ker sem mislila, da je lačna. Je popila 10 ml in zaspala. Jo zavijem v dekco in jo čisto mehko dam na kavč ležat.
In kaj je sedaj - nič več ni zaspana, že gleda ... ojej ojej, jest pa čist izžeta.

Jutri grem h zdravniku, pritisk imam 102/123, pa pulza 113 - upam, da me ne pobere user posted image user posted image user posted image user posted image
Pomoje je od živcev, kaj menite ... nekako mi ne uspeva vse skupaj, pa se mi zdi, da smo v začaranem krogu. Jaz sem živčna, prenašam na punčko, ona joka, jaz še bolj živčna ... in tako je to.
No ja, čakam, da bo ura 6, da jo nahranim, potem bova pa skupaj malček zaspali. To imam rada, zvečer, od 6h do 9h, kar v dnevni. Potem pa itak že ati pride domov user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 308
7.3.2010 16:47:25   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Haha, to sme jaz leto in pol govorila za Izaka. user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 309
7.3.2010 17:01:07   
brcko2
JADA želim ti, da boš imela veliko mero potrpežljivosti. Saj pri nas ni bilo nč drgače. Ampak je potrebno kdaj pa kdaj malce pustiti otroka da se zjoka in potem ga ogovoriš in vzameš v naročje, pa ne takoj sežt po hrani, morda malce glasbe ali TV pri nas ni nobene tišine in vidimo da mu to kar odgovarja tako ima občutek, da je nekdo tu. Ko zalaufam sesalec ali fen takoj utihne - kadar vrešči ko user posted image . ga malo ignoriram in pustim, ko pridejo ta prave solzice takrat šele ukrepam.

Ja ja začetki so taki samo tiščali bi se in crklali kar je tudi prav samo mi mame moramo tudi dihati.

Kaj se nobena neče okorajžiti za ponovno user posted image ???? Sem mislila da bo več odziva na to.

Kaj pa je enega že imamo drugi je ravno prišel imamo pa še dovolj oblačil za celo vojsko - to so besede mojega moža.  VAŠE MNENJE!!!

Evo pričelo se je vik in krik sedaj mu bom naštimala AM in pika, da si moje joške malo odpočijejo.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 310
7.3.2010 17:03:53   
zvesta
Jaaaa, točno... našega prvega je vedno najbolj umiril ravno sesalec... sosedje so mislili, da smo fanatiki, ker smo ga zaganjali po potrebi tudi ob 4h zjutraj....

brcko, jaz bi bila takoj spet za user posted image , samo ne bo šlo.... mi je kar hudo... že tako smo sedaj vsi štirje v eni sobici...pa plače so tudi take, da bo treba že zdaj s tikat, ko smo štirje.... drugače bi jaz imela po moje kakšnih 10 otrok...

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 311
7.3.2010 17:13:20   
ČikaPika
Kaj se nobena neče okorajžiti za ponovno user posted image ???? Sem mislila da bo več odziva na to.

Jaz sem si zelo želela imet takoj še enega, pa bom žal morala kar počakat. Mi je G rekel da vsaj 1 leto po CR moraš počakat preden greš spet v akcijo user posted image .
Sicer pa si trenutno ne morem zamislit da bi imela dva... včasih sem sanjala da bi imela vsaj 3 user posted image , sedaj pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brcko2)
Neposredna povezava do sporočila: 312
7.3.2010 17:18:53   
ČikaPika

Joj, sem se zdaj ubadala 2 uri, da je končno zaspala. Se je drla že v katerikoli položaj na sebi sem jo dala, pa previla sem jo, pa prej sva pojedli 90 ml. No, potem ji naštimam še za  jest, ker sem mislila, da je lačna. Je popila 10 ml in zaspala. Jo zavijem v dekco in jo čisto mehko dam na kavč ležat.
In kaj je sedaj - nič več ni zaspana, že gleda ... ojej ojej, jest pa čist izžeta.

Jutri grem h zdravniku, pritisk imam 102/123, pa pulza 113 - upam, da me ne pobere user posted image user posted image user posted image user posted image
Pomoje je od živcev, kaj menite ... nekako mi ne uspeva vse skupaj, pa se mi zdi, da smo v začaranem krogu. Jaz sem živčna, prenašam na punčko, ona joka, jaz še bolj živčna ... in tako je to.
No ja, čakam, da bo ura 6, da jo nahranim, potem bova pa skupaj malček zaspali. To imam rada, zvečer, od 6h do 9h, kar v dnevni. Potem pa itak že ati pride domov user posted image user posted image

Jada, jaz sem že v P začela s tem, da ga nisem čisto nič nosila po rokah. Pri meni je bil le ko sem ga dojila, takoj ko pa je zaspal pa je šel v posteljico - in pri istem vztrajam tudi sedaj... Včasih mi noče bit v košku, potem ga dam pa na kavč, tako da malo gleda okoli... Bomo vidli koliko časa bo šlo tko... Vidim pa da me preizkuša in včasih mal pojoče, četudi ni lačen ali za previt...

Na tvojem mestu, bi jo kar malo pustila naj se zjoka, sej to ni nič hudga (ti si pa čepke za uha kupi)... tako se bo tudi utrudila in bo potem lažje zaspala in se počasi navadila na nov "Mama režim" user posted image .

Moj user posted image je še naslednji teden doma, se pa že sedaj bojim kako bo ko ga ne bo user posted image user posted image user posted image ... kako bom vse sama user posted image

A katera ve kdaj se pričnejo krči, oz. kolike? Jaz se tega bojim.... brrrrr... To bom težko zdražala.  Jutri moram takoj poklicat v Koroške lekarne za tiste kapljice...

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 313
7.3.2010 18:35:07   
Tinca Malinca
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Mene po tem groznem porodu nič ne prepriča več, da bi hotela še kdaj skozi to! user posted image No... mogoče, ko malo pozabim vse skupaj user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 314
7.3.2010 19:06:02   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Mene po tem groznem porodu nič ne prepriča več, da bi hotela še kdaj skozi to! user posted image No... mogoče, ko malo pozabim vse skupaj user posted image

tudi moje besede dve leti in osem mesecev nazaj user posted image

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 315
7.3.2010 19:40:21   
slomak
no če se mene vpraša glede na ta porod bi ponovila isto še 1x ni problema user posted image ...
mam eno vprašanje...naši Stelli se maši nosek in zaradi tega težko spi in se hitro zbudi... ji vlečem smrlkle vn s tisto malo pumpico pa gre kar lepo ven, samo očitno ne vse...in jo kar moti...kako vi čistite noske svojim štručkam?

življenje je lepše z našo zvezdico doma (20.02.2010)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 316
7.3.2010 20:29:33   
vaney
Jada, tudi jaz ti svetujem, da se pomiriš. Pusti Izo malo atiju, če se telesno počutiš, pojdi na sprehod ali na kavo (sama ali s prijateljico) in se boš vrnila s polnim košem pomirjenih živčkovuser posted image boš videla, da deluje...poskusi...Sicer je pa na začetku vedno težko, tudi pri nas je bilo prvič vsega, tokrat je tudi pestro, ampak ne skočimo več na vsak glas, ki ga spusti, nekako se mora navadit, da vedno pač ne bo moglo bit po njeno...boš videla, da boš tudi ti vse to premagala in čez mesec, dva se boš tem problemom lahko samo še smejala...

Še en otrok? Ne, hvala. Pa ne zaradi otrok, ampak zaradi CR. Meni se je ta cr tako zameril, tako (vsaj zaenkrat) še ni denarja, ki bi me prepričal v ponovni cr in okrevanje po njem...žal. Se pa z mano strinja tudi mož, tako da sva tukaj na isti valovni. On pravi, imamo fantka in punčko, naj bosta zdrava onadva in midva, pa imava vse, kar si lahko želiva...

Čiščenje noska; notri ji kapnem par kapljic fiziološke iz ampule (Nivea), jo previjem, potem pa z tisto pumpico na vdih zvlečem šmrkelčke ven, pa gre prav lepo...

Grem še jest in počivat. Mirno noč želim vsem.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 317
7.3.2010 20:49:07   
mavo
Slomak, vzemi vatko in jo s prsti zavrti v tanko paličico, nato pa pejd z njo v nosek. Bo ven potegnila, če je še kaj not za ovinkom, ker se sluz prime na vato. Mi je to patronažna pokazala, pa deluje. Jaz bom spiranje s fiziološko prihranila za malo kasneje, ko bo vsaj kak mesec stara. S tem mislim spiranje s ta veliko pumpico (skozi eno nosnico not, skozi drugo pa ven).
Jada, ne se preveč sekirat. Vse se bo poštimalo samo od sebe, samo malo se sprosti. Jaz sem bila v prvo tako panična, da sem imela malega stalno na joški, jokala zraven, da nič ne dobi, dodajala AP, ki ga ni hotel jesti,...na koncu pa sem dobila 39 vročine in sem se tresla kot šiba. Pa je prišla patronažna in mi zabičala, da ne smem imeti malega stalno na joški, ker me je čist scuzal. Prsi morajo imeti vmes pavzo, da se lahko mleko dela, mama mora pa počivat, pa veliko pit. Mi je pustila vago za cel teden, da sem imela nadzor nad dojenjem. Potem se je pa počasi umirilo vse skupaj.
Saj v bistvu ne vem, ali dojiš, ali daješ AP, ker nisem brala za nazaj, ampak sploh ni važno, ker vsi zrasejo, dojeni in stekleničkarji. Naša generacija je na sploh s pomočjo umetnega mleka gor zrasla, pa nam prav nič ne fali, a ne?
Jaz v glavnem za mleko prakticiram recept, ki so mi ga dale celjanke po prvem CR, ko mleka ni in ni hotelo biti. Trikrat na dan si skuham dve čajni žlički neoluščenega sezama v 2 dl vode. Pustim par minut vreti, nato pa spijem vodo in pojem sezam. S pomočjo tega se dela mleko v potokih, preverjeno! Treba je le ene dva dni počakat, da zadeva začne delovat, pa seveda redno jest še naprej. Pa še v sezamu je menda veliko kalcija, ki ga doječa mama rabi več. Morda se smešno sliši, ampak res deluje.
Midve pa še nisva šli nič ven, čeprav je mala stara danes že 9 dni. Lahko bi jo že peljala ven na zrak, samo je stalno na meji, da se ji bo popek vnel, ker še zdaj ni koren stran padel. Ima menda ful debelo vse skupaj. Zato me je malo strah, da ne bo kake vročine fasala. Je bila ta teden odkar smo prišli domov patronažna vsak dan pri nas, da je čistila in prevezovala popek. Še v soboto je klicala, ko je bila dežurna. Je res fajna, pravo srečo imamo.
Zdaj grem pa malo počivat, ostali moji so že vsi v horizontaliuser posted image

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 318
7.3.2010 21:13:39   
punsha
Dober večer
No tako, Enej je v postelji. Smo se skopali, nahranili, pravljica, pa spat. Jutri imava pa dopoldne posvetovalnico. Mislim da je vse vredu, redi se lepo, raste... Edino glede tega bruhanja v loku...pa tud mislim da ne bo nič rekla, ker s težo dobro napreduje. Bomo prerasli.
Še vedno pa čakam da me pokličejo iz razvojne ambulante (pediatrinja pošlje vse nedonošenčke), naj bi šli na pregled če je vse ok, pa pokazali naj bi mi pravilne prijeme. Mater so čudni, a naj se ne bi to pokazalo in izvajalo od rojstva. Pa je mali že več kot 2 meseca star user posted image . Vprašati moram tudi glede tega zvijanja nazaj, ko glavico tako tišči nazaj in se v hrbtu ves zvija.

Drugače smo se pa malo potepali. Smo bili malo na obisku pri prijateljici. Enej je ves čas spal, vmes jedel in spet spal. Priden je. Ob večeru ima pa očitno ene svoje urice. Bi se dojil vsako urico, potem pa zmeraj zaspi zraven in je spet lačen kmalu... Pa si mislim vredu, saj ne škodi tudi če se malo crkljava ane. Drugače je pa tako, da je ponavadi čez dopoldne dosti buden, popoldne pa več spi. Sem prav vesela da dosti spi, ko berem, da nekateri malčki nočejo. Tako lahko zraven še marsikaj naredim. Sicer tudi ko je buden ga dam v stolček (imam stolček za hranjenje, ki je primeren od rojstva naprej, se ga da poležti) in lepo leži tam, jaz pa likam, kuham in se z njim pogovarjam... Kar gre no. No da ga ne bom preveč pohvalila, bo takoj drugače user posted image .

Sedaj se grem pa še jaz malo pocrkljatiuser posted image .
Vsem želim mirno noč s čim več spanja.

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 319
7.3.2010 22:25:47   
punsha
Še kar se nisem spravila spat user posted image , potem bom pa ponoči kot ena veša.
Kako ve kopate svoje otročke? Jih tako kot je pokazala patronažna? Se pravi slečeš, potem pa z mokro krpico celega po vrsti umiješ, nato pa v vodo, splakneš in ven? Jaz sem si kar malo priredila. Kopava ga vsak drugi dan, vmes ga pa umijem le s krpico. Kadar ga v banji ga dam kar takoj v vodo in ga kar ko je v banjici umivam s krpo. Tako je malo dlje v vodi, kjer zelo uživa in ga ne matram tam po previjalni, kjer ni vedno ravno razpoložen. Enkrat tedensko ga umijem z milom (takrat ga pa umijem že na previjalni in nato v banjo), drugače pa le z vodo, v katero kapnem malo olivnega olja. Ali ve kaj daste v vodo oz s čim umivate user posted image , ga s čim namažete?

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 320
8.3.2010 9:25:14   
Aja1

To so bile tudi moje besede,ker je bila Neja res zelooo zaheven dojenček. Spali praktčno nismo nič. Cele dneve/noči v rokah, jok, dretje,... user posted image Grozno naporno. 14 mesecev nismo prespali 3 ure v kosu. Oči je bil prav vesel, ko je šel v službo. user posted image Ko se je stanje normaliziralo, sva se pa res s težavo odločila še za enega user posted image . Celo nosečnost me je bilo strah, da bo tudi drugi user posted image tako naporen, kot je bila Neja. Ampak zaenkrat je Živa res pridna.user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 321
8.3.2010 9:30:15   
Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: ČikaPika

A katera ve kdaj se pričnejo krči, oz. kolike? Jaz se tega bojim.... brrrrr... To bom težko zdražala.  Jutri moram takoj poklicat v Koroške lekarne za tiste kapljice...

Ponavadi tam enkrat po tretjem tednu. Ni pa nujno, da jih bo user posted image imel.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 322
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 10:00:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
8.3.2010 10:11:59   
vaney
zimskauser posted image user posted image user posted image se mi zdelo dopade tvoj odgovoruser posted image

Mi tudi zadnje dneve spimo bolj po obrokih...po dve urci, ker zgleda trenutno fajn raste, ker pogosto in veliko poje, ne vem, kam daje...ampak bo že...

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 324
   [Brisano sporočilo]
8.3.2010 10:28:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.