Jada82
|
Hoj hoj. Mi2 pa oba slabo spiva ... itak imam uro navito na vsake 3 ure, tako da zdaj imamo že 3 dni rutino, da jo pazi od okoli 19h do pol polnoči, da grem jaz malo zaspat, čeprav grozno spim, se potim, zbujam .... ampak malo moram. Potem jo ob polnoči nahraniva, previjem, potem imamo pa ob 3h in ob 6h zjutraj. Izmenično jo nahraniva, čeprav se jaz vsakič zbudim in sem čisto budna ... že pred uro, v bistvu. Spi pa pri meni mala in poslednično slabo spim zaradi tega. Ampak da bi jo vsakič dajala v posteljico .. uf, potem bi samo 1 urco spali ponoči. Zdaj ima moj službo, še do torka, potem ima pa očetovskega in bova poskusila s posteljico. Ima pa navado biti pokonci čez dan ene 6 ur ... to te uniči, saj jo je treba ujčkat. Če jo položiš nekam, je takoj jok in stok. Včer je bla čez dan pridna in je kar spala, tako da sem bila kar vesela. Potem pa jo je moj prevzel in je bila cel čas zbujena, tako da, ko mi jo je ob polnoči prinesel, je bil totalno živčen. Ga razumem, ker je res težko .... ne moreš nič, si utrujen, mala stalno , čeprav je sita, previta, stisnjena k nama .... Kaj naj storim?! To me res ubije. Recimo, ko jemo, je tako zaspana, da niti jesti ne more, kar oči se zapirajo. Ko jo po tem položim v posteljico, se oči odprejo kot pri sovi in konec spanja .... res je težko, no. Mogoče preveč jamram, ampak nimam čisto nič več časa zase. Saj vem, da je stara šele 12 dni .... ali ste tudi ve imele take začetniške težave? Kdaj se je umirilo? Pa še to .... jih kdaj pustite jokati, ali jih vedno vzamete h sebi, ko začnejo, tudi če veste, da jokajo bolj iz trme? Jaz jo do sedaj vedno vzamem h sebi ... pa razmišljam, da bi jo enkrat pustila ene 5 minut Drugače pa črpanje: jaz že z električno v porodnišnici nisem čisto nič več načrpala. Pa vem, da prav veliko mleka ni, ker je mala v prvih dneh skor shirala, ko sva se le dojili ... je prišla iz 2930 g na 2600 g. Zato so ji začeli dajati dodatek. Poskusim v ponedeljek še s sprejem za dojenje. Upam, da bo šlo ... Evo, zdaj je pa čas, da jo zbudim, umijem in previjem .... Popoldne pa patronažna pride ... joj, kr mal mi je smotana ... eh, bo že. Pa pa.
|