mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Punce hvala vam iz Mojškra, ne me hecat , dokler se ne vlije ne zgubi upanja OK. Pri meni je še vedno belina, ampak vseeno ne bom šla na krvni, ker sem delala digitalni test CB, ki ti pokaže celo koliko si noseč od 1-2 tedna, 3-4 tedne- 5-6..in več tednov, meni je rabil test za pokazat pol ure, da nisem noseča očitno je tuhtal, al ja al ne.... BEBIII- do zdaj se mi še ni vlila, zjutraj se je pokazalo mal krvi, itak znaki so pa že 5 dni taki kot da bo se glih vlila . Če misli naj se ž vlije, da ne bom skozi v dvomih, to ful sovražim. Jaz bi na tvojem mestu šla na krvnega, saj veš da krvni še zmeraj lahko pokaže kaj drugega. Jaz npr. sem šla danes kolegici, da mi je merila sladkor v krvi, ker sem skozi tako žejna in dehitrirana da je za znoret, pa je skozi kazalo napačno No šele po 7 pikih v prst nama je uspelo. Tako da testi-ne vem, dokler je belina je belina in je možnost. UPAJ DOKLER SE NE VLIJE-JAZ BOM UPALA DO KONCA. HANY BANY- nisem delala testa, danes je komaj 10 dan po ET ki je bil 5 dan. In glede na znake tečke nisem kupila-seveda pa še zmeraj upam. Če se jutri ne vlije, potem to ni bil znak menstre, in potem v ponedeljek naredim test zjutraj . Ko bi me le nehalo šraufati. JONA KLARA - morda pa še nisem čisto izgubila upanje, sam to čakanje je pa res trpljenje. Samo zjutraj sem imela izcedek, zdaj se je omiriio in je še belina. Če je to bil znak , potem jo bom jutri dobila, tako je zmeraj. Bomo videli. URSHY- kaj čmo, ni še čisto konec. Mal bom še v dvomih. Če pa priteče tečka, potem pa čez tri mesece naprej v borbo. JONA KLARA -bom poskusila se prepričat, da ti ni znak tete iz Krvavca MIKLAROM- tako je dokler se ne vlije, imamo še upanje, saj sem imela dva pikca noter, morda se je nehal boriti le eden. . Upajmo. LEP DAN VAM ŽELIM, ZDAJ GREM NA KOSILO (danes nisem sposobna kuhati), UŽIVAJTE DANES NA PRELEPEM SONČKU, JAZ BOM POSKUSILA.
|