|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
6.3.2010 9:16:20   
Urshy78
mojškra, mah nimam več besed...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 426
6.3.2010 9:19:41   
Urshy78
jona klara, zato pa smo tukaj, da si pomagamo med sabo user posted image

moj je včeraj rekel da so moja prsa še vedno napeta..bo že držal potem, kaj pa vem user posted image user posted image user posted image
imaš prav, treba ohraniti opitimizem. res komaj čakam četrtek user posted image

glede tega koliko časa se boš špikala, je pa odvisno od tega, kako hitro bodo rastli tvoji foliklčki user posted image za punkcijo morajo biti veilki okoli 19 mm.

lep sončen dan želim vsem user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 427
6.3.2010 9:24:58   
Petyyyy
Dobro jutro, jst sem pa mislila da bo danes en zelo potitiven dan z pluskiuser posted image .

Bebii, ni še vsega konecuser posted image

Mojškra, enako velja zate

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 428
6.3.2010 9:27:10   
lana70
Ej draga moja ...tudi tokrat ti ni bilo usojeno...en k..sem prav jezna user posted image .BEBIII drži se, ne razmišljaj preveč zakaj in kako in ko bo čas, boš vedela kako naprej.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 429
6.3.2010 9:34:43   
Fargesia
bebi, je še belina? na krvnega boš valda šla,  ne?user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 430
6.3.2010 10:09:57   
Rakica_80
Punce hvala vam izuser posted image user posted image
Mojškra, ne me hecatuser posted image , dokler se ne vlije ne zgubi upanja OK.
Pri meni je še vedno belina, ampak vseeno ne bom šla na krvni, ker sem delala digitalni test CB, ki ti pokaže celo koliko si noseč od 1-2 tedna, 3-4 tedne- 5-6..in več tednov, meni je rabil test za pokazat pol ure, da nisem nosečauser posted image očitno je tuhtal, al ja al ne....user posted image
Mismis, una ginekološka miza nam je sojena i gotovouser posted image Ma veš kaj, jaz sem srečna tudi tako, če pa se mi bo enkrat pridružiluser posted image toliko boljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Bodite mi dobro, se slišimo kej zvečer ali pa jutriuser posted image
Pa pauser posted image  LOVE YOU ALLuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 431
6.3.2010 10:23:03   
spominčica
Pomlad bo naša!!!!!! V to sem prepričana!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 432
6.3.2010 11:05:26   
HANYBANY
BEBII oooooojej no, gremo v nove boje... pa tok sem mislna da bo tebi uspelo user posted image

mojskra a ti si delala test?

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 433
6.3.2010 11:57:36   
S*
Mojskra in BEBII user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 434
6.3.2010 13:12:54   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Punce hvala vam izuser posted image user posted image
Mojškra, ne me hecatuser posted image , dokler se ne vlije ne zgubi upanja OK.
Pri meni je še vedno belina, ampak vseeno ne bom šla na krvni, ker sem delala digitalni test CB, ki ti pokaže celo koliko si noseč od 1-2 tedna, 3-4 tedne- 5-6..in več tednov, meni je rabil test za pokazat pol ure, da nisem nosečauser posted image očitno je tuhtal, al ja al ne....user posted image  

BEBIII- do zdaj se mi še ni vlila, zjutraj se je pokazalo mal krvi, itak znaki so pa že 5 dni taki kot da bo se glih vlilauser posted image .  Če misli naj se ž vlije, da ne bom skozi v dvomih, to ful sovražim. Jaz bi na tvojem mestu šla na krvnega, saj veš da krvni še zmeraj lahko pokaže kaj drugega. Jaz npr. sem šla danes kolegici, da mi je merila sladkor v krvi, ker sem skozi tako žejna in dehitrirana da je za znoret, pa je skozi kazalo napačnouser posted image No šele po 7 pikih v prst nama je uspelo. Tako da testi-ne vem, dokler je belina je belina in je možnost. UPAJ DOKLER SE NE VLIJE-JAZ BOM UPALA DO KONCA.

HANY BANY- nisem delala testa, danes je komaj 10 dan po ET ki je bil 5 dan. In glede na znake tečke nisem kupila-seveda pa še zmeraj upam.  Če se jutri ne vlije, potem to ni bil znak menstre, in potem v ponedeljek naredim test zjutraj user posted image user posted image user posted image . Ko bi me le nehalo šraufati.

JONA KLARA - morda pa še nisem čisto izgubila upanje, sam to čakanje je pa res trpljenje. Samo zjutraj sem imela izcedek, zdaj se je omiriio in je še belina. Če je to bil znak user posted image , potem jo bom jutri dobila, tako je zmeraj. Bomo videli.

URSHY- kaj čmo, ni še čisto konec. Mal bom še v dvomih. Če pa priteče tečka, potem pa čez tri mesece naprej v borbo.

JONA KLARA -bom poskusila se prepričat, da ti ni znak tete iz Krvavca user posted image user posted image
MIKLAROM- tako je dokler se ne vlije, imamo še upanje, saj sem imela dva pikca noter, morda se je nehal boriti le eden.user posted image user posted image . Upajmo.

LEP DAN VAM ŽELIM, ZDAJ GREM NA KOSILO (danes nisem sposobna kuhati), UŽIVAJTE DANES NA PRELEPEM SONČKU, JAZ BOM POSKUSILA.

Neposredna povezava do sporočila: 435
6.3.2010 13:13:39   
sensi
Živijo dekleta sem 5 dan po ET.Rada bi vas vprašala,kako dolgo ste po ET jemale prometrium.Po forumih berem, da ga ene skos jemljejo.Meni pa je dr.rekel,po punkciji na 8 ur,po ET pa naj vzamem še 3 tabletke na 8 ur in to je to.Sem šla gledat še na izvid in res tako piše.A mislite,da bi mogla skoz jemat.Za enkrat je še belina test mam 14.03.lp

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 436
6.3.2010 13:20:45   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

jona klara, super, da sta so izvidi ok user posted image
v stari stavbi je to ja, greš gor po stopnicah,  mimo steklenih vrat, potem pa takoj na desno. potem se pa postaviš pred vrata kjer piše sestra milica, da ne boš čakala tam kjer so UZ kot jaz prvič user posted image user posted image drugače pa kar vratarko vprašaj, če ne veš točno kje je to.
pri meni še vedno nobenih znakov, še prsa so me nehala boleti user posted image mislim da partner ne more biti zraven na GK, mojega itak ne bo zraven ker ima službo. ko bom pri svoji osebni G, takrat pa mislim da je partner lahko prisoten.
sem mislila da smo 11. v sredo, pa sem videla da je to šele četrtek user posted image saj se nonstop prepričujem da bo vse ok, po drugi strani me je pa res ful strah...mah sej bo user posted image

URSHY-seveda bo vse ok, prav lepo bo ko boš zaslišala user posted image . Je pa četrtek res še daleč. No saj, če se mi  do četrtka ne vlije tečka, potem se lahko vidiva.  Ti danes lepo uživaj v sončku, in razmišljaj le pozitivno. user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 437
6.3.2010 13:31:29   
mausikaa

Test je pokazal negativno, nič hudega, nisem žalostna, gremo daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem, ki ste tako mislile nameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se oglasim kaj kasneje, grem še malo počivat, sej veste da je teh 14 dni bilo zelo napetouser posted image user posted image user posted image

ma Bebika naša, a veš da zate sem bila pa skoraj povsem preprična da je tokrat uspelo...a veš da te občudujem (pa vse ostale seveda tudi) da si tako vztrajna in tako optimistična user posted image user posted image user posted image

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

Neposredna povezava do sporočila: 438
6.3.2010 13:57:15   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: sensi

Živijo dekleta sem 5 dan po ET.Rada bi vas vprašala,kako dolgo ste po ET jemale prometrium.Po forumih berem, da ga ene skos jemljejo.Meni pa je dr.rekel,po punkciji na 8 ur,po ET pa naj vzamem še 3 tabletke na 8 ur in to je to.Sem šla gledat še na izvid in res tako piše.A mislite,da bi mogla skoz jemat.Za enkrat je še belina test mam 14.03.lp

jaz jemljem Utrogestan, to je baje eno in isto. in kot vem ga je potrebno jemati do 12. tedna nosečnosti.

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 439
6.3.2010 13:58:39   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

jona klara, super, da sta so izvidi ok user posted image
v stari stavbi je to ja, greš gor po stopnicah,  mimo steklenih vrat, potem pa takoj na desno. potem se pa postaviš pred vrata kjer piše sestra milica, da ne boš čakala tam kjer so UZ kot jaz prvič user posted image user posted image drugače pa kar vratarko vprašaj, če ne veš točno kje je to.
pri meni še vedno nobenih znakov, še prsa so me nehala boleti user posted image mislim da partner ne more biti zraven na GK, mojega itak ne bo zraven ker ima službo. ko bom pri svoji osebni G, takrat pa mislim da je partner lahko prisoten.
sem mislila da smo 11. v sredo, pa sem videla da je to šele četrtek user posted image saj se nonstop prepričujem da bo vse ok, po drugi strani me je pa res ful strah...mah sej bo user posted image

URSHY-seveda bo vse ok, prav lepo bo ko boš zaslišala user posted image . Je pa četrtek res še daleč. No saj, če se mi  do četrtka ne vlije tečka, potem se lahko vidiva.  Ti danes lepo uživaj v sončku, in razmišljaj le pozitivno. user posted image

hvala. bom optimistična, ti bodi pa tudi,a velja. dokler se ti ne vlije res še ni vse zgubljeno. pa upam da se v četrtek vidiva..user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 440
6.3.2010 14:59:08   
jona klara
mojškra-ti le upaj do konca, saj veš to nas drži pokonci, dokler imamo upanje je vse lažjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , mislim nate, da bi le uspelouser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 441
6.3.2010 15:00:01   
jona klara
upam, da res..user posted image user posted image

(odgovor članu spominčica)
Neposredna povezava do sporočila: 442
6.3.2010 15:03:19   
jona klara
bebiii-me veseli kako razmišljaš, da si pozitivna in hvala bogu, da vseeno si srečna, to imaš veliko srečo, ker nisi panik, ti je veliko lažje, enkrat bo tudi nate posijalo sonce, mogoče celo dvojno, trojno naenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 443
6.3.2010 17:42:15   
mojškra
VSEM HVALA ZA VZPODBUDNE BESEDE. Zaenkrat š je belina. BEBIII- obljubi, da še nisi vrgla puške v koruzo in da imaš vseeno še upanje. Jaz ga imam zate, zame in za vse sotrpinkeuser posted image user posted image user posted image .

Kako ste ostale?

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 444
6.3.2010 19:17:20   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara
buska-seveda držim pesti, da ne bo boleča punkcija, a veš kdo je na razporedu, mislim, da je ob ponedeljkih Tomaževič in Zorn, to je kr fajn, če sta res onadva

jst sm pr Resu, tko, da bo kr on mojster punkcije ...

odlicno, da mas midl postopek ... in itaq bo marec/april ploden user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 445
6.3.2010 19:17:25   
Rakica_80
Mojškra, tudi jaz zate držim pesti na rokah in na nogahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo da je belinauser posted image
Pri meni je tudi še belina in nobenih znakov zauser posted image user posted image  Danes sem klicala Reškota in je rekel, da neham jemat vsa zdravila, pa mogoče bo v par dneh pritekla, glede na to da imam zelo dolge cikle, bom morala kakšen teden še počakat. Danes je moj 29 dan cikla, moji dnevi pa so 34-37 dni, imam še cajtuser posted image
Upanje, je pri meni zakon, moje ime je drugače upanje- v srbohrvaškem jezikuuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 446
6.3.2010 19:20:10   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: sensi

Sensi, ja tudi jaz sem jemala Prometrium na 8 ur in ga tudi ti jemlji do konca.
Srečno, pa naj bo debel debel plus čez kakšen tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 447
6.3.2010 19:23:55   
Rakica_80
Urshy78,Itak, da bo vse OK, verjami v touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej ni važno, če ne čutiš bolečih jošk, ene komaj čutijo v drugem mesecu, tako da kr sproščeno OK! Fajn bodi in božaj svojo pikicouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 448
6.3.2010 19:28:11   
Rakica_80
Mojškra imaš ZSuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 449
6.3.2010 19:28:13   
mojškra

Mojškra, tudi jaz zate držim pesti na rokah in na nogahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo da je belinauser posted image
Pri meni je tudi še belina in nobenih znakov zauser posted image user posted image  Danes sem klicala Reškota in je rekel, da neham jemat vsa zdravila, pa mogoče bo v par dneh pritekla, glede na to da imam zelo dolge cikle, bom morala kakšen teden še počakat. Danes je moj 29 dan cikla, moji dnevi pa so 34-37 dni, imam še cajtuser posted image
Upanje, je pri meni zakon, moje ime je drugače upanje- v srbohrvaškem jezikuuser posted image

BEBIII-Te tabletke so proti splavu, zakaj bi jih nehala jemati, če pa ni 100%? Ne vem no, moja kolegica j 4x delala test pa je bil negativen, pa je potem bla vseeno noseča. Daj mal še počakaj no, sploh pa če je belina. Danes je moj 27 dan cikla, menstro pa imam na 28, tako da nimam več veliko cajtauser posted image user posted image user posted image . Še je belina, znaki pa kot pri user posted image , joške so me pa začele ful boleti-spet.

POČAKAJVA IN IMEJVA UPANJE DO KONCA.

Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

služba
ksenci

ste zadovoljni s svojo službo?

da, zelo (26%)

da, še kar (24%)

tako, tako (20%)

ne preveč (11%)

niti malo (19%)

Število vseh glasov: 259

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!