|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
5.3.2010 20:51:17   
Urshy78
jona klara, super, da sta so izvidi ok user posted image
v stari stavbi je to ja, greš gor po stopnicah,  mimo steklenih vrat, potem pa takoj na desno. potem se pa postaviš pred vrata kjer piše sestra milica, da ne boš čakala tam kjer so UZ kot jaz prvič user posted image user posted image drugače pa kar vratarko vprašaj, če ne veš točno kje je to.
pri meni še vedno nobenih znakov, še prsa so me nehala boleti user posted image mislim da partner ne more biti zraven na GK, mojega itak ne bo zraven ker ima službo. ko bom pri svoji osebni G, takrat pa mislim da je partner lahko prisoten.
sem mislila da smo 11. v sredo, pa sem videla da je to šele četrtek user posted image saj se nonstop prepričujem da bo vse ok, po drugi strani me je pa res ful strah...mah sej bo user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 401
5.3.2010 21:39:19   
špica84
jona itk d bo.a potem ni to tam ko pise na vratih kordinator ivf ursy.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 402
5.3.2010 22:04:37   
Reby
Bebiii - glej, da mi nujno pošlješ sms zjutraj !!!!

Vsem en lep večer user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 403
5.3.2010 22:53:57   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Heeej, komaj sedaj sem prišla do računalnika, se vidi da je petekuser posted image
No test sem kupila, digitalni BC, tako da bom jutri sigurna na čem sem...

Upam da si pravga kupla, onga ko ma modro tinto notr!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 404
6.3.2010 6:30:53   
miklarom
jutro!user posted image

user posted image  

BEBIII - hitro lulaj in mi sporoči, navijam za veliiiiiiiiiiiiiik +user posted image user posted image user posted image user posted image  

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 405
6.3.2010 7:08:16   
Rakica_80
Test je pokazal negativno, nič hudega, nisem žalostna, gremo daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem, ki ste tako mislile nameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se oglasim kaj kasneje, grem še malo počivat, sej veste da je teh 14 dni bilo zelo napetouser posted image user posted image user posted image
Kruce, a veš da so mi spet falšonskega daliuser posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 406
6.3.2010 7:15:23   
Kruce Fiks
A pišukaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Sunce jim žarko a ne znajo več tud testerjev ne delat???
Nč, pošl drugič tvojga sotrpina po CB, morda njemu uspe! Pa lepo mi ga pozdravi, komi čakam da kako spet pomožujemo!user posted image user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 407
6.3.2010 7:16:36   
mismis

Test je pokazal negativno, nič hudega, nisem žalostna, gremo dalje[image]

eh pikoloro, zar i ti Brutus sine... user posted image user posted image

tale februar pa ni bil prav uspešen

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 408
6.3.2010 7:24:53   
Buska

Test je pokazal negativno, nič hudega, nisem žalostna, gremo dalje

user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

Neposredna povezava do sporočila: 409
6.3.2010 7:26:19   
Buska
UZ povedal, da so folikli dost veliki, da gremo ze v pon 8.3. na punkcijo user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 410
6.3.2010 7:32:11   
mojškra

Test je pokazal negativno, nič hudega, nisem žalostna, gremo daljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala vsem, ki ste tako mislile nameuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se oglasim kaj kasneje, grem še malo počivat, sej veste da je teh 14 dni bilo zelo napetouser posted image user posted image user posted image  
BEIII pa neeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image , dokler ni user posted image imej upanje.

No meni pa se že kažeuser posted image , ne več čista belina, je bilo že malce krvi, tako da........., ne bom rabila kupavati niti testa. Ej zate pa sem bila 100 %, da ti bo pokazalo user posted image .   

Neposredna povezava do sporočila: 411
6.3.2010 7:49:42   
miklarom
BEBIII - še tukaj srce moje objemčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ,  RTM mučo fejst

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 412
6.3.2010 7:59:17   
Reby
Bebiii - user posted image user posted image user posted image Je pa res, kot si rekla, vse je za nekaj dobro, ta revček ti ni bil usojen, bo pa naslednjič user posted image Drži se. Če bom hodla kaj naokoli, se oglasim.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 413
6.3.2010 7:59:54   
Reby
Miklca - že v akciji? user posted image Kako si ti meni?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 414
6.3.2010 8:05:27   
D0aisy
Bebii user posted image , ne morem verjet-ziher sem bila da ti bo tokrat uspelo!
Buska-čestitam za folikle, čimmanj bolečo punkcijo ti želim.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 415
6.3.2010 8:09:35   
Urshy78
BEBIII, ma neee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa res sem imela tako dober občutek.žal mi jeuser posted image user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 416
6.3.2010 8:15:10   
miklarom
Reby -vredu sem, ja ,ja in v akcijiuser posted image , saj veš kot sem rekla, kar bo pa bo, ne bom se sekirala, ampak bom pol šla dalje, če zdaj ne bo, kaj čmo, tako nam je življenje, Tak da zdaj maksimalno uživam in sem živčke zaprla v omarouser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 417
6.3.2010 8:36:47   
jona klara
špica-ne to ni v stavbi leonišča, tako kot je urshy napisala, se vidiva?komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bebiiii-ma ne morem verjeti, to pa res ni več res, še meni pada upanje, upam, da bo pomlad bolj rastoča,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj pa glavo gor in spet v akcijouser posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 418
6.3.2010 8:37:40   
loremi
BEBIII a šmrk no, kako ni pozitivno user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image . Nej se pol že ta M prikaže in naj ne daje lažnega upanja user posted image . Mah jst sem pa še prav letela zdele pogledat, če nas čaka lepa novička.

mojškra zdej si pa ti na vrsti! user posted image

miklarom super, da si živčke zaprla v omaro, zdej pa lepo počivat čez vikend, pa tokrat imej ti komando nad tv-daljincem user posted image . user posted image user posted image

Buska super za punkcijo, naj bodo foliklčki polni celic!

Trepetalke, držite se, navijamo! user posted image

Jst morm pa šibat zdej v Lj., ker mi je v akvariju z ribicami onemel filter, ne dela sploh in morm it hitr novega kupit, da mi ribice ne pomrčkajo. No pa si nisem mislna, da bom mela v kratkem kako izredno pot od doma, komu se da zdej oblečt in it v avto in ven na mraz user posted image .

Pa lep dan vsem!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 419
6.3.2010 8:38:17   
jona klara
bebiii-sem pa res imela nek filing pri tebi.a na krvnega greš vseeno?vidim pa, da si močna punca, takim prej ko slej uspeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 420
6.3.2010 8:43:07   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

BEBIII a šmrk no, kako ni pozitivno user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image . Nej se pol že ta M prikaže in naj ne daje lažnega upanja user posted image . Mah jst sem pa še prav letela zdele pogledat, če nas čaka lepa novička.

mojškra zdej si pa ti na vrsti! user posted image

miklarom super, da si živčke zaprla v omaro, zdej pa lepo počivat čez vikend, pa tokrat imej ti komando nad tv-daljincem user posted image . user posted image user posted image

Buska super za punkcijo, naj bodo foliklčki polni celic!

Trepetalke, držite se, navijamo! user posted image

Jst morm pa šibat zdej v Lj., ker mi je v akvariju z ribicami onemel filter, ne dela sploh in morm it hitr novega kupit, da mi ribice ne pomrčkajo. No pa si nisem mislna, da bom mela v kratkem kako izredno pot od doma, komu se da zdej oblečt in it v avto in ven na mraz user posted image .

Pa lep dan vsem!

LOREMI

Jaz sem že upanj izgubila, saj sem že danes imela mal krvi, tako mislim da je to prihod user posted image .

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 421
6.3.2010 8:45:33   
jona klara
buska-bravo, sedaj pa v akcijo, jaz pa v petek začnem špikce, kako dolgo je že pri mildu špikanje, vem da je peti dan pa koliko dni sem pa pozabila, vem samo, da ni veliko....user posted image user posted image upajmo da bo marec , april bolj optimističen, sploh si ne predstavljam kako se počutiš, ko vidiš spet -, tako da pošiljam objemčke vsem, ki jim ni uspelo sedajuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa držimo pesti za naše noveuser posted image ,da uspešno pridejo do konca, brez težav s čimveč uživanja v user posted image
mojškra
- kaj jaz vidim, ne ne morem verjeti, to je že bedno,malo še poupaj plisuser posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 422
6.3.2010 8:54:18   
jona klara
buska-seveda držim pesti, da ne bo boleča punkcija, a veš kdo je na razporedu, mislim, da je ob ponedeljkih Tomaževič in Zorn, to je kr fajn, če sta res onadva
urshy-
hvala za info, kaj bi brez tebe, nič ne bi vedla in uredila, kako, da so ti uplahnile prse, ni res to se ni ti verjetno zdi, ker te skrbi,vse je uredu in mora biti tako moraš razmišljati,še malo pa bo četrtek in vidla boš user posted image user posted image upam, da 2.mislim nate, je pa res grozn o, ker skos neki čakamo in smo v negotovnosti, čeprav ti veš, da jeuser posted image user posted image user posted image , skoz moraš verjetim v to in nič dvomiti, te misli nas držijo pokonci, čeprav vem, da je drugemu vedno lažje reči kot narediti sam, jaz bom ziher ista ali še slabša, pojdi ven na sonce, da te napolni s + energijo, saj veš d vitamin za tamale je nujen- uživi, se ti še pol javim po mailuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Buska)
Neposredna povezava do sporočila: 423
6.3.2010 9:02:43   
miklarom
loremi - ja kaj pa čemo, tak je, seveda pa že imam komando nad daljoncem, pa nad čem drugim še tudiuser posted image user posted image user posted image

mojškra - ne še obupat, mogoče pa le ni to prihod M. dokler se ti ne vlije je še vedno upanje. Mislim nate in na vse ostale, ki še čakate na testkeuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 424
6.3.2010 9:08:55   
Teta M
Bebiii in Mojškra:user posted image user posted image user posted image user posted image
Buska: bravo! naj jih bo čimveč lepih in uporabnih......user posted image

LP

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

poletne počitnice
Lelly28 RR

Kje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice?

v tujini (28%)

v Sloveniji (28%)

doma (44%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!