Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 14:27:58
|
|
|
|
koala
|
matcar zate in za tvoja bolnika, upam da se čimprej porihtata. Kartico si torej našla?? botrca bo Jan proti pnevmokokom cepljen? Moj je bil tudi prejšnjo sredo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 16:33:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala botrca bo Jan proti pnevmokokom cepljen? Moj je bil tudi prejšnjo sredo. Jan je že bil cepljen proti pnevmokoknim okužbam. Dobil je 3 doze pred 2 letom se cepijo, potem pa ne več. Kaj je bil tvoj prejšnjo sredo?
< Sporočilo je popravil botrca -- 6.3.2010 16:35:41 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 17:25:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala matcar zate in za tvoja bolnika, upam da se čimprej porihtata. Kartico si torej našla?? botrca bo Jan proti pnevmokokom cepljen? Moj je bil tudi prejšnjo sredo. Nisem je našla,sem jo zgleda res izgubila.Sem pa včeraj šla na ZZZS po potrdilo in naročla kr novo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 17:50:42
|
|
|
|
marta82
|
Matcar zate in za tvoja dva dečkota. Tinej je ponoči in zjutraj bruhal pa celi dan že driska sto na uro. Samo preoblačiva ga, tuširava,...porabili smo že vse žabice in trenirke. Prav bogi je. Ampak drugače kar dobre volje in nima vročine.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 17:55:14
|
|
|
|
ly117
|
Ojla. Matcar za Saša in Maksa da se čimprej pozdravita. Ša marta za tvojega Tinaja tudi da ga čim prej mine driska.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 18:16:28
|
|
|
|
arabela*
|
Zgleda da nek virus razsaja čuden...sestrična in njena hčerka 3 letna sta na infuziji v bolnici.potem se je še babica nalezla,ki je čuvala najmlajšo 2 mesečno pupiki,sedaj pupica....tak da ne vejo kaj bojo,ker so vsi po bolnici.... ...pa full driskajo in slobost
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 18:20:10
|
|
|
|
arabela*
|
No raport...... dopoldne bili v merkatorju na pobrežju...ker smo nekaj šli menjat...drugače mi ni...za tja.....pa smo še čist nov samsungov gsm našli tam na igralih.... Potem sem šla malo še v solarij se zrelaksirat.......nakar se spravim za matematično skripto in me že zmoti obisk M je danes padla oz.se zaletela v stranico od sedežne in je imela full veliko plavo buško na čelu...bogica,zdaj je že malo boljše...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 18:21:16
|
|
|
|
arabela*
|
za vse bolančke...mnogo
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 18:26:12
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Zgleda da nek virus razsaja čuden...sestrična in njena hčerka 3 letna sta na infuziji v bolnici.potem se je še babica nalezla,ki je čuvala najmlajšo 2 mesečno pupiki,sedaj pupica....tak da ne vejo kaj bojo,ker so vsi po bolnici.... ...pa full driskajo in slobost Ampak verjetno imajo vročino, a ne?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 18:27:35
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No raport...... dopoldne bili v merkatorju na pobrežju...ker smo nekaj šli menjat...drugače mi ni...za tja.....pa smo še čist nov samsungov gsm našli tam na igralih.... Potem sem šla malo še v solarij se zrelaksirat.......nakar se spravim za matematično skripto in me že zmoti obisk M je danes padla oz.se zaletela v stranico od sedežne in je imela full veliko plavo buško na čelu...bogica,zdaj je že malo boljše... Tinej se je tudi tik nad učko udaril v mizo in ima malo otečeno. Danes ni njegov dan.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 18:32:59
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No raport...... dopoldne bili v merkatorju na pobrežju...ker smo nekaj šli menjat...drugače mi ni...za tja.....pa smo še čist nov samsungov gsm našli tam na igralih.... Potem sem šla malo še v solarij se zrelaksirat.......nakar se spravim za matematično skripto in me že zmoti obisk M je danes padla oz.se zaletela v stranico od sedežne in je imela full veliko plavo buško na čelu...bogica,zdaj je že malo boljše... Tinej se je tudi tik nad učko udaril v mizo in ima malo otečeno. Danes ni njegov dan.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 19:12:29
|
|
|
|
marta82
|
Aja. Je pa Tinej prej samostojno naredil dva koraka - se je spustil od ene omare do druge.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 19:25:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja. Je pa Tinej prej samostojno naredil dva koraka - se je spustil od ene omare do druge. Te pa je danes en tak dan. Lija danes kar naprej sama hodi in se kr spušča. Prej je pila čaj in se kr spustila pa šibala. Z T. sva jo sam gledala, kak šiba
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 20:00:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja. Je pa Tinej prej samostojno naredil dva koraka - se je spustil od ene omare do druge. Te pa je danes en tak dan. Lija danes kar naprej sama hodi in se kr spušča. Prej je pila čaj in se kr spustila pa šibala. Z T. sva jo sam gledala, kak šiba Bravo Tinej in Lija.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 20:03:09
|
|
|
|
tasa_m
|
botrca, koala.. a proti pnevmokokom je prostovoljno ali je obvezno cepljenje? Jaz sem razmišljala, da bi dali Lijo cepit ampak ne vem..a to sam izrazim željo pr P.? Koliko pa je cena ?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 20:09:19
|
|
|
|
ly117
|
Midva pa boma imela filmski večer tak da se jaz za danes poslavljam. Nočko vsem.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 21:44:30
|
|
|
|
marta82
|
Čer punce. Ne boste verjele - sem se na facebook prijavila! Saj ne morem biti tak out no.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 21:45:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Čer punce. Ne boste verjele - sem se na facebook prijavila! Saj ne morem biti tak out no. asica. .....kje te najdemo?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 21:48:15
|
|
|
|
marta82
|
Kje me najdete? kako to misliš? Nimam pojma. Ne znam še uporabljat tega hudiča.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 21:49:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Kje me najdete? kako to misliš? Nimam pojma. Ne znam še uporabljat tega hudiča. ja rabimo tvoje ime in priimek,da te dodamo za prijateljico
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 21:52:33
|
|
|
|
marta82
|
Aja. A samo to? dobiš na zs
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 21:53:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Aja. A samo to? dobiš na zs samo to
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 22:00:40
|
|
|
|
marta82
|
Potem moram pa jaz verjetno kaj potrdit al kako? Kako pa jaz dam komu predlog za prijateljstvo? In potem se lahko menim s tistimi, ki so moji prijatelji al kaj sploh počnete na fb? Ok vem, da sem izpadla totalni lolek ampak res ne vem, danes me je nekaj prijelo, ko mi je prijateljica na mail poslala vabilo in sem se prijavila.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 23:11:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Potem moram pa jaz verjetno kaj potrdit al kako? Kako pa jaz dam komu predlog za prijateljstvo? In potem se lahko menim s tistimi, ki so moji prijatelji al kaj sploh počnete na fb? Ok vem, da sem izpadla totalni lolek ampak res ne vem, danes me je nekaj prijelo, ko mi je prijateljica na mail poslala vabilo in sem se prijavila. ja lahko kar preko osebnega mejla dostopiš ali pa kar potrdiš,saj boš vidla....levo zgoraj so tvoje stvari napisane... ja pogovarjaš se samo s frendi lahko,ja....ni pa fb samo za to .......pač objavljaš svoje objave....če ti je...urejaš farmo ..skratka full je fajn, ker si na tekočem dobesedno s celim svetom,kdaj želiš,kako želiš in s komerkoli želiš...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.