|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 10.del
5.3.2010 14:35:34   
elevitka
Mi smo se tud napokaliuser posted image

tasa in botrca user posted image user posted image user posted image za križ. Matcar user posted image pauser posted image user posted image user posted image da bo Saš čimprej zdrav.
Saraya... matematika user posted image user posted image probaj čaj skuhat iz bukvice in spit pred spanjem... mogoče ostane kaj v glavi user posted image hec... vem da se je težko zraun spravit. Hvala bogu da sem jaz diplomo pred nosečnostjo naredla, ker če bi še to mogla zaj ... bi se raje obesla. Držim pesti da ti rata sprve. user posted image

Zdaj pa grem z navihancem malo ven... dokler je še kaj sončnih žarkov

Se beremo zvečer

< Sporočilo je popravil elevitka -- 5.3.2010 14:36:21 >

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 851
5.3.2010 14:40:47   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Saraya... matematika user posted image user posted image probaj čaj skuhat iz bukvice in spit pred spanjem... mogoče ostane kaj v glavi user posted image hec... vem da se je težko zraun spravit. Hvala bogu da sem jaz diplomo pred nosečnostjo naredla, ker če bi še to mogla zaj ...

user posted image user posted image

sem rekla da vse ostalo naredim brez problema....a za matematiko sem totalni antitalent.......se mi totalni nesmisel zdijo cifre sem in cifre tja...itak pa nimajo nobenega pomena user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 852
5.3.2010 19:02:04   
botrca
Čeruser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 853
5.3.2010 19:26:49   
arabela*
čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 854
5.3.2010 19:27:15   
arabela*
M lula in kaka v WC....brez nastavkauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 855
5.3.2010 19:30:45   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 856
5.3.2010 19:32:29   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čer!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 857
5.3.2010 19:35:19   
marta82
Čer.

Bravo M.user posted image

Tinej že pol ure spi. Kak je bil že zaspan in tečko, jutri bo pa tak že ob petih pokonci, ko tak zgodaj spi.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 858
5.3.2010 19:37:00   
elevitka
Zato jaz mojega še malo vlečem... ne spt pred 20 uro... ker drugač smo od 4 auf user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 859
5.3.2010 19:42:04   
botrca
Jan pa gleda Rorija (dirkalnik) pol pa malo Nodija...in večerna rutina. Zaspi pa ne pred 21.30. Edino ko je v vrtcu spi že ob 20.30.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 860
5.3.2010 19:45:23   
marta82
Saj Tinej gre tudi običajno po osmi spat, danes je izjema, ker je samo tulil, se obešal za hlačnice, valal po tleh, v naročju je na pol spal.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 861
5.3.2010 19:45:41   
botrca
Ste videle tole:

http://www.ringaraja.net/forum/%C4%8Dudno_dihanje/m_4989796/tm.htm

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 862
5.3.2010 20:30:33   
elevitka
Katastrofa !!!! Raje vidi da se otrok muči doma... in bog ne daj da ji z tem ogrozi življenje.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 863
5.3.2010 20:36:30   
marta82
Tu je pa tako zatišje... Ly, Matcar, Tasa, Nebo in ostale...kje ste?

BE NICE!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 864
5.3.2010 20:38:42   
elevitka
grem jest pa spat...jutri bo naporen dan!

GOOD NIGHT !

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 865
5.3.2010 20:39:14   
marta82
Nočko.

BE NICE!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 866
5.3.2010 20:41:54   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Tu je pa tako zatišje... Ly, Matcar, Tasa, Nebo in ostale...kje ste?

matcar dela...za ostale ne vemuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 867
5.3.2010 21:34:55   
botrca
Jaz sem tukaj, Jan je malo prej zaspal. Neko zatišje je danesuser posted image .

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 868
5.3.2010 21:37:19   
botrca
Nič grem počasi aji aji.

user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 869
6.3.2010 9:51:56   
matcar
Dan!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 870
6.3.2010 9:54:31   
matcar
Sploh ne vem,ki naj začnem.Ja,delala sem in to pošteno.Domov sem prišla ob 2-h zjutraj,spala nič,ker je Saš tulo ko nor še preostalo noč.Zdaj pa smo od Z,sem oba peljala.Maksa mi kuha 100/h,ima čez 38 vročine.Oba imata angino,Maks pa še bronhitis in vnete uhe.Saš-u pa se je bronhitis porihtal,je dosti boljše,pa je angino fasal.Zmeša se mi samo lahko.Spala pa nisem niti 5 min.user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 871
6.3.2010 9:56:36   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Sploh ne vem,ki naj začnem.Ja,delala sem in to pošteno.Domov sem prišla ob 2-h zjutraj,spala nič,ker je Saš tulo ko nor še preostalo noč.Zdaj pa smo od Z,sem oba peljala.Maksa mi kuha 100/h,ima čez 38 vročine.Oba imata angino,Maks pa še bronhitis in vnete uhe.Saš-u pa se je bronhitis porihtal,je dosti boljše,pa je angino fasal.Zmeša se mi samo lahko.Spala pa nisem niti 5 min.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 872
6.3.2010 11:10:06   
botrca

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 873
6.3.2010 12:00:08   
elevitka

boga ti in oba fanta user posted image user posted image user posted image

probaj čez dan not spravit malo

grem delat tiramisuuuuuu

user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 874
6.3.2010 14:24:33   
nebo
Ojla,

ej Matcar groza no, ampak pride sonček boš videla....kmalu bo tu, še dan dva potrpi...user posted image user posted image user posted image

Elevitka pridem na tiramisu.....jojo saj ne, ne jem sladkega danes, pa sploh ni krize....bravo jaz..sem pa včeraj delala za prijateljico pudingove-čokoladne napolitabke in vanilij-kokos napolitanke...jih grem sedajh narezat...

Jaz pa sem od frizerja, sedaj skuhala, pospravla, čakam da R zaspi pa na kolo za zdravo telo, potem pa še perilo obesim in se lotim diplomske naloge...anketo moram skupaj potegnit...user posted image user posted image in bo večer tukaj..ven pa ne grem ker je zelo zelo mrzlo...pa veterc pihlja....

Držite se dekleta in žene...še malo pa je naš praznik, te pa se ga vse nap.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.