Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 14:35:34
|
|
|
|
elevitka
|
Mi smo se tud napokali tasa in botrca za križ. Matcar pa da bo Saš čimprej zdrav. Saraya... matematika probaj čaj skuhat iz bukvice in spit pred spanjem... mogoče ostane kaj v glavi hec... vem da se je težko zraun spravit. Hvala bogu da sem jaz diplomo pred nosečnostjo naredla, ker če bi še to mogla zaj ... bi se raje obesla. Držim pesti da ti rata sprve. Zdaj pa grem z navihancem malo ven... dokler je še kaj sončnih žarkov Se beremo zvečer
< Sporočilo je popravil elevitka -- 5.3.2010 14:36:21 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 14:40:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka Saraya... matematika probaj čaj skuhat iz bukvice in spit pred spanjem... mogoče ostane kaj v glavi hec... vem da se je težko zraun spravit. Hvala bogu da sem jaz diplomo pred nosečnostjo naredla, ker če bi še to mogla zaj ... sem rekla da vse ostalo naredim brez problema....a za matematiko sem totalni antitalent.......se mi totalni nesmisel zdijo cifre sem in cifre tja...itak pa nimajo nobenega pomena
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 19:02:04
|
|
|
|
botrca
|
Čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 19:26:49
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 19:27:15
|
|
|
|
arabela*
|
M lula in kaka v WC....brez nastavka
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 19:30:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M lula in kaka v WC....brez nastavka
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 19:32:29
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M lula in kaka v WC....brez nastavka Čer!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 19:35:19
|
|
|
|
marta82
|
Čer. Bravo M. Tinej že pol ure spi. Kak je bil že zaspan in tečko, jutri bo pa tak že ob petih pokonci, ko tak zgodaj spi.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 19:37:00
|
|
|
|
elevitka
|
Zato jaz mojega še malo vlečem... ne spt pred 20 uro... ker drugač smo od 4 auf
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 19:42:04
|
|
|
|
botrca
|
Jan pa gleda Rorija (dirkalnik) pol pa malo Nodija...in večerna rutina. Zaspi pa ne pred 21.30. Edino ko je v vrtcu spi že ob 20.30.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 19:45:23
|
|
|
|
marta82
|
Saj Tinej gre tudi običajno po osmi spat, danes je izjema, ker je samo tulil, se obešal za hlačnice, valal po tleh, v naročju je na pol spal.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 20:30:33
|
|
|
|
elevitka
|
Katastrofa !!!! Raje vidi da se otrok muči doma... in bog ne daj da ji z tem ogrozi življenje.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 20:36:30
|
|
|
|
marta82
|
Tu je pa tako zatišje... Ly, Matcar, Tasa, Nebo in ostale...kje ste?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 20:38:42
|
|
|
|
elevitka
|
grem jest pa spat...jutri bo naporen dan! GOOD NIGHT !
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 20:39:14
|
|
|
|
marta82
|
Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 20:41:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tu je pa tako zatišje... Ly, Matcar, Tasa, Nebo in ostale...kje ste? matcar dela...za ostale ne vem
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 21:34:55
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem tukaj, Jan je malo prej zaspal. Neko zatišje je danes .
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 21:37:19
|
|
|
|
botrca
|
Nič grem počasi aji aji.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 9:51:56
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 9:54:31
|
|
|
|
matcar
|
Sploh ne vem,ki naj začnem.Ja,delala sem in to pošteno.Domov sem prišla ob 2-h zjutraj,spala nič,ker je Saš tulo ko nor še preostalo noč.Zdaj pa smo od Z,sem oba peljala.Maksa mi kuha 100/h,ima čez 38 vročine.Oba imata angino,Maks pa še bronhitis in vnete uhe.Saš-u pa se je bronhitis porihtal,je dosti boljše,pa je angino fasal.Zmeša se mi samo lahko.Spala pa nisem niti 5 min.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 9:56:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sploh ne vem,ki naj začnem.Ja,delala sem in to pošteno.Domov sem prišla ob 2-h zjutraj,spala nič,ker je Saš tulo ko nor še preostalo noč.Zdaj pa smo od Z,sem oba peljala.Maksa mi kuha 100/h,ima čez 38 vročine.Oba imata angino,Maks pa še bronhitis in vnete uhe.Saš-u pa se je bronhitis porihtal,je dosti boljše,pa je angino fasal.Zmeša se mi samo lahko.Spala pa nisem niti 5 min.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 11:10:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sploh ne vem,ki naj začnem.Ja,delala sem in to pošteno.Domov sem prišla ob 2-h zjutraj,spala nič,ker je Saš tulo ko nor še preostalo noč.Zdaj pa smo od Z,sem oba peljala.Maksa mi kuha 100/h,ima čez 38 vročine.Oba imata angino,Maks pa še bronhitis in vnete uhe.Saš-u pa se je bronhitis porihtal,je dosti boljše,pa je angino fasal.Zmeša se mi samo lahko.Spala pa nisem niti 5 min.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 12:00:08
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sploh ne vem,ki naj začnem.Ja,delala sem in to pošteno.Domov sem prišla ob 2-h zjutraj,spala nič,ker je Saš tulo ko nor še preostalo noč.Zdaj pa smo od Z,sem oba peljala.Maksa mi kuha 100/h,ima čez 38 vročine.Oba imata angino,Maks pa še bronhitis in vnete uhe.Saš-u pa se je bronhitis porihtal,je dosti boljše,pa je angino fasal.Zmeša se mi samo lahko.Spala pa nisem niti 5 min. boga ti in oba fanta probaj čez dan not spravit malo grem delat tiramisuuuuuu
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 6.3.2010 14:24:33
|
|
|
|
nebo
|
Ojla, ej Matcar groza no, ampak pride sonček boš videla....kmalu bo tu, še dan dva potrpi... Elevitka pridem na tiramisu.....jojo saj ne, ne jem sladkega danes, pa sploh ni krize....bravo jaz..sem pa včeraj delala za prijateljico pudingove-čokoladne napolitabke in vanilij-kokos napolitanke...jih grem sedajh narezat... Jaz pa sem od frizerja, sedaj skuhala, pospravla, čakam da R zaspi pa na kolo za zdravo telo, potem pa še perilo obesim in se lotim diplomske naloge...anketo moram skupaj potegnit... in bo večer tukaj..ven pa ne grem ker je zelo zelo mrzlo...pa veterc pihlja.... Držite se dekleta in žene...še malo pa je naš praznik, te pa se ga vse nap.....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčkeTudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.