|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 10.del
5.3.2010 10:09:07   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Tiste, ki greste na kavo lepo kofetkajte, v upanju da se vam čim prej pridružim. Zdaj res nisem sposobna user posted image .

Ostale pa bomo kar tukaj: Mislim, da bi takšno z veseljem spile user posted image :

user posted image

jaz sem na istem kot marta user posted image

joj če bo se takle en komad namakal v moji kavi.... bi jo žlempala ceu dan user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 826
5.3.2010 10:09:16   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz imam domače prekajene klobase doma,pa študiram,kaj na zraven naredim....user posted image

pire krompir pa repo ali kislo zelje user posted image

kak delaš kislo zelje....naizi in dober način?

Ti bom še jaz odgovorila, ko vse delam čimbolj na iziuser posted image user posted image Vržem malo česna na olivno olje, ko porumeni dodam zelje (tisto kislo iz vrečke) malo premešam, dodam malenkost vode, pustim par minut vret, dodam začimbe ( rdeča paprika, sol, poper, timijan...kar pač imam) in to je to. Jaz pustim, da voda povre, ker imam rada bolj "suho", torej da mi ne plava po krožniku.
Še boljše je, če na začetku česnu dodaš malo slanine ali kaj podobnega.

< Sporočilo je popravil marta82 -- 5.3.2010 10:15:12 >

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 827
5.3.2010 10:11:12   
botrca

kak delaš kislo zelje....naizi in dober način?

of kors user posted image :

prepražim čebulo in malo slanine (če imaš), dam noter zelje, solim, vegeto dam, lovorov list in malo vode in to dušim. Če imate radi kumino jo daš če ne pa ni potrebno. To je v pol ure kuhano, na koncu pa naredim podmet odvisno koliko "vodeno" je. To je to.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 828
5.3.2010 10:12:23   
elevitka
Tudi mi bomo jedli danes kislo zelje, krompir v slanici in pečenice user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 829
5.3.2010 10:13:52   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

joj če bo se takle en komad namakal v moji kavi.... bi jo žlempala ceu dan user posted image

jaz tudi user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 830
5.3.2010 10:14:12   
botrca
Elevitka lep avatar imaš user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 831
5.3.2010 10:16:10   
marta82

Elevitka lep avatar imaš user posted image  user posted image  user posted image

Res ja.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 832
5.3.2010 10:16:37   
elevitka

hvalaaaaa to je naš navihanec user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 833
5.3.2010 10:18:43   
arabela*
hvala za recepte...bom verjetno nekaj spocala...čeprav sem pšri kuhi bolj ameriški stil....pa vendaruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 834
5.3.2010 10:19:51   
botrca

hvala za recepte...bom verjetno nekaj spocala...čeprav sem pšri kuhi bolj ameriški stil....pa vendaruser posted image

ma to je ful hitro pa dobro user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 835
5.3.2010 10:20:32   
marta82

Ma zelje je res izi...ne moreš kaj dosti zgrešit.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 836
5.3.2010 10:37:01   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

konc koncev lahko dušim samo na ocvirku,masti in čebuli,ne? ni treba dat vode..ne bi rada vodeno....?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 837
5.3.2010 10:43:15   
elevitka
jaz dam vseeno malo tekočine tolk da ni čist na suhem (no dam vodo v kateri sem kuhala pečenice)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 838
5.3.2010 10:49:33   
elevitka
grem malo bajto skup zramat

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 839
5.3.2010 11:02:36   
botrca

jaz sem jo, koliko sem lahko...user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 840
5.3.2010 11:08:15   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

konc koncev lahko dušim samo na ocvirku,masti in čebuli,ne? ni treba dat vode..ne bi rada vodeno....?

Lahko, če se ti ne bo prijemalo. Saj jaz dodam samo malenkost vode in počakam, da izpari...ostane suho zelje.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 841
5.3.2010 11:14:15   
botrca
Lep dan vsem, pa se kasneje še kaj tipkamo. user posted image

user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 842
5.3.2010 11:17:51   
marta82

Midva morava pa ta vikend malo generalke naredit.user posted image Kuhinjske elemente, omaro s čevlji, okna,...Sovražim pospravljanje!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

BE NICE!

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 843
5.3.2010 11:26:52   
marta82
Sem se odločila, da naredim krompirjev golaž s korenčkom in hrenovkami. Bom malo hladilnik počistila.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 844
5.3.2010 12:48:16   
matcar
Dan,babike!
Jaz pa laufam že od 7-h zjutraj.Me je mati nasrala,da sem šla kr z njima v Vošnjakovo,nakar ugotovim,da sem nekje zgubila zdravstveno od Saš-a,seveda naju niso hteli vzet.Pa sem lepo stala na mrazu z njim do pol 9-h,da je ata po nas prišo,pa še brez vozeka sem bla.Pol pa na kafe,pa na CSD oddat vlogo za otroške,pa nazaj domu.Zaj pa sem se najedla,pa grem delat.
Saraya,nisem utegnila še sploh pogledat v vrečko,bom pa ju3 in ti javim,kak je.Pa škoda,da te ni blo na kofe!

Papa!Lep dan vsem!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 845
5.3.2010 12:56:47   
koala
matcar če se ti še kdaj kaj takega zgodi da založiš kartico, stopi na šalter zzzzs tam v sodni pati dajo začasno potrdilo, ti pa to velja tri tedne.
Kako pa sta Saš in Maks?

tasa pa tvoj križ?

botrca so bolečine že kaj manjše? A Jana imaš še vedno doma?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 846
5.3.2010 13:58:36   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: koala

botrca so bolečine že kaj manjše? A Jana imaš še vedno doma?

bolečine so manjše, niso pa izginile. Še vedno težko hodim in sploh kaj delam. Jan pa ima v ponedeljek cepljenje v torek pa gre v vrtec.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 847
5.3.2010 13:59:11   
botrca
Jan spi, najedel se je, jaz bom pol jedla ker nisem še lačna. Grem tudi malo v horizontalo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 848
5.3.2010 14:09:21   
arabela*

Saraya kaj nisi šla na kavo?

ne...ker nisem vedla če bo kafe ali ne...nismo nič dorekle zvečer ,zjutraj pa tud nič.....sem pa bila že na poti tja,jauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 849
5.3.2010 14:11:15   
arabela*
Tak...kosilo ratalo u nulo...zelje dobro za prste obliznit.....pa krompir in klobasice...aminjam...počasi bom še izurjena kuharca ratalauser posted image user posted image user posted image

malečke se igrata...kuhata...full sta pridne....

mene pa že cel tedn matematična skripta z mize opazuje....pa jo samo pogledam in mi slabo postaneuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.