|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
5.3.2010 17:34:21   
ada2
hvala za vse pikepoke...

klemenka jaz sem imela prvo porodniško podaljšano, ker je nuša 2x ponoči prenehala dihat in sva potem tudi hodile na nevrofizioterapije in na kontrole dihanja. zdaj po 10 letih je pa itak kot da nič ne bi bilo, se sploh ne razlikuje v razvoju z vrstnikiuser posted image

no, s hojo je pa tako, nuša je shodila ravno 2 tedna po prvem RD, adam 3 dni pred RD, miha pa še čakamouser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
5.3.2010 19:02:21   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: klemenka

No, pa sva prišla s FT. Ja, zato sva dobila tudi podaljšano porodniško. Pri 7 mesecih sva začela hodit na ft, user posted image je hipoton, pa mal asimetrije je imel, pa prstke na nogicah obrača na noter. Ampak, baje je to zaradi tega ker je še mal zategnjen. Meni se ne zdi nič takega, pri nas v našem koncu(Gorenjska)skoraj vse mamice dobijo podaljšano če hodijo na ft. Naju je pa ravno danes pohvalila, da sva kar napredovala, čeprav nisem preveč dosledna in včasih tud pozabim delat vaje z njim. Ga pa nosim, oblačim tako kot so me naučili in pa imam ga čimveč na tleh. Nekako dva meseca se plazi po štirih, se dvigne ob opori, ob opori naredi tudi nekaj korakov, se usede nazaj in to je to. FT pravi da za enoletnika čisto dovolj in da ima čas shodit do 18 meseca.
Tud naša tavelkedva sta shodila šele pri 15 in 13 mesecih, pa jih danes poglej, čisto nič jima ne fali.
A ma še ktera marčevka podaljšano porodniško, al ste že vse v službi/se pripravljate nanjo?
No, jaz sem računala da bi morala(z dopustom vred)nasledni teden že delatuser posted image . Pri treh otrocih se mi pa res še nikamor ne mudi in ne boste verjele, da najbolj uživam prav na tej porodniški.

Najprej pozdravljena klemenka.
Jaz moram vložit aprila ,za podaljšanje.Seveda si srčno želim ,da dobim.Če si prebirala temo pol veš moj scenarij.
Na FT moram hodit z Anžetom dokler ne shodi.S Tomažem ,pa je vse vredu.
Danes smo šli na ft vsi ,ker sem hotela tudi Tomaža malo pokazat fitzioterapevtki.In pravi ,da se vstaja po knjigiuser posted image user posted image user posted image .Da ,pa še drug člen pohvalim je danes pokazal vse svoje čareuser posted image ,se vsat ,stal na nogah ob opori se postavil na štiri se vsedel iz ležeuser posted image user posted image user posted image

klemenka jaz tudi pravim vse ob svojem času

(odgovor članu klemenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
5.3.2010 19:14:05   
PERSIDA
In ,da še malo kaj napišem.

Tiste ,ki ne veste včeraj je Anže prvič prespal noč in posledično je bil včerajšni dan kot v pravljici.
O današnji noči  ,pa se ne vem ,če naj sploh povemuser posted image .Ob pol treh zjutraj je Anže zagnal paniko ,da je celo hišo v luft vrgo tako,da smo se ob pol treh igrali v dnevniuser posted image .Kaj mu je blo pitaj bogauser posted image .V glavnem nič mu ni pasalo in nič ga ni potolažlo.No ob pol štirih smo šli nazaj spat ja in se nismo nekaj bunliuser posted image .Ob pol šestih opet ista budnicauser posted image .Res ne vem kaj se mu je odpičlouser posted image .
No vsaj na Ft je pokazal kaj zna,je rabil slab mesecuser posted image .Ne morem vam povedat kako ma ta otrok rad to žensko ,no saj ona njega tudi .Vedno mu pravi ,da ima 60 otrok ampak takega kot je on ga nima ,da se k njej hodi cartatuser posted image .Če je morda kdaj podvomla v moje besede  kaj sem ji povedala kaj on že  vse počne jo čist razumem .Otrok rabi za vsak napredek dober mesec ,da to tud njej pokažeuser posted image .Upam ,da ko bo shodo ,da se nebo k njej privleko po štirihuser posted image .
Ker je bil aktiven zjutaj je pol pri babici mrknil in cel dan je bil spet jupi.Kaj me čaka danes ponoči nebom rajši razmišljalauser posted image .user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
5.3.2010 19:15:58   
PERSIDA
Ker je jutri spet en poseben dan imam še danes eno pomembno opravilo.Če je zadeva uspela poročam jutriuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
5.3.2010 19:20:03   
PERSIDA
Aha to sem še pozabila.Kot že ptički čivkajo zelo redko bavca oblačim enako.No in po dolgem času si zaželim ,da bi imela enake adidaske.In poslušajte to po celi sloveniji imajo samo ene adidaske te velikostuser posted image user posted image user posted image user posted image .Pa naj še kdo reče zakaj jih ne oblačim enako.Res za  user posted image .Dva slinčka ne dobiš enaka kaj šele šuhe,ohjoj......

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
5.3.2010 19:23:40   
PERSIDA
Pridem še kaj pokukat  user posted image   pol,adijos tačasuser posted image ...................

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
5.3.2010 20:10:04   
trezika
čeruser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
5.3.2010 20:11:03   
trezika
Moja pikica pa zdaj pred spanjem ni hotela mleka pit, samo par požirkov čaja je naredila... kaj mi bo ob vsej njeni izbirčnosti še mleko nehala piti? user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
5.3.2010 20:53:30   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: x_srečka_x

Klemnka dobrodošla, pa sva že dve novi user posted image

Tine zdaj spi, jaz malo kuham pa malo pišem zraven.
Včeraj smo tudi mi dobili AB, ima vneta ušesa in grlo, prejšni teden je imel pa bronhitis. Je večinoma bolan, sem že kar malo obupana user posted image

So vaši user posted image  tudi velikokrat bolani?

user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravi.

Naša je kar veliko bolana ja. Že od rojstva ima to smolo, pa še tavečja iz vrtca nosi. Ravno zdaj sta obe virozni.

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
5.3.2010 20:53:36   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Vam moram povedat da je dans dragi kosilo kuhal...juho in krompirjeve njoke...in je Maruša zmazala cel krožnik juhe user posted image user posted image user posted image sn mu kr rekla da od danes dalje ji on kosilo kuha user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Maruša. Očki obvladajo ja. Naš ati pa obvlada uspavat Niko tak da ko se bom res odločila za odvajanje od joške, bo on prevzel to nalogo za nekaj dni.
Aja, hotla sem napisat, da je Nika tudi danes zmazala reci in piši 2 porciji juhe! Je tašča naredila odločino brokolijevo.user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
5.3.2010 20:55:56   
Najaa
Persida, carica si. user posted image Se vedno nasmejem, ko te berem, ko tak dobro napišeš.

Pri nas se stanje malooooo umira. Čisto malo. Tija je danes dobiloa druge AB, ker hiconcil ni prijel in izvedla sem, da ji lahko dam večjo dozo calpola, ker je pač težja. No ponoč sem ji dala premalo, zato oa revčka ni spala nič. user posted image
Nika pa je faca svetovna. Cel dan dirka po dveh, lovi ravnotežje in reže ovinke. user posted image Tija se še kar ni navadla, da njena mala sestrica hodi in jo skoz hoče za rokice držat, da gresta skupaj. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
5.3.2010 21:31:54   
Najaa
Itak, ko jaz pridem, vse uidete. Kot da sem kužna al kej podobnega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
5.3.2010 22:39:10   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Itak, ko jaz pridem, vse uidete. Kot da sem kužna al kej podobnega. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem rekla,da pridem in sem kaj ti sedaj ni prav?user posted image

Pa ne vidiš,da sem danes v šusuuser posted image .Beri kuhno sem pustila ko bombouser posted image .Ja še nikoli se ni sama spucala ,pa se verjetno tudi tokrat ne bo.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
5.3.2010 23:14:28   
PERSIDA
Evo malo še manjka in bosta Marcel in Matevž praznovala svoj 1 rojstni dan.Vse lepo in dobro slavljencema in njunima mamicama.

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
6.3.2010 6:33:36   
Lolita23
VSE NAJBOLJŠE MARCELU, MATEVŽU IN ETIENU ZA 1. ROJSTNI DAN::)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

18.3.2009

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
6.3.2010 7:38:49   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

iskrene čestitke trudi od nas!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
6.3.2010 10:59:52   
x_srečka_x
Čestitke slavljencem user posted image

Klemenka, jaz nisem zaposlena, pa sva se z možem dogovorila da sem še do septembra doma user posted image  K sreči ima dobro plačo, da se izide.

Najaa, jaz imam tudi zdaj tra večjo že v vrtcu, ampak ona je zdrava, to zimo je bila samo enkrat prehlajena.

Tine je tudi sam opustil flaško, že kakšne tri tedne nazaj, se je odločil, da pa ne bo več pil po flaški, tako, da zdaj pije samo po kozarcu. Dude pa že od rojstva nima.

PERSIDA tebi pa čim več prespanih noči user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
6.3.2010 11:40:01   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Dober dan! PETEEEEEEEEEEEEk JEEEEEEEEEEEE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, počasi bomo tudi mi začeli živet za vikende.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
6.3.2010 11:47:35   
Nina00

IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Naš starejši je ta teden spet začel z vrtcem. Upam, da se je v času, ko je bil doma. toliko utrdil, da se ne bo ponovila jesenska zgodba s stalnim zbolevanjem. So pa v vrtcu na pohodu norice, tako da jih bo sigurno dobil in za njim še Brin. Se že psihično pripravljam user posted image

Glede noric - sej je fajn, da jih čimprej data čez. Po možnosti oba na enkrat.

Ja, res je fino, da bosta prebolela. Sta kar prave starosti za to. Verjetno pa ne bo naenkrat, ampak z eno do dvotedenskim zamikom.

Sicer pa je Brin včeraj zbolel. Kuri skoraj do 40 in se utapja v smrklju, kljub čiščenju nosu in Operilu. Trenutno spi v mojem naročju z glavo na moji rami, ker ne more ležat, ker ga smrkelj preveč zaliva user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
6.3.2010 11:52:36   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Vam moram povedat da je dans dragi kosilo kuhal...juho in krompirjeve njoke...in je Maruša zmazala cel krožnik juhe user posted image user posted image user posted image sn mu kr rekla da od danes dalje ji on kosilo kuha user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  obema. Pa si se znašla user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
6.3.2010 11:56:53   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

In ,da še malo kaj napišem.

Tiste ,ki ne veste včeraj je Anže prvič prespal noč in posledično je bil včerajšni dan kot v pravljici.
user posted image user posted image user posted image  Mi tako noč še čakamo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
6.3.2010 11:57:41   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Aha to sem še pozabila.Kot že ptički čivkajo zelo redko bavca oblačim enako.No in po dolgem času si zaželim ,da bi imela enake adidaske.In poslušajte to po celi sloveniji imajo samo ene adidaske te velikostuser posted image user posted image user posted image user posted image .Pa naj še kdo reče zakaj jih ne oblačim enako.Res za  user posted image .Dva slinčka ne dobiš enaka kaj šele šuhe,ohjoj......
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
6.3.2010 11:59:41   
Nina00

Persida, carica si. user posted image Se vedno nasmejem, ko te berem, ko tak dobro napišeš.

Pri nas se stanje malooooo umira. Čisto malo. Tija je danes dobiloa druge AB, ker hiconcil ni prijel in izvedla sem, da ji lahko dam večjo dozo calpola, ker je pač težja. No ponoč sem ji dala premalo, zato oa revčka ni spala nič. user posted image
Nika pa je faca svetovna. Cel dan dirka po dveh, lovi ravnotežje in reže ovinke. user posted image Tija se še kar ni navadla, da njena mala sestrica hodi in jo skoz hoče za rokice držat, da gresta skupaj. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Si predstavljam kako luštni zgledata, ko skupaj šibata user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
6.3.2010 12:00:30   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

VSE NAJBOLJŠE!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
6.3.2010 14:08:39   
klemenka
Dober dan, najprej vse najboljše tistim ki na današnji dan praznujete, pa tistim, ki so bolani, da bi se čimprej pozdravili.
Mi smo bili 14 dni nazaj bolni, naš user posted image je 14 dni kakal zelo pogosto (tud 5krat na dan), nato pa en teden tako drisko, poleg tega še vročino...staknil je eno dolgotrajno virozo, po koncu vsega tega pa je dobil še dva zgornja zobka. Se raje ne spominjam, kako je imel ritko. Veliko sem ga imela brez pleničke,samo v žabicah, joj kolk je blo to enega pucanja za njim, ko je sračkal in lulal kar po tleh. Ampak samo tko se mu je ritka pocelila.
Srečka: ti boš pa dalj čas doma kot pa jaz. Sej edino pravilno, ker delale bom itak še celo življenje. Naš drugi fantek je bil od 1-2 leta non stop bolan, od viroz do vnetih ušes, imel je alergije user posted image , grozno, se rajši ne spominjam tega časa, jaz pa novo službo, pa si še bolniško nisem upala vzet, tko da sta moj in tašča prevzela skrb zanj. Ko sem brala nazaj, a si ti rodila v Kranju, al se motim?
Persida: user posted image za Anžeta, kaj pa drugi fantek, a on pa spi? Naš je kake dva meseca začel spati celo noč, ko sva se nehala dokončno dojit. Se pa zadnje čase zbuja ob pol dveh, mu dam za pit vodo in spi naprej,sam kaj ko jaz rabim kar nekaj časa da zaspim nazaj, ob 6-ih pa je pri nas budnica. Seveda, saj gre zvečer spat že okoli pol osmih.
Pa upam, da dobiš podaljšano porodniško, veliko je tudi odvisno, kako priporočilo ti bo napisala zdravnica.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?