Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.3.2010 20:04:20
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 hvala vsem za čestitke čeprav je bil mihov prvi RD bolj žalosten, ker je namreč zbolel in smo morali k P, da je dobil AB je pa že preživel cel dan v vrtcu in bil čisto priden , no, zdaj upam, da bo do ponedeljka zdrav, ko začnem jaz delat, če pa ne bo, ga bo pa babica počuvala še kak dan doma (HB za to možnost ) za Miha.... upam, da se čimprej porihtate
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.3.2010 20:05:12
|
|
|
|
trezika
|
TASA kaj tako na veliko proslavljate da se ne moreš javit???
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.3.2010 20:08:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa KOKICA kako si? Se iz službe švercaš? Ja! Sem okej, malo nahodna a bo že! Pa ti? Hvala, zdej dobro. Cel dan utrujena od amena, ker slabo spimo, noč ima pa svojo moč in sem se zbrihtala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.3.2010 20:08:32
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce, kaj sedaj, ko bodo vsi naši bebiji stari 1 leto, se bomo preselile na forum OTROK? Ja, konec marca.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.3.2010 20:51:36
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce, kaj sedaj, ko bodo vsi naši bebiji stari 1 leto, se bomo preselile na forum OTROK? Ja, konec marca. Vse si pokvarla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.3.2010 21:03:16
|
|
|
|
x_srečka_x
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: x_srečka_x Jaz sem si pa prav želela domov, mi je bilo kar mučno v P pa še gužvo so imeli. Sva pa morala vsak drugi dan na preglede v P, da so ga spremljali. Doma smo mu pa dali termoforček, da mu je bilo toplo. Naju pa niso spustili tak hitro. Najprej je imela težave s pljučki, pol pa sva morale bit dokler je rabila toploto, se pravi termofor in dokler ni dosegla 2 kili. Ne vem, zakaj imajo tak različne kriterije in zakaj eni tak komplicirajo. Sam tvoj je verjetno takoj zadihal in vse to? Moja je imela kar krizo. Takoj, ko se je rodil so mu malo pomagali. Potem pa sam, po dveh dneh je bil pa stalno pri meni v sobi. Saj so mi sestre rekle , da me obodujejo, ker vse porihtam sama, kot da me ni tam sem pa v Kranju rodila, kje pa ti? Čestitke vsem slavljencem Pa hvala za dobrodošlico, sem kar nekaj časa zbirala pogum, da kaj napišem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.3.2010 21:19:08
|
|
|
|
Nina00
|
Dober večer! Dobrodošla x_srečka_x! Imava kar enako stare otroke, le da sta moja oba fanta. Lepo, da si se nam pridružila. Morda bo pa klepet spet zaživel
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.3.2010 21:26:31
|
|
|
|
Nina00
|
Steffi upam, da se kmalu navadi na vrtec! Ada2 pa še dobro, da imate možnost babičinega varstva. Ni fino, če že prvi dan po porodniški kličeš, da si na bolniški zaradi otroka Naš starejši je ta teden spet začel z vrtcem. Upam, da se je v času, ko je bil doma. toliko utrdil, da se ne bo ponovila jesenska zgodba s stalnim zbolevanjem. So pa v vrtcu na pohodu norice, tako da jih bo sigurno dobil in za njim še Brin. Se že psihično pripravljam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.3.2010 21:28:27
|
|
|
|
PERSIDA
|
x_srečka_x - dobrodošla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.3.2010 21:59:15
|
|
|
|
Nina00
|
O Persida kakšen avatar
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.3.2010 22:43:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika TASA kaj tako na veliko proslavljate da se ne moreš javit??? neee, sem bila do sedaj pri sestrični da mi je vse porihtala
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.3.2010 22:44:26
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce, kaj sedaj, ko bodo vsi naši bebiji stari 1 leto, se bomo preselile na forum OTROK? Ja, konec marca. Vse si pokvarla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 4.3.2010 22:44:48
|
|
|
|
tasa_m
|
ada polno pikapok vam pošiljam
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.3.2010 8:34:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ada polno pikapok vam pošiljam se podpišem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.3.2010 8:35:05
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dober dan! PETEEEEEEEEEEEEk JEEEEEEEEEEEE!!!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.3.2010 9:36:05
|
|
|
|
klemenka
|
Evo, še ena nova oz. ne pišoča. sicer vas včasih mal prečekiram, ker imam doma fantka, starega skoraj eno leto, na petek 13. se je rodil. Ker je to naš tretji, nimam veliko časa za čvek, oz.ravno toliko da kaj preberem. Ker sva dobila podaljšano porodniško in ker je fantek (Jernej) ujel en ritem spanja, sem se odločila, da se pridružim vašemu klepetu, seveda če me sprejmete...in seveda ko bo čas dopuščal, ker zadnje čase opažam, da vas je res mal tukaj gor.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.3.2010 11:50:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dobrodošla Klemenka! In čestitam za podaljšanje! Nismo vsi take sreče!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.3.2010 11:54:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Punce, kaj sedaj, ko bodo vsi naši bebiji stari 1 leto, se bomo preselile na forum OTROK? Ja, konec marca. Vse si pokvarla
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.3.2010 11:54:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: x_srečka_x IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: x_srečka_x Jaz sem si pa prav želela domov, mi je bilo kar mučno v P pa še gužvo so imeli. Sva pa morala vsak drugi dan na preglede v P, da so ga spremljali. Doma smo mu pa dali termoforček, da mu je bilo toplo. Naju pa niso spustili tak hitro. Najprej je imela težave s pljučki, pol pa sva morale bit dokler je rabila toploto, se pravi termofor in dokler ni dosegla 2 kili. Ne vem, zakaj imajo tak različne kriterije in zakaj eni tak komplicirajo. Sam tvoj je verjetno takoj zadihal in vse to? Moja je imela kar krizo. Takoj, ko se je rodil so mu malo pomagali. Potem pa sam, po dveh dneh je bil pa stalno pri meni v sobi. Saj so mi sestre rekle , da me obodujejo, ker vse porihtam sama, kot da me ni tam sem pa v Kranju rodila, kje pa ti? Čestitke vsem slavljencem Pa hvala za dobrodošlico, sem kar nekaj časa zbirala pogum, da kaj napišem Jaz sem rodila v Lj. Ja sej to je tvoj drugi a ne? Itak, da si že vse obvladala. V Lj drugorodke skoraj čisto na miru pustijo ker kao itak že vse vejo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.3.2010 11:54:25
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00 Naš starejši je ta teden spet začel z vrtcem. Upam, da se je v času, ko je bil doma. toliko utrdil, da se ne bo ponovila jesenska zgodba s stalnim zbolevanjem. So pa v vrtcu na pohodu norice, tako da jih bo sigurno dobil in za njim še Brin. Se že psihično pripravljam Glede noric - sej je fajn, da jih čimprej data čez. Po možnosti oba na enkrat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.3.2010 11:56:12
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: klemenka Evo, še ena nova oz. ne pišoča. sicer vas včasih mal prečekiram, ker imam doma fantka, starega skoraj eno leto, na petek 13. se je rodil. Ker je to naš tretji, nimam veliko časa za čvek, oz.ravno toliko da kaj preberem. Ker sva dobila podaljšano porodniško in ker je fantek (Jernej) ujel en ritem spanja, sem se odločila, da se pridružim vašemu klepetu, seveda če me sprejmete...in seveda ko bo čas dopuščal, ker zadnje čase opažam, da vas je res mal tukaj gor. Pozdravljena med nami. Petek 13.2.09 je bil zame najsrečnejši dan, ker sem prvič pestovala svojo pikico. Zakaj si pa dobila podaljšano, če smem vprašat?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.3.2010 13:20:39
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Klemnka dobrodošla, pa sva že dve novi Tine zdaj spi, jaz malo kuham pa malo pišem zraven. Včeraj smo tudi mi dobili AB, ima vneta ušesa in grlo, prejšni teden je imel pa bronhitis. Je večinoma bolan, sem že kar malo obupana So vaši tudi velikokrat bolani?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.3.2010 13:48:51
|
|
|
|
klemenka
|
No, pa sva prišla s FT. Ja, zato sva dobila tudi podaljšano porodniško. Pri 7 mesecih sva začela hodit na ft, je hipoton, pa mal asimetrije je imel, pa prstke na nogicah obrača na noter. Ampak, baje je to zaradi tega ker je še mal zategnjen. Meni se ne zdi nič takega, pri nas v našem koncu(Gorenjska)skoraj vse mamice dobijo podaljšano če hodijo na ft. Naju je pa ravno danes pohvalila, da sva kar napredovala, čeprav nisem preveč dosledna in včasih tud pozabim delat vaje z njim. Ga pa nosim, oblačim tako kot so me naučili in pa imam ga čimveč na tleh. Nekako dva meseca se plazi po štirih, se dvigne ob opori, ob opori naredi tudi nekaj korakov, se usede nazaj in to je to. FT pravi da za enoletnika čisto dovolj in da ima čas shodit do 18 meseca. Tud naša tavelkedva sta shodila šele pri 15 in 13 mesecih, pa jih danes poglej, čisto nič jima ne fali. A ma še ktera marčevka podaljšano porodniško, al ste že vse v službi/se pripravljate nanjo? No, jaz sem računala da bi morala(z dopustom vred)nasledni teden že delat . Pri treh otrocih se mi pa res še nikamor ne mudi in ne boste verjele, da najbolj uživam prav na tej porodniški.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.3.2010 17:27:35
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: klemenka Evo, še ena nova oz. ne pišoča. sicer vas včasih mal prečekiram, ker imam doma fantka, starega skoraj eno leto, na petek 13. se je rodil. Ker je to naš tretji, nimam veliko časa za čvek, oz.ravno toliko da kaj preberem. Ker sva dobila podaljšano porodniško in ker je fantek (Jernej) ujel en ritem spanja, sem se odločila, da se pridružim vašemu klepetu, seveda če me sprejmete...in seveda ko bo čas dopuščal, ker zadnje čase opažam, da vas je res mal tukaj gor. lepo pozdravljena
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del 5.3.2010 17:28:28
|
|
|
|
trezika
|
Vam moram povedat da je dans dragi kosilo kuhal...juho in krompirjeve njoke...in je Maruša zmazala cel krožnik juhe sn mu kr rekla da od danes dalje ji on kosilo kuha
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?