|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice 7.del
4.3.2010 20:04:20   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

hvala vsem za čestitkeuser posted image

čeprav je bil mihov prvi RD bolj žalosten, ker je namreč zbolel in smo morali k P, da je dobil ABuser posted image

je pa že preživel cel dan v vrtcu in bil čisto priden user posted image , no, zdaj upam, da bo do ponedeljka zdrav, ko začnem jaz delat, če pa ne bo, ga bo pa babica počuvala še kak dan doma (HB za to možnostuser posted image )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Miha....  upam, da se čimprej porihtate user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
4.3.2010 20:05:12   
trezika
TASA kaj tako na veliko proslavljate da se ne moreš javit???user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
4.3.2010 20:08:15   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

KOKICA kako si? Se iz službe švercaš? user posted image

Ja!user posted image user posted image user posted image

Sem okej, malo nahodna a bo že! Pa ti?

Hvala, zdej dobro. Cel dan utrujena od amena, ker slabo spimo, noč ima pa svojo moč in sem se zbrihtala.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
4.3.2010 20:08:32   
Najaa

Punce, kaj sedaj, ko bodo vsi naši bebiji stari 1 leto, se bomo preselile na forum OTROK?user posted image

Ja, konec marca.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
4.3.2010 20:51:36   
PERSIDA

Punce, kaj sedaj, ko bodo vsi naši bebiji stari 1 leto, se bomo preselile na forum OTROK?user posted image

Ja, konec marca.

Vse si pokvarla  user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
4.3.2010 21:03:16   
x_srečka_x

IZVIRNO SPOROČILO: x_srečka_x

Jaz sem si pa prav želela domov, mi je bilo kar mučno v P pa še gužvo so imeli.
Sva pa morala vsak drugi dan na preglede v P, da so ga spremljali. Doma smo mu pa dali termoforček, da mu je bilo toplo.

Naju pa niso spustili tak hitro. Najprej je imela težave s pljučki, pol pa sva morale bit dokler je rabila toploto, se pravi termofor in dokler ni dosegla 2 kili. Ne vem, zakaj imajo tak različne kriterije in zakaj eni tak komplicirajo. Sam tvoj je verjetno takoj zadihal in vse to? Moja je imela kar krizo.

Takoj, ko se je rodil so mu malo pomagali. Potem pa sam, po dveh dneh je bil pa stalno pri meni v sobi. Saj so mi sestre rekle , da me obodujejo, ker vse porihtam sama, kot da me ni tam user posted image  
sem pa v Kranju rodila, kje pa ti?

Čestitke vsem slavljencem user posted image user posted image
Pa hvala za dobrodošlico, sem kar nekaj časa zbirala pogum, da kaj napišem user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
4.3.2010 21:19:08   
Nina00
Dober večer!

Dobrodošla x_srečka_x! Imava kar enako stare otroke, le da sta moja oba fanta. Lepo, da si se nam pridružila. Morda bo pa klepet spet zaživel user posted image

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
4.3.2010 21:26:31   
Nina00
Steffi upam, da se kmalu navadi na vrtec!

Ada2 user posted image user posted image user posted image  pa še dobro, da imate možnost babičinega varstva. Ni fino, če že prvi dan po porodniški kličeš, da si na bolniški zaradi otroka user posted image user posted image user posted image

Naš starejši je ta teden spet začel z vrtcem. Upam, da se je v času, ko je bil doma. toliko utrdil, da se ne bo ponovila jesenska zgodba s stalnim zbolevanjem. So pa v vrtcu na pohodu norice, tako da jih bo sigurno dobil in za njim še Brin. Se že psihično pripravljam user posted image

(odgovor članu Steffi)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
4.3.2010 21:28:27   
PERSIDA
x_srečka_x -  dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
4.3.2010 21:59:15   
Nina00
O Persida kakšen avatar user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
4.3.2010 22:43:43   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

TASA kaj tako na veliko proslavljate da se ne moreš javit???user posted image
neee, sem bila do sedaj pri sestrični da mi je vse porihtala user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
4.3.2010 22:44:26   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Ja, konec marca.

user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
4.3.2010 22:44:48   
tasa_m
ada polno pikapok vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
5.3.2010 8:34:39   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

ada polno pikapok vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
5.3.2010 8:35:05   
KOKICA32
Dober dan! PETEEEEEEEEEEEEk JEEEEEEEEEEEE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
5.3.2010 9:36:05   
klemenka
Evo, še ena nova oz. ne pišoča. sicer vas včasih mal prečekiram, ker imam doma fantka, starega skoraj eno leto, na petek 13. se je rodil. Ker je to naš tretji, nimam veliko časa za čvek, oz.ravno toliko da kaj preberem. Ker sva dobila podaljšano porodniško in ker je fantek (Jernej) ujel en ritem spanja, sem se odločila, da se pridružim vašemu klepetu, seveda če me sprejmete...in seveda ko bo čas dopuščal, ker zadnje čase opažam, da vas je res mal tukaj gor.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
5.3.2010 11:50:32   
KOKICA32
Dobrodošla Klemenka! In čestitam za podaljšanje!user posted image Nismo vsi take sreče!user posted image

(odgovor članu klemenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
5.3.2010 11:54:10   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Ja, konec marca.

user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
5.3.2010 11:54:20   
Najaa

Jaz sem si pa prav želela domov, mi je bilo kar mučno v P pa še gužvo so imeli.
Sva pa morala vsak drugi dan na preglede v P, da so ga spremljali. Doma smo mu pa dali termoforček, da mu je bilo toplo.

Naju pa niso spustili tak hitro. Najprej je imela težave s pljučki, pol pa sva morale bit dokler je rabila toploto, se pravi termofor in dokler ni dosegla 2 kili. Ne vem, zakaj imajo tak različne kriterije in zakaj eni tak komplicirajo. Sam tvoj je verjetno takoj zadihal in vse to? Moja je imela kar krizo.

Takoj, ko se je rodil so mu malo pomagali. Potem pa sam, po dveh dneh je bil pa stalno pri meni v sobi. Saj so mi sestre rekle , da me obodujejo, ker vse porihtam sama, kot da me ni tam user posted image  
sem pa v Kranju rodila, kje pa ti?

Čestitke vsem slavljencem user posted image user posted image
Pa hvala za dobrodošlico, sem kar nekaj časa zbirala pogum, da kaj napišem user posted image

Jaz sem rodila v Lj.user posted image
Ja sej to je tvoj drugi a ne? Itak, da si že vse obvladala. V Lj drugorodke skoraj čisto na miru pustijo ker kao itak že vse vejo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3669
5.3.2010 11:54:25   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

Naš starejši je ta teden spet začel z vrtcem. Upam, da se je v času, ko je bil doma. toliko utrdil, da se ne bo ponovila jesenska zgodba s stalnim zbolevanjem. So pa v vrtcu na pohodu norice, tako da jih bo sigurno dobil in za njim še Brin. Se že psihično pripravljam user posted image

Glede noric - sej je fajn, da jih čimprej data čez. Po možnosti oba na enkrat.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
5.3.2010 11:56:12   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: klemenka

Evo, še ena nova oz. ne pišoča. sicer vas včasih mal prečekiram, ker imam doma fantka, starega skoraj eno leto, na petek 13. se je rodil. Ker je to naš tretji, nimam veliko časa za čvek, oz.ravno toliko da kaj preberem. Ker sva dobila podaljšano porodniško in ker je fantek (Jernej) ujel en ritem spanja, sem se odločila, da se pridružim vašemu klepetu, seveda če me sprejmete...in seveda ko bo čas dopuščal, ker zadnje čase opažam, da vas je res mal tukaj gor.

Pozdravljena med nami.user posted image
Petek 13.2.09 je bil zame najsrečnejši dan, ker sem prvič pestovala svojo pikico. user posted image user posted image
Zakaj si pa dobila podaljšano, če smem vprašat?

(odgovor članu klemenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
5.3.2010 13:20:39   
x_srečka_x
Klemnka dobrodošla, pa sva že dve novi user posted image

Tine zdaj spi, jaz malo kuham pa malo pišem zraven.
Včeraj smo tudi mi dobili AB, ima vneta ušesa in grlo, prejšni teden je imel pa bronhitis. Je večinoma bolan, sem že kar malo obupana user posted image

So vaši user posted image  tudi velikokrat bolani?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
5.3.2010 13:48:51   
klemenka
No, pa sva prišla s FT. Ja, zato sva dobila tudi podaljšano porodniško. Pri 7 mesecih sva začela hodit na ft, user posted image je hipoton, pa mal asimetrije je imel, pa prstke na nogicah obrača na noter. Ampak, baje je to zaradi tega ker je še mal zategnjen. Meni se ne zdi nič takega, pri nas v našem koncu(Gorenjska)skoraj vse mamice dobijo podaljšano če hodijo na ft. Naju je pa ravno danes pohvalila, da sva kar napredovala, čeprav nisem preveč dosledna in včasih tud pozabim delat vaje z njim. Ga pa nosim, oblačim tako kot so me naučili in pa imam ga čimveč na tleh. Nekako dva meseca se plazi po štirih, se dvigne ob opori, ob opori naredi tudi nekaj korakov, se usede nazaj in to je to. FT pravi da za enoletnika čisto dovolj in da ima čas shodit do 18 meseca.
Tud naša tavelkedva sta shodila šele pri 15 in 13 mesecih, pa jih danes poglej, čisto nič jima ne fali.
A ma še ktera marčevka podaljšano porodniško, al ste že vse v službi/se pripravljate nanjo?
No, jaz sem računala da bi morala(z dopustom vred)nasledni teden že delatuser posted image . Pri treh otrocih se mi pa res še nikamor ne mudi in ne boste verjele, da najbolj uživam prav na tej porodniški.

Neposredna povezava do sporočila: 3673
5.3.2010 17:27:35   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: klemenka

lepo pozdravljena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klemenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
5.3.2010 17:28:28   
trezika
Vam moram povedat da je dans dragi kosilo kuhal...juho in krompirjeve njoke...in je Maruša zmazala cel krožnik juhe user posted image user posted image user posted image sn mu kr rekla da od danes dalje ji on kosilo kuha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?