![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 10:09:07
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tiste, ki greste na kavo lepo kofetkajte, v upanju da se vam čim prej pridružim. Zdaj res nisem sposobna . Ostale pa bomo kar tukaj: Mislim, da bi takšno z veseljem spile : jaz sem na istem kot marta joj če bo se takle en komad namakal v moji kavi.... bi jo žlempala ceu dan
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 10:09:16
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz imam domače prekajene klobase doma,pa študiram,kaj na zraven naredim.... pire krompir pa repo ali kislo zelje kak delaš kislo zelje....naizi in dober način? Ti bom še jaz odgovorila, ko vse delam čimbolj na izi Vržem malo česna na olivno olje, ko porumeni dodam zelje (tisto kislo iz vrečke) malo premešam, dodam malenkost vode, pustim par minut vret, dodam začimbe ( rdeča paprika, sol, poper, timijan...kar pač imam) in to je to. Jaz pustim, da voda povre, ker imam rada bolj "suho", torej da mi ne plava po krožniku. Še boljše je, če na začetku česnu dodaš malo slanine ali kaj podobnega.
< Sporočilo je popravil marta82 -- 5.3.2010 10:15:12 >
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 10:11:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kak delaš kislo zelje....naizi in dober način? of kors : prepražim čebulo in malo slanine (če imaš), dam noter zelje, solim, vegeto dam, lovorov list in malo vode in to dušim. Če imate radi kumino jo daš če ne pa ni potrebno. To je v pol ure kuhano, na koncu pa naredim podmet odvisno koliko "vodeno" je. To je to.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 10:12:23
|
|
|
|
elevitka
|
Tudi mi bomo jedli danes kislo zelje, krompir v slanici in pečenice
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 10:13:52
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka joj če bo se takle en komad namakal v moji kavi.... bi jo žlempala ceu dan jaz tudi
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 10:14:12
|
|
|
|
botrca
|
Elevitka lep avatar imaš
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 10:16:10
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Elevitka lep avatar imaš Res ja.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 10:16:37
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Elevitka lep avatar imaš hvalaaaaa to je naš navihanec
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 10:18:43
|
|
|
|
arabela*
|
hvala za recepte...bom verjetno nekaj spocala...čeprav sem pšri kuhi bolj ameriški stil....pa vendar
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 10:19:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hvala za recepte...bom verjetno nekaj spocala...čeprav sem pšri kuhi bolj ameriški stil....pa vendar ma to je ful hitro pa dobro
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 10:20:32
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hvala za recepte...bom verjetno nekaj spocala...čeprav sem pšri kuhi bolj ameriški stil....pa vendar Ma zelje je res izi...ne moreš kaj dosti zgrešit.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 10:37:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hvala za recepte...bom verjetno nekaj spocala...čeprav sem pšri kuhi bolj ameriški stil....pa vendar Ma zelje je res izi...ne moreš kaj dosti zgrešit. konc koncev lahko dušim samo na ocvirku,masti in čebuli,ne? ni treba dat vode..ne bi rada vodeno....?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 10:43:15
|
|
|
|
elevitka
|
jaz dam vseeno malo tekočine tolk da ni čist na suhem (no dam vodo v kateri sem kuhala pečenice)
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 10:49:33
|
|
|
|
elevitka
|
grem malo bajto skup zramat
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 11:02:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka grem malo bajto skup zramat jaz sem jo, koliko sem lahko...
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 11:08:15
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya hvala za recepte...bom verjetno nekaj spocala...čeprav sem pšri kuhi bolj ameriški stil....pa vendar Ma zelje je res izi...ne moreš kaj dosti zgrešit. konc koncev lahko dušim samo na ocvirku,masti in čebuli,ne? ni treba dat vode..ne bi rada vodeno....? Lahko, če se ti ne bo prijemalo. Saj jaz dodam samo malenkost vode in počakam, da izpari...ostane suho zelje.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 11:14:15
|
|
|
|
botrca
|
Lep dan vsem, pa se kasneje še kaj tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 11:17:51
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka grem malo bajto skup zramat Midva morava pa ta vikend malo generalke naredit. Kuhinjske elemente, omaro s čevlji, okna,...Sovražim pospravljanje!!!!!!!!!!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 11:26:52
|
|
|
|
marta82
|
Sem se odločila, da naredim krompirjev golaž s korenčkom in hrenovkami. Bom malo hladilnik počistila.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 12:48:16
|
|
|
|
matcar
|
Dan,babike! Jaz pa laufam že od 7-h zjutraj.Me je mati nasrala,da sem šla kr z njima v Vošnjakovo,nakar ugotovim,da sem nekje zgubila zdravstveno od Saš-a,seveda naju niso hteli vzet.Pa sem lepo stala na mrazu z njim do pol 9-h,da je ata po nas prišo,pa še brez vozeka sem bla.Pol pa na kafe,pa na CSD oddat vlogo za otroške,pa nazaj domu.Zaj pa sem se najedla,pa grem delat. Saraya,nisem utegnila še sploh pogledat v vrečko,bom pa ju3 in ti javim,kak je.Pa škoda,da te ni blo na kofe! Papa!Lep dan vsem!
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 12:56:47
|
|
|
|
koala
|
matcar če se ti še kdaj kaj takega zgodi da založiš kartico, stopi na šalter zzzzs tam v sodni pati dajo začasno potrdilo, ti pa to velja tri tedne. Kako pa sta Saš in Maks? tasa pa tvoj križ? botrca so bolečine že kaj manjše? A Jana imaš še vedno doma?
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 13:58:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala botrca so bolečine že kaj manjše? A Jana imaš še vedno doma? bolečine so manjše, niso pa izginile. Še vedno težko hodim in sploh kaj delam. Jan pa ima v ponedeljek cepljenje v torek pa gre v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 13:59:11
|
|
|
|
botrca
|
Jan spi, najedel se je, jaz bom pol jedla ker nisem še lačna. Grem tudi malo v horizontalo.
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 14:09:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya kaj nisi šla na kavo? ne...ker nisem vedla če bo kafe ali ne...nismo nič dorekle zvečer ,zjutraj pa tud nič.....sem pa bila že na poti tja,ja
|
|
RE: Mariborčanke 10.del 5.3.2010 14:11:15
|
|
|
|
arabela*
|
Tak...kosilo ratalo u nulo...zelje dobro za prste obliznit.....pa krompir in klobasice...aminjam...počasi bom še izurjena kuharca ratala malečke se igrata...kuhata...full sta pridne.... mene pa že cel tedn matematična skripta z mize opazuje....pa jo samo pogledam in mi slabo postane
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiNajlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.