|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
5.3.2010 15:16:16   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Da vam pokažem našo najnovejšo "mašino" user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Biba voziček sem vzela preko spletne strani http://www.kiddies24.de/shop/index.php in sva res zadovoljna, saj sva prišparala dobrih 100 eur in še zelo hitro sva paket prejela (v enem tednu).

...lep....samo nam ne pride v poštev zaradi majhnih kolesc....tak da maxi ostaja naprej najbolj optimalno prevozno sredstvo za naše selo user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
5.3.2010 16:24:55   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: tejalea

BArbiG, že veš kaj imate? Jaz sem nekako "čutila", da bosta oba fanta. Sedaj še samo rastemo, rastemo...

Jaz pa že vem, jaz pa že vem user posted image

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
5.3.2010 16:36:48   
Reby
bit - zakon ste tole zrihtal. Pa še prestolonaslednik bo, super super user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
5.3.2010 17:08:52   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Da vam pokažem našo najnovejšo "mašino" user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Opa, seksi kolice. Je Buzz še malček vesolskejši od speedyija. Bravo!!! Aja, koliko pa je bil potlej kompletek - mislim alescuzamen, s poštnino?

Barbi, kaj imate, kaj imate? Kakšno lepo pupiko al' pa dve za našega princa (se mi zdi, da bo naš čisto po fotru, ljubimec po srcuuser posted image user posted image user posted image ?

Atina, sorči, tole bo pa naprednejša ekspertiza....mi ne nese tako daleč. Se mi pa zdi, da je Mujezinovič kar zgovoren, pa če so ostala odprta vprašanja, mu ti kar mail pošlji, ja?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
5.3.2010 17:36:19   
Fargesia
lana, kaj maš ti zaenga Maxija?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
5.3.2010 18:10:42   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

http://www.kiddies24.de/shop/index.php?cat=c30205_Maxi-Cosi-Mura-4.html.....evo, sm ga kr kle našla...tak terenc za naš makadam user posted image user posted image ..pa reby ga ma tut in ga ne more prehvalt

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
5.3.2010 18:11:49   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

BArbiG, že veš kaj imate? Jaz sem nekako "čutila", da bosta oba fanta. Sedaj še samo rastemo, rastemo...

user posted image user posted image

kaj zdej BarbiG, nas boš pa pustila na žaru.....nooooo, a boš mela 4 pobece al parčka?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
5.3.2010 19:50:40   
loremi

Reby še nam povej, sej te ne bomo BarbiG zašpecal user posted image .

BarbiG je vse ok, a ne? Nooo boš mela same pobčke okol sebe, al bojo očku dekline tud kravžjale živčke?
Zup2 čedno! user posted image

atina1 ja tale je pa zanimiva ja user posted image . Sem enkrat gledala dokumentarno oddajo, da je možno tudi pri enojajčnih dvojčkih, da se rodi par, ampak da je to izjemno redko če ne že kar fenomen. Tole pa res ne vem, hm, sem najprej pomislila ... če sta res enojajčna, če nista dvojajčna, ampak če imasta isto posteljico, ne morta bit svojajčna ... hm zmeda vse skup ja.

Jst sem pa počakala, da moj pride domov in z robo iz trgovine in se spravla pico pečt (sej jst sem se že prej popoldan najedla, nisem mogla tolk cajta bit lačna user posted image ) in to je bla ta teden druga stvar, da sem jo skuhala, drgač v glavnem počivam no in frajer je pojedel za 3/4 pleha (oz. tega pekača iz pečice) pice. Ma to je pa bla lakota user posted image . Sej ne da zdej komi sedi user posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
5.3.2010 20:25:39   
Reby

IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Reby še nam povej, sej te ne bomo BarbiG zašpecal user posted image .

Sem oblubla, da ne bom user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
5.3.2010 21:10:49   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

http://www.kiddies24.de/shop/index.php?cat=c30205_Maxi-Cosi-Mura-4.html.....evo, sm ga kr kle našla...tak terenc za naš makadam user posted image user posted image ..pa reby ga ma tut in ga ne more prehvalt

lep!!! user posted image in je treba dokupit košaro, a ne? kje se ga da pa v slo dobit?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
5.3.2010 21:19:10   
lana70

lep!!! user posted image in je treba dokupit košaro, a ne? kje se ga da pa v slo dobit?

...baby center...Reby prodaja košaro.....drugače pa ja, za vse te vozičke moraš kupovati po delih ..je pa fajn, ker gre gor tudi lupinica od maxi cosi...sem pa zasledila, da komplet ena na MON prodaja....se splača, ker je novo res drago.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
5.3.2010 21:49:23   
Reby
Jaz sem košaro že prodala, imam samo še lupinico user posted image
Aja, tale Botanic Luxury barva je svetovna, sem vzela zdej nov avtosedež in je zakon.
Jaz imam drugače 3 kolesnik, Lana ima 4 kolesnik.
Edina slaba točka vozička in hkrati tudi prednost je, da je ful težek, ampak se navadiš.
Je pa res kompakten in stabilen in to me je prepričalo.

< Sporočilo je popravil Reby -- 5.3.2010 21:51:32 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
6.3.2010 7:49:38   
BarbiG
Dobro jutro.

Se pardoniram, ker vam nisem včeraj nič sporočila, sam me ni bilo nič doma. user posted image Sem od Reby šla domov, pa so me fantje prepričal, da sem šla z njimi na plavanje, pol sem imela pa žur in sem prišla domov šele ob pol polnoči in sem dobesedno dol padla. Tako da javljam z zamudo, ampak novičke so res dobre. Z user posted image user posted image je vse v redu, pridno si delita vse, tako da sta praktično identična in ni odstopanj. In glede na to, da mojega G čez 2 tedna ni v službi, je rekel, da se lahko v P vidiva čez 3 tedne, ker je zaenkrat res vse kot mora bit. In tako mora tud ostat, a ne?

Khm, kar pa se spola tiče. Smo zvedeli in moram rečt, da so mi na UZ-ju kr solze stopile na oči, ker bomo imeli dve pupi. user posted image user posted image user posted image Moj najprej sploh ni mogle verjet, je mislil, da ga hecam. user posted image Ampak ja, najina razbojnika bosta dobila sestrici.

Zup, super za voziček, mi je všeč.

Atina, sem ti že na dvojčkih napisala. Jst mislim, da si zanosila tud naravno poleg vstavljenega zarodka. Sam je težko bit pameten v takih primerih.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
6.3.2010 7:56:44   
BarbiG

user posted image

danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
S*
Urshy78

user posted image

7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)
Bit (22.08.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)
zup2 (25.05.2010)
hermy1 (18.08.2010)

user posted image

Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image
Loremi user posted image user posted image (06.09.2010)

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

torek, 09.03.
Fargesia - pregled
Lana 70 - pregled

sreda, 10.03.
BarbiG - pregled
Kajšica - mala morfologija
S* - prvi pregled

četrtek, 11.03.
Urshy - 1. UZ

sreda, 17.03.
Loremi - pregled

četrtek, 18.03.
Bit - pregled
gasilka - morfologija

petek, 19.03.
hermy1 - pregled

ponedeljek, 22.03.
Tanja_Jes - morfologija

torek, 23.03.
tejalea - pregled

petek, 26.03.
BarbiG - UZ

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
bit (PO)
Loremi (LJ)
Rojena77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V FEBRUARJU

S*(PO)
Urshy78 (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
6.3.2010 8:29:37   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

user posted image Ampak ja, najina razbojnika bosta dobila sestrici.

To je pa skoraj tako, kot v kakšni solzavi nadaljevanki user posted image  user posted image  user posted image !!! Pupe so zakon, ti povem!!! Res krasna novica,...za nas hormonsko slabo uravnotežene pa sploh! Bi rekli moji,...mami se že spet cmeri.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
6.3.2010 8:30:02   
loremi
Dobro jutro!
BarbiG sem jst mela na sumu, da bosta dve pupi user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Super, zdej boste imeli pa razmerje 3:3, lušno bo! user posted image  In še lepše, da je s pupami vse ok, da si lepo vse delita, naj bo do konca nosečnosti tako in potem tudi v življenju! user posted image

Jst morm pa šibat zdej v Lj., ker mi je v akvariju z ribicami onemel filter, ne dela sploh in morm it hitr novega kupit, da mi ribice ne pomrčkajo. No pa si nisem mislna, da bom mela v kratkem kako izredno pot od doma, komu se da zdej oblečt in it v avto in ven na mraz user posted image .

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
6.3.2010 8:31:11   
hermy1

user posted image Sem od Reby šla domov, pa so me fantje prepričal, da sem šla z njimi na plavanje, pol sem imela pa žur in sem prišla domov šele ob pol polnoči in sem dobesedno dol padla.

Kaj sem jaz to prav prebrala... a to je tud nosečkam dovoljeno?!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
6.3.2010 8:37:41   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

user posted image Sem od Reby šla domov, pa so me fantje prepričal, da sem šla z njimi na plavanje, pol sem imela pa žur in sem prišla domov šele ob pol polnoči in sem dobesedno dol padla.

Kaj sem jaz to prav prebrala... a to je tud nosečkam dovoljeno?!

user posted image user posted image user posted image A veš kolk je pasal, ker sem drgač skoz doma. Sem se načvekala in nasmejala in sem spet za nekaj časa dobra. user posted image Pa da se razume, padla je voda in sokec. Nič prepovedanih substanc. user posted image Je pa definitivno preveč utrujajoče, da bi to prevečkrat ponovila.

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
6.3.2010 9:33:01   
lana70

Dobro jutro.

Se pardoniram, ker vam nisem včeraj nič sporočila, sam me ni bilo nič doma. user posted image Sem od Reby šla domov, pa so me fantje prepričal, da sem šla z njimi na plavanje, pol sem imela pa žur in sem prišla domov šele ob pol polnoči in sem dobesedno dol padla. Tako da javljam z zamudo, ampak novičke so res dobre. Z user posted image user posted image je vse v redu, pridno si delita vse, tako da sta praktično identična in ni odstopanj. In glede na to, da mojega G čez 2 tedna ni v službi, je rekel, da se lahko v P vidiva čez 3 tedne, ker je zaenkrat res vse kot mora bit. In tako mora tud ostat, a ne?

Khm, kar pa se spola tiče. Smo zvedeli in moram rečt, da so mi na UZ-ju kr solze stopile na oči, ker bomo imeli dve pupi. user posted image user posted image user posted image Moj najprej sploh ni mogle verjet, je mislil, da ga hecam. user posted image Ampak ja, najina razbojnika bosta dobila sestrici.

Atina, sem ti že na dvojčkih napisala. Jst mislim, da si zanosila tud naravno poleg vstavljenega zarodka. Sam je težko bit pameten v takih primerih.

...JOOOOOJ BARBIG; VEŠ KAKOOOO SEM JAZ VESELA!!!!!! Cel čas sem bila prepričana, da bosta pupici, kako lepo, da boš imela parčka in to 2!!!!! Full sem vesela zate, res, vso srečo do konca draga moja!!!user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
6.3.2010 9:37:41   
bit
Dobro jutro,

kako sem vesela zate BarbiG..čestitke za pridni punci ki si vse pravično dellita user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

huhh kako bi šla ven na en sprehod..user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
6.3.2010 10:07:04   
BarbiG

Dobro jutro.

...JOOOOOJ BARBIG; VEŠ KAKOOOO SEM JAZ VESELA!!!!!! Cel čas sem bila prepričana, da bosta pupici, kako lepo, da boš imela parčka in to 2!!!!! Full sem vesela zate, res, vso srečo do konca draga moja!!!user posted image

Lana, hvala. user posted image user posted image user posted image . Sva z mojim včeraj skupaj kar solzice potočila od sreče. Tebi pa želim predvsem v torek miren porod in da mine čimprej s čimmanj bolečinami in da začnete uživati težko pričakovano srečo s svojo liziko.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
6.3.2010 11:17:56   
Fargesia
BarbiGuser posted image user posted image čestikte za dve pupi!!!!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
6.3.2010 12:39:23   
tejalea
Evo, bravo BarbiG! Scena se mora malo spremeniti, če že imaš doma fante! Boš vidla kako je lušno s pupami! Pri dveh bodo sesale, pri treh pa samo razmetavale! user posted image
teja

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
6.3.2010 13:49:26   
Reby
user posted image

danaja29
blicka
sapi (18.05.2010)
tinkamiška (20.06.2010)
bozza
Fargesia (10.07.2010)
špelka (17.07.2010)
Tanja_Jes (06.08.2010)
Rojena77
Kajšica (02.08.2010)
S*
Urshy78

user posted image

7lina7 (02.03.2010)
filip in jovana (07.03.2010)
biba007 (10.05.2010)
Bit (22.08.2010)

user posted image

lana70 (17.03.2010)
zup2 (25.05.2010)
hermy1 (18.08.2010)

user posted image

Vitaebella user posted image  user posted image  (09.05.2010)
tejalea user posted image  user posted image   (18.06.2010)
gasilka user posted image  user posted image  (28.07.2010)
BarbiG user posted image user posted image (03.08.2010)

atina1 user posted image user posted image
Loremi user posted image user posted image (06.09.2010)

user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsyuser posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , cukica , Pikovit, Tiki55  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

torek, 09.03.
Fargesia - pregled
Lana 70 - pregled

sreda, 10.03.
BarbiG - pregled
Kajšica - mala morfologija
S* - prvi pregled

četrtek, 11.03.
Urshy - 1. UZ

sreda, 17.03.
Loremi - pregled

četrtek, 18.03.
Bit - pregled
gasilka - morfologija

petek, 19.03.
hermy1 - pregled

ponedeljek, 22.03.
Tanja_Jes - morfologija

torek, 23.03.
tejalea - pregled

petek, 26.03.
BarbiG - UZ

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V APRILU

NAŠE NOVE NOSEČKE V DECEMBRU

Kajsica (LJ)
  BarbiG (LJ)
   Tanja_Jes (LJ)
bit (PO)
Loremi (LJ)
Rojena77 (MB)

NAŠE NOVE NOSEČKE V FEBRUARJU

S*(PO)
Urshy78 (LJ)

user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil Reby -- 6.3.2010 13:50:17 >

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
7.3.2010 8:32:51   
lana70
morgeeen drage moje nosečke....

Reby, mene si zapisala za 9.3. pregled, jaz pa srčno upam, da bo takrat že akcija...če že moram prit tešča in s torbo user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.