|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
4.3.2010 12:52:51   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: bit
danes je moj zivčen dan....user posted image zvečer dobim hitre teste za trisomijo 13,18 in 21.
upam da bo vse o.k....user posted image .

Seveda bo user posted image  user posted image  user posted image !!!

...itak user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
4.3.2010 14:14:52   
gasilka
Lepo pozdravljene !

Današnji pregled je bil uredu vse o.k.,za 2 g sem se zredila user posted image , moja  user posted image user posted image se veselo premetavata
, naslednji pregled morfologijo imam 18.3.
Imam le en problem hrbtenica in križ me bolita povrh vega me pa še v desni ritnici šipa (če predolgo sedim) baje je to zato ker mi maternica pritiska na živčke :)
Lep dan še naprej!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
4.3.2010 14:22:19   
bit
gasilka...ćestitke za dobro opravljen pregled..user posted image user posted image user posted image

Lana..ti čistr resno misliš rodit 9.03. si že kaj živčna, ker greš še 4 spat s trebuhomuser posted image

hvala vam punce za spodbudne besede

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
4.3.2010 14:50:55   
bit
wiiiii kako sem vesela do stropa skačem in nazaj

testi so pokazali da je vse o.k glede trisomije 13,18 in 21..

pa imeli bomo pobča.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čet 14 dni pa dobim še kako se kromosomi delijo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vam punce..kr jokam ...od sreče

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
4.3.2010 15:18:43   
Fargesia
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
4.3.2010 15:27:58   
BarbiG
Bit super. Čestitke za odličen rezultat in seveda za fantiča. user posted image user posted image user posted image

Gasilka tudi tebi user posted image user posted image user posted image za dobro opravljen pregled.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
4.3.2010 15:51:30   
lana70

pa imeli bomo pobča.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čet 14 dni pa dobim še kako se kromosomi delijo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ooooo zakon, super user posted image user posted image user posted image ...

..rodit .......itak, jaz sm že danes pripravljena it user posted image ...drgač pa ja, ne morem več, se bom sam še na nos prekucnila....

< Sporočilo je popravil lana70 -- 4.3.2010 15:52:03 >

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
4.3.2010 16:15:39   
bit
hvala vam še enkrat punce....komaj čakam da moj pride domov...da se objemškava in nazdraviva z sokomuser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
4.3.2010 16:37:51   
loremi
bit ja super! no sej smo vedle, a bo vse ok user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
gasilka krasno, kar tako naprej! user posted image  user posted image  user posted image

kolk fino, da ene hodite že na MŠ user posted image  (btw v katerem tednu se pa začne hodit, sej veste, spet moja nevedna vprašanja user posted image  .. no sej se itak sčasoma tud to ugotovi, sam lahk kr tu iz prve roke izvem user posted image ), sam biba007 res zanimivo, da so kr s porodom pričeli .... če bom jaz kdaj na tem in ko bo moj to videl, bo pozelenel in me naslednjič poslal samo ... ti prizori pa niso za njega user posted image  user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
4.3.2010 17:26:58   
biba007

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
4.3.2010 17:33:05   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

.... sam biba007 res zanimivo, da so kr s porodom pričeli .... če bom jaz kdaj na tem in ko bo moj to videl, bo pozelenel in me naslednjič poslal samo ... ti prizori pa niso za njega user posted image  user posted image

Aha, sem danes potuhtala, zakaj smo štartali in medias res. Je večina prišla samo prvič, ker dobijo bodoči očkoti potrdilce za prisotnost pri porodu - pa bi rekla, da je bilo tole za njih res bolj uporabno od priporočil glede dojenjauser posted image user posted image user posted image . Se je pa zdaj naval čisto polegel in nas hodi le še nekaj zanesenjakovuser posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
4.3.2010 18:38:53   
mismis
Bit, to pa je lepa novica user posted image user posted image user posted image

superca za izvide, superca za malega pobča

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
4.3.2010 18:48:06   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Bit super. Čestitke za odličen rezultat in seveda za fantiča. user posted image user posted image user posted image

Gasilka tudi tebi user posted image user posted image user posted image za dobro opravljen pregled.

Se kar podpišem!!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
4.3.2010 20:14:00   
tejalea
 Super vsem za opravljene preglede! Saj mora biti vse vredu, ne!
Mi smo tudi včeraj izvedeli da bomo imela dva fanta user posted image user posted image . Sedaj še upamo, da bomo skupaj še par tednov!
lp
teja

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
5.3.2010 7:09:37   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

tejalea super za fantiča, jst upam, da boš še lep čas 3v1 user posted image .

Vsem lep dan!

(odgovor članu tejalea)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
5.3.2010 8:37:28   
zup2
Dobro jutro!

user posted image vsem za uspešne preglede in fantičke user posted image Bo imela naša pupa veliko izbire user posted image

Mene so pa že zjutraj presenetili s pošiljko treh paketov. Dobila sem posteljico, voziček in košaro. Seveda sem morala voziček takoj sestavit in ga sedaj občudujem sredi dnevne sobe user posted image . Imam še neke opravke, potem pa ga poslikam in vam ga pokažem.

Lep dan!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
5.3.2010 8:50:37   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

Mene so pa že zjutraj presenetili s pošiljko treh paketov. Dobila sem posteljico, voziček in košaro. Seveda sem morala voziček takoj sestavit in ga sedaj občudujem sredi dnevne sobe user posted image . Imam še neke opravke, potem pa ga poslikam in vam ga pokažem.

Superca, čestitam. Kaj ste pa potem nabavili? In pri kom? jaja, fotko pa le pripopaj, preden se nam začnejo cediti slineuser posted image user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
5.3.2010 9:50:03   
bit
Dobro jutro,

huhhh sem ratala pravi povh...spim od 21 do 9.  Kako bom lepa na koncu nosečnosti ko dobim toliko lepotilnega spanca..user posted image tut zbujam se ne več, sam enkrat grem odtočit.user posted image

Zup...superca za pakete...ko pa tvoj pride domov bo pa mogu še posteljco sestavit..user posted image

BarbiG držim pesti in dobro opravi danes na UZ in hitro nam sporoči vesele novičkeuser posted image

v Lj. sneži kira beda..user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
5.3.2010 10:45:30   
lana70

v Lj. sneži kira beda..user posted image

user posted image ..pri nas pa taaaaak sonček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
5.3.2010 11:14:43   
BarbiG
Pozdravček punce.

Zup super za take pošiljke. Mi bomo tud počas začel nabavljat, sam da dons zvem spol otročkov, kaj nosim. Sem ful na trnih. Zdele šiban v P.

Bit, hvala. user posted image Poročam, ko pridem nazaj.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
5.3.2010 11:53:34   
zup2
Da vam pokažem našo najnovejšo "mašino" user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

Biba voziček sem vzela preko spletne strani http://www.kiddies24.de/shop/index.php in sva res zadovoljna, saj sva prišparala dobrih 100 eur in še zelo hitro sva paket prejela (v enem tednu).

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
5.3.2010 13:40:06   
atina1
Evo še tukaj vas vprašam

Pozdravljene dvojne !

Javljam se vam po dolgem času, včeraj sem imela pregled in sem zelo zmedena.

Da vam malo razložim.
No tak kot že stokrat povedano zanosila sem z ivf postokom z enim zarodkom!
V 7 tednu so ugotovili da sta se razvila dva, ena posteljica dve G vrečki, v 10 tednu pa je bil  v eni vrečki poleg plodeka še en rumenjakov mehurček, vendar se potem do naslednjega pregleda ni razvil, odmrl.
Do zdaj je bilo vse vredu, tudi nuhalna.

Včeraj pa sem bila prvič v amb. za rizično n. pri dr. Mujezinoviču.
Naredil mi je UZ in me osupljivo gledal in me spraševal, če so mi res vsatili samo en zarodek, če sta res enojajčna, ker on vidi par in da mu ni več nič jasno, sem baje zelo zelo redek primer. Potem pa še druga G gledala in oba sta videla par, lambda znak in T znak.

Kaj zdaj naj to pomeni? Se katera kaj spozna, saj Dr. je bil čist iz sebe.
Sem res ena zelo redkih? Zdaj več nič ne vem za kaj se gre.

Sem pa konc 19 tedna in oba , sta vredu, še prehitevata v rasti.

Prooosim pomagajte mi, ste že čule za tak primer?
Cel dan že čepim za internetom pa nikjer ne najdem takega primera.

LP

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
5.3.2010 14:38:59   
Fargesia
zup, lep vozek!!! a je speedy? (al kako se že napiše)...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
5.3.2010 15:08:24   
zup2

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

zup, lep vozek!!! a je speedy? (al kako se že napiše)...

Hvala Fargi user posted image . Ni pa speedy, ampak Buzz.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
5.3.2010 15:09:55   
tejalea
Mi smo že tudi mislili, da bo pomlad, ker je mala že ful zasičena z sobo, in bi rada sonček. Pri nas pa spet mrzlouser posted image .
BArbiG, že veš kaj imate? Jaz sem nekako "čutila", da bosta oba fanta. Sedaj še samo rastemo, rastemo...
Atina, za tvoja vprašanja pa jaz nimam odgovorov,mi imamo dvojajčna.
Nasledni pregled imam 23.3., za tri tedne!
lp,teja

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.