Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:52:31
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela majana ma res človek ne ve kaj je tem otrokom, lahko sanja (dej si malo preber te rem faze in brez sanj blablabla-jaz sem enkrat brala pa sem pozabila) ampak če veš bolj razumeš. Lahko se takrat glih zbudi ali menja fazo pa se ustraš , lahko ga kaj črviči ali ga zobi matrajo in je ful občutljiv na bolečino. Moj L. je tak, občutljiv. saj se krči po intenzivnosti razlikujejo samo SIGURNO ene to ful zadane drugi pa ne porajtajo. Ne vpraši kako je kadar je bolan, ampak najbrž je to dedno po moški strani. Tvoj predlog pa sploh ni slab o fiksnem terminu za čvek. Tudi po porodniški. Flaska tvoj zen svetovanje je čist kul samo 5 minut je premalo. Mojga čudežno prime na wc popoldne, ko je največja gužva in se relaksira v sekretu. Moti ga nobeden. Vprašanje če sploh serje ali je to samo izgovor. O mi smo take polurna sranja rešili tako, da gresta kr z njim. Briga me, če smrdi. Kopalnica je velika, pa nej se imajo tam lepo. M si ponavadi roke umiva, z se igra...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:01:51
|
|
|
|
lake
|
Smo bli na enem obisku in prej v shopingu, in jst že resno razmišljam da sm očitno mal čudna pri izbiri oblačil, ker nič ne najdem za oblečt. Pa Blu sm šla mal obiskat potoma v službo. Zdej sm pa lačna, pa se upiram, ampak ne vem če mi bo ratal.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:07:46
|
|
|
|
majana79
|
lake, neki pojej, ker boš potem še bolj lačna in boš več pojedla k če zdej kej vzameš
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:08:19
|
|
|
|
Kasija
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica nisem pridna nič RR ne sledim a mi lahko katera pove kako z otročkom v bazen ?? Fizioterapevtka nam je rekla da naj ne kupujemo fredovega obroča ampak navadnega. Kje se to dobi (najbrž BC ?). Kaj je razlika med fredovim obročom in navadnim ? kako otročka prvič v vodo dat ? Na kaj naj pazim ? ... plan imamo it za en teden nekam kjer majo bazen za otročke. Vzela bi polpenzion + ker je treba maliju kuhat rabim vsaj studio varianto (najbrž?? kako ste ve to reševale ??). Šli bi na obalo ker upamo da bi vreme bilo kaj lepše (za sprehode). A ima katera kak predlog kam bi šli?? Ni nujno da so res toplice ker ne mislimo nonstop po bazenih bit, bi pa to imeli za rezervo če bo slabo vreme. Pa tko da se mali spozna z vodo. aja kupila sem danes kopalke in plavalne pleničke. A se to kombinira ali so dovolj samo pleničke za plavanje? A je še kaj takega kar je dobro imet za tamalega sabo?? obroč - fredov je za učenje plavanja. če ga imaš v njem, moraš držat obroč na spodnji strani spredaj pod otrokovo glavo, sicer se ti otrok lahko prekucne. je namreč narejen tako zato, da otrok začuti vodo in se nauči brcat ter ohranjat ravnotežje. ker se pač ne boste učili plavat, raje kupi navaden obroč. v atlantisu smo imeli tak velik rumen obroč, ki ga prodajajo v tej trgovini tam, aquamania mislim da je. sem ga videla tudi že v bc. sicer greste lahko tudi brez in ga imaš v rokah. jaz sem oba prvič dala počasi v vodo. najprej smo sedeli zunaj ob vodi in gledali, potem sem se vsedla z nogami v mali bazen, da je vodo potipal. na koncu je šel v vodo v mojem naročju in sem ga spodbujala, da kaj brca. vzami kako igračko. dobre so gumijaste igračke, ki plavajo, pa kake posodice za polivat ali zalivalke. voda mora biti primerno topla. takim malim je hitro mrzlo. sicer se ti za samo enkrat ne splača, ampak dobijo se neoprenske hlačke za kopanje in te zadržijo nekaj več toplote. sicer kopalk zanj ne rabiš, plavalne pleničke pa so obvezne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:08:37
|
|
|
|
lake
|
Sm že toast pojedla .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:09:48
|
|
|
|
Kasija
|
lake kje pa iščeš za oblečt in kaj?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:17:39
|
|
|
|
lake
|
Iščem čist vsakdanje obleke, kakšne majčke, pa hlače.... Samo more bit enobarvno, brez raznih volančkov in bleščic, trakcev.... Tega pa skor ni.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:19:19
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Iščem čist vsakdanje obleke, kakšne majčke, pa hlače.... Samo more bit enobarvno, brez raznih volančkov in bleščic, trakcev.... Tega pa skor ni. Ja, sem včer vidla, da si precej izbirčna
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:20:03
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Iščem čist vsakdanje obleke, kakšne majčke, pa hlače.... Samo more bit enobarvno, brez raznih volančkov in bleščic, trakcev.... Tega pa skor ni. A esprit si pogledala? Jst dostikrat tam dobim. Pa v Zari tudi včasih (no zdaj ne, pred parimi kilami pa še).
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:22:03
|
|
|
|
zoja10
|
jst se sam še hvalim, je že cajt da se izpišem uglavnem taja je danes zares shodila,... prehodi že 4 metre brez problema... skoz se spušča in raca okol.. uf pestro bo.... drgač pa vidm da je debata od cunj,... jaz sm začela neki okus spreminjat opažam zadnje čase,.. sem si kupla allstarke pa ledr jacket,.... kr neki,... ah ja...mogoče tudi porod na to vpliva a je že kej znanga kako bo s pico v postojni? jaz sem fertik 19... je petek in ne bom šla nč h gospe 'skrinjarki'.... tko da če zagrabte datum takoj pridem... zdej se grem pa učit... spet... če bi se tolk učila kolkor o tem govorim bi že mela narjene izpite najbrž,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:22:17
|
|
|
|
maja1488
|
Grem kavčat. Me rit boli. Nočko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:24:34
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Punce ste vidle tole? http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/v-srediscu/66852/detail.html ja, bomo vidle kdaj pridejo obvestila, če sploh lake, kaj pa S'Oliver? tista linija bolj za v službo je navadno precej klasična Piše,da nam bojo poslali ta ali naslednji teden. No, ta je že mimo. Torej naslednji?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:24:55
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: lake Iščem čist vsakdanje obleke, kakšne majčke, pa hlače.... Samo more bit enobarvno, brez raznih volančkov in bleščic, trakcev.... Tega pa skor ni. A esprit si pogledala? Jst dostikrat tam dobim. Pa v Zari tudi včasih (no zdaj ne, pred parimi kilami pa še). meni ima Zara ok zgornje dele, pulije, puloverčke na V, jopice... hlače so pa dizaster, so delane za tiste z max 55 kilami na 175 višine
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:25:23
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Punce ste vidle tole? http://www.ljubljana.si/si/zivljenje-v-ljubljani/v-srediscu/66852/detail.html ja, bomo vidle kdaj pridejo obvestila, če sploh lake, kaj pa S'Oliver? tista linija bolj za v službo je navadno precej klasična Piše,da nam bojo poslali ta ali naslednji teden. No, ta je že mimo. Torej naslednji? a pobiramo stave? tista k zgubi časti rundo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:26:17
|
|
|
|
zoja10
|
IZVIRNO SPOROČILO: meduzica nisem pridna nič RR ne sledim a mi lahko katera pove kako z otročkom v bazen ?? Fizioterapevtka nam je rekla da naj ne kupujemo fredovega obroča ampak navadnega. Kje se to dobi (najbrž BC ?). Kaj je razlika med fredovim obročom in navadnim ? kako otročka prvič v vodo dat ? Na kaj naj pazim ? ... plan imamo it za en teden nekam kjer majo bazen za otročke. Vzela bi polpenzion + ker je treba maliju kuhat rabim vsaj studio varianto (najbrž?? kako ste ve to reševale ??). Šli bi na obalo ker upamo da bi vreme bilo kaj lepše (za sprehode). A ima katera kak predlog kam bi šli?? Ni nujno da so res toplice ker ne mislimo nonstop po bazenih bit, bi pa to imeli za rezervo če bo slabo vreme. Pa tko da se mali spozna z vodo. aja kupila sem danes kopalke in plavalne pleničke. A se to kombinira ali so dovolj samo pleničke za plavanje? A je še kaj takega kar je dobro imet za tamalega sabo?? to tud mene zanima....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:27:15
|
|
|
|
lake
|
Bom šla še jutr mal v borbo s shopingom. Nisem glih neka povprečna ženska ki obožuje hojo po trgovinah in probavanje oblek. Zoja Četitke za Tajo!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:31:23
|
|
|
|
majana79
|
lake, sam moraš it sama ne s T., k ti bo pol še bolj tečno... sej ne mislit, jaz tudi ne obožujem šopinga, sem bolj impulzivni kupec in ko vidim kaj v izložbi me pritegne, da bi gledala po policah pa niti pod razno ponavadi pogledam po spletu kaj imajo, esprit, soliver, hm, pa če mi je reees kej všeč, grem potem gledat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:32:03
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 jst se sam še hvalim, je že cajt da se izpišem uglavnem taja je danes zares shodila,... prehodi že 4 metre brez problema... skoz se spušča in raca okol.. uf pestro bo.... drgač pa vidm da je debata od cunj,... jaz sm začela neki okus spreminjat opažam zadnje čase,.. sem si kupla allstarke pa ledr jacket,.... kr neki,... ah ja...mogoče tudi porod na to vpliva a je že kej znanga kako bo s pico v postojni? jaz sem fertik 19... je petek in ne bom šla nč h gospe 'skrinjarki'.... tko da če zagrabte datum takoj pridem... zdej se grem pa učit... spet... če bi se tolk učila kolkor o tem govorim bi že mela narjene izpite najbrž,... bravo Taja ....boš mogla skrinjarko mal spustit, da bo za njo tekala....boš vila, bo šla pol prostovoljno nazaj noter Zoja, meduzica....mi smo na smučanju imeli polpenzion, na kosilo smo šli na smučišču,. Če ni blo nič kar bi lahko Z jedla, sem ji dala frutek. Se nisem obremenjevala s tem. Sej je dobra hrana, dala sem segret in je blo. Za zvečer sem imela s sabo tisti mali (0,5l) grelnik za vodo in sem pogrela za kašico in vodo za mleko.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:32:04
|
|
|
|
majana79
|
aja, zoja, čestitke! od pokice Anej je tut shodil sami brzinci
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:34:53
|
|
|
|
maja1488
|
Ah naša Z nič ne kaže na to. Še vedno krokodili po hiši, zdaj se mal na kolena postavlja, posede se še ne, sidi tut ne glih rada. nam je pa ratalo danes spravit 60ml kašice v rit. Sem jo dala v stolček in sam da je žlico vidla je začela vreščat (tko kot zadnje par tednov). Jo dam na tl in si mislim, naj gre pa lačna spat...in začne delat mam mam. Pol je pa ona kravce pasla in krokodilila okoli, jst sem ji pa v usta dajala. In je ful odpirala. Pol mi je pa v žlico kihnila lih na tepihu
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:37:04
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 IZVIRNO SPOROČILO: meduzica nisem pridna nič RR ne sledim a mi lahko katera pove kako z otročkom v bazen ?? Fizioterapevtka nam je rekla da naj ne kupujemo fredovega obroča ampak navadnega. Kje se to dobi (najbrž BC ?). Kaj je razlika med fredovim obročom in navadnim ? kako otročka prvič v vodo dat ? Na kaj naj pazim ? ... plan imamo it za en teden nekam kjer majo bazen za otročke. Vzela bi polpenzion + ker je treba maliju kuhat rabim vsaj studio varianto (najbrž?? kako ste ve to reševale ??). Šli bi na obalo ker upamo da bi vreme bilo kaj lepše (za sprehode). A ima katera kak predlog kam bi šli?? Ni nujno da so res toplice ker ne mislimo nonstop po bazenih bit, bi pa to imeli za rezervo če bo slabo vreme. Pa tko da se mali spozna z vodo. aja kupila sem danes kopalke in plavalne pleničke. A se to kombinira ali so dovolj samo pleničke za plavanje? A je še kaj takega kar je dobro imet za tamalega sabo?? to tud mene zanima.... Midva sva v hotelu imela polpenzion in sem ji dalap ri zajtrku in večerji za jest tisto, kar sme. Za kosilo sva šla kar v restavracijo in ji naročila-spet tisto kar lahko. Vmes je pa kako žemljico dobila, piškot, banano... Sej zdej že ful stvari jejo-ni več komplicirano. Naša je npr. za zajtrk jedla kruh pa gor marmelado, ali pa jogurt pa kruh, ali pa tisti sirni namaz pa kruh. Pije itak vodo. Za večerjo sem ji dala juho, pa krompir, pa kuhano zelenjavo, špinačo... Podobno za kosilo, le da sva ji še piščančji file zraven naročila, pa so nama ga pripravili brez začimb. Sej če greš v hotel, to itak ni problem-kuhinja jim skoz laufa, ne? zoja čestitke Taji Je pohitela....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:38:43
|
|
|
|
majana79
|
maja, sem te mal obdarila jst bi mojga deca kr tepla, res... ful težko dobi hlače, ker se kot prvo zmišljuje (morjo bit obvezno kargo, se pravi s čim več žepi), kot drugo je pa precej močan v stegnih (pa pretežek...) in morjo bit dost široke edine k mu pašejo so od hm (kjer ni vedno prave barve) pa soliver... no in se zdej pritožuje, da so drage (si je zadnjič moral kupit ene), da ne ve če bi si še en par (pa ga rabi, ker za poleti nima več nobenih), a ko mu rečem zakaj jih pa trga in da bi lahko bolj pazu, pa začne težit da ne more gledat kje je kak oster rob, bla bla resno... hlače, nove, 3x oprane, je tako strgal, da sem komej zašila in to spredej, k ne moreš lih 'prikrit'... ne grem mu pa aplikatorjev gor šivat, k ne pusti, da tega pa že ne bo imel, pa itak težko najdeš kej kar ni za otroke in tako strga vsako leto vsaj ene pa to ne moreš verjet no...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:44:28
|
|
|
|
Kasija
|
lake klasične stvari je najtežje dobit, itak.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?