Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:02:01
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 meduzica mogoče žusterna v Kopru http://www.terme-catez.si/si/obala/aquapark/ a veš da nimajo tam več slane morske vode v bazenih sej ne da je pomembno, sam mene je ravno to pritegnilo ko sem šla tja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:03:56
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 meduzica mogoče žusterna v Kopru http://www.terme-catez.si/si/obala/aquapark/ a veš da nimajo tam več slane morske vode v bazenih sej ne da je pomembno, sam mene je ravno to pritegnilo ko sem šla tja aja sploh nisem vedela da je bila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:06:31
|
|
|
|
maja1488
|
Tanja, majana in vsi pobuškanci IZVIRNO SPOROČILO: majana79 otrok je zaspal v posteljici in ne v naročju! Po eni strani , po drugi pa ....zdaj ne spadaš več v naš klan. Maš ofišli pridnega otroka. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ ja flaska sej vem. V teoriji se vse tako dobro sliši in razume. Ampak praksa je pa nekaj povsem drugega. _Namesto, da bi zdaj uživala, ko sem doma s H. se sekiram zaradi službe. KAj bom, kako bom...Kaj naj še nardim, da bom lahko delala tam kjer si želim...Takle mamo....Ampak majana se strinjam, da bi mogle enkrat tedensko na pijačo in možgane na off. Vsaj enkrat na dan probej dat za pet minut VSE iz glave. Ko bo tišina. Prepričaj se. Al pa daj muziko gor in mal fantaziraj. Ne se mučit cele dneve, dej svojim možganom 5 minutk miru To govoriš ti, ki si norela 14 dni nazaj ( a sama sebi nisi znala tega svetovat) meduzica....v ankaranu imaš pokrit bazen v adrii, pol je žusterna, strunjan (maš apartmaje zraven hotelskega naselja). Vsi hoteli v Portorožu imajo tut tamale bazene.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:07:47
|
|
|
|
Dudica1
|
Ta pa men ni bil všeč ker se je tolk naprej nagnu da je tisto vodo pil ...BLJAK...smo meli oba sabo pa je bil samo enkrat v tem pa še čist z lahkoto bi mi ven ušel če ga ne bi držala in mela na očeh
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:08:56
|
|
|
|
Dudica1
|
ooo MAJA kaj bolje??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:08:59
|
|
|
|
FLASK_A
|
Maja no... A me moraš res tko zatret Ne, nisem si znala svetovat. Sem že tiho
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:10:11
|
|
|
|
FLASK_A
|
Rajši povej če si kej boljš??!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:11:59
|
|
|
|
majana79
|
pa to ni res no zakaj se ta otrok stalno zbuja v joku?? sej ne vem če je spal 45 minut
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:12:25
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Maja no... A me moraš res tko zatret Ne, nisem si znala svetovat. Sem že tiho Ma hec prjatlca Dudi...kaj pa vem...ne še. Sem prišla mal sem gor pokukat, pa neki morm za službo nujno nardit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:13:30
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 pa to ni res no zakaj se ta otrok stalno zbuja v joku?? sej ne vem če je spal 45 minut A ga imaš v čisti temi? Bi ti rade volje znala svetovat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:13:44
|
|
|
|
FLASK_A
|
Maja, dej pejd rehabilitirat. Pusti službo. Mogoče si pa od tega bolana
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:14:02
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 pa to ni res no zakaj se ta otrok stalno zbuja v joku?? sej ne vem če je spal 45 minut to pa res ne vem kaj bi mu bilo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:14:24
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 pa to ni res no zakaj se ta otrok stalno zbuja v joku?? sej ne vem če je spal 45 minut Ne znam ti rečt...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:18:21
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 pa to ni res no zakaj se ta otrok stalno zbuja v joku?? sej ne vem če je spal 45 minut A ga imaš v čisti temi? Bi ti rade volje znala svetovat jah kolk pač je lahko, k je sam predelna stena na pol in svetita monitorja in to je čist vsak dan isto... pol naj ga pa pustim komu zvečer sej zdej je zaspal nazaj, ampak ga je treba čist ven zvet pa nosit mal, k joka lih tko k da bi se mu ne vem kaj groznega zgodilo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:23:07
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 pa to ni res no zakaj se ta otrok stalno zbuja v joku?? sej ne vem če je spal 45 minut A ga imaš v čisti temi? Bi ti rade volje znala svetovat jah kolk pač je lahko, k je sam predelna stena na pol in svetita monitorja in to je čist vsak dan isto... pol naj ga pa pustim komu zvečer sej zdej je zaspal nazaj, ampak ga je treba čist ven zvet pa nosit mal, k joka lih tko k da bi se mu ne vem kaj groznega zgodilo... Z v čisti temi ne spi. Prav tako M ne. Ko se zbudita obe vreščita. M zahteva, da prižgem luč v sobici ko se zbudi. Mi pustimo prižgano luč med sobama in priprta vrata, tko da je noter še kar svetlo. A ti zaspi na rokah in potem ga odložiš v posteljo (razen danes)? Mogoče se mal predrami in je ful tema in nobenga zraven. Pa je panika. Jst sem Z dala eno rutico, ki jo bolj redko operem. Odkar ima tole je kr boljše. Najbrž diši (smrdi) tut po meni in jo to pomirja. Prvi dan ko sem zbolela sem dala mojga na mojo stran postelje spat, poleg postelje od Z. In je ponoči 3 ure jokcala in skakala po postelji vsa nezadovoljna. Pol me ne nateral, naj grem jst probat in je maam zaspala v minuti.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
samo vprašanje: za na sneg moram kupiti sončno kremo in vazelin. pa me zanima, ali naj kupim tisto od DM (stane 4€) ali Nivee (8€), ki je v kompletu (bel vazelin) ali naj kupim posebej sončno kremo in posebej vazelin dan minil. otroka še ne spita. ampak sta tako luštna, da... več takšnih dni in večerov, prosim! meduzica, mi imamo obroč, ki ima spodaj luknji za nogice... sicer je možno, da pade ven, če se obrne ampak ga verjetno ne boš samega pustila v obroču sredi bazena... dovolj so samo plavalne pleničke, lahko pa imaš oboje zaradi videza. neoprenske hlačke ga malo bolj ogrejejo. ledenka, HB da je M. pokazal sposobnosti telovadcev in da je z njim vse okej. zdaj res prihaja obdobje, ko postajajo pogumni, a so še glede pazljivosti premajhni. se učijo. U. se je že naučil, da gre ritensko dol iz blazine ali kavča... ampak če kaj všečnega zagleda, se požene za tem z glavo (na previdnost pozabi). glede torbic... sem zadnjič v Intersportu zagledala eno, ki mi je bila res všeč. bo moja, če mi bo naslednjič še vedno všečna. zdaj greva pa z O.jem pravljice brat... lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:35:25
|
|
|
|
Leela
|
majana ma res človek ne ve kaj je tem otrokom, lahko sanja (dej si malo preber te rem faze in brez sanj blablabla-jaz sem enkrat brala pa sem pozabila) ampak če veš bolj razumeš. Lahko se takrat glih zbudi ali menja fazo pa se ustraš , lahko ga kaj črviči ali ga zobi matrajo in je ful občutljiv na bolečino. Moj L. je tak, občutljiv. saj se krči po intenzivnosti razlikujejo samo SIGURNO ene to ful zadane drugi pa ne porajtajo. Ne vpraši kako je kadar je bolan, ampak najbrž je to dedno po moški strani. Tvoj predlog pa sploh ni slab o fiksnem terminu za čvek. Tudi po porodniški. Flaska tvoj zen svetovanje je čist kul samo 5 minut je premalo. Mojga čudežno prime na wc popoldne, ko je največja gužva in se relaksira v sekretu. Moti ga nobeden. Vprašanje če sploh serje ali je to samo izgovor.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:36:50
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, majana, zbujanje v joku... tudi pri nas je to stalnica. pri O.ju še vedno kdaj pa kdaj, če me ni zraven, ko se zbudi. pa tako luštno je videti v filmih otročke, ki se zbudijo nasmejani in čakajo na mamice, da jih dvignejo... sem pa danes prebrala, da otrok, ki pri 11. mesecih nima dovolj pozornosti, jo zahteva pri 7. letih... torej, gradimo na samozavesti in odnosu danes_ prec, ko zajoka, moramo biti pri njem (se opravičujem za smeh... ampak tile psihologi nas bodo uničili!) odvisno od karakterja.
< Sporočilo je popravil k.tja -- 5.3.2010 20:37:15 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:36:59
|
|
|
|
maja1488
|
K.tja....jst sem kupila v hoferju tole kombinirano kremo. Drugače imaš pa tut labele s faktorjem. Sem tut v hoferju kupila. Ledenka...joj čist mi je šlo iz glave tole za M . No upam, da ti ne bo ob vsaki obmesečnici iz višje stopnice skakal. Pa dobro, da je vse OK!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:37:33
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 A ti zaspi na rokah in potem ga odložiš v posteljo (razen danes)? Mogoče se mal predrami in je ful tema in nobenga zraven. Pa je panika. ja to je tudi res. navajen je zaspat na rokah in ko se zbudi-drugje se ustraši. pantleyeva je napisala, da je tako kot če bi se mi ponoči zbudili sredi kuhinje, zvečer bi pa v postelji zaspali. aja, L. ima nočno lučko-obvezno. F. zaenkrat ne.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:43:57
|
|
|
|
Dudica1
|
pri nas oba spita v temi...T zaenkrat tudi lučke nima ker bi potem to skoz prižigal in ugašal in po možnosti spal ob luči... Maja pa čez dan še vedno uspavam ne vem kdaj bo to minilo,T nisem prav dolgo uspavala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:45:26
|
|
|
|
Dudica1
|
grem na kavč...nočko
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 20:51:36
|
|
|
|
majana79
|
oh, pa ne da nismo edini??? mi je takoj lažje... načeloma je res navajen zaspat na rokah oziroma na trebuhu pri mojem, danes je po dolgem času zaspal v posteljici... tako da je možno da ga je to zbudilo, ker se je ustrašil (sem se spomnila, da je to tudi tubby včeraj rekla) bom v ikei kupila eno lučko z medlo svetlobo, pa bo tam blizu, jo imam že na spisku pa tisto knjigo o uspavanju moram tut prebrat, najboljše da jo nesem na stranišče in grem tja, takoj ko moj pride domov ma moj tut seanse na wcju... če je treba je v 5 minutah nazaj, če ne ga pa dejansko 20 minut ni! aja, ima pa tudi najini majici, ker ga dejansko od mojega bolj pomiri, kot moja... to še vedno pripisujem temu, da ga je moj takoj po rojstvu nosil 4 ure po porodnem bloku, ker je bil tisti prvi stik bolj z njim upam da je bila to edina budnica danes (japajade) moram jutri nadaljevat s tem uspavanjem v posteljici... tudi čez dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?