Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:45:55
|
|
|
|
zoja10
|
majana zdej k si pisala da jih strga tolk, sem si ga tko predstavljala da je kot en majk delfino (ju now wat ajm toking abaut)... moj ma troje hlač,... ene bež od naike na žepe , eno trenirko od puma in ene kavbojke,.. pol mi pa en dan zateži da če mu mislm kaj oprat te hlače.... kako naj jih operem če jih ma pa skoz na riti... pol sm pa jaz kriva,..kreten... ... novih kavbojk noče ker za do službe se furat on ne more bit v tistih neudobnih hlačah,.. pf... ku hoče...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:46:30
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 maja, sem te mal obdarila jst bi mojga deca kr tepla, res... ful težko dobi hlače, ker se kot prvo zmišljuje (morjo bit obvezno kargo, se pravi s čim več žepi), kot drugo je pa precej močan v stegnih (pa pretežek...) in morjo bit dost široke edine k mu pašejo so od hm (kjer ni vedno prave barve) pa soliver... no in se zdej pritožuje, da so drage (si je zadnjič moral kupit ene), da ne ve če bi si še en par (pa ga rabi, ker za poleti nima več nobenih), a ko mu rečem zakaj jih pa trga in da bi lahko bolj pazu, pa začne težit da ne more gledat kje je kak oster rob, bla bla resno... hlače, nove, 3x oprane, je tako strgal, da sem komej zašila in to spredej, k ne moreš lih 'prikrit'... ne grem mu pa aplikatorjev gor šivat, k ne pusti, da tega pa že ne bo imel, pa itak težko najdeš kej kar ni za otroke in tako strga vsako leto vsaj ene pa to ne moreš verjet no... začni trgat še ti....boš imela razlog, da kupiš novo. Pa mogoče bo vidu, da to ni glih prav Hvala za darila Moj je tut grozen kar se garderobe tiče. Kupit si ni šel že ene 3 leta nič, ko gremo skupaj pravi da se mu ne da i da bo on šel enkrat sam in si bo kupu vse kar rabi....no tega dneva nisem še dočakala v vseh letih. Če mu jst kaj kupim se pritožuje...kot da si sam ne morem kupit...zafleka in strga tut pogosto kaj. Ko je svoje čevlje neki uniču je začel moje superge nosit in to je zdaj že stalna praksa. Morem prav zraven stat ko kam gre, drugače kr moje obuje (imam unisex modele, da ne bo katera mislila, da imam trazvestita doma....modrca ga še nisem vidla oblečt...a nikad se nezna )
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:48:32
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 majana zdej k si pisala da jih strga tolk, sem si ga tko predstavljala da je kot en majk delfino (ju now wat ajm toking abaut)... moj ma troje hlač,... ene bež od naike na žepe , eno trenirko od puma in ene kavbojke,.. pol mi pa en dan zateži da če mu mislm kaj oprat te hlače.... kako naj jih operem če jih ma pa skoz na riti... pol sm pa jaz kriva,..kreten... ... novih kavbojk noče ker za do službe se furat on ne more bit v tistih neudobnih hlačah,.. pf... ku hoče... ahahahahha....tut jst Sem včeri gledala na hrvaški rtl kućanice in so mal naprej kot mi...in zdej vem kaj se bo zgodilo....bahahahahah
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:48:47
|
|
|
|
Kasija
|
sestra je ful hvalila zero, pa strret one ima kdaj kaj klasičnega. jaz sem bolj športne stvari prej kupovala v esprit,
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:52:53
|
|
|
|
majana79
|
a maš Pumice?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 21:54:17
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10 majana zdej k si pisala da jih strga tolk, sem si ga tko predstavljala da je kot en majk delfino (ju now wat ajm toking abaut)... sem mogla it googlat... pa ne gledam kućanic, tako da mi razložta
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 22:21:58
|
|
|
|
lake
|
Grem pod tuš pa spat. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 22:49:44
|
|
|
|
Leela
|
zoja, majana, maja...deci...oblačila...hahaha ista zgodba...Moj ima čudno postavo in mu dejansko samo leviske stojijo normalno. Vsaj s tem ni problema, pa malo bolj trpežne so. Ima nekaj klasičnih hlač, tud casual pa se v omari prah na njih nabira. Največji problem so čevlji, preden kakšne najde traja sto let, potem pa tiste drgne do konca in ga je treba prisilt da jih stran vrže. Zraven se pa skoraj joka, ko v kanto letijo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 22:50:29
|
|
|
|
eelyy
|
Evo še kej napišem potem pa neki malega pojest in pod tuš,semdanes popudne spala ko je moj prišel iz službe,pa pomila vse po tleh in kopalnico spucala ah pa je spet isto dejte mi povedat,kako ve zdej uspavate malčke?Jst sem probala takrt z metodo da se joka in sam zaspi pa ni bilo nič od tega sem spet popustila in rekla ah koliko mi ga je žau da potem vriska in se dere po 1 uro ampak spat pa noče,tako da mu dam flaško,če je fejst zmatran sam zaspi drugače se je pa navadil da me za lase drži in boža...zdej je pa fora da me vrat boli ker sem skos tko nagnjena,kot njemu paše....... prej sem najdla enga kosmatka medvedka in mu oblekla svojo majco,ga je tok močno stisnil in zdej spančki in verjetno misli da sem jst..... Imam vprašanje če se katerga bolj spozna,bi šla jutri pogledat,ko moj pride iz službe v Kranj v beby center(skos ko pride reklama majo ene vozičke,posteljce,igrače fajn znižane)in me res zanima kaj je stem..katera kej ve se splača it pogledat?Jst bi rabla vsaj zdej za neki časa kakšno marelo voziček? Zoja in Pokica: čestitka za shoditev ....Naš je sam naredil kakšen korakec že in se kar osamostojil,no zdej pa ta selitev m je res pošteno vse zamaknila in mali je spet pozabil...zdej ga spet nekaj uvajava tako da upam da bo kmalu spet kej. maja upam da se čimprej pocajtaš. nočka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 22:52:34
|
|
|
|
Leela
|
zoja...čestitke za hojo ...bravo taja 19. je super datum za pizzo Leder, allstarke...mogoče si prevečkrat v po. Jaz sem se v četrtek prav režala, ko sem enega srednješolca srečala z leder jakno iz mojih srednješolskih časov. Tako, kot jo ima un Pepi, ki je zmagal na emi. lahko noč
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 23:42:20
|
|
|
|
petra a
|
ni se mi dal brat do konca...ena je sprašvala o navadnem obroču, to je tisti navaden, ki ima spodaj še za rito, ali je prekrižana plastika (ala plus), eni imajo kot hlačke z luknjami za nogice maja-jaz bi šla na tvojem mestu k dohtarju, pri tako močnem zatekanju ti claritine ne bo pomagal...govorim iz lastnih izkušenj (doživela 2x podobno situacijo), SEM DOBILA POLEG c ŠE ENE KONJSKE TABLETE PROTI ALERGIJI, ups, sorry za velike črke, je rekla dohtarca, da bi lahko prišlo tudi do zadušitve, če bi prišlo do pljuč...ne se hecat, pojdi do zdravnika glava me boli, pa sitna sem zaradi novega odloka o vrtcih (LJ.)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 5.3.2010 23:44:21
|
|
|
|
petra a
|
pa majana,sej sama veš da te moram vsakič spomnit
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 6.3.2010 7:21:50
|
|
|
|
Dudica1
|
jutro Spali super,zunaj je že fuuuuul sonček samo mraaaaaaz da zmrzneš!!! Se strinjam z 19-im ...pa še jaz dam za eno pijačo ker mam dan prej rd A smo pol kar zmenjene??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 6.3.2010 7:49:07
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Zuni je res lep sonček, ampak samo za čez okno gledat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 6.3.2010 8:31:36
|
|
|
|
šivilja
|
Sonceeeeee. Smo se včeraj z mami zmenili, da gremo v ZOO, samo malo se mora še segreti. Sem že kar včeraj lazanje spekla za danes, da bomo pri mami pojedli. Mora moj delat, pa se mu malo umaknemo. Moški in obleke - moj ima pa postavo čisto po ISO standardu in so mu obleke določene št. kot ulite. Je tudi rad lepo oblečen - srajca, hlače, rekelc. Je pa res, da ga moram zbrcat v trgovino, pol ko je enkrat tam si pa hitro kaj najde.Ko sva se poročila sem imal jaz ene 3x toliko oblek kot on, zdaj me je pa že prehitel Noč je bila spet preveč podobna ementalcu. A sem kaj spregledala - kdaj si je majk delfino hlače stgral? Načeloma sledim gospodinjam?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 6.3.2010 8:45:43
|
|
|
|
Dudica1
|
No niste kaj preveč zgovorne,še spite... Jaz sem bla pa že na kavi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 6.3.2010 9:05:25
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro... Pa je spet lep sonček Danes ima moj rojstni dan in si bomo privoščili malo razvajanja... Počasi se odpravimo v Celje, potem pa nas z mojimi pelje na eno morsko kosilo njami, zvečer se greva pa razvajat na masažo . Po moje bo lep dan... No, torta je uspela, ni sicer tako gladkih linij, ampak dobra je pa full... Smo jo jedli za zajtrk , ker Anže ni zdržal. Je bil priden in mi jo je pomagal delat... Punčkice moje lepo se imejte, dobro se oblečite in uživajte na sončku!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 6.3.2010 9:30:50
|
|
|
|
majana79
|
Jutro! Se mi je zdelo da je hladno, ne pa da je -4 A bi se lahko segrelo, prosim! noč.. je minila, to je važno šivilja, upam da se bo do 11 vsaj na 0 segrelo, da ne zmrznemo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 6.3.2010 9:43:54
|
|
|
|
Anonimen
|
(imam unisex modele, da ne bo katera mislila, da imam trazvestita doma....modrca ga še nisem vidla oblečt...a nikad se nezna ) ja, ja,... ti se kar tolaži pri nas si tudi nič noče kupiti. enkrat sem ga prav poslala, da bi si ja ene fajne hlače kupil pa pride nazaj s hlačami pa majčkami za Oja... no, saj sem jaz ista. zdaj, ko sem na porodniški pa sploh ne hodim več po trgovinah... pa bom morala, ker bom kmalu začela delat. ojej, to bo stres, ko bom iskala "tisto pravo" zame...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 6.3.2010 9:48:20
|
|
|
|
Anonimen
|
eelyy, v Kr sta dva BC_eden v Qlandiji, drug pa tam kjer je Elektro. kako je pa z akcijami pa ti ne morem povedati, ker_nič ne hodim po trgovinah. oz če že grem v BC, grem v šišenskega, ker mi je spotoma.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 6.3.2010 9:51:08
|
|
|
|
Anonimen
|
sonček je lep, upam, da bomo šli ven (O.se mi nekaj upira, da bi šel rajši na obisk)_ petrazg, lepo praznujte! pa čestitke v mojem imenu!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 6.3.2010 9:56:02
|
|
|
|
lake
|
Morm se spavt mal v shoping dons. Sva razmišljala da bi se dso Udin zapeljal, ampak sva si pol premislna.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 6.3.2010 9:57:12
|
|
|
|
Anonimen
|
taja je danes zares shodila bravo, T.!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 6.3.2010 10:00:07
|
|
|
|
KatMat
|
zivijo! tija pociva,moj je glih kar dam prsu ker je peljal megana na check up k majo akcijo...zdej pa mislt kam se dat na ta lep dan!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 6.3.2010 10:12:33
|
|
|
|
KatMat
|
maja upam da se kmalu pocajtaš.... ledenka....mi je kr dih zastal ko sem brala tvoj post....zato ker nasa zdej zašiba direkt na stopnice ce le ima šanso
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?