|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del
3.3.2010 9:25:58   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gapii27

dan dan dan

ste pridne nisem vsega brala za nazaj...

loremi nisem pozabla na tebeuser posted image   smo meli malo gužve okoli bajte pa se mi ni izšlo....ta teden pa bouser posted image

cawci

.....o vi ste pa pihnili prvo svečko, kot sem videla...kako gre hitro čas user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
3.3.2010 9:30:46   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: bit

aja..kutrurna pa nisem več al kaj...

Dobro jutro,

Loremi
hvalal za kavo in čestitke....boš vidla pregled bo en dva tri tukaj...samo ne vsak dan gledat na koledar...prav.

aja včeraj sem vprašala če se vidi spol ko je gledala na UZ po AC če je vse ok in ga tudi meni pokazala...barabica je sedela poturško pa še podlplatke smo imeli spodvihane pod ritouser posted image .. tko da nismo nič zvedli...kako smo skrivnostni...user posted image

..to boš itak sedaj z izvidi zvedela 100%, kakšen kariotip je...

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
3.3.2010 10:35:40   
Fargesia
dobro jutro!

sem spala kot polh...večraj sem bila grozno utrujena...

Kajsica, ja pri nas sorodniki tudi vejo vsi...samo kolegi ne...user posted image
tok časa čakaš na to, pol pa ne upaš povedat...jst si vsakič rečem...naslednji rpegled pa res...ko mi povejo da je vse ok...in zdej spet čaka tale uz da vidimo obraz in žile...sem mal smešna, ne?user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
3.3.2010 13:04:03   
kajsica
Dober dan vsem skupaj!

Fargi, fargi.....mi je skoraj tako kot da bi sebe poslušala....user posted image ..čakamo na naslednji UZ in da vidimo ali bo vse OK... Ma seveda da bo vse OK, ti pa sploh ko že prav brcike čutiš. Jaz sem še vedno malo v dvomih ali je to to - brcike mislim, ampak važno je da čutiš da je vse OK. Stah nas je pa itak.....Zdaj trepetamo za naše težko priborjene sončke v trebuščku, kaj pa bo ko bodo zunaj in bodo potolčena kolena pa razbiti noski, pa....kaj pa vem kaj še kaj vse....Mislim da ker smo se odločile za materinstvo, da ne bo nikoli konec tega. Ampak draga moja samo pozitivno dalje, jaz ti povem da je vse OK.

Bit...aja a tako imaš ti narejeno....tega sploh nisem vedela da se da, poleg tega pa sem bila jaz na napotnico. Ja ne moreš kaj...emšo me malo zafrkava, se nikakor noče uskladit z mojim počutjem.

Nič lepo se imejte vse...grem jest, nekdo mi diktira tempo user posted image ...že sedaj!

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
3.3.2010 13:39:52   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Bit...aja a tako imaš ti narejeno....tega sploh nisem vedela da se da, poleg tega pa sem bila jaz na napotnico. Ja ne moreš kaj...emšo me malo zafrkava, se nikakor noče uskladit z mojim počutjem.

Nič lepo se imejte vse...grem jest, nekdo mi diktira tempo user posted image ...že sedaj!

tudi jaz sem bila na napotnico...samo ta FISH test se doplača ..... Veš tudi sama ne bi vedla za ta postopek če ne bi brskala po forumu..prim. Brezigarjeva mi ga ni ponudla..šele ko sem jo povprašala kako je stem se je razgovorila..user posted image

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
3.3.2010 13:46:52   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

Fargi, fargi.....mi je skoraj tako kot da bi sebe poslušala....user posted image ..čakamo na naslednji UZ in da vidimo ali bo vse OK... Ma seveda da bo vse OK, ti pa sploh ko že prav brcike čutiš. Jaz sem še vedno malo v dvomih ali je to to - brcike mislim, ampak važno je da čutiš da je vse OK. Stah nas je pa itak.....Zdaj trepetamo za naše težko priborjene sončke v trebuščku, kaj pa bo ko bodo zunaj in bodo potolčena kolena pa razbiti noski, pa....kaj pa vem kaj še kaj vse....Mislim da ker smo se odločile za materinstvo, da ne bo nikoli konec tega. Ampak draga moja samo pozitivno dalje, jaz ti povem da je vse OK.

user posted image user posted image user posted image hvala ti za te besede! seveda bo tudi pri vas vse ok!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
3.3.2010 18:13:00   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: gapii27
dan dan dan

ste pridne nisem vsega brala za nazaj...

loremi nisem pozabla na tebeuser posted image   smo meli malo gužve okoli bajte pa se mi ni izšlo....ta teden pa bouser posted image

cawci

ojla gapii, ma sploh ni problema, sej dobra si da imaš poleg dveh malih bebic še okol hiše gužvo, hvala ti še enkrat!! user posted image

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
4.3.2010 7:05:45   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
4.3.2010 7:46:36   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Dobro jutro!

user posted image

Mislim, da potrebujemo še eno...že spet ta sneg user posted image !!!
No, bo treba v knjižnico po novo zalogo knjig. Lep dan vsem.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
4.3.2010 8:01:41   
loremi
sneg?? to ziher potem živiš kje višje ... pri nas pomojm če bo kej, bo dež ... se mi zdi, da je že ponoč neki padal

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
4.3.2010 8:03:55   
hermy1
Ne vem, če je ravno višje...Vrhnika...ampak pada pa kar pošteno. Nismo še dolgo tu (leto in pol) in dežja tu pade manj, kot npr. v Lj, medtem, ko snega pa več. Polje je spet belo, pa ravno ga je uspešno pobralo.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
4.3.2010 8:27:43   
loremi
uf; ma za to sezono lahk sneg neha zdej, ok dež ... to pač more bit, sam sneg je pa za pozimi
zdej morjo bit travniki beli od zvončkov in pobarvani od žafranov user posted image , ne od snega vse pokrito
jst sem pa mal ven iz lj., pa mamo dež

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
4.3.2010 8:58:20   
biba007
Loremi in hermy, hvala za duplo kavico. Pri nas dežujeuser posted image , pa bi bil sneg skoraj bolj romantičenuser posted image

Barbi, naj tale čas hitro mine, Zupika in Bit, naj bodo poti od ZTja čim bolj sončne, rezultati pa čim hitrejše izvrstni, Tanja, hura za brcike, Kajši, hitro avatarčka naštimatuser posted image , in HURA za vse mamice. Pa vsem skupaj velikega lupčka.

Mismis, držim pesti, čisto zares, naj bo tokrat to. Stolček imaš pa tule tudi itak že zrihtan. Pa pls nič čez pingote. Naši štirje so še v frižiderju, ampak cela družinica resno računa nanje. Brez popuščanj in nepotrebne skromnosti. Saj veš, audatious goals in touser posted image user posted image

Sicer pa, da še tule poročam: Začeli z MŠ. Presunljivo. Sva se z malim odločila, da je 1) za grozljivke še čisto premajhen, 2) da sva 2v1 povsem zadovoljna, in 3) da so tile porodi čisto prenevarni. No, in potem ti kot intermezzo med grozljivko (tokrat s klistirjem in britjem) pokažejo dva silno zadovoljna očka, ki medtem kot v kakšnem letališkem business loungeju posedata in prijetno kramljata....

Šibam še mal stvari popedenat. Šment, čez kak mesec bi pa že lahko smuknila na porodniško, kaj?

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
4.3.2010 9:08:45   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Pri nas dežujeuser posted image , pa bi bil sneg skoraj bolj romantičenuser posted image

Sicer pa, da še tule poročam: Začeli z MŠ. Presunljivo. Sva se z malim odločila, da je 1) za grozljivke še čisto premajhen, 2) da sva 2v1 povsem zadovoljna, in 3) da so tile porodi čisto prenevarni. No, in potem ti kot intermezzo med grozljivko (tokrat s klistirjem in britjem) pokažejo dva silno zadovoljna očka, ki medtem kot v kakšnem letališkem business loungeju posedata in prijetno kramljata....

Šibam še mal stvari popedenat. Šment, čez kak mesec bi pa že lahko smuknila na porodniško, kaj

Se čisto strinjam, imam  sneg vseeno rajši kot dež!

Tud mene zanima, če bodo kaj novega povedali v MŠ? A ti hodiš sama, ali z dragim? A ne piše povsod, da sedaj klistir in britje odpade???? No, moj ne bo nič čakal kje na varnem, ...če si premisli, potem si bom tudi jaz user posted image  user posted image  user posted image !

Ti pa še kar okrog španciraš?? Saj jaz bi tudi, pa so vsi okoli mene sklenili, da moram bit doma...čuza in to!!! Kaj hočem, če se pa zgovarjajo na leta...moja seveda. Zdaj sem to že sprejela, mi je dala retenca vetra...in tako pridno grejem kavč, pa posteljo, pa spet kavč...za kaj več tako nimam več kondicije. Potem bodo pa še želeli, da rodim user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
4.3.2010 9:17:11   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Saj jaz bi tudi, pa so vsi okoli mene sklenili, da moram bit doma...čuza in to!!! Kaj hočem, če se pa zgovarjajo na leta...moja seveda. Zdaj sem to že sprejela, mi je dala retenca vetra...in tako pridno grejem kavč, pa posteljo, pa spet kavč...za kaj več tako nimam več kondicije. Potem bodo pa še želeli, da rodim user posted image

Mislim....pa imajo res čisto nezaslišana pričakovanjauser posted image user posted image user posted image .
Na MŠ ne vem, če je kaj novega, sem tam za svoje prvo dete prvič. Je bilo pa presunljivo, ja, me je tudi imelo, da bi si premislilauser posted image . Sicer pa hodiva skupaj....je bil pa tudi moj čisto preč (in to navkljub obljubam o čudovitem loungu in kramljanjuuser posted image ).
A zaradi let moraš kavčkat? No, saj, če si narediš luštno....ah, moram vprašat, kako imeniten pa je tvoj emšo?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
4.3.2010 9:24:06   
zup2
Dobro jutro!

Bibika a pri vas ste na MŠ že porod obdelali? Mi smo komaj pri negi novorojenčka in vam povem punce, da tole izgleda silno težko user posted image . Sem se ravno čudila kako sem pri 18-ih letih znala previti nečaka, zdaj pri 30-ih pa ne vem če bom znala svojega user posted image . So zakomplicirali 100/h!
Drugače smo pa super. Dobila špikico v tazadnjo, da me še danes malo boli, voziček, košara in posteljica so že na poti, tako da jih pričakujem v začetku naslednjega tedna (lahko me pa presenetijo kaj prej user posted image )

Lepo se imejte in veliko božajte trebuščke (to je naša domača naloga iz MŠ)

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
4.3.2010 9:46:19   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Na MŠ ne vem, če je kaj novega, sem tam za svoje prvo dete prvič.
A zaradi let moraš kavčkat? No, saj, če si narediš luštno....ah, moram vprašat, kako imeniten pa je tvoj emšo?

Res čestitke za prvo dete!
Saj bo tudi zame skoraj kot prvič, kajti zadnjo MŠ sem imela pred 20. leti. Ja, moja leta so zelo spoštljiva, težko se bo našla kakšna z boljšim letnikom...aprila bom 45!
Sem brala ene komentarje v naslovu: nosečnost +40, zdaj se bodo lahko bejbke, ki imajo veliko proti, spet zgražale in imele kaj posla ob kavici user posted image !!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
4.3.2010 10:26:14   
biba007

Sem brala ene komentarje v naslovu: nosečnost +40, zdaj se bodo lahko bejbke, ki imajo veliko proti, spet zgražale in imele kaj posla ob kavici user posted image !!

Hihi, draga moja, nič, kar soočite se: antični ste, gospa user posted image .
Ah, nikar ga ne lomi. Jih imam 10 manj, pa sem ravno še ujela okence za IVF: če bi bila par let mlajša, bi jih slišala ah-saj-imate-še-čas, kakšno leto kasneje pa ja-kaj-ste-pa tako-dolgo-čakali. Da bi jim odgriznil glavo.

Zupek, pri vas so pa začeli s previjanjem? Pri nas pa kar, in medias res, k britju in klistirju. Potem pa še fotke poroda (moj je pripomnil, da bi si šla lahko za malo olajšanja pogledat kak film o zombijihuser posted image ). Ti povem, sva oba doživela manjši panic attackuser posted image user posted image user posted image Toliko dlak, rezanja in krvi....za crknituser posted image Komaj čakam, da preidemo na dojenčke... a ste imeli pri vas tole povijanje praktično?

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
4.3.2010 10:49:25   
zup2
Biba mi smo začeli z lušnimi stvarmi user posted image , tako da nas tale porod še čaka in to kar v dveh delih user posted image . Kaj čmo, tud čez to bo treba it. So nam pa razložili, da je treba popadke in porod vzeti kot nekaj lepega in potem bo otroček en, dva, tri zunaj user posted image .
Previjala in kopala je pa samo babica, mi smo pa lepo gledali, tako da praktičnega pouka pravzaprav nismo imeli user posted image , če pa je kdo želel se je naročil in po predavanjih lutko previl tudi sam.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
4.3.2010 11:03:02   
bit
jutrčko...

kako je drekasto vreme....user posted image

uhh vedve pa že o MŠ... Biba, Zup kam pa hodita v MŠ.

danes je moj zivčen dan....user posted image zvečer dobim hitre teste za trisomijo 13,18 in 21.
upam da bo vse o.k....user posted image .

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
4.3.2010 11:04:28   
hermy1
danes je moj zivčen dan....user posted image zvečer dobim hitre teste za trisomijo 13,18 in 21.

Seveda bo user posted image  user posted image  user posted image !!!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
4.3.2010 11:09:11   
bit

Seveda bo user posted image  user posted image  user posted image !!!

anede...user posted image   user posted image sej jst se tut prepričujem..., črv dvoma pa vseeno dela svoje..

kako je s tvojim lulanjem si še samostojna..

pri meni se je zgleda pogostost malo umirila...ponoči grem samo enkratuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
4.3.2010 11:17:42   
zup2

jutrčko...

Nič skrbet Bit, veš da bo vse o.k. Je pa fajn, da tako hitro dobiš rezultate, da ne bi tale živčna vojna trajala 3 ali 4 tedne user posted image
Drugače pa midva hodiva v MŠ v staro porodnišnico. Predavanja so 2x-3x na teden (vsega skupaj se mi zdi, da jih je 10), je lušno, samo fuull gužva, tako da se kakšni bodoči očki nimajo kam vsest!

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
4.3.2010 11:21:00   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: zup2

jutrčko...

Nič skrbet Bit, veš da bo vse o.k. Je pa fajn, da tako hitro dobiš rezultate, da ne bi tale živčna vojna trajala 3 ali 4 tedne user posted image
Drugače pa midva hodiva v MŠ v staro porodnišnico. Predavanja so 2x-3x na teden (vsega skupaj se mi zdi, da jih je 10), je lušno, samo fuull gužva, tako da se kakšni bodoči očki nimajo kam vsest!

ob katerih urah pa poteka..

sama razmišljam da bi v juniju šla v MŠ.. pa mi najbolj diši glede urnika ZD šišika (tam imam G) pa moj blizu dela, tako da bi si lahko fraj ure pisal.

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
4.3.2010 11:26:51   
zup2
Midva hodiva ob 18:15, drugače so pa še ob 9:00 in 16:00.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.