|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
5.3.2010 12:47:00   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

i backuser posted image

full imam dober filing-sem prepričana da sem ga naredila-ampak počakajmo na rezultateuser posted image -punce zlate ste k ste mislile name in stiskale pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......zunaj full lepo,ampak Hanči s taščo pančka,jaz grem pa malo stanovanje v red dat-za obiske.....sem tok dobre volje zarad izpita da se mi kar samo smejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kok smo me pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 426
5.3.2010 12:49:27   
Čebel@
katjuša.......tko ti bom rekla-tudi meni ni bilo vseeno ko sem šla z doma,AMPAK greš na svoje in to naj bo najbolj pomembno....sej ne greste na drug konec sveta,le par km stran.....obstajajo telefoni,avtomobili-tko da se lahko vidite kadarkoli......ne sikeraj se zaradi svojih staršev-če veš (in Miro seveda) da je čas da greste na svoje-POJDITE in ne ozirajta se na druge.....valda bo mami malo jokala,ampak to le zaradi navade da se vsak dan vidite.....če me potrebuješ,veš kje me najdeš......imaš mojo 200% podporo

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 427
5.3.2010 12:50:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

i backuser posted image

full imam dober filing-sem prepričana da sem ga naredila-ampak počakajmo na rezultateuser posted image -punce zlate ste k ste mislile name in stiskale pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......zunaj full lepo,ampak Hanči s taščo pančka,jaz grem pa malo stanovanje v red dat-za obiske.....sem tok dobre volje zarad izpita da se mi kar samo smejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kok smo me pridneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

itak da steuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 428
5.3.2010 12:52:35   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

punce mojeuser posted image user posted image user posted image pri nas gre za res jst sem pa maluser posted image v glavnem kredit je odobrljen, agent pripravlja pogodbe..... jst pa razmišljam če je pametno it..... nikol se nisem selila in imam cmok v grlu ati in mami se skos prašujete če zaradi niju in da bi si lahko tle kej dozidal..... in da bi nas to prišlo ful ceneje in bla bla bla..... glavo imam da jo bo raznesl ne spim ne morem jest... sploh ne funkcijoniram.....
stanovanje nam je všeč in se nam ga lušta... par mesecev nam bo šlo bolj na knap od avgusta naprej bo pa boljše in tudi pozanimala sma se za subvencije in sma bojda do njih opravičena v višini 300€ po članu /letno kar pomeni da bi nam to pokrivalo 4 mesece kredita.... torej finance naj nebi ble problem...
tiste, ki ste se selile kako se odtrgat od doma???? mami mi najprej jatrobi da jim nismo napot in da smo lahko tle pol pa mi reče, da če bomo mi drečni bo tud ona srečna.... jst imam pa skos pred očmi stanje kako je blo ko je brat šel ko ga je 10 let objokavala in ni in ni ga mogla spustit.... vem, da tle bom znorela po drugi strani pa ne vem kako bom tako daleč stran... lažje bi šla če bi blo to tukaj blizu tako pa je 30 min vožnje.... polek tega mi je kraj čist nepoznan.....
ajd sej veste fehtam vas za malo podpore..... ker doma je nimam drugače je z Mirotovimi starši, ki se veselita z nami (včeraj kos ma dala otroke spat sma šla tja pokazat kam in kako pa šli smo se zmenit zaradi hipoteke....)

jst sem pa na robu user posted image user posted image user posted image sem k aktivirana bomba in iščem kaj vse mi še gre na živce, da bi mi ja blo lažje..... selili se bomo verjetno v roku 2 mesecev.....

ja, bejba smotkana...seveda delaš prov!!!!!!!!!!!Morš na svoje, da boš na free zadihala na cela pljuča...da ne boš več user posted image user posted image   pa take volje user posted image user posted image k bo kej narobe....ej pol k boste przidala, se ne bosta nikol od tam spravila...tko k mi2 pa je skoz ena štala...sam sva si oblubla, če pride prilka..pokaj miško

tko, da draga katjuša...zdej ni cajt za cincanje...začni pakirat...vstopaš v novo življenje kjer boš sama svoj car in kralj!!!!!!!!!!!!!

domov boš lahk šla glih kadar te bo pičlo...jih mal pogledat..pa na en kofetek...boste sam tok cajt skupi, da se boste imeli radi!!!!!!!!!!!

sej smo s tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 429
5.3.2010 12:53:19   
Urša08
Katjuša jaz ti bom takole rekla, če sta se vidva odločla da bi šla na svoje in vama je všeč stanovanje potem pejta brez slabe vesti. Kako it od domauser posted image Meni je bilo zelo težko, sem zavlačevala in sva se po poroki šele od mojih odselila , čeprav sva mela že 4 mesece stanovanje tipi topi. Pa še potem mi je blo ful hudo ko sem samo na obisk prišla, sem v avtu kar jokala nazajgrede, da ne govorim k sem po poročnem potovanju cunje v kufer dalauser posted image user posted image user posted image user posted image ma vidim da ti nisem v pomoč. V glavnem tudi to mine, sedaj je kul, radi se vsak teden k mojim vračamo al pa na vikend in smo tud po cel vikend skup - je res luštno. Bi bla pa midva najbrž pri mojih če bi imeli hišo v 3 sobnem stanovanju se pa težko vsi gužvamo. Pol urce boš mela do tvojih, sej v bistvu to ni tok, je pa spet ena taka razdalja k ravno vsak dan na kavico le ne bosta šla. Boš vidla da bo vse super. VIDVA ŽELITA IT NA SVOJE IN ZATO PEJTA - izpolnita svoje sanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Itak imaš cmok v grlu ker je to res velika odločitevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 430
5.3.2010 12:58:06   
Urša08
Sjmm joj kok mate vi težavic s tašči in tastom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Se mi res smilite user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz morm priznat, da kljub temu da sva v hiši njegovih staršev se počutim da sva na svoje. Ne vtikata se v naše življenje in dokler ni blo otrok sem ju vidla bolj poredko ko mojedvauser posted image user posted image user posted image Se bolj zase držita, sta čist samosvoja - je sicer težko zastopit vsaj meni k smo bli doma ful povezani in ko sem prišla v to družino me je kar mal motilo da ni te povezanosti. Sedaj pa prde tašča ponavad Nejca iskat za kako urco. Tko da pri nas zaenkrat laufa.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 431
5.3.2010 13:00:39   
Urša08
Joj cunje še kar čakajo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 432
5.3.2010 13:02:30   
Katjusa
OK zdej pa resuser posted image user posted image user posted image user posted image ja Urša verjetno bom tud jst jokala ampak bom pa s svojimi deci, ki jih imam itak najraje.... ah ja ta ljubezen do staršev in do doma.... sej bo minlo...
PUNCE HVALA VAM TO SEM RABLA DA VEM, DA JE PRAV TAKO DA SE BABA PR 30 KOČNO SPRAVI IZPOD MAMINE KIKLEuser posted image user posted image user posted image user posted image
evo to je moja pot do doma
http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=Svetelka,+%C5%A0entjur,+Slovenija&daddr=Pot+430+to:46.342662,15.335541+to:vitanje&hl=sl&geocode=FbsjwgIdMbbqACl5EOgasnllRzFQ_6rOHvgACg%3BFTKVwgId1KrpAA%3B%3BFVy5wwIdL2TpACnJ9-V-13xlRzFNp6t43DJm7w&mra=dpe&mrcr=0&mrsp=2&sz=11&via=1,2&sll=46.292392,15.378113&sspn=0.236753,0.617294&ie=UTF8&z=11

torej selimo se v Vitanjeuser posted image občina sredi ničesar se meni zdi:) ampak je pa lepo mal med hribčki in samo zelenje karkoli vidiš je zelenje:)
user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 433
5.3.2010 13:05:15   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika kako stanje je pa pri vas? Je Tristan že v redu? Pa ostali trije?

kaj naj ti rečem - kupi cunj(umazanih in tistih za likat in pospravit user posted image user posted image user posted image ), po tleh živ obup,.................
Tristan je teeeeečeeeeeen ko user posted image , ne morem nič zraven njega, ostali user posted image
jaz bi pa spala, spalaaaaaaaaaa

ju3 mogoče gremo na sejem dom v LJ

user posted image user posted image user posted image user posted image da vztrajaš pri dieti, vas vse občudujemuser posted image user posted image user posted image user posted image le tako naprejuser posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 434
5.3.2010 13:07:27   
TAMIKA3
aja DAN user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 435
5.3.2010 13:09:21   
TAMIKA3
katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image za nov domek
saj veš vsak začetek je težak; kar nas ne zlomi, nas okrepi user posted image
go bejba, pakiraj user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 436
5.3.2010 13:10:54   
Čebel@
katjuša.....urša in sjmm sta ti super napisaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......glavo gor,nasmeh na usta in delaj plane za prihodnostuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 437
5.3.2010 13:25:01   
Čebel@
sjmm......ob kateri uri pa pride Jan?....user posted image user posted image user posted image za uspešno nočko......pri nas pa no Way da bi šla 2x spat-ampak ob 19.00 že pade dol

petrušk.....user posted image user posted image user posted image user posted image za predstavo in da si uživala.....kdo pa je Evo čuval?

ajvy.......izkoristi svoj frej danuser posted image user posted image user posted image .....prst me moti,ker ne morem normalno delatuser posted image hvala za skrbuser posted image

urša......upam da bo današnja noč manj stisnenauser posted image user posted image user posted image

kolumbo......full sem vesela da je Rokovo stanje boljšeuser posted image user posted image user posted image naj tako tudi ostaneuser posted image

tanci.......super da ste boljšeuser posted image user posted image user posted image naj trajauser posted image

mihailo....super da je mali boljšiuser posted image user posted image user posted image

tamika.....naj Tristana tečnoritis čimprej mineuser posted image

katjuša.....vav res je lepa okolicauser posted image user posted image user posted image

dietkarce......user posted image user posted image user posted image za minus kile in le tako naprej......tukaj smo vam v podporo in če se vam kdaj česa zalušta-kar preide sem po spodbudouser posted image

evo pa sem vas uspela pokomentiratuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 438
5.3.2010 13:25:19   
tanci29
hoj

katjuša-dokler nisi vedla da je to res to si se ful veselila, zdej maš pa mešane občutke normalno, ampak v sebi veš da delaš prav za vašo družinico...kako lepo je pridt domov in si naredit stvari po svoje v svojem domeku....še vedno se boste videvali s tvojimi. mama bo pa že prenesla, lepo počasi, tudi moja mami je jokala nekaj časa, zdaj ji je pa čist kul in se je navadila. jest sem se pakirala počasi...vrečka po vrečka, teden za teden in kar naenkrat sem bila tukaj....mah boš vidla da se boste meli super. samo malo časa si daj sebi in tvojim bližnjim pa bo.

no zdej je pa jok, šibam

urša-ne erik ni bolan,

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 439
5.3.2010 13:29:02   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Baki a boste dons vsi isto jedli za kosilo? Boš mal pokombinirala? Sam ti si res pridna z delom. A se ti ta teden kej pri loncih pozna, je manj kuhanja, pospravljanj. Men se kr pozna, pa še kuhinja je prej pospravljena. 

jst bom jedla kurje pečeno+solato uni trije bojo meli pečene rebrce+restan krompir+solato.no nik bo mel kurje tk kot jst

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 440
5.3.2010 13:30:48   
claud
Katjuša SPOKAJ¸!!!!!!!! Ti povem če bi nama tale kredit ratal bi mela dons že pogodbo v roki.....tko da bodi srečna, da boš lahko sama s svojo družino, svobodna,.....
Nama se je kredit močno zmanjšal zarad dviga osnovne plače, tko da smo zaenkrat izvisel....edina varianta bi bla če bi še najini starci dal svojo nepremičnino v hipoteko, tega pa jim ne bi nardila, ker v 30 letih nikol ne veš kaj vse se lahko zgodi....
HOTLA SM POVEDAT DA IMAŠ TUKAJ MOČNO PODPORO!!!!!!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 441
5.3.2010 13:35:14   
Urša08
Tamika lepo da si se javilauser posted image user posted image user posted image user posted image Itak čist v delu, pridnauser posted image  

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 442
5.3.2010 13:43:00   
Katjusa
punce kako ste pridneuser posted image user posted image user posted image hvala vam za vaše izkušnje in za podporouser posted image user posted image user posted image user posted image

claud ja sej mi2 sma tud dobla hipoteko še na hišo od mirotovih staršev ampak jo boma čez ene 3-5 let umaknila... pač je treba potem dat stanovanje še enkrat cenit..... sma se jima včaraj zahvalila pa je njegova mama rekla sej to je tak al tak vaše.... (moj je edinček) naše bo nekoč sam ona 2 tud morta nekje bit.....

aja jst sem se tud dons tehtala in imam 6kg minusauser posted image user posted image user posted image user posted image tko da dejmo punce zdej je pravi čas da se pripravimo na poletje in da izpolnemo svoje željeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 443
5.3.2010 13:49:38   
petrušk_
tamika mi pa dons....

katjuša
zj ti bom pa svojo zgodbo napisala in boš vidla, da si v bistvu le korak od svojih in da naj ti ne bo nič hudo....vsega se navadiš!!
jst sm šla 130 km od doma - 1,15 h vožnje.....doma sem pustila bajto in mami samo - oče je žal preminil pred 6 leti, tko da bi mogla slišat kako je šele men mami navirala in delala slabo vest in govorila, da jo zapuščam, da smo jo vsi zapustili, da bo pozabljena...tid...itd....
zapustila sem vse svoje prjatle, v cerknci sm poznala sam njegovo sestro....nism mela družbe niti za en kofe takoj k sm se preselila....dokler ni pršu moj domu sm bla skoz sama s taščo in tastom :(
v mojem primeru človk res ne ve al bi šel al ne, ampak sm si rekla, da to je pač treba narest za naju in najino bodočo družino in res...počasi sem spakirala kufre in se odselila....zdj je od tega 2 leti in mam u cerknci več družbe kt sm jo mela u bohinju in vsi so me vzel za svojo!!!
mall težav je blo sicer s taščico, k je mislla, da mi more pomagat v gospodinjstvu, pa sm ji kmal dopovedala, da bm jst to vse sama in da ne maram, da mi kdo serje in stika po stanovanju....prizidala sva hišico in imava popolnoma svoj vhod, prejšnje stopnišče pa zaprla - sicer dokler bodo otroci majhni ne bova nardila plate, ker ona merka in nočva da po mrazu hodi po tamalo.
tko da...verjemi čas celi rane in dom je definitivno kjer je srce - se pravi tvoja družina.....starši ne bojo večni...še vedno se lahko potem vrnete v domačo hišo in stanovanje prodate ali pa ga uporabljajo otroci, tvoja družina pa je le tvoja družina....
...z mami bosta sigurno spet našle skupni jezik - morm rečt, da se midve zj veliko bolje razumeva kot prej k sm živela doma....pridemo vsak drug vikend za 3 dni...in bi vse naredila za nas...user posted image user posted image

kar tako naprej in svojim sanjam naproti!! brez slabe vesti.....srček bo pa tud sčasoma nehal boletuser posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 444
5.3.2010 14:01:20   
Katjusa
petruškuser posted image user posted image user posted image pa res ni tak hudouser posted image user posted image user posted image če si ti preživela bom tud jst HVALA TI.... 

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 445
5.3.2010 14:13:52   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

aja DAN user posted image

DAN tud tebi...naj bo Tristan spet kmal user posted image , predvsem pa zdrav!!!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 446
5.3.2010 14:14:07   
simonakr
Dan! Ah vikend je!!!

Grem mal stanovanje v red spravt pa mal zlikat

Se kej več tipkamo jutr!

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 447
5.3.2010 14:14:48   
sjmm

sjmm......ob kateri uri pa pride Jan?....user posted image user posted image user posted image za uspešno nočko......pri nas pa no Way da bi šla 2x spat-ampak ob 19.00 že pade dol

petrušk.....user posted image user posted image user posted image user posted image za predstavo in da si uživala.....kdo pa je Evo čuval?

ajvy.......izkoristi svoj frej danuser posted image user posted image user posted image .....prst me moti,ker ne morem normalno delatuser posted image hvala za skrbuser posted image

urša......upam da bo današnja noč manj stisnenauser posted image user posted image user posted image

kolumbo......full sem vesela da je Rokovo stanje boljšeuser posted image user posted image user posted image naj tako tudi ostaneuser posted image

tanci.......super da ste boljšeuser posted image user posted image user posted image naj trajauser posted image

mihailo....super da je mali boljšiuser posted image user posted image user posted image

tamika.....naj Tristana tečnoritis čimprej mineuser posted image

katjuša.....vav res je lepa okolicauser posted image user posted image user posted image

dietkarce......user posted image user posted image user posted image za minus kile in le tako naprej......tukaj smo vam v podporo in če se vam kdaj česa zalušta-kar preide sem po spodbudouser posted image

evo pa sem vas uspela pokomentiratuser posted image

pred šolo ga gremo čakat ob 5h....kuham, pečemuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 448
5.3.2010 14:15:40   
sjmm
aja, čebelc@....kak kej tvoja roka, no, prst???...naj se hitr poštimauser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 449
5.3.2010 14:20:18   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

tamika mi pa dons....

katjuša
zj ti bom pa svojo zgodbo napisala in boš vidla, da si v bistvu le korak od svojih in da naj ti ne bo nič hudo....vsega se navadiš!!
jst sm šla 130 km od doma - 1,15 h vožnje.....doma sem pustila bajto in mami samo - oče je žal preminil pred 6 leti, tko da bi mogla slišat kako je šele men mami navirala in delala slabo vest in govorila, da jo zapuščam, da smo jo vsi zapustili, da bo pozabljena...tid...itd....
zapustila sem vse svoje prjatle, v cerknci sm poznala sam njegovo sestro....nism mela družbe niti za en kofe takoj k sm se preselila....dokler ni pršu moj domu sm bla skoz sama s taščo in tastom :(
v mojem primeru človk res ne ve al bi šel al ne, ampak sm si rekla, da to je pač treba narest za naju in najino bodočo družino in res...počasi sem spakirala kufre in se odselila....zdj je od tega 2 leti in mam u cerknci več družbe kt sm jo mela u bohinju in vsi so me vzel za svojo!!!
mall težav je blo sicer s taščico, k je mislla, da mi more pomagat v gospodinjstvu, pa sm ji kmal dopovedala, da bm jst to vse sama in da ne maram, da mi kdo serje in stika po stanovanju....prizidala sva hišico in imava popolnoma svoj vhod, prejšnje stopnišče pa zaprla - sicer dokler bodo otroci majhni ne bova nardila plate, ker ona merka in nočva da po mrazu hodi po tamalo.
tko da...verjemi čas celi rane in dom je definitivno kjer je srce - se pravi tvoja družina.....starši ne bojo večni...še vedno se lahko potem vrnete v domačo hišo in stanovanje prodate ali pa ga uporabljajo otroci, tvoja družina pa je le tvoja družina....
...z mami bosta sigurno spet našle skupni jezik - morm rečt, da se midve zj veliko bolje razumeva kot prej k sm živela doma....pridemo vsak drug vikend za 3 dni...in bi vse naredila za nas...user posted image user posted image

kar tako naprej in svojim sanjam naproti!! brez slabe vesti.....srček bo pa tud sčasoma nehal boletuser posted image user posted image

petrušk...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, bejbe...jz sem bla pa 20 let stara, spokala kr čez noč, ko mi je moj kupil zaročni prstan...pa brez problema..čist happy..in sem bla tle z njim k v 9 nebesih...doma se nismo kej dobr zastopl, čeprav sva z leti z mami vse poglihale in sva zdej super gut...hja, sej sam njegova dva nam tle mal živce kravžljata, sam mislim, da sva mal tud sama kriva, ker prej sva si bla ful bliz, zdej je pa mal razdalje ratal in pol mene vsaka malenkost k jo kdo reče mal s tira sprav...sam delava na tem, da bova spet trdna in pol nama noben hudič ne more do živgauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

ime za fantka??
tiamia

Katero ime bi izbrale?

Kris (28%)

Tai (34%)

Rene (39%)

Število vseh glasov: 166

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!