sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ tamika mi pa dons.... katjuša zj ti bom pa svojo zgodbo napisala in boš vidla, da si v bistvu le korak od svojih in da naj ti ne bo nič hudo....vsega se navadiš!! jst sm šla 130 km od doma - 1,15 h vožnje.....doma sem pustila bajto in mami samo - oče je žal preminil pred 6 leti, tko da bi mogla slišat kako je šele men mami navirala in delala slabo vest in govorila, da jo zapuščam, da smo jo vsi zapustili, da bo pozabljena...tid...itd.... zapustila sem vse svoje prjatle, v cerknci sm poznala sam njegovo sestro....nism mela družbe niti za en kofe takoj k sm se preselila....dokler ni pršu moj domu sm bla skoz sama s taščo in tastom :( v mojem primeru človk res ne ve al bi šel al ne, ampak sm si rekla, da to je pač treba narest za naju in najino bodočo družino in res...počasi sem spakirala kufre in se odselila....zdj je od tega 2 leti in mam u cerknci več družbe kt sm jo mela u bohinju in vsi so me vzel za svojo!!! mall težav je blo sicer s taščico, k je mislla, da mi more pomagat v gospodinjstvu, pa sm ji kmal dopovedala, da bm jst to vse sama in da ne maram, da mi kdo serje in stika po stanovanju....prizidala sva hišico in imava popolnoma svoj vhod, prejšnje stopnišče pa zaprla - sicer dokler bodo otroci majhni ne bova nardila plate, ker ona merka in nočva da po mrazu hodi po tamalo. tko da...verjemi čas celi rane in dom je definitivno kjer je srce - se pravi tvoja družina.....starši ne bojo večni...še vedno se lahko potem vrnete v domačo hišo in stanovanje prodate ali pa ga uporabljajo otroci, tvoja družina pa je le tvoja družina.... ...z mami bosta sigurno spet našle skupni jezik - morm rečt, da se midve zj veliko bolje razumeva kot prej k sm živela doma....pridemo vsak drug vikend za 3 dni...in bi vse naredila za nas... kar tako naprej in svojim sanjam naproti!! brez slabe vesti.....srček bo pa tud sčasoma nehal bolet petrušk... joj, bejbe...jz sem bla pa 20 let stara, spokala kr čez noč, ko mi je moj kupil zaročni prstan...pa brez problema..čist happy..in sem bla tle z njim k v 9 nebesih...doma se nismo kej dobr zastopl, čeprav sva z leti z mami vse poglihale in sva zdej super gut...hja, sej sam njegova dva nam tle mal živce kravžljata, sam mislim, da sva mal tud sama kriva, ker prej sva si bla ful bliz, zdej je pa mal razdalje ratal in pol mene vsaka malenkost k jo kdo reče mal s tira sprav...sam delava na tem, da bova spet trdna in pol nama noben hudič ne more do živga