|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
5.3.2010 22:39:01   
petrušk
sjmm....evo je pazla tašča...k je itak že vpeljana user posted image
kar se pa komunikacije pa tega tiče je pa tud pr nas mal škripnl...sam upam, da bo zj pomlad, k bodo začel ptički pet vse boljš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk)
Neposredna povezava do sporočila: 476
5.3.2010 22:41:07   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk

sjmm....evo je pazla tašča...k je itak že vpeljana user posted image
kar se pa komunikacije pa tega tiče je pa tud pr nas mal škripnl...sam upam, da bo zj pomlad, k bodo začel ptički pet vse boljš user posted image user posted image user posted image

ja, maš prov...jz tud komi čakam pomladnega zagona..pa upam, da bom slišala kej travce rastuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk)
Neposredna povezava do sporočila: 477
5.3.2010 22:46:35   
petrušk
aha...ne bi blo slabo!!
k tole nau dolg pelal...no ja sj ni take krize, ampak definitivno ni pa več tko kt je blo....djmo času čas pa bo že enkrat boljš, ane!!!

lp

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 478
5.3.2010 22:51:04   
sjmm

aha...ne bi blo slabo!!
k tole nau dolg pelal...no ja sj ni take krize, ampak definitivno ni pa več tko kt je blo....djmo času čas pa bo že enkrat boljš, ane!!!

lp

ja, mal cajta že, če pa predolg čakamo, pa ni gut...je treba kr govorilne uvest, če se dedci po svoje zmišljujejo...no, sej moj je kr ok zadnje cajte....sam jz bi še mal kako iskrico, da je bol lušno...bo treba v dvoje kam drsnituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk)
Neposredna povezava do sporočila: 479
5.3.2010 23:05:23   
petrušk
ja sj nama tud sam to manjka...je blo včer prov zakon, k sva mal odplavala za par urc :))

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 480
5.3.2010 23:07:47   
sjmm

ja sj nama tud sam to manjka...je blo včer prov zakon, k sva mal odplavala za par urc :))

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju!!!!!!!!!Jz še delam plan in se močno mučim kdo bo varuška..upam, da mi ratauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu petrušk)
Neposredna povezava do sporočila: 481
5.3.2010 23:11:55   
petrušk
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vaju!!!!!!!!!Jz še delam plan in se močno mučim kdo bo varuška..upam, da mi ratauser posted image

pridem jst merkat...sj nisi daleč
user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 482
6.3.2010 6:52:54   
Čebel@
jutro

no ob 5.00 se je Hani odločila da je naspana in da ne bo več pančkala-tko da je bila malo z nama pokonci,ati je šel v službo,jaz sem ji dala jutranjo dozo AM in sem jo pred pol ure dala nazaj pančkat in je v trenutku zaspalauser posted image .......no jaz pa ne morem več spatiuser posted image

včeraj smo bili na RD-luštno-tortice nismo dočakali ker smo malo do 19.00 že šli-je Hana že na glavo letela......danes ima pa ati delo v delavnici,zvečer  gre pa na kolegov RD-s Hano bova doma,ker se v gostilni začne ob 19.00-ona pa takrat že pančka.....sicer malo študeram da bi baby fone nesla dol k tašči in šla zraven-no bomo videliuser posted image

user posted image

(odgovor članu petrušk)
Neposredna povezava do sporočila: 483
6.3.2010 6:53:37   
baki
jutrooooo.sej vem da še spite.nik se je malo prej zbudo,jst sem že rundo cot zložla.eno morem dat prat malo sem tudi poramala po stanovanju.me čaka še posoda.dons ne rabim kuhat gremo k mami na kosilo.bom imela dons ribo+solatouser posted image user posted image user posted image .urša.......zgubla sem 5 kg.tk približno k sem se pri mami vagala.ima to navadno vago.pa saj tk približno.jutri povem točno cifro.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk)
Neposredna povezava do sporočila: 484
6.3.2010 6:55:48   
baki
jutro čebel.a drgač si spala celo noč?jst sem tudi vstala ob 5.00 k je šel moj na šiht.pol pa nisem mogla več spat.sem itak zgodnji tipuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 485
6.3.2010 6:58:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: baki

jutro čebel.a drgač si spala celo noč?jst sem tudi vstala ob 5.00 k je šel moj na šiht.pol pa nisem mogla več spat.sem itak zgodnji tipuser posted image user posted image user posted image
ja od 21.00-5.00 sem brez motenj spala,tko da sem naspanauser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 486
6.3.2010 6:59:38   
Čebel@
vav baki user posted image user posted image user posted image user posted image  za - kile

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 487
6.3.2010 7:42:14   
baki
evo sem pomila posodo nika nafutrala,katja zdej je.mater je pisala slabo test matematiko.jo piše še enkrat v sredo.morema besedilne naloga ponavlatuser posted image user posted image .samo poštevanko je rekla da drgač zna.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 488
6.3.2010 7:43:40   
petrušk
oooo baki ti pa res razturaš:))) bravo z a-5kg

čebel@ bravo za spanje

dobro jutro punce......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pr nas je norooooo....sonček....komi čakam da se malček zbudi da gremo na kavico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 489
6.3.2010 7:45:39   
baki

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro

no ob 5.00 se je Hani odločila da je naspana in da ne bo več pančkala-tko da je bila malo z nama pokonci,ati je šel v službo,jaz sem ji dala jutranjo dozo AM in sem jo pred pol ure dala nazaj pančkat in je v trenutku zaspalauser posted image .......no jaz pa ne morem več spatiuser posted image

včeraj smo bili na RD-luštno-tortice nismo dočakali ker smo malo do 19.00 že šli-je Hana že na glavo letela......danes ima pa ati delo v delavnici,zvečer  gre pa na kolegov RD-s Hano bova doma,ker se v gostilni začne ob 19.00-ona pa takrat že pančka.....sicer malo študeram da bi baby fone nesla dol k tašči in šla zraven-no bomo videliuser posted image

user posted image

čebel.kr tk naredi.baby fon nesi k tašči,pa pet zraven dragega.sej če ponavadi spi bo tudi danes.tašča te še zmeri lahk pokliče.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 490
6.3.2010 7:47:13   
Čebel@
jutro petruškuser posted image

pri nas je tudi sončekuser posted image user posted image user posted image ampak je baje minus zunajuser posted image

(odgovor članu petrušk)
Neposredna povezava do sporočila: 491
6.3.2010 7:48:26   
Čebel@

jutro

user posted image

čebel.kr tk naredi.baby fon nesi k tašči,pa pet zraven dragega.sej če ponavadi spi bo tudi danes.tašča te še zmeri lahk pokliče.
ja sej drugače res ne gremo daleč od doma,ampak jaz kar nekaj kompliciram-kaj če se bo glih danes zbujalauser posted image user posted image user posted image -bom videla kakšne volje bom zvečer

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 492
6.3.2010 8:02:01   
baki
jutro petrušk......upam da ko bo konc diete zagledam 8ko spredajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 493
6.3.2010 8:02:45   
baki

jutro petruškuser posted image

pri nas je tudi sončekuser posted image user posted image user posted image ampak je baje minus zunajuser posted image

zunaj je fullllll mrzlo.-8.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 494
6.3.2010 8:08:22   
baki
urša a zdej ko je pa možek doma nas pa ne šmirklašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 495
6.3.2010 8:14:51   
baki
no a zdej pa ni nobene večuser posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 496
6.3.2010 8:19:40   
Čebel@

no a zdej pa ni nobene večuser posted image user posted image
jaz sem tukaj-sem šla Hano zbudit

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 497
6.3.2010 8:26:51   
baki
jst tk malo kaj umes še postorim pa sem spet tu.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 498
6.3.2010 8:28:00   
baki
zdej bom malo pometla pol morem pa po tleh obrisat.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 499
6.3.2010 8:52:19   
sjmm
helov, baki, petrušk, čebel@...vau ste zgodnjeuser posted image

mi smo se še malo po postelji valjali...maj ful uživa...pa AM dozo je spil, pol se je pa še kr crkljal.....je bil pa dons od 10h-pol7h zjutraj v svoji postelji...mišn imposibl uspelauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa še zvečer se je sam 2x zbudil k je dudico zgubil...sem bla ob pol6h že čist naspanauser posted image

Janči in saška še koma, Miha in Majči pa risanke gledata, pa še oči je zravn,,,otroc pačuser posted image user posted image

grem na mislije, pa kofetek prstavtuser posted image

petrušk....hvala za ponudbo...ej če bo skrajna sila te kr za besedo primem...po ti ob prilki jz vrnem user posted image user posted image

čebelc@....če mala pridno spi, bi jz tud z dragijem šla....lep dan s hančiuser posted image

urša ima zgleda spalni podaljšek k je bla včeri neki zmatrana...sej 1x se je treba mal spočituser posted image

baki...besedilne smo tud pri nas vedno mogli fajn zvadit, se zmer kaka caka najde notuser posted image

evo še kofica za vse :

user posted image

user posted image

pa še en čajček

user posted image

a bi še zajtrk?'

user posted image

user posted image

user posted image

Dober tek!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?