|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki/Malčice palčice februarčic 09
5.3.2010 10:43:20   
baki
edvin je zjutraj v službi,tk da bo kosilo šele malo čez 14.00.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 401
5.3.2010 10:43:46   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

hello bejbe

evo nas tri v pogonu...smo vsi trije doma...sta prej popapcala zajtrk, polentico....erik gleda carse, hana pleza po štengah gore dole...
sem ji ponoči dala svečko in je bilo mirno do jutra, prej se je vsake pol ure zbudila...vročina je padla, tko da smo precej bolje...
erik je mel spet svoje misije ponoči, samo v spanju, je moral ful sanjat, ker je govoril Lars, lars, lars...to je njegov sovrtičkar...ful se slini, tko da res upam da je ta tečnoba od zobkov, kdaj so vam izraščale 5ke...mislim da mu am še ena fali, kukr lohk na hitro preštejem.

urša-oh ja take nočke so mi precej znane, ko spiš z glavo na nočni omarciuser posted image ...spočij se, pa uživčkejte danes...ful dobro da imaš tako podporo moža, res je precej lažje če te kdo vzpodbuja in ti stoji ob strani....

petrušk-hvala za obrazložitev kdo si....morm pobrskat na seznamček kateri otroček je tvoj...a je prvi, drugi....super za tako službico. jest sem glih kontra prej mi je ratal bit tuki, zdej ko sem v službi pa mi cajta zelo primankuje za rr

ajvy-a tako imaš ti...najverjetneje imate za vikende največjo gužvo. ma jest sem se kar vpeljala v nov ritem. sej je fajn mal druzga počet, pa de se zjutrej malo zrihtam in grem v službo.

sjmm-pridna pridna pridna...nimam kej druzga za povedat...faj se stiskejte dones z Jančijem

hvala tanči...vi se pa pocajtajte, da bo lep vikend kljub prekrasnemu vremenu k je na obzorju...uf..šč šč snegec domu............ooooo, komi čakam Jančija, mam kr metuljčke...user posted image user posted image user posted image , pri nas je res kriza, če kdo kam gre...so rekl da je bla mrtvašnica k sem šla rodituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 402
5.3.2010 10:45:48   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Jutro.......

waw,,,...paše mal odklopit pomfri in hamburger user posted image user posted image user posted image

Claud..
..vesela sem za delovni čas....boš vidla kolk to veliko pomeni....držim pesti ,da nepričakovano pridejo dinarčki da realizirata še user posted image in stanovanje.....

Sjmm...a moraš kej instant kvas prej vmešat v kakšno vodo ...al ga samo zmešaš v zmes kot si napisala....ja...prav imaš..danes prvič v življenju delam pico.....gasilci so nared.....

V mlekarnah - diskont...je Edamec v akciji...kila sira je namesto 7 in nekaj ...4 evre....

Čebela.
..kako prstek???
Držim pesti user posted image user posted image

URša....dobro jutrooooo...
JOj...si bila kot sardelca v konzerviuser posted image ...upam,da se kaj čez dan spočiješ...oz. da ti lamber kave povrne moč user posted image user posted image
Včeraj sem lepo kopalnico poribala...in kuhinjo...danes lepo samo še po tleh pomijem...pa kak papir v fascikel odložim...pa bo.....bom počivala...spančkala pa tut sem...hvala za skrb...
AJa...pa na kavo grem tutuser posted image

Dietkarce....dobra volja je najbolja user posted image user posted image

KOlumbo...super za Roka, da je bolje user posted image user posted image
a bosta vprašala za spol user posted image ?

Sjmm....jjjjeeeee...to se boš lahko naklepetala....o dogodivščinah user posted image user posted image user posted image

pridna ajvy...smo te kuharsko navdihniliuser posted image user posted image user posted image user posted image , kvas kr streseš na moko, pa eno žličko sladkorja čez, pol pa zalivaš z vodo...garantiran uspeh!!!!!!!

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 403
5.3.2010 10:46:50   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: baki

zdej morem pa še cote obest.kruh sem spekla krompir sem skuhala meso se peče tk da sem že skor fertikuser posted image user posted image

itak si zmer tok pridna da te človk more pohvalt...jz komi o zajtrku razmišljam k imaš že kosilo fertikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 404
5.3.2010 10:47:44   
sjmm
ja pa kje ste spet.....jz mam čist kontra urnik mal frej cajta kokr ve????user posted image user posted image user posted image user posted image

morm urnik zamenatuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 405
5.3.2010 10:49:30   
MIHAILO
URSA,PETRUSK,BAKI drzite se ,zdaj je mal tezko vcasih sam ,ko boste na koncu videle -kg boste pa srecne!!!!PODPIRAM vasuser posted image user posted image

KOLUMBO super za Roka...

Mihailo je boljsiuser posted image ,od vceraj nima vec vrocine,bruhal ni apetit se je povrnil,hodi,je vesel...ampak vceraj se je zbudil in tulil jaz mislim ,da njega zobeki mucijo sicer ze vidim da je eden zrinil ven ...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 406
5.3.2010 10:50:08   
sjmm
mi bomo pa dons kr še včerišnjo juhco pojedli...bomo mal kako zelenjavco not načaral pa pirino zakuho

ko pa Janči pride bomo pa imel sveže domače žemljice, pa not en kup hrustljave zelenjavce, pa majonezico pa en fajn vegi burger.....pa solatko iz malih pelatkov in moccarelc..........pa seveda pecivo...dans bo marmorni kolač

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 407
5.3.2010 10:50:41   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

URSA,PETRUSK,BAKI drzite se ,zdaj je mal tezko vcasih sam ,ko boste na koncu videle -kg boste pa srecne!!!!PODPIRAM vasuser posted image user posted image

KOLUMBO super za Roka...

Mihailo je boljsiuser posted image ,od vceraj nima vec vrocine,bruhal ni apetit se je povrnil,hodi,je vesel...ampak vceraj se je zbudil in tulil jaz mislim ,da njega zobeki mucijo sicer ze vidim da je eden zrinil ven ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mihailo

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 408
5.3.2010 10:55:24   
Ajvy
Sjmm...sam res....včasih se sprašujem če nisem mogoče včlanjena v kak kuharski krožek februarčkov user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodite pridne....grem na kavo

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 409
5.3.2010 10:58:48   
baki
sjmm......tk pridna pa tudi nisem.je pa res da vstanem ob šestih pa neki pa morem delat.pol pa tk počasi pospravim ko sem fertk pa začnem za kosilo prpravlat.sem mela zdej fulllll mir k nik še zdaj spi.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 410
5.3.2010 10:59:23   
Urša08
Mihailo superca da je Mihailo boljši in ima apetituser posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm jaz bom tud za tamaledva porabila včerejšnjo zelenjavno juhico, sem krompirčka vn vzela in nardila gresove knedelčkeuser posted image Moje kosilo bo pa itak en, dva tri nared. In kdaj pride Janči domov , že kmalu?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 411
5.3.2010 11:03:35   
Urša08
Baki a boste dons vsi isto jedli za kosilo? Boš mal pokombinirala? Sam ti si res pridna z delom. A se ti ta teden kej pri loncih pozna, je manj kuhanja, pospravljanj. Men se kr pozna, pa še kuhinja je prej pospravljena. 

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 412
5.3.2010 11:08:50   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Baki a boste dons vsi isto jedli za kosilo? Boš mal pokombinirala? Sam ti si res pridna z delom. A se ti ta teden kej pri loncih pozna, je manj kuhanja, pospravljanj. Men se kr pozna, pa še kuhinja je prej pospravljena. 

se podpišem pod to!! včasih sm 2x na dan pomivalca zalaufala zja ga pa 1x na dva dniuser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 413
   [Brisano sporočilo]
5.3.2010 11:21:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 414
5.3.2010 11:26:12   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mi dva sva šla za 5 minut ven...sije sonce sam piha kuser posted image ...mraqz ko pes...

SJMM še cvremuser posted image , sam še neki me zanima....mam še rozine, kdaj jih not fliknem?

ko maš že v ponvi mal gor potres, preden obrneš

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 415
5.3.2010 11:58:49   
sjmm
sva hotla vn...tak sončekkkkkkk, a piha ko vrag...sva se koj premislila..ma, je glih zdrav..HB...nebi reskirala...zdej pa tle avtke vozva..pol pa piči ajat..jz pa morm ene računa napisat pa mal Proklik prečekiratuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 416
5.3.2010 12:05:38   
Čebel@
i backuser posted image

full imam dober filing-sem prepričana da sem ga naredila-ampak počakajmo na rezultateuser posted image -punce zlate ste k ste mislile name in stiskale pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......zunaj full lepo,ampak Hanči s taščo pančka,jaz grem pa malo stanovanje v red dat-za obiske.....sem tok dobre volje zarad izpita da se mi kar samo smejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 417
5.3.2010 12:14:20   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

i backuser posted image

full imam dober filing-sem prepričana da sem ga naredila-ampak počakajmo na rezultateuser posted image -punce zlate ste k ste mislile name in stiskale pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......zunaj full lepo,ampak Hanči s taščo pančka,jaz grem pa malo stanovanje v red dat-za obiske.....sem tok dobre volje zarad izpita da se mi kar samo smejeuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SUPER za izpit, če maš dober filing pol si ziher nardila.....jupiiiiiiiiiiiii

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 418
5.3.2010 12:16:03   
tanci29
malčka po posteljah...kosilo ni šlo v promet....da vidmo kok bosta spala

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 419
5.3.2010 12:36:38   
Čebel@

i backuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
SUPER za izpit, če maš dober filing pol si ziher nardila.....jupiiiiiiiiiiiii
joj sej se ne upam prekmalu veselitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 420
5.3.2010 12:37:04   
Čebel@

malčka po posteljah...kosilo ni šlo v promet....da vidmo kok bosta spala
upam da čim dljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 421
5.3.2010 12:43:39   
Urša08
čebel@ super da ti je šlouser posted image user posted image user posted image user posted image ja ni kej smo me pesti držale user posted image user posted image user posted image

tanci a nobeden ni jedel kosilauser posted image najbrž jima ne paše, nč hudga, bosta že user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A sem spregledala a je Erik tud bolan?

Midva z Nejcem sva pojedla kosilo, se pocartala - joj kok paše user posted image user posted image user posted image Žiga spi že več kot dve uri, kosilo ga že čaka. Sedaj še eno rundo cunj zložim potem sem pa frejuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 422
5.3.2010 12:43:56   
Katjusa
punce mojeuser posted image user posted image user posted image pri nas gre za res jst sem pa maluser posted image v glavnem kredit je odobrljen, agent pripravlja pogodbe..... jst pa razmišljam če je pametno it..... nikol se nisem selila in imam cmok v grlu ati in mami se skos prašujete če zaradi niju in da bi si lahko tle kej dozidal..... in da bi nas to prišlo ful ceneje in bla bla bla..... glavo imam da jo bo raznesl ne spim ne morem jest... sploh ne funkcijoniram.....
stanovanje nam je všeč in se nam ga lušta... par mesecev nam bo šlo bolj na knap od avgusta naprej bo pa boljše in tudi pozanimala sma se za subvencije in sma bojda do njih opravičena v višini 300€ po članu /letno kar pomeni da bi nam to pokrivalo 4 mesece kredita.... torej finance naj nebi ble problem...
tiste, ki ste se selile kako se odtrgat od doma???? mami mi najprej jatrobi da jim nismo napot in da smo lahko tle pol pa mi reče, da če bomo mi drečni bo tud ona srečna.... jst imam pa skos pred očmi stanje kako je blo ko je brat šel ko ga je 10 let objokavala in ni in ni ga mogla spustit.... vem, da tle bom znorela po drugi strani pa ne vem kako bom tako daleč stran... lažje bi šla če bi blo to tukaj blizu tako pa je 30 min vožnje.... polek tega mi je kraj čist nepoznan.....
ajd sej veste fehtam vas za malo podpore..... ker doma je nimam drugače je z Mirotovimi starši, ki se veselita z nami (včeraj kos ma dala otroke spat sma šla tja pokazat kam in kako pa šli smo se zmenit zaradi hipoteke....)

jst sem pa na robu user posted image user posted image user posted image sem k aktivirana bomba in iščem kaj vse mi še gre na živce, da bi mi ja blo lažje..... selili se bomo verjetno v roku 2 mesecev.....

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 423
5.3.2010 12:44:16   
Katjusa

i backuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 424
5.3.2010 12:44:26   
petrušk_
čebel@ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Ime
Siana

Kako dati ime deklici?

Tiana (36%)

Klara (61%)

Mary (2%)

Število vseh glasov: 85

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!