|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
5.3.2010 18:42:05   
Rakica_80
Heeej, komaj sedaj sem prišla do računalnika, se vidi da je petekuser posted image
No test sem kupila, digitalni BC, tako da bom jutri sigurna na čem sem...
WP, super, hitro boš v postopkuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj ti gre čim prej čas, je zoprno non stop čakatuser posted image
Želim vam lep vikenduser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 376
5.3.2010 18:44:02   
Anonimen
bebiii, držim pesti za jutri!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 377
5.3.2010 18:58:16   
špica84
bebi drzim pesti da je ratal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 378
5.3.2010 19:04:34   
Fargesia
bebi, kdaj boš lulala, da vidim kdaj moram vstat?user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 379
5.3.2010 19:24:00   
Urshy78
BEBIII, kaj pa če bi ti kar danes lulala user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 380
5.3.2010 19:36:12   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

Heeej, komaj sedaj sem prišla do računalnika, se vidi da je petekuser posted image
No test sem kupila, digitalni BC, tako da bom jutri sigurna na čem sem...

BEBIII

Boš lahko vzdržala do juteruser posted image . Javi takoj, držim pesti in mislim nate.

Danes je moj 9 dan na 5 dni stara pikca (tako da sva nekje na istem, če se ne motim). Zenkrat še belina, znaki  ostajajo nespremenjeni).                         user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mojškra -- 5.3.2010 19:38:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 381
5.3.2010 19:39:52   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY

joj, sam dva dni me ni gor pa mam tolk za prebrat user posted image
mal smo se pobrali, na morje greva v ponedeljek, še našega ritkita bova vzela s seboj (kužka, oz. mrcino user posted image ) pa bova mal odklopla pa delala na praksi user posted image , morva mal odmislit, firmo bova pa kar očetu prepustila za en teden, sam upam da nam ne bo zgube nareduuser posted image
sem se pa že naročila na nov posvet k Bokalovi, mam ga 7.4, tok da bomo vidli kaj bo rekla, če bomo pred dopusti zmogli še en postopek.

baguska in špica bravo za začetek špikanja in rast folikelčkov

mojskra držim pestke user posted image user posted image user posted image
miklarom držim pesti, da ti uspe s pingotom user posted image user posted image user posted image

BEBII ti si pa itak že srečka user posted image

itak sem ziher kako pozabla oment pa ne mi zamert, nisem vsega za nazaj prebralauser posted image

vsem novim borkam pa lepa dobrodošlica, mislim da je ena celo že user posted image kokr sm zastopla, za vse držim pesti, tak da takrat ko bom jst aktivna z UZ za foliklčke,  morte bit ve VSE  aktivne z drugačnimi UZuser posted image

HANYBANY
HVALA HVALA HVALA

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 382
5.3.2010 19:45:00   
Rakica_80
Urshy78, in drugim seveda, hvalauser posted image
Suzi, kaj je tebi pritekla user posted image user posted image  
Fargi, kako pa si ti kej in tvoja pikica?user posted image  Ti svetujem, da raje počivaš, kot pa zaradi mene vstajaš tako zgodajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 383
5.3.2010 19:51:45   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Boš lahko vzdržala do juteruser posted image . Javi takoj, držim pesti in mislim nate.

Danes je moj 9 dan na 5 dni stara pikca (tako da sva nekje na istem, če se ne motim). Zenkrat še belina, znaki  ostajajo nespremenjeni).                         user posted image user posted image user posted image

Ja ja na istem smo, jaz sem samo en dan večuser posted image , lahko pa bi z mano jutri lulalauser posted image sem 10dan po ET, če bi imela ET 5 dan, drugače bo jutri 14 dan od mojega ET....Znakov pri meni ni nobenih,....
Ta test, ki sem ga kupila, lahko delaš že 4 dni pred pričakovanouser posted image , tako da bo ziher pokazal pravi rezultat, kakšen pa, bomo videli jutri, v vsakem primeru sem srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri tebi itak da bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 384
5.3.2010 19:57:17   
loremi
BEBIII želim ti, da bi se ti jutri ob pogledu na testek smejalo do ušes! user posted image user posted image

mojškra sej ti pravm, da ni to kr za brezveze, da ti kafetek smrdi user posted image . Držim pesti! user posted image
Dejmo trepetalke, nalulajte pluske! user posted image

Kok me zebe user posted image  a ni blo neki že kao pomladno zdej, pa mamo spet zimo. bbrrrrrr

Neposredna povezava do sporočila: 385
5.3.2010 19:59:02   
mojškra

Ja ja na istem smo, jaz sem samo en dan večuser posted image , lahko pa bi z mano jutri lulalauser posted image sem 10dan po ET, če bi imela ET 5 dan, drugače bo jutri 14 dan od mojega ET....Znakov pri meni ni nobenih,....
Ta test, ki sem ga kupila, lahko delaš že 4 dni pred pričakovanouser posted image , tako da bo ziher pokazal pravi rezultat, kakšen pa, bomo videli jutri, v vsakem primeru sem srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri tebi itak da bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BEBIII

A praviš da bi jutri lulale? Hmm. Povej mi, kakšen test moram kupiti, ki je tako dober? Rečem digitalni CB? Hvala za optimizem glede mene, moji znaki so bolj drugačni, bolj za user posted image .

Skratka BEBIII-iz vsega srca ti želim da jutri zagledaš močnejši user posted image . Potem pa sva isto, jutri sem 10 dan po  ET 5 dni, če štejem zraven dan ET. Potem pa bi mogoče jaz jutri tudi lulalauser posted image user posted image user posted image , ampak ne na testekuser posted image user posted image user posted image , si ne upam. Vseeno pa mi povej, kako se reče temu testu.

Evo bom zmolila danes eno zate.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 386
5.3.2010 20:06:34   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

BEBIII želim ti, da bi se ti jutri ob pogledu na testek smejalo do ušes! user posted image user posted image

mojškra sej ti pravm, da ni to kr za brezveze, da ti kafetek smrdi user posted image . Držim pesti! user posted image
Dejmo trepetalke, nalulajte pluske! user posted image

Kok me zebe user posted image  a ni blo neki že kao pomladno zdej, pa mamo spet zimo. bbrrrrrr

LOREMI- ko bi bilo to le res, lahko pa je le psihično, saj mi je pri prvi nosečnosti smrdel  kafetek-  pa  je zdaj to v moji betici, da sem mogoče ena izmed  srečk, in potem mi  avtomatsko smrdi, kaj mi je v prvi nosečnosti. Vse je možno, a upam da ni to le v moji glavi.user posted image user posted image .

MRZLO JE KOT user posted image

< Sporočilo je popravil mojškra -- 5.3.2010 20:07:12 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 387
5.3.2010 20:14:51   
Urshy78
mojškra, ti kar kupi navaden CB, tudi pokaže 4 dni pred pričakovano user posted image .
držim pesti da vama obe z BEBIII pokaže plusek user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 388
5.3.2010 20:16:44   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78

mojškra, ti kar kupi navaden CB, tudi pokaže 4 dni pred pričakovano user posted image .
držim pesti da vama obe z BEBIII pokaže plusek user posted image user posted image

Urshy

Ja kdaj pa ve računate pričakovano user posted image ? Ali računate od ET?

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 389
5.3.2010 20:19:35   
Rakica_80

A praviš da bi jutri lulale? Hmm. Povej mi, kakšen test moram kupiti, ki je tako dober? Rečem digitalni CB? Hvala za optimizem glede mene, moji znaki so bolj drugačni, bolj za user posted image . Ja sevedaaa, ti reci samo Clear Blueuser posted image  Doma pa hitro lulat, jaz bom že ob 7 ali pa prej, ker me tišči na WC, zaradi vode, ker jo toliko spijemuser posted image

Evo bom zmolila danes eno zate.user posted image Hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti tudi zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo ne me zafrknituser posted image res lulaj tudi tiuser posted image ampak na palčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Loremi, tudi brez pozitivnega testa se mi bo smejalo do ušesuser posted image  sem tako pozitivno nastrojena, da boh pomagajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 390
5.3.2010 20:22:45   
Rakica_80

Urshy

Ma tukaj ni pravil na umetni oploditvi, se nikoli ne ve, jaz sem zmagala z morulo- jutri bo 11 dan tako da jupiiiii zameuser posted image user posted image user posted image user posted image , prej pa sem imela blastocide, pa je hitro tečka pritekla, tako da....najraje se pustiš presenetituser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 391
5.3.2010 20:22:56   
jona klara
bebi,mojškra- tudi jaz močno upam za obeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se vama srce razveseli

urshy-hvala za mail, tim jutri odpišem,bila v lj dobila izvide vse je okej, tako, da v petek začnem z špikulami ob 9 imam uro, saj to je tam v stari stavbi nasproti wc, do milice moram ane? ali se je treba kaj javiti pri miri? upam, da hormone dobro prenesem, kako si ti?še vedno nič znakov?čeprav boleče čprsi in apetit sta že 2 super znaka, slabosti si pa ne rabiš želeti, vem pa da komaj čakaš uz, kjer zagledaš user posted image user posted image a gre lahko partner zraven? a veš kdo bo na uz, komaj čakam da javišuser posted image user posted image user posted image držise pazi nase in na maleke

špica- v petek se vidima ne? pol pa akcija in naj nas pomlad prijetno preseneti in user posted image user posted image obvezno mora uspeti

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 392
5.3.2010 20:27:13   
mojškra
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , samo ne me zafrknituser posted image res lulaj tudi tiuser posted image ampak na palčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
BEBI III- verjetno  bom jaz dala kar rep med noge in sploh ne bom uspela do lekarne, da bi kupila.user posted image , mislim sem ena velika prpica-res si ne upam, ker mislim da je prekmalu, in da bom prehitro razočarana in potem bom imela pokvarjen vikend, tega pa nočem.  Morda v nedeljo zjutraj ali v ponedeljek zjutraj, če bo seveda še belina. user posted image . Ti pa lepo zjutraj lulaj in nas prebudi s user posted image , tako da mi daš več upanja . Ti si zdaj naša user posted image , in držim držim močno držim pesti zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 393
5.3.2010 20:28:33   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

bebi,mojškra- tudi jaz močno upam za obeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,da se vama srce razveseli

HVALA HVALA HVALA

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 394
5.3.2010 20:30:34   
mojškra

Urshy

Ma tukaj ni pravil na umetni oploditvi, se nikoli ne ve, jaz sem zmagala z morulo- jutri bo 11 dan tako da jupiiiii zameuser posted image user posted image user posted image user posted image , prej pa sem imela blastocide, pa je hitro tečka pritekla, tako da....najraje se pustiš presenetituser posted image

BEBIII

The best!!!!! Super, je pravi borec ali borka a ne? Koliko hitro ti je pritekla?

Neposredna povezava do sporočila: 395
5.3.2010 20:33:29   
Rakica_80

BEBI III- verjetno  bom jaz dala kar rep med noge in sploh ne bom uspela do lekarne, da bi kupila.user posted image , mislim sem ena velika prpica-res si ne upam, ker mislim da je prekmalu, in da bom prehitro razočarana in potem bom imela pokvarjen vikend, tega pa nočem.  Morda v nedeljo zjutraj ali v ponedeljek zjutraj, če bo seveda še belina. user posted image . No prav, sej sem tudi jaz rekla, če slučajno ne bo + in bo še vedno belina grem v ponedeljek na krvni, da bom še bolj 100%user posted image user posted image user posted image  Ti pa lepo zjutraj lulaj in nas prebudi s user posted image , tako da mi daš več upanja . Ti si zdaj naša user posted image , in držim držim močno držim pesti zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
[/quote

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 396
5.3.2010 20:38:26   
mojškra

user posted image . No prav, sej sem tudi jaz rekla, če slučajno ne bo + in bo še vedno belina grem v ponedeljek na krvni, da bom še bolj 100%user posted image user posted image user posted image   

Seveda, itak bo ti pokazalo user posted image , v to sploh jaz ne dvomim. DRŽI SE in čimbolj mirno noč ti želim.

Komaj čakam, da lulaš-mislim na testekuser posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 397
5.3.2010 20:38:55   
Rakica_80

BEBIII

The best!!!!! Super, je pravi borec ali borka a ne? Koliko hitro ti je pritekla?

Prvič- 5 dan ET- po 7 dnehuser posted image
Drugič- 5 dan ET- po 8 dnehuser posted image
Tretjič - 5 dan ET- 9 danuser posted image
Sedaj četrtič - 2 dan ET- morula, 13dan, vse belouser posted image ZMAGALAAAuser posted image , REZULTATI VEDNO BOLJŠIuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 398
5.3.2010 20:45:12   
Urshy78

BEBIII

Sedaj četrtič - 2 dan ET- morula, 13dan, vse belouser posted image ZMAGALAAAuser posted image , REZULTATI VEDNO BOLJŠIuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj tako ostane user posted image user posted image user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 399
5.3.2010 20:45:55   
mojškra

BEBIII

Ojoj, ti si že četrtič, no zdaj pa si zmagala. MORDA BI MOGLI SPREMENITI MISEL IN REČI : V ČETRTO GRE RADO.user posted image user posted image user posted image user posted image   PATI SI ŽE ZMAGOVALKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No zato jaz ne bom še delala, saj sem prvič, in jutri je komaj 10 dan po ET-5 dni. Glede na moje čudne znake, sem skozi v dvomih, ali se bo vlilo ali se ne bo, ker je res tako čudno. Bom še malce počakala, in če bo belina, kot ti praviš, naredim v ponedeljek zjutraj test, preden grem v službo.

EJ javi in res lepo nočko.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , in naj ti jutro prinese user posted image .

Kako ste pa kaj druge dobile user posted image  po ET, da vidim koliko je povprečje?

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Operater mobilne telefonije
Sanikaa

Po telefonskih številkah več sploh ne vemo kdo je pri katerem mobilnem operaterju! Prosim povejte pri katerem ste vi in kako ste zadovoljni?

Mobitel (52%)

Simobil (33%)

Debitel (2%)

Tuš (10%)

T2 (1%)

dr...? (2%)

Število vseh glasov: 246

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!