Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 18:42:05
|
|
|
|
Rakica_80
|
Heeej, komaj sedaj sem prišla do računalnika, se vidi da je petek No test sem kupila, digitalni BC, tako da bom jutri sigurna na čem sem... WP, super, hitro boš v postopku naj ti gre čim prej čas, je zoprno non stop čakat Želim vam lep vikend
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 18:44:02
|
|
|
|
Anonimen
|
bebiii, držim pesti za jutri!!!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 18:58:16
|
|
|
|
špica84
|
bebi drzim pesti da je ratal
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 19:04:34
|
|
|
|
Fargesia
|
bebi, kdaj boš lulala, da vidim kdaj moram vstat?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 19:24:00
|
|
|
|
Urshy78
|
BEBIII, kaj pa če bi ti kar danes lulala
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 19:36:12
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Heeej, komaj sedaj sem prišla do računalnika, se vidi da je petek No test sem kupila, digitalni BC, tako da bom jutri sigurna na čem sem... BEBIII Boš lahko vzdržala do juter . Javi takoj, držim pesti in mislim nate. Danes je moj 9 dan na 5 dni stara pikca (tako da sva nekje na istem, če se ne motim). Zenkrat še belina, znaki ostajajo nespremenjeni).
< Sporočilo je popravil mojškra -- 5.3.2010 19:38:20 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 19:39:52
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: HANYBANY joj, sam dva dni me ni gor pa mam tolk za prebrat mal smo se pobrali, na morje greva v ponedeljek, še našega ritkita bova vzela s seboj (kužka, oz. mrcino ) pa bova mal odklopla pa delala na praksi , morva mal odmislit, firmo bova pa kar očetu prepustila za en teden, sam upam da nam ne bo zgube naredu sem se pa že naročila na nov posvet k Bokalovi, mam ga 7.4, tok da bomo vidli kaj bo rekla, če bomo pred dopusti zmogli še en postopek. baguska in špica bravo za začetek špikanja in rast folikelčkov mojskra držim pestke miklarom držim pesti, da ti uspe s pingotom BEBII ti si pa itak že srečka itak sem ziher kako pozabla oment pa ne mi zamert, nisem vsega za nazaj prebrala vsem novim borkam pa lepa dobrodošlica, mislim da je ena celo že kokr sm zastopla, za vse držim pesti, tak da takrat ko bom jst aktivna z UZ za foliklčke, morte bit ve VSE aktivne z drugačnimi UZ HANYBANY HVALA HVALA HVALA
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 19:45:00
|
|
|
|
Rakica_80
|
Urshy78, in drugim seveda, hvala Suzi, kaj je tebi pritekla Fargi, kako pa si ti kej in tvoja pikica? Ti svetujem, da raje počivaš, kot pa zaradi mene vstajaš tako zgodaj
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 19:51:45
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Boš lahko vzdržala do juter . Javi takoj, držim pesti in mislim nate. Danes je moj 9 dan na 5 dni stara pikca (tako da sva nekje na istem, če se ne motim). Zenkrat še belina, znaki ostajajo nespremenjeni). Ja ja na istem smo, jaz sem samo en dan več , lahko pa bi z mano jutri lulala sem 10dan po ET, če bi imela ET 5 dan, drugače bo jutri 14 dan od mojega ET....Znakov pri meni ni nobenih,.... Ta test, ki sem ga kupila, lahko delaš že 4 dni pred pričakovano , tako da bo ziher pokazal pravi rezultat, kakšen pa, bomo videli jutri, v vsakem primeru sem srečna Pri tebi itak da bo
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 19:57:17
|
|
|
|
loremi
|
BEBIII želim ti, da bi se ti jutri ob pogledu na testek smejalo do ušes! mojškra sej ti pravm, da ni to kr za brezveze, da ti kafetek smrdi . Držim pesti! Dejmo trepetalke, nalulajte pluske! Kok me zebe a ni blo neki že kao pomladno zdej, pa mamo spet zimo. bbrrrrrr
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 19:59:02
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: mojškra Boš lahko vzdržala do juter . Javi takoj, držim pesti in mislim nate. Danes je moj 9 dan na 5 dni stara pikca (tako da sva nekje na istem, če se ne motim). Zenkrat še belina, znaki ostajajo nespremenjeni). Ja ja na istem smo, jaz sem samo en dan več , lahko pa bi z mano jutri lulala sem 10dan po ET, če bi imela ET 5 dan, drugače bo jutri 14 dan od mojega ET....Znakov pri meni ni nobenih,.... Ta test, ki sem ga kupila, lahko delaš že 4 dni pred pričakovano , tako da bo ziher pokazal pravi rezultat, kakšen pa, bomo videli jutri, v vsakem primeru sem srečna Pri tebi itak da bo BEBIII A praviš da bi jutri lulale? Hmm. Povej mi, kakšen test moram kupiti, ki je tako dober? Rečem digitalni CB? Hvala za optimizem glede mene, moji znaki so bolj drugačni, bolj za . Skratka BEBIII-iz vsega srca ti želim da jutri zagledaš močnejši . Potem pa sva isto, jutri sem 10 dan po ET 5 dni, če štejem zraven dan ET. Potem pa bi mogoče jaz jutri tudi lulala , ampak ne na testek , si ne upam. Vseeno pa mi povej, kako se reče temu testu. Evo bom zmolila danes eno zate.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 20:06:34
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi BEBIII želim ti, da bi se ti jutri ob pogledu na testek smejalo do ušes! mojškra sej ti pravm, da ni to kr za brezveze, da ti kafetek smrdi . Držim pesti! Dejmo trepetalke, nalulajte pluske! Kok me zebe a ni blo neki že kao pomladno zdej, pa mamo spet zimo. bbrrrrrr LOREMI- ko bi bilo to le res, lahko pa je le psihično, saj mi je pri prvi nosečnosti smrdel kafetek- pa je zdaj to v moji betici, da sem mogoče ena izmed srečk, in potem mi avtomatsko smrdi, kaj mi je v prvi nosečnosti. Vse je možno, a upam da ni to le v moji glavi. . MRZLO JE KOT
< Sporočilo je popravil mojškra -- 5.3.2010 20:07:12 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 20:14:51
|
|
|
|
Urshy78
|
mojškra, ti kar kupi navaden CB, tudi pokaže 4 dni pred pričakovano . držim pesti da vama obe z BEBIII pokaže plusek
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 20:16:44
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 mojškra, ti kar kupi navaden CB, tudi pokaže 4 dni pred pričakovano . držim pesti da vama obe z BEBIII pokaže plusek Urshy Ja kdaj pa ve računate pričakovano ? Ali računate od ET?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 20:19:35
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra A praviš da bi jutri lulale? Hmm. Povej mi, kakšen test moram kupiti, ki je tako dober? Rečem digitalni CB? Hvala za optimizem glede mene, moji znaki so bolj drugačni, bolj za . Ja sevedaaa, ti reci samo Clear Blue Doma pa hitro lulat, jaz bom že ob 7 ali pa prej, ker me tišči na WC, zaradi vode, ker jo toliko spijem Evo bom zmolila danes eno zate. Hvala Držim pesti tudi zate , samo ne me zafrknit res lulaj tudi ti ampak na palčko Loremi, tudi brez pozitivnega testa se mi bo smejalo do ušes sem tako pozitivno nastrojena, da boh pomagaj
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 20:22:45
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 mojškra, ti kar kupi navaden CB, tudi pokaže 4 dni pred pričakovano . držim pesti da vama obe z BEBIII pokaže plusek Urshy Ja kdaj pa ve računate pričakovano ? Ali računate od ET? Ma tukaj ni pravil na umetni oploditvi, se nikoli ne ve, jaz sem zmagala z morulo- jutri bo 11 dan tako da jupiiiii zame , prej pa sem imela blastocide, pa je hitro tečka pritekla, tako da....najraje se pustiš presenetit
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 20:22:56
|
|
|
|
jona klara
|
bebi,mojškra- tudi jaz močno upam za obe ,da se vama srce razveseli urshy-hvala za mail, tim jutri odpišem,bila v lj dobila izvide vse je okej, tako, da v petek začnem z špikulami ob 9 imam uro, saj to je tam v stari stavbi nasproti wc, do milice moram ane? ali se je treba kaj javiti pri miri? upam, da hormone dobro prenesem, kako si ti?še vedno nič znakov?čeprav boleče čprsi in apetit sta že 2 super znaka, slabosti si pa ne rabiš želeti, vem pa da komaj čakaš uz, kjer zagledaš a gre lahko partner zraven? a veš kdo bo na uz, komaj čakam da javiš držise pazi nase in na maleke špica- v petek se vidima ne? pol pa akcija in naj nas pomlad prijetno preseneti in obvezno mora uspeti
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 20:27:13
|
|
|
|
mojškra
|
, samo ne me zafrknit res lulaj tudi ti ampak na palčko BEBI III- verjetno bom jaz dala kar rep med noge in sploh ne bom uspela do lekarne, da bi kupila. , mislim sem ena velika prpica-res si ne upam, ker mislim da je prekmalu, in da bom prehitro razočarana in potem bom imela pokvarjen vikend, tega pa nočem. Morda v nedeljo zjutraj ali v ponedeljek zjutraj, če bo seveda še belina. . Ti pa lepo zjutraj lulaj in nas prebudi s , tako da mi daš več upanja . Ti si zdaj naša , in držim držim močno držim pesti zate .
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 20:28:33
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara bebi,mojškra- tudi jaz močno upam za obe ,da se vama srce razveseli HVALA HVALA HVALA
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 20:30:34
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Urshy78 mojškra, ti kar kupi navaden CB, tudi pokaže 4 dni pred pričakovano . držim pesti da vama obe z BEBIII pokaže plusek Urshy Ja kdaj pa ve računate pričakovano ? Ali računate od ET? Ma tukaj ni pravil na umetni oploditvi, se nikoli ne ve, jaz sem zmagala z morulo- jutri bo 11 dan tako da jupiiiii zame , prej pa sem imela blastocide, pa je hitro tečka pritekla, tako da....najraje se pustiš presenetit BEBIII The best!!!!! Super, je pravi borec ali borka a ne? Koliko hitro ti je pritekla?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 20:33:29
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra BEBI III- verjetno bom jaz dala kar rep med noge in sploh ne bom uspela do lekarne, da bi kupila. , mislim sem ena velika prpica-res si ne upam, ker mislim da je prekmalu, in da bom prehitro razočarana in potem bom imela pokvarjen vikend, tega pa nočem. Morda v nedeljo zjutraj ali v ponedeljek zjutraj, če bo seveda še belina. . No prav, sej sem tudi jaz rekla, če slučajno ne bo + in bo še vedno belina grem v ponedeljek na krvni, da bom še bolj 100% Ti pa lepo zjutraj lulaj in nas prebudi s , tako da mi daš več upanja . Ti si zdaj naša , in držim držim močno držim pesti zate . [/quote
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 20:38:26
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: mojškra . No prav, sej sem tudi jaz rekla, če slučajno ne bo + in bo še vedno belina grem v ponedeljek na krvni, da bom še bolj 100% Seveda, itak bo ti pokazalo , v to sploh jaz ne dvomim. DRŽI SE in čimbolj mirno noč ti želim. Komaj čakam, da lulaš-mislim na testek .
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 20:38:55
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra BEBIII The best!!!!! Super, je pravi borec ali borka a ne? Koliko hitro ti je pritekla? Prvič- 5 dan ET- po 7 dneh Drugič- 5 dan ET- po 8 dneh Tretjič - 5 dan ET- 9 dan Sedaj četrtič - 2 dan ET- morula, 13dan, vse belo ZMAGALAAA , REZULTATI VEDNO BOLJŠI
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 20:45:12
|
|
|
|
Urshy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: mojškra BEBIII The best!!!!! Super, je pravi borec ali borka a ne? Koliko hitro ti je pritekla? Prvič- 5 dan ET- po 7 dneh Drugič- 5 dan ET- po 8 dneh Tretjič - 5 dan ET- 9 dan Sedaj četrtič - 2 dan ET- morula, 13dan, vse belo ZMAGALAAA , REZULTATI VEDNO BOLJŠI naj tako ostane
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 5.3.2010 20:45:55
|
|
|
|
mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII IZVIRNO SPOROČILO: mojškra BEBIII The best!!!!! Super, je pravi borec ali borka a ne? Koliko hitro ti je pritekla? Prvič- 5 dan ET- po 7 dneh Drugič- 5 dan ET- po 8 dneh Tretjič - 5 dan ET- 9 dan Sedaj četrtič - 2 dan ET- morula, 13dan, vse belo ZMAGALAAA , REZULTATI VEDNO BOLJŠI Ojoj, ti si že četrtič, no zdaj pa si zmagala. MORDA BI MOGLI SPREMENITI MISEL IN REČI : V ČETRTO GRE RADO. PATI SI ŽE ZMAGOVALKA . No zato jaz ne bom še delala, saj sem prvič, in jutri je komaj 10 dan po ET-5 dni. Glede na moje čudne znake, sem skozi v dvomih, ali se bo vlilo ali se ne bo, ker je res tako čudno. Bom še malce počakala, in če bo belina, kot ti praviš, naredim v ponedeljek zjutraj test, preden grem v službo. EJ javi in res lepo nočko. , in naj ti jutro prinese . Kako ste pa kaj druge dobile po ET, da vidim koliko je povprečje?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Operater mobilne telefonijeSanikaaPo telefonskih številkah več sploh ne vemo kdo je pri katerem mobilnem operaterju! Prosim povejte pri katerem ste vi in kako ste zadovoljni?Mobitel (
52%)
Simobil (
33%)
Debitel (
2%)
Tuš (
10%)
T2 (
1%)
dr...? (
2%)
Število vseh glasov: 246Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!