|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
4.3.2010 21:00:05   
Petyyyy
MOJŠKRA  verjemi v plus, nisi rekla kdaj maš testuser posted image

ups, nisem videla prejšnjega posta user posted image .

Kar pogumno naredi test, če ne bo user posted image .

< Sporočilo je popravil Petyyyy -- 4.3.2010 21:03:24 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 326
4.3.2010 21:14:03   
Goldy
mikla - držimo pesti, močno, močno da spelješ do konca!!!!user posted image  

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 327
4.3.2010 21:15:17   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

MOJŠKRA  verjemi v plus, nisi rekla kdaj maš testuser posted image

ups, nisem videla prejšnjega posta user posted image .

Kar pogumno naredi test, če ne bo user posted image .

Krvnega imam 11.3., po rednem ciklusu bi mogla priti tečka to nedeljo, jaz upam da je ne bo in da v ponedljek naredim test. Če pokažeuser posted image , vzamem kar dopust, če pa pokaže user posted image , pa tudi user posted image user posted image user posted image . Bo kar bo, a ne?  Hvala za vzpodbudo.

Čakamo na testke ostalih JEEEEuser posted image user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 328
4.3.2010 21:58:44   
Fargesia
mojškra, tvoj ciklus nima veze tukaj, tak da se ne oziraj na to...jaz sme naredila test že 10.dan in je bila rahla, rahla črtica...držim pesti!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 329
4.3.2010 22:00:30   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

BEBIII-ti si na vrsti, da pridelaš plusek, daj daj čimprej naj bo sobota, da dvigneš to povprečje z user posted image user posted image . Vprašala si me, kako sem? Imam čudne slabosti, pa zeelloooooo me šraufa kot pred user posted image . Ne vem kaj se bo iz tega izcimlo, izcedek je pa bel še zaenkrat. Ej navijam zate, in imam občutek, da se pridužiš  na forumu user posted image  še ta mesec. Ti upam da si ok.

Jaz sem za enkrat OK, nobenih izcedkov ne krčev,malo me jajčnih špikne in v maternici vsako toliko čutim, kot bi se mi kaj strgalo-zluščlo, ma sej nevem povedatuser posted image Drugače nobenih znakov zauser posted image  , joške nič, trebuh nič, slabo nič, skratka ničuser posted image
Jaz sem tudi imela non stop po ET take občutke, da se bouser posted image  vsak čas vlila, pa še sem imela rjave krvave fleke...naj bo belina tudi zate, najmanj 9 mescevuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nič, želim vam prijeten večer še naprej, jutri si grem še kupit v Trst Prometrium, ker mi zmamkuje, zraven pa si bom v košarico dala tudi en test CBuser posted image , ki bo počakal do sobote zjutraj.
Nočko vsemuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 330
4.3.2010 22:04:04   
Rakica_80
Sem pozabila povedat, da sem naredila rekord, danes je moj 12 dan po ET, če pa bi imela ET 5 dan bi bil moj 9 dan in mojauser posted image  ni pritekla, juhuuuuu, drugače mi je zadnjič na 9 dan priteklauser posted image Šic šic, naj ne prideuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 331
4.3.2010 22:29:14   
Teta M
Petyyy,jaz sem komaj na začetku, evo ravno tretjič sem se špiknila, tako da cca.1 mesec špikanja me še čaka,...ampak glede na to da imam aprila rojstni dan ,bi pa bil pozitiven rezultat najlepše darilo ki sva si ga lahko podarila.....ampak step by step.....
Nočko in lepe sanje vsem tukaj gor....

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 332
4.3.2010 22:43:18   
womanpolice
Živjo, punce!

Gledam in gledam in skoraj nobene več ne poznam user posted image user posted image user posted image

Pa kje ste stare soborke? Ja, upam, da vas zato ne vidim tle, ker vam je uspelo... ali imate pavzo? Res se opravičujem, ampak če sm iskrena, sm za nekaj časa čist odklopla...

Zasledila sem le za Mismis in Diano79, da ni bilo uspešno... zeloooooooo mi je žal, res in resnično upam, da se kmalu pridružimo starim borkam, ki jim je že uspelo... Sm pa videla S* da ji je uspelo, da je  user posted image Ja, super. Čestitke!!!

Aja, pa Miklarom, kak si me lepo presenetila... Super, da je pikica preživela odmrznitev, in komaj čakam 17.3., ko nam bom javila lepo novičko....

Kako kaže nam? ja, tkole je... januarja je moj partner bil na genetskih preiskavah. Ker imava za seboj že tri neuspele postopke, nama je to dr. Reljič toplo priporočal. In smo čakali en mesec in rezultate sva zvedela danes. Vse je v redu... No, edin če odmislimo zeloooooooooooo slab spermiogram mojega, ki je kar za polovico slabši. Je pa dobra stvar ta, da so men porihtal endometriozo in pregrado na maternici, tako da srčno upava, da nama tokrat končno uspe in sicer v Mariboru. Upam, da bo MB za naju zmagovalna kombinacija. Ne morm verjet da bo aprila leto dni kar sm prvič poklicala v MB, da sm naju naročila za postopek... do januarja mi je čas minil zelo hitro... a ko sva čakala na rezultate genetskih preiskav, se nama je tko vleklo.. no, danes pa se nama je odvalil kamen od srca.. vsaj nekaj dobrega v vsej tej burki... Vprašala sem ga kdaj sedaj prideva na vrsto za postopek, pa mi je rekel dr. Reljič, da vrjetno, da kmalu, glede na to, da sva sedaj vse poštimala. Ko kaj več zvem (beri "ko dobim pošto"), pa vam javim, kdaj bo najin nizki start po enem letu... no, sej vse je za nekaj dobrega.. vsaj telo se je dobro odpočilo...

Aja, pa še vesele novičke... 1.3. sem SPET postala teta. Mlajša sestra je rodila drugega sina, dala sta mu ime Aljaž. Je najprej hotela, da bi bil Sven (mi ni všeč), potem pa je vprašala Aleksa kaj bi rajši, da bi bilo njegovemu bratcu ime... pa je rekel Aljaž.. No, verjetn je rekel Aljaz user posted image   26.1. sem postala "mala" teta.. sestrična je rodila sina Gašperja... sami fantje...

Tko... nekaj novičk sem delila z vami...

aja, BEBIII, DA NE BOM POZABILA NATE.... jst full držim pesti zate in upam, da ti tokrat res uspe, moja "stara" soborka.... Mi pa pridemo za teboj... ane MISMIS?

LP, PUNCE, in vsem želim velik sreče... in mnogo pluskov... tud tistim, ki se ne poznamo...

MISMIS... Daj mi povej, a se obeta kakšno srečanje? Res vas že kr mal pogrešam. S Kajšico sva na liniji kolikor sva pač lahko (zaradi moje nenehne službe; še moji mački me ne poznajo več), in pa z Jono3, pa Pikovit še kakššno reče z mano na FB, potem pa se že ustavi... dajmo eno feštico naredit... Kaj praviš? Lp

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 333
4.3.2010 22:45:09   
womanpolice
Uf, Fargesia, prijateljca moja.... kak si? vse pod kontrolo? nič ne pokličeš.. vrjem, da bi prišla kaj naokrog, pa me moj komaj kaj vidi, saj sem dost v službi...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 334
4.3.2010 22:46:04   
womanpolice
Pa vidim,d a Goldy nas tud ni pozabila... Lepo od tebe, da še nas vedno prideš pozdravit... a se obeta kakšn nov postopek, pa še ne vem?

Neposredna povezava do sporočila: 335
4.3.2010 22:47:10   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Aja, pa Miklarom, kak si me lepo presenetila... Super, da je pikica preživela odmrznitev, in komaj čakam 17.3., ko nam bom javila lepo novičko....

popravljam.. ko nam BOŠ javila lepo novičko,.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 336
4.3.2010 23:00:56   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Miklarom, super za pikico user posted image user posted image user posted image  full sem vesela zate, držim pesti da bo tokrat vse ok

BEBIII, super za belino, naj tako ostane do konca user posted image user posted image

Baguska, uspešen štart ti želim
Buska, super da so folikli zrastliuser posted image user posted image

Loremi, kako smo, vem da so izcedki, ampak a je vse ostalo v redu?

mojškra, tudi ti se počasi približuješ datumu za test, držim pestke user posted image user posted image

gospodarica, žal mi je, da je bil postopek zopet neuspešen. 

SSuzi, še dobro da ti je Miklarom odgovorila glede MB, jaz žal nimam pojma, ker imam šele v aprilu prvi posvet tam, imam pa dr. Reljiča. Saj veš, da se jaz raje ogrevam za moški spol kot ženski user posted image user posted image user posted image , bom samo zamenjala dr. D-ja za dr. R-ja

Lanči, še malo pa bomo dobilii Liziko user posted image user posted image

honey, jaz jih imam 35., najina diagnoza je nepojasnjena neplodnost (torej najslabše kar je lahko od vseh diagnoz), v postopkih sem že dobri dve leti in še vedno čakamo prvo user posted image . Na konziliju te pa zelo hitro obrovnavajo, če le niso kakšne počitnice vmes.

Teta M, dobrodošla med nami.

Mateja33, lepo grej, da bo plusekuser posted image user posted image

Poglej poglej... kaj sm zasledila... Mismis.. se je odločila za mojega dr. R user posted image user posted image .. Lepo, lepo... On je res super in si vzame čas. Na prvem razgovoru si je vzel časa za naju cca. 45 min in vse smo se pogovoril, vse je odgovoril... res je super. Upam pa, da ti uspe že v LJ z zamrzjenčkom....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 337
4.3.2010 23:14:13   
womanpolice
Ah, nobene ni več... za klepet... se kr sama pogovarjama user posted image .. ja, nič, pa grem še jaz v vodoravnega... nočko in ko se boste zbudile, vam že zdajle zaželim dobro jutro in maksimalno dober dan... lp

Neposredna povezava do sporočila: 338
5.3.2010 7:01:14   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

mojškra, tvoj ciklus nima veze tukaj, tak da se ne oziraj na to...jaz sme naredila test že 10.dan in je bila rahla, rahla črtica...držim pesti!

DOBRO JUTRO
FARGESTIA
Hvala, aha, sem mislila da ima veze, zaradi tega, ker se je izteklo ravno tako kot bi šlo po naravni(mislim datumsko). No potem pa vredu, danes je še belina (tako kot pravi BEBIII). Znaki na prihoduser posted image  so pa vedno večji (glava, križ me boli, šraufa....). se pravi  da bom -če ne bo v nedeljo tečke, naredila že takrat-nekaj bo pokazalouser posted image , plusek ali minusekuser posted image .
BEBIII-še mal, še mal, še mal user posted image user posted image user posted image , držim pesti zate. Če sem le malo čarovnice brez metle ,kot mi pravijo, potem boš ti naša srečka . Res ti želimuser posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil mojškra -- 5.3.2010 7:02:02 >

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 339
5.3.2010 7:03:50   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Ah, nobene ni več... za klepet... se kr sama pogovarjama user posted image .. ja, nič, pa grem še jaz v vodoravnega... nočko in ko se boste zbudile, vam že zdajle zaželim dobro jutro in maksimalno dober dan... lp

WOMANPOLICE DOBRO JUTRO

Hvala za lepo misel, bom jo nosila danes s seboj.user posted image .

Pa še to, moj sin je tudi Aljaž, in poznam veliko Aljažev, in to so res zelo pridni fantje, povem ti da je nekaj na imenu.user posted image

< Sporočilo je popravil mojškra -- 5.3.2010 7:07:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 340
5.3.2010 7:04:13   
baguSka
O policajka... vidm da si delala red zvecer ko nas ni blo... user posted image user posted image user posted image

Dobro jutre punce! Zunaj je soncek!!user posted image user posted image user posted image

No, zdej sm pa cist zares tud jst vasa... sem ze nafilana z dvema menopurjema in in enim superfactom al kaj ze je... user posted image user posted image user posted image nikakor si ne morem zapomnt, pa naj bo tko... user posted image Uglavnem, kot sem sm ze mal predvidevala in kot mi je ze prejsnjic povedu, si zdej dajem vsak dan po dva menopurja in en superfact sama doma, v cetrtek (8.dan) pa mam UZ.. user posted image

Tolk za1x od mene.. vec nism sposobna, ker je tole se ZELO zgodnja ura za mene.. sem vstala namrec 4.45, pa ceprav mam samo 5 minut do ata Resa... user posted image ko sem mozka budila zjutri 15 cez 5, ni vedu niti kje je.. user posted image user posted image ampak mi je pol povedu, da je spal samo dve uri... user posted image ampak zapomnu si je pa baje vse kar Resko povedu (baje)... user posted image se je celo ponudbu, da mi bo on mesu zdravila in me spiku!!user posted image user posted image

No, zdej pa res sibam.. grem kufetka skuhat in rogljicke pect za dobro jutro.. in enako zelim tudi vam punce!!

Neposredna povezava do sporočila: 341
5.3.2010 7:19:13   
Anonimen
Jutro.

miklarom, user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo grej tole pikico in glej, da čez 14 dni nalulaš en lep +!!! user posted image user posted image user posted image

mismis, zadnjič sem zasledila, da si nekje napisala, da je dr. D rekel, da 8 ni ok endometrij?!?!

jona klara, jaz sem imela v zadnjem postopku gonal. Meni je bil načeloma isti kot menopur - prav tako nobenih stranskih učinkov.

buska, ne sekiraj se.. Jaz sem se začela špikat 15.1., punkcijo sem imela pa 11.2. - in to kratek postopek!!

(odgovor članu Reby)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
5.3.2010 7:27:13   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

ma ste zgodnje, jst sem se mogla najprej stuširat in zajtrk pojest (čokolino user posted image , drugo mi zjutri ne gre) pa mojmu kafe skuhat, predno se parkiram za računalnik user posted image .

womanpolice lepo te je spet brat in sem prav vesela za izvide genetskih preiskav, glede možkovega semena pa jst upam, da ni vrag, da nekaj bodo že našli in dodali tvojim celicam v naslednjem postopku! In ma da rata zdej ko so tebe lepo poštimal! Ti se sam javi, kaj bo akcija, da navijamo!
BEBIII naj ostane belina! user posted image  Zdej sem šla gledat, jst še mam doma Utrogestan, rok uporabe 26.05.2010, tko da bo treba porabit, če želiš, ti ga pošljem.

Vsem pa en lep dan in trepetalkam same pluske!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
5.3.2010 7:39:48   
D0aisy
Še moje poročilo iz 2. UZ: Foliklov je 5-6, vodilni je velik kar 23 mm, danes pade stopka, v nedeljo 7.3. pa punkcija. Me je že zdaj strah!!!

BEBII, jaz mislim da je to to. Navijam za belino in pozitiven CB!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 344
5.3.2010 8:00:15   
baguSka
Joj, se vid da je zame tole se ornk zgodi... kaksne sm cvekala... user posted image user posted image user posted image

No, popravljam se, nisem dobila superfact (pojma nimam kaj to sploh je.. user posted image ), ampak Diphereline.. user posted image user posted image Ce se kdaj ne spomnem, zdej veste - tud ce jst ne... user posted image

Kavica sicer ze deluje, ampak pocaaasssii.... Loremi - tvoja kavica zgleda super, ampak okusnejsa je pa zihr moja!user posted image user posted image

DOaisy - oopaaa!! Samo se dva dni!!!user posted image user posted image Nc bat, vse bo se dobr... user posted image Sej ne da mene ni... user posted image

Joj, kaksnele jst klatm tukile dons...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 345
5.3.2010 8:40:49   
miklarom
WP - hvala in hkrati super, da si že tako daleč. Kaj si ti včeraj bila v MB-ju ? Ja dr. Relič je super zdravnik, tudi jaz sem ga imela nekaj časa dokler je moja zdravnica bila na porodniški, in sem bila res zadovoljna z njem, pa saj tam so vsi vredu. Držim pestke zate da gresta čimprej v postopek, sicer pa če imasta sedaj vse narejeno in vse vredu potem lahko res kmalu pričakuješ pošto kot ti je že Dr. R. rekel.

mismis - o, vidim da se boš priselila k nam v MB, ti kar pridi te bomo lepo sprejeli in te že čakamo tamuser posted image , boš vidla, da je ta DR. - R .  superuser posted image  in že stiskam pesti zate in navijamuser posted image

BEBIII - kako je danes, še belina, komaj čakam jutri na tvoj testek, sporoči mi takoj ko ga narediš, in full navijam zateuser posted image user posted image user posted image

loremi - kako si mi ti kaj, so izcedki kaj minili, upam da so in da se jih končno znebiš

SS - bom lepo grelo našo pikico hvala, kdaj pa greš ti sedaj v MB

< Sporočilo je popravil miklarom -- 5.3.2010 8:42:06 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

Neposredna povezava do sporočila: 346
5.3.2010 9:11:12   
Anonimen
miklarom, jaz grem konec aprila še enkrat poskusit v LJ, če ne bo uspešno grem pa konec maja na posvet v MB.. Glede na to, da sedaj ni več čakalnih dob, predvidevam, da bova morala ponovit le kakšen spermiogram in kakšen pregled krvi, potem pa šibamo v postopek. user posted image

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 347
5.3.2010 9:14:45   
mateja33
miklarom džim pestke za tebe!user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 348
5.3.2010 9:57:37   
špica84
helloo pa je mojga dopusta skoraj ze konec,pa tko lustno je user posted image .

drzim pestke za vse

(odgovor članu mateja33)
Neposredna povezava do sporočila: 349
5.3.2010 9:57:54   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: D0aisy

Še moje poročilo iz 2. UZ: Foliklov je 5-6, vodilni je velik kar 23 mm, danes pade stopka, v nedeljo 7.3. pa punkcija. Me je že zdaj strah!!!

BEBII, jaz mislim da je to to. Navijam za belino in pozitiven CB!

BRAVO BRAVO, no ti punkcijo, jaz pa bom testke delala. Upam, da obema se sreča nasmehne.user posted image user posted image

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

poletne počitnice
Lelly28 RR

Kje letos načrtujete, da boste preživeli poletne počitnice?

v tujini (28%)

v Sloveniji (28%)

doma (44%)

Število vseh glasov: 18

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!