womanpolice
|
Živjo, punce! Gledam in gledam in skoraj nobene več ne poznam Pa kje ste stare soborke? Ja, upam, da vas zato ne vidim tle, ker vam je uspelo... ali imate pavzo? Res se opravičujem, ampak če sm iskrena, sm za nekaj časa čist odklopla... Zasledila sem le za Mismis in Diano79, da ni bilo uspešno... zeloooooooo mi je žal, res in resnično upam, da se kmalu pridružimo starim borkam, ki jim je že uspelo... Sm pa videla S* da ji je uspelo, da je Ja, super. Čestitke!!! Aja, pa Miklarom, kak si me lepo presenetila... Super, da je pikica preživela odmrznitev, in komaj čakam 17.3., ko nam bom javila lepo novičko.... Kako kaže nam? ja, tkole je... januarja je moj partner bil na genetskih preiskavah. Ker imava za seboj že tri neuspele postopke, nama je to dr. Reljič toplo priporočal. In smo čakali en mesec in rezultate sva zvedela danes. Vse je v redu... No, edin če odmislimo zeloooooooooooo slab spermiogram mojega, ki je kar za polovico slabši. Je pa dobra stvar ta, da so men porihtal endometriozo in pregrado na maternici, tako da srčno upava, da nama tokrat končno uspe in sicer v Mariboru. Upam, da bo MB za naju zmagovalna kombinacija. Ne morm verjet da bo aprila leto dni kar sm prvič poklicala v MB, da sm naju naročila za postopek... do januarja mi je čas minil zelo hitro... a ko sva čakala na rezultate genetskih preiskav, se nama je tko vleklo.. no, danes pa se nama je odvalil kamen od srca.. vsaj nekaj dobrega v vsej tej burki... Vprašala sem ga kdaj sedaj prideva na vrsto za postopek, pa mi je rekel dr. Reljič, da vrjetno, da kmalu, glede na to, da sva sedaj vse poštimala. Ko kaj več zvem (beri "ko dobim pošto"), pa vam javim, kdaj bo najin nizki start po enem letu... no, sej vse je za nekaj dobrega.. vsaj telo se je dobro odpočilo... Aja, pa še vesele novičke... 1.3. sem SPET postala teta. Mlajša sestra je rodila drugega sina, dala sta mu ime Aljaž. Je najprej hotela, da bi bil Sven (mi ni všeč), potem pa je vprašala Aleksa kaj bi rajši, da bi bilo njegovemu bratcu ime... pa je rekel Aljaž.. No, verjetn je rekel Aljaz 26.1. sem postala "mala" teta.. sestrična je rodila sina Gašperja... sami fantje... Tko... nekaj novičk sem delila z vami... aja, BEBIII, DA NE BOM POZABILA NATE.... jst full držim pesti zate in upam, da ti tokrat res uspe, moja "stara" soborka.... Mi pa pridemo za teboj... ane MISMIS? LP, PUNCE, in vsem želim velik sreče... in mnogo pluskov... tud tistim, ki se ne poznamo... MISMIS... Daj mi povej, a se obeta kakšno srečanje? Res vas že kr mal pogrešam. S Kajšico sva na liniji kolikor sva pač lahko (zaradi moje nenehne službe; še moji mački me ne poznajo več), in pa z Jono3, pa Pikovit še kakššno reče z mano na FB, potem pa se že ustavi... dajmo eno feštico naredit... Kaj praviš? Lp
|