|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
4.3.2010 19:48:39   
lake
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: lake
T. itak da ne spi, ampak se dere v pojstlci. To samo zato ker ve da nekam grem.

Pa kaj narediš ti s tem otrokom?
Jaz naše ne morem več poslušat, to je eno samo dretje.user posted image

Bo že omagala. Sej drgač se ne dere, sicer pleza, samo zaspi, včasih tud šele po eni uri.

Leela Oddaš lahko 60 dni prej, ne vem sicer kako je pri vas, samo v Ljubljani čakaš od 2 do 3 tedne na odgovor, tko da je treba tok prej oddat.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
4.3.2010 19:50:07   
Leela
hvala lake

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
4.3.2010 19:52:56   
ledenka
se grem oblečt user posted image torej 20.15, Nama

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
4.3.2010 19:54:30   
FLASK_A
Hehe lake kaj zdej- se ti dere ali neuser posted image

Uživajte danes. Jaz grem pod tuš in spat.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
4.3.2010 20:03:41   
Dudica1
uživajte babuške user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
4.3.2010 21:02:39   
HM84
Tok, tok! tukaj semuser posted image Malo se javljam, da povem da sem še živa. Komaj no... Imam precej dela pa sploh ne vem od kje...če ne druzga imam cel kup cunj za zlagatuser posted image Mali mi čez dan bolj malo spi, tako da sploh nimam cajta nič sem gor pogledat... Eh, sej bo kmal polnoleten, pa se bo odseliluser posted image Takrat mi pa spet ne bo prav, neuser posted image user posted image user posted image

grem čekirat še kakšno stran nazaj...vidim da imate danes žuruser posted image   have fun!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
4.3.2010 21:22:19   
mama11
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

a ja, a je mama11 nekaj rekla o tem antilop stolceku? tasci ga je ena soseda dala, tko da imamo stol ko je D pri njej, in res moram rec da je S.U.P.E.R.! D. je ful vsec notr, lahk se spuca, hitr se zmontira.
tukaj pa mamo tegale trip trapa, je dobar, ampak mi se zdi da je mal ozko ko jo dam notr, pa potem drsi naprej ko sedi.
a ja, moj je rekel da greva user posted image v ikeu (neverjetno) se en tale antilop kupit tko da ga pustimo dol na morju, da nam ni treba vsakic vse to gor pa dol.
a ja pa mamo se tale "chair in a bag", kot ena vrecka ki se lahk da na navaden stol, ni slabo, in je prakticno.

Ja, jaz sem ga hvalila, ker sem res zadovoljna. Pa to sem sploh pozabila napisati, da ga je ful lahko razmontirati in smo ga b.p. s seboj vedno vzeli na dopust.

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
itak da je težje, če sta dva user posted image pol mej pa uravnoteženo pa pravilno prehrano... user posted image

Ha, točno tako jaz jamram. Starejša sicer je sama, ampak razen, kadar jem kaj česar ne mara, hoče obvezno še ona, čeprav se je najedla pol ure prej. Mlajša gre po isti poti. V bistvu nimam miru, razen če obe spita... takrat je pa Murphy - ravno, ko sem na pol krožnika, se bo gotovo katera zbudila. Definitivno skrbita za mojo linijo.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
mhm user posted image ah ja, sej bodo zrastl user posted image

Ja, takrat bodo pa sploh poskrbeli, da bo hladilnik definitivno ves čas prazen...

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb
uan kvescion:
a kaksno kahlo bi kupila?user posted image

Mi imamo tako z zajčkom kot je na str. 10 (http://www.baby-center.si/PortalSLO/uploads/kozmetika.pdf) - super so ročaji, ker se otroček oprime, kot bi vozil motor. Starejša jo je oboževala, smo jo komaj prepričali, da jo je prepustila J. Pa sprednji del z glavo živali in ročaji se b.p. odstrani in postane navadna kahla za čas, ko je otrok zrel, da gre sam na kahlo in z nje.

Glede starosti - starejšo smo dali pri 11 mesecih, J. pa pri dobrih 8 mesecih. Po parkrat na dan za začetek, potem pa običajno po hrani ali pred spanjem. Če s kahlo čakaš predolgo, je otrok ne bo hotel, potem je bolje, da počakaš do cca 18 mesecev, ko gre lahko na nastavek na stranišče.

IZVIRNO SPOROČILO: majuška10
Punce, ne boste verjele! SPIMOOOOOOO! spimo po celo noč že 4 dni...

user posted image  Pri nas se žal noč na 1. marec ni ponovila. Ampak vsaj vem, da zna in zmore.

IZVIRNO SPOROČILO: eelyy
Zanima me kako punce ki imate več otrok ali dva kako si porazdelite vse skupaj da poteka dokaj normalno,ker jst si ressss neprestavljam,kako bo ko bomo meli še eno štručko Tian je pa zadnje čase čist hudiček in nagaja,fora je pa vtem da tako majhenmu nemoreš dopovedat in sploh nerazume kaj hočem!

Včeraj sem prišla iz seveda 3. nadstropja ven sem ga dala v voziček in frajerček ni hotel biti v vozu sva bila pol urce vzunaj in sva mogla spet gor...tako da danes čakam mojega d agremo skupaj ven.

Dejte mi povedat a vi še dajete kapljice AD3 svojim malčkom in kako je stem....ker pri nas sem jih dobila ko je bil star 1 mesec in potem nič več nismo dobili od pediatra,res pa da je imel od njih krče in res je bil revček,drugače pa berem na forumih da ene mamice sploh nedajejo druge še dajejo in me je začelo skrbeti da mi jih je pediater pozabil prespisat,jst pa opomnit!

Ja, z dvema je precej dela, sploh v prvih mesecih, če imaš majhno razliko. Bi bilo fino, če bi imela koga, da ti za par ur na dan pomaga - katera od babic ali mogoče varuška/gosp.pomočnica. Dojenje (ki predvsem na začetku zahteva svoj mir in čas) in tudi uspavanje bo sicer težavno. Novo detece nikar ne navajaj na kakšno uspavanje na rokah, na začetku se jih b.p. navadi, da zaspijo v posteljici sami/z dudo/s kakšno pleničko, ki diši po tebi. Za kakšne skupne sprehode obvezno razmisli o kakšni pestunji oz. nosilki za user posted image , ker je mučno loviti starejšega, če moraš vsaj eno roko imeti na vozičku. Kdaj imaš rok? Jaz sem imela obe doma 3 mesece, potem je šla starejša v vrtec. Se je kar dobro izteklo, ker smo poletje preživele na dvorišču - J. je večinoma spala v vozičku, s starejšo sva se pa igrali na gujsnici, toboganu, pa risanje s kredo je bilo zelo popularno.

Pa da te ne strašim preveč - starejšo sem v poletnih mesecih brez težav odvadila od plenic - nekaj ekstra časa se je torej našlo user posted image

AD3 - še dajem, samo nisem preveč vestna pri tem.

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488
dudi...kje si pa to prebrala....user posted image ...slabše je....naklofen in ab ne pomagata nič user posted image

Z se je zbudila....z 39,3 vročine. Zakaj nisem presenečena?

Ja pišuka no, upam, da se kmalu končno pocajtate, tole se pa bere že kot grozljivka user posted image user posted image user posted image

Punce, dobro žurajte, jaz že zdajle pred compom na pol spim. Vsem bolanim pa mirno noč!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
4.3.2010 21:30:00   
šivilja
Upam, da uživate še malo za nas, ki smo doma.

Gledam en francoski film, ni treba nič možganov uporabljat.

Majana - sploh ni panike. Aem tako napisala, ker si imela na FB, da čakaš, pa sem napisala, da jaz tudi. Itak sem bila doma. Oglasi se, ko boš pač lahko. Je pa bolje, da prej pokličeš. Jutri grem namreč spet sedet k zobarju.

Moj mož je že od petih na neki seji, tako da smo sami. Trenutno so vsi angeli - ker spijo.

Antilop stolček - sem hotla že pri prvem kupit, pa je mož rekel da ne rabimo, pri tretjem še vedno nimamo, ubadam pa se s tem presnetim primapapa, ki bi ga na trenutnke najraje zabrisala čez okno. Res je uporaben na začetku, ko še ne sedi čisto stabilno in ga fino poležiš, kasneje je pa samo leglo svinarije pa še gromozanski je.

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
4.3.2010 22:38:41   
Anonimen
tišina? in jaz si jo upam motiti?

samo vprašanje: za na sneg moram kupiti sončno kremo in vazelin. pa me zanima, ali naj kupim tisto od DM (stane 4€) ali Nivee (8€), ki je v kompletu (bel vazelin) ali naj kupim posebej sončno kremo in posebej vazelinuser posted image

nič. grem obešat perilo in pospravljat posodo v pomivalni stroj. pa žejna sem. danes, priznam, sem imela prehranske grehe_me kar malček želodec boli.

lahko noč vam želim. in prijetne sanje.

(odgovor članu šivilja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4659
4.3.2010 22:40:16   
Anonimen
pa še ledenka tebi pošiljam user posted image  in user posted image , da dobiš tisto službo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4660
4.3.2010 23:21:33   
Dudica1
nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
4.3.2010 23:28:10   
majana79
šivilja, seveda bom poklicala prej, danes pa se mi zdi kot da mi je vse padlo dol, ko sem odrajtala faks user posted image in sem zato pozabila

no me smo se imele fajn, smo se pošteno nadebatirale user posted image , je fino met normalno debato, brez plenic in otroške hrane user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
5.3.2010 7:16:04   
Dudica1
Jutro
Spali super,zdaj pa gremo v vrtec potem pa greva z Majem k moji sestrici...ji neseva cunjice za mičkenega user posted image user posted image user posted image user posted image

čao

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
5.3.2010 7:34:33   
FLASK_A
Jutro!
Zunaj je čudovit sonček tako da bo malo lažje it na faks.

Papa!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
5.3.2010 8:05:50   
KatMat

katmat, a mi boš dala pol kontakt al kajuser posted image
o sit....sem mislila da sem ti ze poslala....evo zs takoj

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
5.3.2010 8:09:36   
ledenka
jutro user posted image

včeraj je blo fajn user posted image sam kelnar bi lahk še prišu vprašat, če bomo kaj pile user posted image

danes pa plavanje user posted image bo katera mogoče po 12h v Supernovi?

k.tja, hvala user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
5.3.2010 8:10:30   
ledenka

Jutro!

Papa!

sonce? kje? user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
5.3.2010 8:18:13   
KatMat
ja ma res kje??

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
5.3.2010 8:20:12   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Jutro!

Papa!

sonce? kje? user posted image

Pri nas se je nekaj trudil, oz. se trudi, samo so zaenkrat oblaki močnejši.

Noč - tako tako

Majana - te čisto razumem, po kakšnem takem opravku tudi meni vedno vse dol pade in si želim it samo domov

Danes grem spet k zobarju

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
5.3.2010 8:24:33   
lake
Dobro jutro!

Včeri smo se mele res fajn. Pomoje si kelnar niti zraven ni upal, ker nebi prišel do besede user posted image user posted image .

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
5.3.2010 8:26:45   
Leela
jutro

A je imel še kdo danes bolj grozne sanje?

Nam so začeli že ob 7h zjutraj ropotat in vrtat. zgleda bo imela soseda nekaj novega.

Sem se prejle spomnila, da ima triptrap stolček tudi možnost dokupit varnostne pasove.

temperature pa še kar zimske.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
5.3.2010 8:33:28   
Kasija
dobro jutro!

vidim, da ste uživale včeraj. user posted image

eelyy sem ti poslala zs, pa mi ga ne kaže med poslanimi sporočili. a si dobila?

tudi tu se sonce nekaj trudi.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
5.3.2010 8:37:39   
eelyy
jutro punce!!!

No mene so zjutraj zbudili ob 7h da bojo prišli pogledat za bojler,da popravijo tako da sem vstala pa še Tian se je zbudil in je kar grdo gledaluser posted image

Hvala vam za nasvete res ste zlateuser posted image user posted image user posted image user posted image ,da neodpisujem vsaki posebej bom kar tako:

Vem da bo teško prve mesece,samo jst mislim če se bom tega strašila in vsa zaskrbljena že do roka ki ga imam 30.7 bo stvar res še hujša in bo čist zgubljena.Res imam igrišče blizu in bomo kar tja šli voziček za dvojčke si nemorem zamisliti ker nimamo prostora za med kleti hodit in imamo stopnic par do kleta in bo stvar še hujša,ker bom vse to držala in vlekla po rokah(mogoče res pride pestunja v poštev ali pa bagypood).
Res je vse ga zanima ampak je fora da v sobici se bo igral,ko bom zraven ko se umaknem se že joka in se plazi zamano je preveč navezan name....ker je Tian prvorjenec in tudi marsikaj nisem vedela o malčkih sem ga znala samo razvajati stem da sem ga nonstop držala in nosila po rokah,zdej pa imam.
Ker pa pri prvem nisem dojila nevem kako bo pa zdaj(sej to je odvisno od otroka posebej, Tian je imel prekratek jeziček?)

nč bom šla zdej,kar pospravit pa se potem še kaj beremo.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
5.3.2010 8:39:34   
eelyy
kasija ne nisem nič dobila probaj še enkrat pri meni to tudi zmeraj nagaja in kar ni med poslanimi...če ne ti pa pošljem email

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
5.3.2010 8:42:12   
KatMat
zivjo eely!kdaj se spoznamo???

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Če ima otrok DVE IMENI...
Lubici

... ga kličete VEDNO po obeh skupaj?

DA (24%)

NE (66%)

DRUGO - podaj komentar (10%)

Število vseh glasov: 198

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!