|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
4.3.2010 14:22:57   
maja1488
Čigava je tale črna torbica na mizi (na slikah od šivilje)? Mi zgleda všečna že samo iz zadnje strani. Še kaka fotka iz sprednje?

Lepe ste user posted image

Majana...ne me taškat, pridem zvečer pogledat kako ti je šlo user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
4.3.2010 14:29:03   
ledenka
po pol ure telefoniranja smo internetni mrk odpravili... user posted image

MON - lahko se tudi brezplačno včlaniš, sam za pisanje na forumih user posted image

sem dobila unitednude čevlje, matr so dobriiiiii user posted image user posted image user posted image

pa za eno delovno mesto sem zvedla, da je fraj... sem poslala mail naši kadrovnici, če mam šanse user posted image bomo videli!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
4.3.2010 14:31:06   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

O jutro! Mene trenutno bolijo kolki, križ in medenica za znoret. Nimam pojma od česa. Mogoče preveč ležiš user posted image

Na MOn sem se jst včlanila leta nazaj...ni blo nič za plačat.

Evo neki sem na hitro prebrala, zdej se je Z zbudila (moj je mogu it nujno neki nardit in po M v vrtec). Zjutraj sem bla spet pri P. ker celo noč nisem spala. Joške so me bolele za popi****. Sploh ne vem od česa. Pravi, da je vse OK in mi je dal naklofen poleg AB. Pomaga....NOT user posted image . Ah bo že....

Majana...kdaj greš že sedet k mentorju?

Grem po malo in pol še slikce pogledat.
maja....a kaj ne vemo???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
4.3.2010 14:31:18   
Dudica1
ooo majči samo da si boljše user posted image user posted image user posted image

zdej pa grem otroke nafutrat

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
4.3.2010 14:36:49   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

ooo majči samo da si boljše user posted image user posted image user posted image

zdej pa grem otroke nafutrat

dudi...kje si pa to prebrala....user posted image ...slabše je....naklofen in ab ne pomagata nič user posted image

Z se je zbudila....z 39,3 vročine. Zakaj nisem presenečena?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
4.3.2010 14:43:47   
KatMat
joj bogi..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
4.3.2010 17:12:12   
ivanamdb
ojoj maja velikouser posted image user posted image  !!!!!!!!!!!!!

dans smo bli pri P, na sistematskem in Danica ima 8250 g, 72.5 cm obseg glave 44....bolj vitka...upam da tko tud ostane, da ne bo sla na mamico in atija....user posted image

koncala prevod, in se filane articoke kuhajo....cez par ur bomo vidli ce so dobre!
tamala koncno spi (cel dan je plezala po hisi, nc ni spala... a da ji dam na kolena tele swifer robcke???), moj tud nekaj kavca....hm a se koncno grem ztusirat.....

< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 4.3.2010 17:17:13 >

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
4.3.2010 17:14:36   
ledenka
maja user posted image user posted image user posted image

ivana, ideja s swifer robčki ni slaba user posted image jaz sem razmišljala, da mu naredim nakolenčnke in rokavičke iz vilede user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
4.3.2010 17:19:45   
ivanamdb
ideja s swifer robčki ni slaba user posted image jaz sem razmišljala, da mu naredim nakolenčnke in rokavičke iz vilede user posted image

user posted image tko da ze nekaj korisnega dela, a ne! D. je tud sesalec zelo vsec.....ah ko zacne hodit ji dam sesalec v roke!user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
4.3.2010 17:21:28   
ivanamdb
a ja, punce hvala za nasvete za kahle! saj res, boljse je ce je enostavna, pa ce se lahk cisti, pa tud ce nima nc odspredaj!

uf ma kaj ga dons RR nekaj s.....user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
4.3.2010 17:23:07   
majana79
maja user posted image user posted image user posted image user posted image dejte se že pozdravit, ornk prezrači ko bo burja, da vam odnese te bacile smotane

sem bila na govorilnih, ne vem če sem bila vsega pol ure tam user posted image skratka imam stari novi naslov teme, do konca meseca moram pripravit dispozicijo, ker ga potem 14 dni ni

jutri ko pride varuška, bom v miru začela iskat literaturo... sej ne da sem že čist pozabila kako to gre user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
4.3.2010 17:24:40   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

ideja s swifer robčki ni slaba user posted image jaz sem razmišljala, da mu naredim nakolenčnke in rokavičke iz vilede user posted image

user posted image tko da ze nekaj korisnega dela, a ne! D. je tud sesalec zelo vsec.....ah ko zacne hodit ji dam sesalec v roke!user posted image

M. se že zdaj rad igra s sesalcem user posted image

da me ne bo kdo CSD prijavu, da izkoriščam otroka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
4.3.2010 17:25:36   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: majana79
sem bila na govorilnih, ne vem če sem bila vsega pol ure tam user posted image skratka imam stari novi naslov teme, do konca meseca moram pripravit dispozicijo, ker ga potem 14 dni ni

jutri ko pride varuška, bom v miru začela iskat literaturo... sej ne da sem že čist pozabila kako to gre user posted image

kuuuul user posted image

kaj zdaj, kje se zmenimo?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
4.3.2010 17:26:18   
PapuaNG
dan,

sem obležala user posted image Že zvečer me je nekam čudno vse bolelo, ponoči sem pa zakuhala, mi je temperatura zrasla na 39, pa še mojega ni bilo doma, tko da sem komi malega nafutrala...k sreči je pol moj domov prišel in mi ob treh zjutraj dajal obkladke po celem telesu...sem pol k sreči zaspala, ampak zjutraj tut malega nisem mogla do konca previt, sem morala kar mojega zbudit, da ga je do konca porihtal. Pol sem pa itak spala skor do dveh, ko sem dobila kosilo v posteljo user posted image
Zdej sem sicer malo bolje, vročine mislim, da ni, sam me je tko zmatrala tale vročina, da nič ne morem. K sreči je pol mami prišla po malega, tko da lahko počivam. Ne vem, kje sem staknila tole...user posted image Moram bit zdrava do jutri, imamo en rojstni dan pa smo že tri tedne zmenjeni, da gremo žurat, še varstvo za malega sva zrihtala...

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
4.3.2010 17:30:30   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kuuuul user posted image

kaj zdaj, kje se zmenimo?

pri Franceljnu, kot ponavadi? user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
4.3.2010 17:31:48   
majana79
papuauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko da je viroza, samo močno dvomim da boš do jutri zdrava... user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
4.3.2010 17:32:37   
ledenka
papua user posted image user posted image user posted image

majana, vela user posted image jaz pa pokličem, ko grem od doma, pa boste povedale, kje ste! ene par minut po 8 user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
4.3.2010 17:40:10   
majana79
zmenjeno! sej te bomo počakale, k še nikol niso ble vse točne user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
4.3.2010 17:55:40   
lake
Kdor prej pride, čaka user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
4.3.2010 17:59:05   
majana79
user posted image  user posted image

maš res

ja upam da bodo ostale vidle spremembo ure, sej če ne nas bodo pa že poklicale kje smo

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
4.3.2010 18:02:05   
ledenka

user posted image  user posted image

maš res

ja upam da bodo ostale vidle spremembo ure, sej če ne nas bodo pa že poklicale kje smo

ikzektli user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
4.3.2010 18:13:16   
lake
Majana A je Tivoli zvečer pa ponoč  za plačat?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
4.3.2010 18:27:27   
maja1488

user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo! A to pomeni, da bo manj časa za RR user posted image user posted image ?

Papua....upam, da je res sam viroza...čeprav tko visoka vročina...user posted image  če bo danes isto se pejdi kr pokazat. Meni ni žal, da sem šla (ponavadi nikoli ne grem, zdaj me je pa prav neki vleklo tja).

Sem zelena od foušije....jst bi tut šla žurat z vami.

Grem nazaj kavčat. Vse me že boli od ležanja...

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
4.3.2010 18:32:37   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Majana A je Tivoli zvečer pa ponoč  za plačat?

samo do 20 plačaš, pol sam listek vzameš k je rampa dol in greš z istim potem spet ven

sej ti bom prnesla dovolilnice, sem jih že dala v torbo k sem zadnjič spet pozabila, koza!

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
4.3.2010 18:33:48   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo! A to pomeni, da bo manj časa za RR user posted image user posted image ?

ja pa ja de

a edino stvar k me še drži v življenju naj si odtrgam? nema! bom pa še manj spala ponoč pa pisala nalogo user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.