|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 10. del
3.3.2010 15:52:26   
ivanamdb
ojla Leela, ja ni problema, tud jaz mam tolk stvari, se en prevod sm dobila, pa jutr gremo k P, pa se vidt za vpis v vrtec, pa se ne spomnem kaj se moram naredit...
dans smo bli okrog po stacunah ker je hladilnik jokal kolk je bil prazen. a ja zdaj gremo na hitr sprehodcek, moram v tus kupit pancete.... najdla sm dobre articoke pa jih filam pozneje njaaaaaaaaaaaaaaam

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
3.3.2010 15:55:43   
Dudica1
šivilja ni vredno pospravljat ne user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
3.3.2010 15:56:34   
majana79
flaska, kolegica user posted image

prej sva bla v mestu, pol sem pa misla da bo zaspal pa ni nič od tega... zdej mi po nogah pleza, jaz pa na pol spim in čakam da moj končno pride

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
3.3.2010 15:57:55   
ivanamdb
a ja, a je mama11 nekaj rekla o tem antilop stolceku? tasci ga je ena soseda dala, tko da imamo stol ko je D pri njej, in res moram rec da je S.U.P.E.R.! D. je ful vsec notr, lahk se spuca, hitr se zmontira.
tukaj pa mamo tegale trip trapa, je dobar, ampak mi se zdi da je mal ozko ko jo dam notr, pa potem drsi naprej ko sedi.
a ja, moj je rekel da greva user posted image v ikeu (neverjetno) se en tale antilop kupit tko da ga pustimo dol na morju, da nam ni treba vsakic vse to gor pa dol.
a ja pa mamo se tale "chair in a bag", kot ena vrecka ki se lahk da na navaden stol, ni slabo, in je prakticno.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
3.3.2010 15:58:28   
PapuaNG
mi smo pa pojedli, spet pica user posted image Pa za zvečer imava še eno naštimano, sam pečt jo je treba dat. Ni kej, pica teden.
Tamal je spal več ko dve uri in pol, tako da do večera pomoje ne bo več spanja, je čist poln energije. Kosila spet ni hotel neki velik jest, je pa pojedu malenkost več kot včeraj, tako da-vsaj nekaj user posted image Je moj rekel, da nej mu kr še za kosilo dam mlečno kašico, da ne bo shiral user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
3.3.2010 16:02:59   
šivilja
Ledenka - razmišljam, da se mi jutri ne bo dalo kuhati kosila in da bi si kar pico naročila - imaš kakšno št ali link od tega salomona

A naj se grem juti gužvat v Hofer za copatke ali ne?????? Hamletovska dilema.

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
3.3.2010 16:04:01   
šivilja
No, zdaj mi je pa otrok očital, da sem ves kolač pojedla user posted image user posted image Sem že kot zlobna mačeha.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
3.3.2010 16:07:22   
Dudica1
jaz se ne grem gužvat v hoferja sem tam pri eni gospe naročila take ala robez copatke za oba.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
3.3.2010 16:46:29   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Ledenka - razmišljam, da se mi jutri ne bo dalo kuhati kosila in da bi si kar pico naročila - imaš kakšno št ali link od tega salomona

A naj se grem juti gužvat v Hofer za copatke ali ne?????? Hamletovska dilema.

http://www.pizzafonsalamon.com/

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
3.3.2010 16:50:55   
petra a
pri nas bo tud pica danesuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
3.3.2010 16:53:22   
petra a
jaz delam pa tko cmoke kruhova:

20 dag kruha
žlica čebule
peteršilj
sol
poper
jajce
10 dag masla
1,5 deci mleka

s tem da mleko in maslo zavrem in polijem čez vse našteto, zmešam in pustim stati pol ure

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
3.3.2010 17:02:23   
Dudica1
mmm bodo tud pr nas enkrat kruhovi cmoki,jih še nisem delala...danes smo sami tako da sva jedla jajčka in hrenovke user posted image .

pica bo za večerjo potem ko gresta spat da lahko vsaj enkrat v dnevu v miru jemuser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
3.3.2010 17:18:39   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

pica bo za večerjo potem ko gresta spat da lahko vsaj enkrat v dnevu v miru jemuser posted image

joj ne govori user posted image jaz sem si prej iz mesta prinesla nekej in sploh nisem mogla pojest, takoj k je vidu, je začel proti meni plezat pa mlaskat pa potem bi kar on vilico, če ne pa kričat začne...

nazadnje sem v miru jedla na večerji z vami, po moje sem ene pol ure tiste testenine mučla user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
3.3.2010 17:26:47   
Dudica1
user posted image ma pa da maš dva ki težita...no T je tolk velik da je lepo za mizo drugač se pa gre v sobo igrat...Maj pa skoz vame skače user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
3.3.2010 17:30:10   
majana79
itak da je težje, če sta dva user posted image pol mej pa uravnoteženo pa pravilno prehrano... user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
3.3.2010 17:39:24   
Dudica1
japajade user posted image ...HAHA...ješ v prepovedanem času - zvečer user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
3.3.2010 17:40:20   
majana79
mhm user posted image ah ja, sej bodo zrastl user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
3.3.2010 17:44:34   
ivanamdb
uan kvescion:
a kaksno kahlo bi kupila?user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
3.3.2010 17:51:53   
Dudica1
ivana če si mislila to imamo mi takole

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=134302

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
3.3.2010 18:01:20   
ivanamdb

ivana če si mislila to imamo mi takole

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=134302

ja ja, oo ta je lustna, pa tud pokrov ma, zelo prakticno!

ne vem... men je ta lepa: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=demo&pid=38784 ampak mozno je mal prevec... ne vem ce se to res izplaca....

in kdaj se zacne s tem? a lahko ze zdaj? ker mi se zdi da je D. ful vsec wc....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
3.3.2010 18:08:30   
Dudica1
ja ta je tud lepa...samo jaz sem čist navadno,da gre lulat ko ga pač lulat in potem ven iz kopalnice drugač je bilo takoj še kaj drugega na sporedu user posted image

Že T si je včeri dvakrat nohte nalakiral v kopalnici user posted image in to čist lepo user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
3.3.2010 18:31:19   
Leela

ja ta je tud lepa...samo jaz sem čist navadno,da gre lulat ko ga pač lulat in potem ven iz kopalnice drugač je bilo takoj še kaj drugega na sporedu user posted image

Že T si je včeri dvakrat nohte nalakiral v kopalnici user posted image in to čist lepo user posted image

mogoče te mora malo zaskrbet user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
3.3.2010 18:33:57   
Leela
a ni danes malo čuden dan?

ivana mi imamo čist navadno kahlo. Jaz te FP ne bi imela. Da še piska zraven user posted image . Preveri v živo, jih imajo v BC. Če se lahko čisti je ok.

Je bilo prejle o vrtcih iz 69.leta. Je bila tudi kriza vrtec dobit. so imeli pa od 3.mesecev do 7 let. Je bila porodniška samo do 3. meseca, jaz si to ne predstavljam.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
3.3.2010 18:34:05   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

mogoče te mora malo zaskrbet user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

zakaj user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
3.3.2010 19:27:00   
Anonimen
O. ima čist navadno kahlo... od bebe jou. še najboljša!
U. ima eno z "balanco" pa mu je bolj všečna navadna O.jeva. kako bo z uporabo, bomo pa videli.

fajn je tudi nastavek za wc. še najbolj higienično. samo težko že enoletnika na to navajat...

pa hvala za kruhove cmoke! mogoče jih bova z U.jem jutri jedla. seveda brez omake, z zelenjavno prilogo.
sem ugotovila, da mi kar laufa zdravo prehranjevanje_moja otroka vedno bolj pridna in tudi vedno bolj jesta z menoj.

drugače imam pa U.ja tudi jaz več ali manj stalno pri nogah, če sem na tleh pa v laseh in lica imam vsa slinasta in pogrižena, očala so pa tako ali tako najljubša igrača_čari malčkov! uživajte, ne bo več dolgo tako.user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

drugi porod
babyboooom

ali je bil drugi porod lažji od prvega?

da (39%)

ne (22%)

isto (6%)

se ne spomnim (4%)

drugo (29%)

Število vseh glasov: 51

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!