Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 15:52:26
|
|
|
|
ivanamdb
|
ojla Leela, ja ni problema, tud jaz mam tolk stvari, se en prevod sm dobila, pa jutr gremo k P, pa se vidt za vpis v vrtec, pa se ne spomnem kaj se moram naredit... dans smo bli okrog po stacunah ker je hladilnik jokal kolk je bil prazen. a ja zdaj gremo na hitr sprehodcek, moram v tus kupit pancete.... najdla sm dobre articoke pa jih filam pozneje njaaaaaaaaaaaaaaam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 15:55:43
|
|
|
|
Dudica1
|
šivilja ni vredno pospravljat ne
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 15:56:34
|
|
|
|
majana79
|
flaska, kolegica prej sva bla v mestu, pol sem pa misla da bo zaspal pa ni nič od tega... zdej mi po nogah pleza, jaz pa na pol spim in čakam da moj končno pride
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 15:57:55
|
|
|
|
ivanamdb
|
a ja, a je mama11 nekaj rekla o tem antilop stolceku? tasci ga je ena soseda dala, tko da imamo stol ko je D pri njej, in res moram rec da je S.U.P.E.R.! D. je ful vsec notr, lahk se spuca, hitr se zmontira. tukaj pa mamo tegale trip trapa, je dobar, ampak mi se zdi da je mal ozko ko jo dam notr, pa potem drsi naprej ko sedi. a ja, moj je rekel da greva v ikeu (neverjetno) se en tale antilop kupit tko da ga pustimo dol na morju, da nam ni treba vsakic vse to gor pa dol. a ja pa mamo se tale "chair in a bag", kot ena vrecka ki se lahk da na navaden stol, ni slabo, in je prakticno.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 15:58:28
|
|
|
|
PapuaNG
|
mi smo pa pojedli, spet pica Pa za zvečer imava še eno naštimano, sam pečt jo je treba dat. Ni kej, pica teden. Tamal je spal več ko dve uri in pol, tako da do večera pomoje ne bo več spanja, je čist poln energije. Kosila spet ni hotel neki velik jest, je pa pojedu malenkost več kot včeraj, tako da-vsaj nekaj Je moj rekel, da nej mu kr še za kosilo dam mlečno kašico, da ne bo shiral
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 16:02:59
|
|
|
|
šivilja
|
Ledenka - razmišljam, da se mi jutri ne bo dalo kuhati kosila in da bi si kar pico naročila - imaš kakšno št ali link od tega salomona A naj se grem juti gužvat v Hofer za copatke ali ne?????? Hamletovska dilema.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 16:04:01
|
|
|
|
šivilja
|
No, zdaj mi je pa otrok očital, da sem ves kolač pojedla Sem že kot zlobna mačeha.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 16:07:22
|
|
|
|
Dudica1
|
jaz se ne grem gužvat v hoferja sem tam pri eni gospe naročila take ala robez copatke za oba.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 16:46:29
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ledenka - razmišljam, da se mi jutri ne bo dalo kuhati kosila in da bi si kar pico naročila - imaš kakšno št ali link od tega salomona A naj se grem juti gužvat v Hofer za copatke ali ne?????? Hamletovska dilema. http://www.pizzafonsalamon.com/
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 16:50:55
|
|
|
|
petra a
|
pri nas bo tud pica danes
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 16:53:22
|
|
|
|
petra a
|
jaz delam pa tko cmoke kruhova: 20 dag kruha žlica čebule peteršilj sol poper jajce 10 dag masla 1,5 deci mleka s tem da mleko in maslo zavrem in polijem čez vse našteto, zmešam in pustim stati pol ure
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 17:02:23
|
|
|
|
Dudica1
|
mmm bodo tud pr nas enkrat kruhovi cmoki,jih še nisem delala...danes smo sami tako da sva jedla jajčka in hrenovke . pica bo za večerjo potem ko gresta spat da lahko vsaj enkrat v dnevu v miru jem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 17:18:39
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 pica bo za večerjo potem ko gresta spat da lahko vsaj enkrat v dnevu v miru jem joj ne govori jaz sem si prej iz mesta prinesla nekej in sploh nisem mogla pojest, takoj k je vidu, je začel proti meni plezat pa mlaskat pa potem bi kar on vilico, če ne pa kričat začne... nazadnje sem v miru jedla na večerji z vami, po moje sem ene pol ure tiste testenine mučla
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 17:26:47
|
|
|
|
Dudica1
|
ma pa da maš dva ki težita...no T je tolk velik da je lepo za mizo drugač se pa gre v sobo igrat...Maj pa skoz vame skače
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 17:30:10
|
|
|
|
majana79
|
itak da je težje, če sta dva pol mej pa uravnoteženo pa pravilno prehrano...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 17:39:24
|
|
|
|
Dudica1
|
japajade ...HAHA...ješ v prepovedanem času - zvečer
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 17:40:20
|
|
|
|
majana79
|
mhm ah ja, sej bodo zrastl
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 17:44:34
|
|
|
|
ivanamdb
|
uan kvescion: a kaksno kahlo bi kupila?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 18:08:30
|
|
|
|
Dudica1
|
ja ta je tud lepa...samo jaz sem čist navadno,da gre lulat ko ga pač lulat in potem ven iz kopalnice drugač je bilo takoj še kaj drugega na sporedu Že T si je včeri dvakrat nohte nalakiral v kopalnici in to čist lepo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 18:31:19
|
|
|
|
Leela
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja ta je tud lepa...samo jaz sem čist navadno,da gre lulat ko ga pač lulat in potem ven iz kopalnice drugač je bilo takoj še kaj drugega na sporedu Že T si je včeri dvakrat nohte nalakiral v kopalnici in to čist lepo mogoče te mora malo zaskrbet
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 18:33:57
|
|
|
|
Leela
|
a ni danes malo čuden dan? ivana mi imamo čist navadno kahlo. Jaz te FP ne bi imela. Da še piska zraven . Preveri v živo, jih imajo v BC. Če se lahko čisti je ok. Je bilo prejle o vrtcih iz 69.leta. Je bila tudi kriza vrtec dobit. so imeli pa od 3.mesecev do 7 let. Je bila porodniška samo do 3. meseca, jaz si to ne predstavljam.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 18:34:05
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 ja ta je tud lepa...samo jaz sem čist navadno,da gre lulat ko ga pač lulat in potem ven iz kopalnice drugač je bilo takoj še kaj drugega na sporedu Že T si je včeri dvakrat nohte nalakiral v kopalnici in to čist lepo mogoče te mora malo zaskrbet zakaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 10. del 3.3.2010 19:27:00
|
|
|
|
Anonimen
|
O. ima čist navadno kahlo... od bebe jou. še najboljša! U. ima eno z "balanco" pa mu je bolj všečna navadna O.jeva. kako bo z uporabo, bomo pa videli. fajn je tudi nastavek za wc. še najbolj higienično. samo težko že enoletnika na to navajat... pa hvala za kruhove cmoke! mogoče jih bova z U.jem jutri jedla. seveda brez omake, z zelenjavno prilogo. sem ugotovila, da mi kar laufa zdravo prehranjevanje_moja otroka vedno bolj pridna in tudi vedno bolj jesta z menoj. drugače imam pa U.ja tudi jaz več ali manj stalno pri nogah, če sem na tleh pa v laseh in lica imam vsa slinasta in pogrižena, očala so pa tako ali tako najljubša igrača_čari malčkov! uživajte, ne bo več dolgo tako.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
drugi porodbabyboooomali je bil drugi porod lažji od prvega?da (
39%)
ne (
22%)
isto (
6%)
se ne spomnim (
4%)
drugo (
29%)
Število vseh glasov: 51Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!