mojškra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy IZVIRNO SPOROČILO: mojškra IZVIRNO SPOROČILO: jona klara petyyyyres čestitam, zanimivo valentinovo, ampak nekaj ne zastopim kdaj so odkrili, da si noseča po et, ki delal tomaževič,torej zahvala njemu ali kako? JA tudi mene to zanima. Verjetno so rekli tako in tako je ostalo. Super valentinovo, jeeee BRAVO PETYYYY. Povej mi kakšne znake si kaj imela. Te je kaj šraufalo-malce sem napeta zaradi bližajočega se datuma testa. Meni je bilo jasno da se je nekaj zgodilo, ker ko sem se zbudila iz popoldanskega spanca, sem hotela jest SIROV BUREK pa konec, pojedla bi cel pleh če bi ga imela. Drugače pa so me in me še vedno bolijo prsi, pa povečale so se, samo ni enaka bolečina kot pri M . Nazaj prideš ob 12, pa pošljejo te v Leonišče v sprejemno kjer poveš da si dala kri za test nosečnosti, od tam greš na svetovanje in če je test pozitiven še enkrat nazaj v Leonišče po napotnico za prvi UZ, naročiš se naslednji dan po telefonu. Čakaš pa cca. 14 dni Kaj že takoj ti je pasal sirov burek? Koliko časa po ET se ti je to začelo dogajati. Povej mi, a si imela tudi tak občutek kot da boš dobla -veš tko šraufanje kot pred tečko. Jaz sier imam nekaj čudnih znakov (ne paše mi kava, pa čokolada, ampak me tako šraufa, da potem ti znaki postanejo dvom). Pa še to, a si naredila prej test in kdaj? Sirov burek je bil v akciji kar nekaj dni po ETju, ne spomnim se točno kdaj, zagotovo pa več kot 5 dni, seveda je bil to prvi znak da sem začela iskat lekarno. Itak sem prehitro naredila home test in je bil negativen ( 7 dan po ET ), ampak sm kr hotla nekaj videti. Naslednji CB pa sem naredila 26.2. in je bil debel plus. Znaki, težko ti rečem, meni paše še vedno vse jesti, nič mi ne smrdi, nimam tipičnih jutranjih slabosti,samo trebuh je napet in boleče prsi. Tudi pri prvi nosečnosti je bilo tako. Je pa res da ko naj bi dobila , me je črvičilo samo sem že prej opravila test pa se nisem preveč sekirala. Vem ja, mal sem smešna, samo z nervozo si bom saamo škodila in verjela sem da nam je uspelo in pika ok. Prvi test 7. dan, drugi test pa 26.2, koliko dni je to b ilo po ET?
|