|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI
4.3.2010 19:40:35   
Buska
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

evo da se vam še sama javim, res grejem eno lepo pikicouser posted image  ,ki je prav lepo preživela odmrznitev in v skrinji pustila še štiri zarodkeuser posted image  hvala vsem za navijanje, zdaj pa 14.dni čakanja, test imam pa 17.3., zdaj pa grem malo v horezontalo

user posted image user posted image user posted image user posted image

nas soncek Jaka nas je obiskal 8.1.2013
...............
http://lb1f.lilypie.com/U0qmp1.png

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 301
4.3.2010 19:42:06   
jona klara
loremi-hvala ti, sicer bom še tisti teden v službi, ko začnem s hormoni, kjer imam hitre obrate, ampak bo že nekako, če b o prehudo bodo pač mogli tudi brez mene, čeprav me tisti teden še veselo pričakujejo!!!!!hvala ti za inormacije.kako si pa ti kaj?

špica-
ne vem kako je v dolgem postopku, jaz imam mild,

a je res kratki postopek namenjen tistim pri katerih pričakujejo, da je večja možnost,  in da rabijo manj hormonov? tomaževič mi je dal kr upanja? a ima res psiha tako veliko moč, da samo zaradi tega ponavadi ne uspe? sedaj sem od večih slišala, da parkrat ni uspelo, ko so se pa vdale, umirile, sprostile pa takoj in potem zelo hmalu še 1 krat po naravni poti? 

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 302
4.3.2010 19:46:03   
jona klara
petyyy- bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kdo pa ti je delal et? kako dolgo pa sta se predtem trudila?

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 303
4.3.2010 19:47:58   
špica84
loremi hvala za odgovor ;)

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 304
4.3.2010 19:51:51   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

MIKLA JAVIIIIIuser posted image

Miklca greje eno najlepšo pikico user posted image

super je je jeuser posted image
user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 305
4.3.2010 19:52:20   
Petyyyy
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

petyyy- bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kdo pa ti je delal et? kako dolgo pa sta se predtem trudila?

Zanimiva zgodbica, ravno na Valentinovo je delala ginekologinja za katero ne vem kako ji je ime, mi je pa delala punkcijo in je bila zelo OK, Dr, Tomaževič pa je imel UZ in so dame v čakalnici povedale, da ko zaključi pride v malo operacijsko dokončat kolikor nas še bo in se tega veselile. No, ET mi je opravil on in ko sem lezla z mize sta oba z embiologinjo v en glas rekla "tale je noseča"user posted image , men pa nič jasno.
In res je tako.
Trudila sva se 3 leta, zadnje leto je bilo eno veliko čakanje in pregledi ter testi, pa so samo mojega obdelavali, saj je bilo z mano vse BP.user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 306
4.3.2010 19:53:59   
špica84
user posted image petyyy cestitam user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 307
4.3.2010 19:55:50   
Petyyyy
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

user posted image petyyy cestitam user posted image

hvala, tudi tebi čim manj zapletov in veselo v boj

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 308
4.3.2010 19:57:47   
mojškra

mojškra, tudi ti se počasi približuješ datumu za test, držim pestke user posted image user posted image   [/quote]

mismis -ja živčki mi že delajo sto na uro. Sploh ne vem kdaj naj CB delam, če bi ga sploh.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 309
4.3.2010 19:58:09   
jona klara
petyyyyres čestitam, zanimivo valentinovo, ampak nekaj ne zastopim kdaj so odkrili, da si noseča po et, ki delal tomaževič,torej zahvala njemu ali kako? 

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 310
4.3.2010 20:03:08   
Petyyyy

petyyyyres čestitam, zanimivo valentinovo, ampak nekaj ne zastopim kdaj so odkrili, da si noseča po et, ki delal tomaževič,torej zahvala njemu ali kako? 

Takoj ko je Tomaževič opravil ET, sta rekla da sem noseča - seveda v šali, samo da sem si jaz to tako močno vzela k srcu, da zaslugo pripisujem njemu.

Pa tudi bodoče nosečke, rade povejo da ima "zlate roke"user posted image

ET 14.2
HCG test 1.3.

Neposredna povezava do sporočila: 311
4.3.2010 20:03:48   
mojškra

JA tudi mene to zanima. Verjetno so rekli tako in tako je ostalo. Super valentinovo, jeeee BRAVO PETYYYY.  Povej mi kakšne znake si kaj imela. Te je kaj šraufalo-malce sem napeta zaradi bližajočega se datuma testa.user posted image Kako dolgo pa čakaš na izvid?

< Sporočilo je popravil mojškra -- 4.3.2010 20:04:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 312
4.3.2010 20:08:15   
Petyyyy
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

JA tudi mene to zanima. Verjetno so rekli tako in tako je ostalo. Super valentinovo, jeeee BRAVO PETYYYY.  Povej mi kakšne znake si kaj imela. Te je kaj šraufalo-malce sem napeta zaradi bližajočega se datuma testa.user posted image

Meni je bilo jasno da se je nekaj zgodilo, ker ko sem se zbudila iz popoldanskega spanca, sem hotela jest SIROV BUREK pa konec, pojedla bi cel pleh če bi ga imela.user posted image

Drugače pa so me in me še vedno bolijo prsi, pa povečale so se, samo ni enaka bolečina kot pri Muser posted image .

Nazaj prideš ob 12, pa pošljejo te v Leonišče v sprejemno kjer poveš da si dala kri za test nosečnosti, od tam greš na svetovanje in če je test pozitiven še enkrat nazaj v Leonišče po napotnico za prvi UZ, naročiš se naslednji dan po telefonu. Čakaš pa cca. 14 dni

< Sporočilo je popravil Petyyyy -- 4.3.2010 20:10:48 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 313
4.3.2010 20:13:25   
jona klara
res noro, upam, da bodo njegove magične roke delovale tudi pri meni.....user posted image user posted image user posted image seveda, če bom le pri njemu kot je zmenjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upanje preostane do konca, srečno nosečnost brez težav ti želim

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 314
4.3.2010 20:17:53   
Petyyyy

res noro, upam, da bodo njegove magične roke delovale tudi pri meni.....user posted image user posted image user posted image seveda, če bom le pri njemu kot je zmenjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upanje preostane do konca, srečno nosečnost brez težav ti želim

Mene so sotrpinke prepričale da je najboljši in glede na rezultat jim verjamem. user posted image Pravijo da naključij ni.
Želim ti en velik debel plus in mirno naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 315
4.3.2010 20:25:33   
Teta M
Loremi.....prvi UZ imam 16.3.,imam pa sicer dolgi postopek.....pa upam da ne bom imela toliko stranskih učinkov po menopurju, ki ga naknadno dobim,kot sem jih imela v prvem postopku....sem imela tako hude glavobole, pa povišan pritisk, pa iz nosu sem krvavela.....skratka tega me je najbolj strah, punkcije se ne bojim,sem videla da ni tako hudo,.....skratka upam da nam bo vsem postopek minil čimhitreje in čim lažje in da bomo čimprej grele svoje pikice in se veselile pozitivnih rezultatov....

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 316
4.3.2010 20:26:43   
Teta M
Petyyyyy.....user posted image user posted image user posted image ,vesela,vesela,vesela zate....

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 317
4.3.2010 20:28:12   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy

JA tudi mene to zanima. Verjetno so rekli tako in tako je ostalo. Super valentinovo, jeeee BRAVO PETYYYY.  Povej mi kakšne znake si kaj imela. Te je kaj šraufalo-malce sem napeta zaradi bližajočega se datuma testa.user posted image

Meni je bilo jasno da se je nekaj zgodilo, ker ko sem se zbudila iz popoldanskega spanca, sem hotela jest SIROV BUREK pa konec, pojedla bi cel pleh če bi ga imela.user posted image

Drugače pa so me in me še vedno bolijo prsi, pa povečale so se, samo ni enaka bolečina kot pri Muser posted image .

Nazaj prideš ob 12, pa pošljejo te v Leonišče v sprejemno kjer poveš da si dala kri za test nosečnosti, od tam greš na svetovanje in če je test pozitiven še enkrat nazaj v Leonišče po napotnico za prvi UZ, naročiš se naslednji dan po telefonu. Čakaš pa cca. 14 dni

Kaj že takoj ti je pasal sirov burek? Koliko časa po ET se ti je to začelo dogajati. Povej mi, a si imela tudi tak občutek kot da boš doblauser posted image -veš tko šraufanje kot pred tečko. Jaz sier imam nekaj čudnih znakov (ne paše mi kava, pa čokolada, ampak me tako šraufa, da potem ti znaki postanejo dvom). Pa še to, a si naredila prej test in kdaj?user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 318
4.3.2010 20:36:08   
Petyyyy

Kaj že takoj ti je pasal sirov burek? Koliko časa po ET se ti je to začelo dogajati. Povej mi, a si imela tudi tak občutek kot da boš doblauser posted image -veš tko šraufanje kot pred tečko. Jaz sier imam nekaj čudnih znakov (ne paše mi kava, pa čokolada, ampak me tako šraufa, da potem ti znaki postanejo dvom). Pa še to, a si naredila prej test in kdaj?user posted image

Sirov burek je bil v akciji kar nekaj dni po ETju, ne spomnim se točno kdaj, zagotovo pa več kot 5 dni, seveda je bil to prvi znak da sem začela iskat lekarno. Itak sem prehitro naredila home test in je bil negativen ( 7 dan po ET ), ampak sm kr hotla nekaj videti. Naslednji CB pa sem naredila 26.2. in je bil debel plus.

Znaki, težko ti rečem, meni paše še vedno vse jesti, nič mi ne smrdi, nimam tipičnih jutranjih slabosti,samo trebuh je napet in boleče prsi. Tudi pri prvi nosečnosti je bilo tako. Je pa res da ko naj bi dobilauser posted image , me je črvičilo samo sem že prej opravila test pa se nisem preveč sekirala. Vem ja, mal sem smešna, samo z nervozo si bom saamo škodila in verjela sem da nam je uspelo in pika user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 319
4.3.2010 20:37:01   
Petyyyy
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Petyyyyy.....user posted image user posted image user posted image ,vesela,vesela,vesela zate....

Hvala, kako daleč si pa tiuser posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 320
4.3.2010 20:45:11   
mojškra

Sirov burek je bil v akciji kar nekaj dni po ETju, ne spomnim se točno kdaj, zagotovo pa več kot 5 dni, seveda je bil to prvi znak da sem začela iskat lekarno. Itak sem prehitro naredila home test in je bil negativen ( 7 dan po ET ), ampak sm kr hotla nekaj videti. Naslednji CB pa sem naredila 26.2. in je bil debel plus.

Znaki, težko ti rečem, meni paše še vedno vse jesti, nič mi ne smrdi, nimam tipičnih jutranjih slabosti,samo trebuh je napet in boleče prsi. Tudi pri prvi nosečnosti je bilo tako. Je pa res da ko naj bi dobilauser posted image , me je črvičilo samo sem že prej opravila test pa se nisem preveč sekirala. Vem ja, mal sem smešna, samo z nervozo si bom saamo škodila in verjela sem da nam je uspelo in pika user posted image

ok. Prvi test 7. dan, drugi test pa 26.2, koliko dni je to b ilo po ET?user posted image user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 321
4.3.2010 20:49:44   
Fargesia
kok velik vas je novih kr na enkrat...user posted image

moje "stare" borke...za vas še posebej stiskamo pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 322
4.3.2010 20:52:56   
Petyyyy
12 dan po ET drugi test tokrat pozitivenuser posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 323
4.3.2010 20:55:58   
mojškra
Vidim da se je kar dogajalo danes tu na foromu, sploh nisem utegnila sleditiuser posted image

BEBIII-ti si na vrsti, da pridelaš plusek, daj daj čimprej naj bo sobota, da dvigneš to povprečje z user posted image user posted image . Vprašala si me, kako sem? Imam čudne slabosti, pa zeelloooooo me šraufa kot pred user posted image . Ne vem kaj se bo iz tega izcimlo, izcedek je pa bel še zaenkrat. Ej navijam zate, in imam občutek, da se pridužiš  na forumu user posted image  še ta mesec. Ti upam da si ok.

TETA M- fajn da si se pridružilauser posted image
PETTY- user posted image

MIKLA-jeee, lepo grej pikico in obe se čuvajta.user posted image
MP30- midve sva čisto blizu za teste.

IN ZA VSE OSTALE

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 324
4.3.2010 20:57:56   
mojškra

12 dan po ET drugi test tokrat pozitivenuser posted image

AHA, JAZ SEM DANES 8 DAN komaj-ojoj kje je še ta dan. No saj sem rekla, če do nedelje ni user posted image , v ponedeljek  zjutraj naredim test.

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

V katerem poskusu?
Matejčika

V katerem poskusu vam je uspelo prvič ´naredit´otroka?

Prvič (54%)

Drugič (10%)

Tretjič (7%)

Četrtič (4%)

Petič (1%)

Več kot Petič (24%)

Število vseh glasov: 484

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!