|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
4.3.2010 15:27:04   
neka_noč
Hudo, hudo.... Pa vedno ene in iste (dve) koze, pardon krave. user posted image user posted image   Aglaia, Ziva čestitke - naj se ve, da tudi druge kaj vedo.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
4.3.2010 15:29:20   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Hudo, hudo.... Pa vedno ene in iste (dve) koze, pardon kraveuser posted image user posted image   Aglaia, Ziva čestitke - naj se ve, da tudi druge kaj vedo.  user posted image user posted image user posted image

Hvala neka_nočuser posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
4.3.2010 15:33:35   
pupa*81
 sem ti odgovorila pri aprilčicah, da se bo vedlo.

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 4.3.2010 15:39:31 >

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
4.3.2010 15:52:40   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: pupa*81

sem ti odgovorila pri aprilčicah, da se bo vedlo.

Hvala pupa.

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
4.3.2010 15:55:17   
Božička09

IZVIRNO SPOROČILO: mkbk

ej, a veste še za kaj druzga k odvaja vodo, razen kumar - jst jih ne maram!!user posted image

Beluši.

Upam, da najdete čevlje, Živa - torej teorija o posednaju noge pa je za crknit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
4.3.2010 16:18:32   
živa
IZVIRNO SPOROČILO: Božička09

Upam, da najdete čevlje, Živa - torej teorija o posednaju noge pa je za crknit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ja, tebi je smešno user posted image - meni ni tako, ker moram menjat skoraj celotno kolekcijo čevljev user posted image .

(odgovor članu Božička09)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
4.3.2010 17:01:51   
Božička09
Ja ja, čevlje je pa ja lušno kupovati user posted image

Jaz sem včeraj malo brskala po trgovinah, komaj komaj, da nisem domov privlekla spet kakih pet, sem si pa kupila ene pisane All Starke user posted image user posted image user posted image Udobne so, ni kaj, še noga s emi lahko razširi, pa celo nosečnost jih bom lahko nosila user posted image

Rasti, rasti - pazim te, že zdaj si mi vse :*

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
4.3.2010 19:26:47   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

jaz bi tud že poletje in kratke hlače. Komaj čakam, da pokažem mojo novo ogromno pridobitev - ogromno količino celulitauser posted image user posted image user posted image

neeeeee sej boš dojila pa bo izginil v trenu oka user posted image  (sam teb bo pomojem res, k si taka suhečka)

sanja svinja kukuruz ....

mislim, da bo treba fajn garat, da bo šel dol. Sicer že komaj čakam, da začenem spet tečt, da mal k seb pridem.

Tiste, ki ste že rodile. Po kolikšnem času ste šle ven z otrokom na sprehod?

meni je tudi patronazna rekla da je vecji problem zaradi nas - nasega imunskega sistema kot zaradi dojencka, pred hiso sva s hcerko bile ze po 5 dnevih - torej 2 dan ko sva bile doma, se kak dan kasneje pa smo sli na sprehod - za ene 15minutuser posted image pa ker sem rodila poleti, je bil seveda proti veceru ko se je shladilouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Upam, da bom v času otekanja nog lahko že v japankah

meni so tok zatekle da tudi tega nisem mogla obutuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
4.3.2010 19:56:35   
marjanaj
evo mene, samo malo sem sla na potep na svez zrak user posted image pa sem sele zdaj prisla domov user posted image

to je pa vec kot odlična novička za nax in taia! user posted image Me heppy! user posted image

torej, ce povzamem za jutri, se najprej vidimo v Zvezdi ob 12h, pridruzita se nam tudi bcljka in cojka (da se ne bos zdej ven izvlekla, ker imas potem samo še skok do fužin), ki nas nato obe zapustita. Če uspe tudi taniki, gre mogoce lahko potem s cojko ali bcljko do zaloske? user posted image Me pa gremo v Merkur, Bauhaus,... potem bo tudi krti odpeketala domov kuhat, midve neka_noč pa greva lahko jest, če ti še ne bo prepozno user posted image , v Kratochfillu imajo božanski pohan sir z odlčnim pomfrijem in dobiš dva kosa! Tukaj imajo res najboljšega. Lahko pa greva v Mercuriusa, kamo jaz hodim med službo na kosila, kjer se dobro je in imajo tudi cool menuje user posted image ok, sem že zabluzila, mi kar sline tečejo user posted image

MaliMišek, danes sem šla čez Benetton v Emporiumu in so res hlace full znizane in imajo kar izbiro. Pejdi tja pogledat.

bcljka kam si sla na 3D?

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
4.3.2010 20:09:53   
bcljka

IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

Če uspe tudi taniki, gre mogoce lahko potem s cojko ali bcljko do zaloske? user posted image

bcljka kam si sla na 3D?

Do Zaloške je najmanjši problem! Tko da seveda! user posted image
3D sm šla kr v Septum ker mi je najbližje user posted image

drgač pa da vam povem, sm bla dons na brazilski depilaciji... ker zdej sm se pa brila že kr neki časa (od novembra) in sm rekla da je dost k bom mela kocine trde k skale... ni blo neke panike glede bolečine po tolkem času ne puljenja... sm ji pa kr zabičala nej me čist do konca... in sm preživela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4410
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 20:15:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4411
4.3.2010 20:23:55   
neka_noč
Cojka imam že oprane vse oblekice do vključno s št. 68 . Živa, ti?
Glede aprilčic oz. Kepice in Amelie imam že spisano na papirju... upam le, da mi uspe še danes prilimat gor. Zdaj si sušim lase, jutri zj. bo pa tudi težka... da ne bo kdo mislil, da se izogibam. No way! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4412
4.3.2010 20:25:23   
neka_noč
Super za skupno kosilo/pohan sir - upam, da nam uspe. Sem pa danes že skuhala špagete in "makaronflajš" - za vsak slučaj. 

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
4.3.2010 20:25:30   
katrinka

neka_noč, živa, katrinka - se mi je zdelo, da vse prej ven pobrišejo. Si res ne predstavljam, da bi bila skos notr. Kak teden bi še zdržala - 4 pa ni šans.

itak, sploh ni tok hudo, ne recem pozim ce bi bil ful mraz - spomlad, polet pa jesen pa ni panike, jaz sem 4 dan po porodu zuni cunje obesala k je patronazna prsla in me tok kregala...sej je mela prav k sm pretiravala,
pa itak se ne gre na kilometrske sprehode ampak tok da sta mami in dete mal na svezem zrakuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4414
4.3.2010 20:34:15   
Zvezdici

bravo zvezdici za 38. tednov - sam neki, a ni donošen že po dopolnjenem 37.t.??? user posted image

Ja saj je 37. teden je otrok donošen. Saj jaz sem dopolnila 37. teden in sem V 38. Je prišlo do majhnega nesporazuma mogoče user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
4.3.2010 20:43:26   
katrinka
jaz sem rodila tocno ko sem naredila 38t - pa mi je sestra rekla v porodnisnici da ce bi dan prej bi bil nedonosencek - ceprav so meni skoz govorili da od 37t naprej je donosen otrokuser posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
4.3.2010 20:44:01   
krtkova
evo mene, spet tuki.

Sva z mojim kot norca garala, nekaj metrov omare od tal do stropa polnih neki cunj, oblek, prtov, ****rij... sva spravila v škatle. Omare počistila. Iz Evitine sobe najine stvari prenesla v te omare. Moj je pa še v kleti znosil vse v smeti (raj ne omenjam kaj je vse je blo šele tam).

Zdej sm pa tko crknjena, da komi sedim, kaj šele stojim.user posted image

Ja, marjanaj, jutri gre vse po takem načrtu, kot si ga opisalauser posted image user posted image

user posted image  a ma katera, od tistih ki jutri pridete, kakšno staro metlo doma, ki je ne rabi več??? Bi jo rabila za čiščenje kleti.

Zdej grem pa aprilčice prebrat, ker me firbec matra. user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
4.3.2010 20:46:49   
Zvezdici
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

jaz sem rodila tocno ko sem naredila 38t - pa mi je sestra rekla v porodnisnici da ce bi dan prej bi bil nedonosencek - ceprav so meni skoz govorili da od 37t naprej je donosen otrokuser posted image user posted image

Tega pa res sploh nisem vedela.
Potem, pa očitno res je 38. teden, da je otrok donošen.

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
4.3.2010 20:49:13   
živa

Pa še to, kar sem zbrala sem presortirala do številke 68 in potem 68 in 74. A boste ve to že vse oprale ali boste kasneje. Neka_noč in živa - HELPuser posted image user posted image

Jaz sem pri obeh za začetek oprala oblekice do št. 68 (samo ne me vprašat, kdaj - dva dni pred napovedanim CR user posted image ), ostalo pa pozneje.

Vidim, da ste nekaj ušpičile pri aprilčicah. Moram pogledat.

cojka, to smo naredile zate, da ne boš samo ti na tapeti user posted image .

Joj, kako me mika ta pohan sir jutri - no, tortice še bolj user posted image , ampak ste zmenjene čisto prezgodaj ... Če mi uspe zorganizirat varstvo, pokličem neko_noč, kje ste (upam, da se strinjaš user posted image ); bom imela v tem primeru čas do ok. pol 4h, ker bi šla potem z dragim na sejem Dom.

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 4419
4.3.2010 20:50:38   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

Tega pa res sploh nisem vedela.
Potem, pa očitno res je 38. teden, da je otrok donošen.

ja ne vem kako oni to definirajo, jaz sem mislila da ko naredis 37t in vstopis v 38t je otrok donosen, pa ne vem no - razen ce ga je ta sestra mal mim ustrelila...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
4.3.2010 20:51:55   
Zvezdici
katrinka - haha mogoče. Oziroma.. če si dobila potrdilo, da je nedonošenček potem drži. Ker takrat ti pripada podaljšana porodniška. Ti si jo imela?

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
4.3.2010 20:55:47   
katrinka

katrinka - haha mogoče. Oziroma.. če si dobila potrdilo, da je nedonošenček potem drži. Ker takrat ti pripada podaljšana porodniška. Ti si jo imela?

ne nisem, hcerka ni nedonosencek ker je rojena tocn na 38t, ves - za tist dan gor al pa dol - vazn je da je dete zdravo, ce si pa se kej vec doma in ti to prav pride pa se tok boljeuser posted image a ne

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
4.3.2010 20:56:43   
Zvezdici

ne nisem, hcerka ni nedonosencek ker je rojena tocn na 38t, ves - za tist dan gor al pa dol - vazn je da je dete zdravo, ce si pa se kej vec doma in ti to prav pride pa se tok boljeuser posted image a ne

Sem se kar malo zmedla zdaj glede tega user posted image .
Res je.. samo da je otrok zdrav!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
4.3.2010 21:02:00   
bcljka
tud jst sm prebrala aprilčice... user posted image user posted image user posted image forum fight je reku moj user posted image ...
loh rečm samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image svoje mnenje pa vam povem ob torticah k bi rada dočakala rojstvo svojega user posted image ne da me kdo prej ubije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 21:03:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......