Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 11:30:51
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč ... ste me prehitele vse.... Zaradi mene lahko ob 12-ih. A bi šle na kosilo? Sorry Krti... vem kg... ampak je čas kosila... jah kaj čmo, če bo lakota, bomo pa pač šle jest. Lačne smo lahko tečne in tega si noben ne želi!! Zdej tko, glede na to, da moram tud za mojga doma poskrbeti, bom mogoče kosilo preskočila. Meni je ob 12h itak prezgodaj, ker vstajam pozno in jem kosilo šele okol 4h. Ampak ni panike ve kar pejte. Moj načrt je bil nekako tak, da bi šle ob 12h na tortice in kavico, pol v trgovine, pol pa moram jaz itak domov kej skuhat. Bi vam bilo prepozno, če bi šle ve takrat na kosilo?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 11:30:54
|
|
|
|
neka_noč
|
Aglaia ti moram povedat, da ko sva zj. končale s tel. pogovorom in sem prižgala radio v avtu, je bil komad It s my life! Kako primerno glede na pogovor! ... če hoče katera spat... ima na TV sejo državnega zbora - to si vedno naštimam potem pa zaspim ko pri norcih... škoda, da nimajo ponoči, bi ful spala....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 11:31:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 11:32:29
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč ... ste me prehitele vse.... Zaradi mene lahko ob 12-ih. A bi šle na kosilo? Sorry Krti... vem kg... ampak je čas kosila... jah kaj čmo, če bo lakota, bomo pa pač šle jest. Lačne smo lahko tečne in tega si noben ne želi!! Zdej tko, glede na to, da moram tud za mojga doma poskrbeti, bom mogoče kosilo preskočila. Meni je ob 12h itak prezgodaj, ker vstajam pozno in jem kosilo šele okol 4h. Ampak ni panike ve kar pejte. Moj načrt je bil nekako tak, da bi šle ob 12h na tortice in kavico, pol v trgovine, pol pa moram jaz itak domov kej skuhat. Bi vam bilo prepozno, če bi šle ve takrat na kosilo? Ne, itak da ne. Pa prvo se uštulim, potem pa zakompliciram. Gremo na tortico in kavico/čaj.. A potem ob 12-ih ali ti je prezgodaj?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 11:32:48
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj meni je jutri ob 12h zelo ok! Predlagam najprej da se dobimo na kavici v Zvezdi. In gremo potem zraven v merkur in nato v bauhaus? Bi to bilo ok? točno tko bi jaz!! sam res jst tud ne sfolgam te hitrosti pisanja!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 11:34:15
|
|
|
|
neka_noč
|
Ha ha... jaz tudi ne.... Sem mogla nazaj pogledat, kaj je napisala Marjanaj... Meni je tudi ok.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 11:34:49
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Ne, itak da ne. Pa prvo se uštulim, potem pa zakompliciram. Gremo na tortico in kavico/čaj.. A potem ob 12-ih ali ti je prezgodaj? Sam tole pokomentiram; "...se uštulim, pa zakompliciram,.." NEHI!! Če se skupaj menimo, ima vsaka pravico, da da svoj predlog!! Važno je, da se na koncu nekako uskaldimo tako, da je vsem OK. Ker se imamo rade!!
< Sporočilo je popravil krtkova -- 4.3.2010 11:35:19 >
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 11:36:30
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: cojka Ampak, če se bo pa vs eokol mene vrtel, pa super . se strinjam!! takrat tud jst sprejmem vse take fore!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 11:38:41
|
|
|
|
tanika1
|
Hej! Jutri bom tudi jaz v lj, ker moram na faks po potrdilo o opravljenih izpitih in ga odnest na zavod za zaposlovanje, drugač bom mogla vračat štipendijo, so mi včeri poslal. Kr neki, sej ne da sem pridna in redno študiram še naprej, sam štipendije pač ne dobivam več, ker sem poročena in se zdej upoštevajo moževi prihodki in ne od staršev. U glavnem, če bom ob 12h še v Lj, bi se vam še jaz pridružila v Zvezdi, če mi pa uspe ujet bus ob 10.30, pa ne, ker se mam ful za učit, pa se mi bo mudil domov. Naslednji bus mam pa ob 13h. lp
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 11:52:14
|
|
|
|
krtkova
|
najprej ne sfolgam hitrega pisanja, pol pa vse zginete!! Tanika1 - če ti uspe, ti le pridi. Zvezda je v BTC-ju, veš? Kje maš pa potem bus? Od kod pa si, da maš bus na vsakih par dni?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 11:56:25
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč Ne, itak da ne. Pa prvo se uštulim, potem pa zakompliciram. Gremo na tortico in kavico/čaj.. A potem ob 12-ih ali ti je prezgodaj? Sam tole pokomentiram; "...se uštulim, pa zakompliciram,.." NEHI!! Če se skupaj menimo, ima vsaka pravico, da da svoj predlog!! Važno je, da se na koncu nekako uskaldimo tako, da je vsem OK. Ker se imamo rade!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 11:57:04
|
|
|
|
tanika1
|
Ja vem, da se za to zvezdo menite, jst moram pol do zaloške na bus. Sem pa blizu Janč doma (Volavlje), sem ti že enkrat napisala, ko si rekla, da sta bla s tvojim na nedeljskem izletu na Jančah. No če mi uspe pridem, če pa ne, pa mogoče na kakšno drugo srečanje, ki bo po izpitu.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 11:58:08
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova najprej ne sfolgam hitrega pisanja, pol pa vse zginete!! Tanika1 - če ti uspe, ti le pridi. Zvezda je v BTC-ju, veš? Kje maš pa potem bus? Od kod pa si, da maš bus na vsakih par dni? .. ta je pa dobra.... bus na vsakih par dni... Tanika pridi!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 12:07:00
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanika1 Ja vem, da se za to zvezdo menite, jst moram pol do zaloške na bus. Sem pa blizu Janč doma (Volavlje), sem ti že enkrat napisala, ko si rekla, da sta bla s tvojim na nedeljskem izletu na Jančah. No če mi uspe pridem, če pa ne, pa mogoče na kakšno drugo srečanje, ki bo po izpitu. Se opravičujem, ampak ti kr vpraši Neko noč - jst sm znana po svojem zelo slabem spominu!!!! Ok, glede na izpit te razumemo, po izpitu pa nimaš več opravičila!!!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 12:16:01
|
|
|
|
neka_noč
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: tanika1 Ja vem, da se za to zvezdo menite, jst moram pol do zaloške na bus. Sem pa blizu Janč doma (Volavlje), sem ti že enkrat napisala, ko si rekla, da sta bla s tvojim na nedeljskem izletu na Jančah. No če mi uspe pridem, če pa ne, pa mogoče na kakšno drugo srečanje, ki bo po izpitu. Se opravičujem, ampak ti kr vpraši Neko noč - jst sm znana po svojem zelo slabem spominu!!!! Ok, glede na izpit te razumemo, po izpitu pa nimaš več opravičila!!!! ... sem tud jaz študirala kdaj je to bilo.... pa se ne spomnim.... Sva v istem klubu s Krtkovo.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 12:18:00
|
|
|
|
MaliMišek
|
Drage moje srakice! Sploh ne vem, če bi v času nosečnosti sploh še poskusila kakšno tortico ali kaj sladkega.... , sem šla v BC, ker sem si želela kupit ene fajn udoben hlače "za doma" in ugotivila da imajo največjo velikost S .... in zdej me zanima kam naj to stlačm .... mislm haloooooo ...a sm res najdebelejša nosečnica v Ljubljani ????
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 12:20:28
|
|
|
|
petrca2507
|
Ampak dons ste res vse tipkarsko razpoložene. Jst mam pa tuki polno dela. Še dobr, da moj "nadomestek" naredi pol od vsega. Da lahko vmes vsaj na forum priletim. Veselo zapravljajte jutri. Pa poročajte, če ste kaj pametnega srečale in videle. Mene sta dons moja starša klicala (no...sej me zadne čase skor vsak dan pokličeta) in sta me povabila v šoping v Palmanovo 17. ali 18. marca. V službi sem takoj na naš koledar napisala, da bom takrat odsotna. Gledat bi šli "kramo" za novo hiško: krožniki, kozarci, okvirji za slike, ... Če vidim še kaj drugega, bomo pa še tja zavili. Sej sploh ne vem več, kaj vse imajo tam, ker že ene 20 let nismo bili tam.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 12:22:56
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek Drage moje srakice! Sploh ne vem, če bi v času nosečnosti sploh še poskusila kakšno tortico ali kaj sladkega.... , sem šla v BC, ker sem si želela kupit ene fajn udoben hlače "za doma" in ugotivila da imajo največjo velikost S .... in zdej me zanima kam naj to stlačm .... mislm haloooooo ...a sm res najdebelejša nosečnica v Ljubljani ???? Jst sm si v torek v Benettonu kupila par udobnih hlač za v službo in za doma. So imel znižanje kolekcije 2009, ker je prišla nova. Druge razlike, kot pol nižja cena za 2009, nisem opazila.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 12:25:23
|
|
|
|
krtkova
|
MM - glede na to, kako pogosto te vidim, lahko javno potrdim, da NISI najdebeleša nosečka!!! Sicer pa "S" - halo????? Tega jaz ne oblečem niti brez Evite oz. fuzbal žoge v mojem trebuščku!! Petrca - mene tud moji starši dnevno kličejo. Mi je v bistvu še kr lepo!!! Pa čestitke za vabilo v Palmanovo!!! Tudi mene bodo peljali v Italijo v šoping. A ni lepo, da pri teh letih še vedno tko lepo skrbijo za nas!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 12:33:25
|
|
|
|
MaliMišek
|
Bogi moj ko bo danes prišel domov...spet ne bo vedel od kej je priletelo . Groza, da na isti dan ugotovim, da mi niso prav čevlji in da ni za kupit nosečniških hlač v normalni velikosti . Krtkova hvala za tvoje besede, tudi jaz brez dodatka ne oblečem S . Bom pogledala ta teden še malo po Ljubljani, drugače pa bom z žalostnimi učki pogledala , ki ne bo mogel odklonit šopinga v Italiji . Upam, da je v soboto frej ...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.3.2010 12:40:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 12:40:41
|
|
|
|
krtkova
|
MM - pa kaj to iščeš? Trenirko spodnji del? Al hlače? A v HM si šla kaj pogledat na Rudnik?
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 12:41:25
|
|
|
|
krtkova
|
juhuhuhu za NAX in Taia!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 12:44:11
|
|
|
|
MaliMišek
|
Super za Nax , sem zelo vesela. Krtkova imela bi trenirko spodnji del in pa ene športne hlače, ki so še vedno udobne, pa niso ravno trenirka . Sej vem, da kompliciram...sem že razmišljala da bi si kupla obične, samo kako št. večje, pa so potem hlačnice tako široke da sem v njih kot kaka vreča . Sem pa kupila kumare ... to tud šteje, a ne
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 2.del 4.3.2010 12:47:30
|
|
|
|
neka_noč
|
Krasna novička za Nax!
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......