|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
4.3.2010 11:30:51   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

... ste me prehitele vse.... Zaradi mene lahko ob 12-ih. A bi šle na kosilo?  user posted image   Sorry Krti... vem kg... ampak je čas kosila... user posted image

jah kaj čmo, če bo lakota, bomo pa pač šle jest. user posted image user posted image Lačne smo lahko tečne in tega si noben ne želi!!user posted image user posted image

Zdej tko, glede na to, da moram tud za mojga doma poskrbeti, bom mogoče kosilo preskočila. Meni je ob 12h itak prezgodaj, ker vstajam pozno in jem kosilo šele okol 4h. Ampak ni panike ve kar pejte.

Moj načrt je bil nekako tak, da bi šle ob 12h na tortice in kavico, pol v trgovine, pol pa moram jaz itak domov kej skuhat. Bi vam bilo prepozno, če bi šle ve takrat na kosilo?user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
4.3.2010 11:30:54   
neka_noč
Aglaia ti moram povedat, da ko sva zj. končale s tel. pogovorom in sem prižgala radio v avtu, je bil komad It s my life! user posted image Kako primerno glede na pogovor!

... če hoče katera spat... ima na TV sejo državnega zbora - to si vedno naštimam potem pa zaspim ko pri norcih... škoda, da nimajo ponoči, bi ful spala.... user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 11:31:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neka_noč)
  Neposredna povezava do sporočila: 4328
4.3.2010 11:32:29   
neka_noč
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

... ste me prehitele vse.... Zaradi mene lahko ob 12-ih. A bi šle na kosilo?  user posted image   Sorry Krti... vem kg... ampak je čas kosila... user posted image

jah kaj čmo, če bo lakota, bomo pa pač šle jest. user posted image user posted image Lačne smo lahko tečne in tega si noben ne želi!!user posted image user posted image

Zdej tko, glede na to, da moram tud za mojga doma poskrbeti, bom mogoče kosilo preskočila. Meni je ob 12h itak prezgodaj, ker vstajam pozno in jem kosilo šele okol 4h. Ampak ni panike ve kar pejte.

Moj načrt je bil nekako tak, da bi šle ob 12h na tortice in kavico, pol v trgovine, pol pa moram jaz itak domov kej skuhat. Bi vam bilo prepozno, če bi šle ve takrat na kosilo?user posted image

Ne, itak da ne. Pa prvo se uštulim, potem pa zakompliciram. Gremo na tortico in kavico/čaj.. A potem ob 12-ih ali ti je prezgodaj?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
4.3.2010 11:32:48   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj

meni je jutri ob 12h zelo ok! Predlagam najprej da se dobimo na kavici v Zvezdi. In gremo potem zraven v merkur in nato v bauhaus? Bi to bilo ok?

točno tko bi jaz!!user posted image user posted image

sam res jst tud ne sfolgam te hitrosti pisanja!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
4.3.2010 11:34:15   
neka_noč
Ha ha... jaz tudi ne.... Sem mogla nazaj pogledat, kaj je napisala Marjanaj...

Meni je tudi ok.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
4.3.2010 11:34:49   
krtkova

Ne, itak da ne. Pa prvo se uštulim, potem pa zakompliciram. Gremo na tortico in kavico/čaj.. A potem ob 12-ih ali ti je prezgodaj?

Sam tole pokomentiram; "...se uštulim, pa zakompliciram,.." NEHI!! Če se skupaj menimo, ima vsaka pravico, da da svoj predlog!! Važno je, da se na koncu nekako uskaldimo tako, da je vsem OK. Ker se imamo rade!!user posted image

< Sporočilo je popravil krtkova -- 4.3.2010 11:35:19 >

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
4.3.2010 11:36:30   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: cojka
Ampak, če se bo pa vs eokol mene vrtel, pa superuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image  se strinjam!! takrat tud jst sprejmem vse take fore!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
4.3.2010 11:38:41   
tanika1
Hej!
Jutri bom tudi jaz v lj, ker moram na faks po potrdilo o opravljenih izpitih in ga odnest na zavod za zaposlovanje, drugač bom mogla vračat štipendijo, so mi včeri poslal. Kr neki, sej ne da sem pridna in redno študiram še naprej, sam štipendije pač ne dobivam več, ker sem poročena in se zdej upoštevajo moževi prihodki in ne od staršev.
U glavnem, če bom ob 12h še v Lj, bi se vam še jaz pridružila v Zvezdi, če mi pa uspe ujet bus ob 10.30, pa ne, ker se mam ful za učit, pa se mi bo mudil domov. Naslednji bus mam pa ob 13h.
lp

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
4.3.2010 11:52:14   
krtkova
user posted image user posted image user posted image user posted image  najprej ne sfolgam hitrega pisanja, pol pa vse zginete!!
Tanika1 - če ti uspe, ti le pridi. Zvezda je v BTC-ju, veš? Kje maš pa potem bus? Od kod pa si, da maš bus na vsakih par dni?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
4.3.2010 11:56:25   
neka_noč

Sam tole pokomentiram; "...se uštulim, pa zakompliciram,.." NEHI!! Če se skupaj menimo, ima vsaka pravico, da da svoj predlog!! Važno je, da se na koncu nekako uskaldimo tako, da je vsem OK. Ker se imamo rade!!user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
4.3.2010 11:57:04   
tanika1
Ja vem, da se za to zvezdo menite, jst moram pol do zaloške na bus.
Sem pa blizu Janč doma (Volavlje), sem ti že enkrat napisala, ko si rekla, da sta bla s tvojim na nedeljskem izletu na Jančah.
No če mi uspe pridem, če pa ne, pa mogoče na kakšno drugo srečanje, ki bo po izpitu.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
4.3.2010 11:58:08   
neka_noč

user posted image user posted image user posted image user posted image  najprej ne sfolgam hitrega pisanja, pol pa vse zginete!!
Tanika1 - če ti uspe, ti le pridi. Zvezda je v BTC-ju, veš? Kje maš pa potem bus? Od kod pa si, da maš bus na vsakih par dni?

user posted image user posted image user posted image .. ta je pa dobra.... bus na vsakih par dni...user posted image user posted image user posted image
Tanika pridi!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
4.3.2010 12:07:00   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: tanika1

Sem pa blizu Janč doma (Volavlje), sem ti že enkrat napisala, ko si rekla, da sta bla s tvojim na nedeljskem izletu na Jančah.
No če mi uspe pridem, če pa ne, pa mogoče na kakšno drugo srečanje, ki bo po izpitu.

Se opravičujem, ampak ti kr vpraši Neko noč - jst sm znana po svojem zelo slabem spominu!!!!user posted image user posted image user posted image

Ok, glede na izpit te razumemo, po izpitu pa nimaš več opravičila!!!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
4.3.2010 12:16:01   
neka_noč

IZVIRNO SPOROČILO: tanika1

Se opravičujem, ampak ti kr vpraši Neko noč - jst sm znana po svojem zelo slabem spominu!!!!user posted image user posted image user posted image

Ok, glede na izpit te razumemo, po izpitu pa nimaš več opravičila!!!!

user posted image ... sem tud jaz študirala kdaj je to bilo.... pa se ne spomnim.... Sva v istem klubu s Krtkovo.user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
4.3.2010 12:18:00   
MaliMišek
Drage moje srakice!

Sploh ne vem, če bi v času nosečnosti sploh še poskusila kakšno tortico ali kaj sladkega....user posted image , sem šla v BC, ker sem si želela kupit ene fajn udoben hlače "za doma" in ugotivila da imajo največjo velikost S user posted image user posted image user posted image   .... in zdej me zanima kam naj to stlačm user posted image .... mislm haloooooo ...a sm res najdebelejša nosečnica v Ljubljani user posted image ????

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
4.3.2010 12:20:28   
petrca2507
Ampak dons ste res vse tipkarsko razpoložene. Jst mam pa tuki polno dela. Še dobr, da moj "nadomestek" naredi pol od vsega. user posted image  Da lahko vmes vsaj na forum priletim.

Veselo zapravljajte jutri. Pa poročajte, če ste kaj pametnega srečale in videle. user posted image

Mene sta dons moja starša klicala (no...sej me zadne čase skor vsak dan pokličeta) in sta me povabila v šoping v Palmanovo 17. ali 18. marca. V službi sem takoj na naš koledar napisala, da bom takrat odsotna. user posted image  Gledat bi šli "kramo" za novo hiško: krožniki, kozarci, okvirji za slike, ... Če vidim še kaj drugega, bomo pa še tja zavili. Sej sploh ne vem več, kaj vse imajo tam, ker že ene 20 let nismo bili tam.

www.petrca.net

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
4.3.2010 12:22:56   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Drage moje srakice!

Sploh ne vem, če bi v času nosečnosti sploh še poskusila kakšno tortico ali kaj sladkega....user posted image , sem šla v BC, ker sem si želela kupit ene fajn udoben hlače "za doma" in ugotivila da imajo največjo velikost S user posted image user posted image user posted image   .... in zdej me zanima kam naj to stlačm user posted image .... mislm haloooooo ...a sm res najdebelejša nosečnica v Ljubljani user posted image ????

Jst sm si v torek v Benettonu kupila par udobnih hlač za v službo in za doma. So imel znižanje kolekcije 2009, ker je prišla nova. Druge razlike, kot pol nižja cena za 2009, nisem opazila. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
4.3.2010 12:25:23   
krtkova
MM - glede na to, kako pogosto te vidim, lahko javno potrdim, da NISI najdebeleša nosečka!!!user posted image user posted image  Sicer pa "S" - halo????? Tega jaz ne oblečem niti brez Evite oz. fuzbal žoge v mojem trebuščku!!user posted image

Petrca - mene tud moji starši dnevno kličejo. Mi je v bistvu še kr lepo!!!user posted image  Pa čestitke za vabilo v Palmanovo!!! Tudi mene bodo peljali v Italijo v šoping. A ni lepo, da pri teh letih še vedno tko lepo skrbijo za nas!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
4.3.2010 12:33:25   
MaliMišek
Bogi moj user posted image ko bo danes prišel domov...spet ne bo vedel od kej je priletelo user posted image . Groza, da na isti dan ugotovim, da mi niso prav čevlji in da ni za kupit nosečniških hlač v normalni velikosti user posted image .

Krtkova
user posted image user posted image user posted image hvala za tvoje besede, tudi jaz brez dodatka ne oblečem S user posted image .

Bom pogledala ta teden še malo po Ljubljani, drugače pa bom z žalostnimi učki pogledala user posted image , ki ne bo mogel odklonit šopinga v Italiji user posted image . Upam, da je v soboto frej ...

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 12:40:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 4346
4.3.2010 12:40:41   
krtkova
MM - pa kaj to iščeš? Trenirko spodnji del? Al hlače? A v HM si šla kaj pogledat na Rudnik?

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 4347
4.3.2010 12:41:25   
krtkova
user posted image user posted image user posted image  juhuhuhu za NAX in Taia!!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
4.3.2010 12:44:11   
MaliMišek
Super za Nax user posted image user posted image user posted image user posted image , sem zelo vesela.

Krtkova imela bi trenirko spodnji del in pa ene športne hlače, ki so še vedno udobne, pa niso ravno trenirka user posted image . Sej vem, da kompliciram...sem že razmišljala da bi si kupla obične, samo kako št. večje, pa so potem hlačnice tako široke da sem v njih kot kaka vreča user posted image .

Sem pa kupila kumare user posted image ... to tud šteje, a ne user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
4.3.2010 12:47:30   
neka_noč
Krasna novička za Nax!  user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......