|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
4.3.2010 10:03:10   
hektorina
Vem, da ni lahko iti preko svojih karakternih načel...ampak imej v mislih, da si ti prva za katero se moraš pobrigat, če hočeš skrbet za ostale, tebi ljube ljudiuser posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 401
4.3.2010 10:22:02   
Shorty_
frem delat se tipkamo zvečer ali jutri.... pridne boditeuser posted image

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 402
4.3.2010 10:23:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Vem, da ni lahko iti preko svojih karakternih načel...ampak imej v mislih, da si ti prva za katero se moraš pobrigat, če hočeš skrbet za ostale, tebi ljube ljudiuser posted image

Točno tako Mojamura. Dokler si sama nisem tega razčistila, sem se žrla, pa požirala. Saj od začetka je težko, potem pa je vsak dan bolje. Držim pesti, da tudi tebi uspe.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 403
4.3.2010 10:50:18   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: madela

BTW imam one question....kako se naučiš biti bich, mislim po karakterju, ker jaz to nisem.

kako reči nekomu, ki ti je blizu v faco: "Čuj ti, nismo se tak zmenili!!" - ker posledično s tem riskiraš kreg in ne vem kaj še vse. me mogoče malo preveč skrbi za posledice?!?

Jaz v osnovi nisem bich in če je le možno grem brez prepira(sam ne mojga o tem spraševat user posted image ),ampak ko se pa tiče osebno mene ali moje družine,pa popenim user posted image
Pa nima veze,če se bom skregala ali ne.

ja madela, fora je prav v tem, da se tiče moje family. če v grobem povem - moja širša familiy se ne drži nekega dogovora, ki vpliva na finančno stanje moje family

Če nisi karakterno taka oseba se boš morala naučit reči NE in to seveda naglas. Poskusi kdaj za kake male stvari,toliko da vadiš,pa boš videla,da gre. Sprva ti bo verjetno malo težko,a potem tisti občutek,da si se postavil zase-neprecenjivo user posted image

En nasvet,morda bi bilo fajn,da si napišeš na en list stvari,ki te žrejo in jih hočeš dat ven iz sebe.
Tisti list potem tako dolgo beri,da se ti bo potem samo zdelo,da recitiraš nekaj kar je nekdo drug napisal. Reakcija poslušalca ti bo pa dala zagon,da stopiš na svoje noge.
Tako sem jaz moji mami svetovala,ki so jo v službi samo izkoriščali,ji kradli dopust in ....
Delno je uspelo,upam da tebi v celoti user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 404
4.3.2010 11:02:37   
noranate
Mojamura, držim pesti zate in vem da ti bo ratalouser posted image . Veš tisto, ko mački stopiš na rep, zacvili. Očitno si bolj potrpežljive sorte in marsikaj primolčiš. Ko te bo pa enkrat nekdo res ostro pritisnil, boš že zacvilila. Vem iz izkušenj. Jaz sem tud zeloooo potrpežljiv človek, sam ko mi je pa dost, grizem user posted image .

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 405
4.3.2010 11:30:06   
mojamura
hvala punce oz. mRRhe user posted image

madela tisto z listom bom pa res poskusila. ja treba se bo zase pobrigat, ker če se sam ne pobrigaš, se drug 100% ne bo

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 406
4.3.2010 11:42:17   
hektorina
Arwenko, zdaj mi je svanulo... Ti je uspelo prodat psičke. Nisem gledala nazaj...user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 407
4.3.2010 11:50:17   
Klemy82
Evo mene, malo pavze, speglalaaaa..zdej pa minuta za kavo in RR.user posted image
Ejte, bejbe, a ima klatera kakega hudega mehanika doma? S čim spravite šmir, mast, olje in podobne pujsarije ven iz cot?user posted image

Jst.

Neposredna povezava do sporočila: 408
4.3.2010 11:57:37   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Arwenko, zdaj mi je svanulo... Ti je uspelo prodat psičke. Nisem gledala nazaj...user posted image

Ne, še dve imam za prodat.

Neposredna povezava do sporočila: 409
4.3.2010 11:58:41   
hektorina
No, pol pa bo ta teden (6.3) šel prvi, drugi pa 11.3.user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 410
4.3.2010 13:11:14   
Arwenko
Odlično hektorina, naj le bo tako user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 411
4.3.2010 13:13:15   
viroza
Pa če to ni lopovščina-150€ za kastracijo psa.Pa da popiz.....user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala bogu da grem delat,se bom malo ohladila.Bo res treba it v luko Koper € služit user posted image

< Sporočilo je popravil viroza -- 4.3.2010 13:14:11 >

Neposredna povezava do sporočila: 412
4.3.2010 13:17:44   
Arwenko
Ja, kolko pa je težek ta tvoj pes, ker gre na težo. Samo 150 se mi zdi malo kruta no, toliko je že sterilizacija psičke, ki je malo težji in hujši poseg kot kastracija.

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 413
4.3.2010 13:23:47   
viroza
Naša mrha jih ima čez 30 kg.Ma sem se potolažla ker je sorodnik dal okoli 200€.Pa je približno iste teže.Bomo preživeli tudi to vsaj gonitisa ne bo več user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 414
4.3.2010 13:30:19   
Arwenko
hja, to pa je pol zaradi narkoze ja...saj bo pol boljše boš videlauser posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 415
4.3.2010 14:10:03   
hektorina
Kaj mene bo stisnilo? Pojma nimam kaj mi je. Vreme za koz...t, jaz pa, kot da sem na speedu. Samo letim okoli, nekaj bi delala, pa sem že vse naredla... Bogi stari, ko pridem domov... Vse kar lahko naj danes na drevo pobegne od mene... Jutri bom pa zmatrana kouser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 416
4.3.2010 14:50:36   
Arwenko
Ufgh, kaj bi jaz dala za en tak dan na speedu, se pa komaj vlečem tukaj po firmi gor in dol. 

Neposredna povezava do sporočila: 417
4.3.2010 14:51:50   
hektorina
Saj najhuje je, ko se zalaufa taka stara teta, pol pa lahko grem v bolniško...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 418
4.3.2010 20:00:18   
Kerensa*
I'm back... user posted image
kako se naučiš biti bich, mislim po karakterju

Težko, če nimaš tega že prirojenega. Jaz na srečo imam (no, nasprotniki bi rekli, da naj žalost user posted image ). Moraš pa biti dovolj sebična oz. samozavestna, da si zmožna postaviti svojo rit pred tuje riti in da to potem še vedno smatraš kot dobro lastnost.
Jaz imam rojstni dan maja

Katerega mama?
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82
S čim spravite šmir, mast, olje in podobne pujsarije ven iz cot?

Načeloma kar cunje stran pomečem, ker se mi ne da s tem zaje*avat. Ampak bele usnjene jakne (umetno usnje - skaj), na katero mi je Mladič odtisnil vijolično štampiljko, pa ne bom vrgla stran. Bo šla v čistilnico, pa naj flek spravijo dol, kakor vedo in znajo.

Shopping je pa kar uspel, no, moram reči. Že res, da je trajal tri ure in pol user posted image (Lidl, Eurospin, Kik + ogled treh novih trgovin v City Parku), ampak rezultat je kar spodbuden. 5 kg krompirja sem dobila za 1€, 1kg lazanje (že pripravljene, samo še za v pečico) za 3€, raviole po 0,45€ (za 250g), 1kg posebne salame za 1,69€ in tako dalje. No, zapravila sem cca. 40€, domov pa prinesla res konkretne količine hrane. Pa še vžigalnik s svojim znakom horoskopa (škorpijon) sem dobila za 1€. user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 419
4.3.2010 20:46:03   
muco
Kako to,da ni Miške nič več prisotne v večernih urah ? user posted image pitam se pitam !user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 420
4.3.2010 20:46:09   
madela
Čer user posted image

Pa sem bila danes spet v Ljubljani,mož pa gre jutri spet(poslovni sestanek) user posted image user posted image Mislim,da bo imel za en čas dost Ljubljaneuser posted image
Dobila miške,kupila nov fotoaparat in kolo za hčerko.
Čez vikend pa morda še tamalima nekaj kupim user posted image

Kerensa 15.5. user posted image A ga gremo žurat user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 421
4.3.2010 20:47:40   
Kerensa*

Lahko, ampak... kaj bo pa tvoj mož rekel, ko boš prišla domov takšna, kakor jaz in Shorty pretekli vikend? user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 422
4.3.2010 20:50:30   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Lahko, ampak... kaj bo pa tvoj mož rekel, ko boš prišla domov takšna, kakor jaz in Shorty pretekli vikend? user posted image

Preoblekel me bo in me dal spat user posted image user posted image
Saj ne bi bilo prvič,drugič pa res user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 423
4.3.2010 20:52:10   
Kerensa*

A, potem je pa vse OK... samo še planner poiščem, da označim datum.

Kaj pa lokacija - za nosom in pred ritjo, po navdihu? user posted image

Kdaj imate pa ostale mRRhe in mRRhovinarji rojstne dneve?

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 424
4.3.2010 20:56:55   
muco

Saj ne bi bilo prvič,drugič pa res user posted image

user posted image če boš taka,da se ne boš mogla sama preoblečt naj te raje odvlečejo na urgenco user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?