|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
4.3.2010 8:59:01   
mojamura
lolololol....ka ste tolko naklofaleuser posted image user posted image

miška čestitam za 10 let

BTW imam one question....kako se naučiš biti bich, mislim po karakterju, ker jaz to nisem.

kako reči nekomu, ki ti je blizu v faco: "Čuj ti, nismo se tak zmenili!!" - ker posledično s tem riskiraš kreg in ne vem kaj še vse. me mogoče malo preveč skrbi za posledice?!?

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 351
4.3.2010 8:59:18   
viroza
Sm pridna in krotka in oblubem da bom nardila velik ovinek mimo tebe. user posted image                                                                    Shorty a nebi čist majčkeno snega.Čisto mičkano?user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 352
4.3.2010 8:59:50   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

miška čestitam za 10 let

BTW imam one question....kako se naučiš biti bich, mislim po karakterju, ker jaz to nisem.

kako reči nekomu, ki ti je blizu v faco: "Čuj ti, nismo se tak zmenili!!" - ker posledično s tem riskiraš kreg in ne vem kaj še vse. me mogoče malo preveč skrbi za posledice?!?
Mogoče bolj politično v stilu, smo se morda narobe razumeli....

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 353
4.3.2010 9:00:06   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: viroza

Sm pridna in krotka in oblubem da bom nardila velik ovinek mimo tebe. user posted image                                                                    Shorty a nebi čist majčkeno snega.Čisto mičkano?user posted image
NENENENENE

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 354
4.3.2010 9:01:49   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

miška čestitam za 10 let

ni slaba ideja...ampak politika je kur...ba

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 355
4.3.2010 9:02:29   
Shorty_

miška čestitam za 10 let

ni slaba ideja...ampak politika je kur...ba
JA SEJ SI NAPISALA  da to želiš postat no malo bolj v to smeruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 356
4.3.2010 9:02:30   
Arwenko
Jutro mRRhe! user posted image

Sem malo prebirala za nazaj, a ste opazle, da se nas colt izogiba zadnje časeuser posted image

Drugače pa danes v službi spet cel dan, kriza, pol pa ob 19h še en sestanek. Dobro, da imam tasta blizu, da mi pse porihta. In drugače, kako ste kaj. V Celju in do MB res samo dežuje, upam, da pri tem ostane. Jaz grem sicer konec meseca še smučat, samo tam bo itak dovolj snega, tu ga pa ne rabim več.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 357
4.3.2010 9:02:56   
Anonimen
evo, sem nardila album!

vam dovolim, da si ga ogledateuser posted image

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 358
4.3.2010 9:03:12   
viroza

NENENENENE
Boš znala tudi po snegu vozit user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 359
4.3.2010 9:04:12   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jutro mRRhe! user posted image

Sem malo prebirala za nazaj, a ste opazle, da se nas colt izogiba zadnje časeuser posted image

Drugače pa danes v službi spet cel dan, kriza, pol pa ob 19h še en sestanek. Dobro, da imam tasta blizu, da mi pse porihta. In drugače, kako ste kaj. V Celju in do MB res samo dežuje, upam, da pri tem ostane. Jaz grem sicer konec meseca še smučat, samo tam bo itak dovolj snega, tu ga pa ne rabim več.

ahauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 360
4.3.2010 9:04:50   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

evo, sem nardila album!

vidla na FB sončki so

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 361
4.3.2010 9:05:07   
Shorty_

NENENENENE
Boš znala tudi po snegu vozit user posted image

že znam hvalauser posted image

(odgovor članu viroza)
Neposredna povezava do sporočila: 362
4.3.2010 9:06:43   
Anonimen
BTW imam one question....kako se naučiš biti bich,

sama sebe prvo nekako razp.izdis do konca. pol spijes 2 vodki, in se naslikas pred clovekauser posted image

(odgovor članu Shorty_)
  Neposredna povezava do sporočila: 363
4.3.2010 9:07:26   
noranate
Colt se nas izogiba. ja, saj sem rekla da tist sir David vraga delauser posted image user posted image user posted image . Hecuser posted image , men se zdi da je gor takrat, ko pač nobene ni. Kaj pa če ve od njega bežite, Vsaka zgodba ma dve straniuser posted image user posted image user posted image . Sorryuser posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 364
4.3.2010 9:09:11   
mojamura

evo, sem nardila album!

čudovite slike, lepi otrociuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 365
4.3.2010 9:10:40   
Anonimen
babe, na ene treh slikah je tamala v hojici....me boste branile pred supeRR mamami????user posted image

user posted image

(odgovor članu noranate)
  Neposredna povezava do sporočila: 366
4.3.2010 9:10:55   
Shorty_
IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Colt se nas izogiba. ja, saj sem rekla da tist sir David vraga delauser posted image user posted image user posted image . Hecuser posted image , men se zdi da je gor takrat, ko pač nobene ni. Kaj pa če ve od njega bežite, Vsaka zgodba ma dve straniuser posted image user posted image user posted image . Sorryuser posted image
si ga zase vzela a ne? sej se mi je zdelo, od kar je samski je zelo zaželjenuser posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 367
4.3.2010 9:11:12   
Shorty_

babe, na ene treh slikah je tamala v hojici....me boste branile pred supeRR mamami????user posted image

user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
4.3.2010 9:11:37   
Anonimen
hvala, mojamurauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 369
4.3.2010 9:12:12   
noranate
Miška, krasni otročki, pa Nina je zraslauser posted image . Ohhh, mali otroci mala briga..... držte pesti, naša bo končno vprašana matko. Je že ves razred izprašala v januarju, naši pa vsak dan bom jutr.... Pa še ni in misli da bo danes. Je pa vse odvino kakšen dan ima ga. prfoksauser posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 370
4.3.2010 9:13:31   
noranate
Trenutno mam "svojga junaka" doma, tak da sem v sedmih nebesih. Colt je v drugem planu, u slučaju nuždeuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 371
4.3.2010 9:18:10   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Trenutno mam "svojga junaka" doma, tak da sem v sedmih nebesih. Colt je v drugem planu, u slučaju nuždeuser posted image

hehehehehe...vedno je dobro imeti rezervouser posted image user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 372
4.3.2010 9:19:06   
Arwenko

l

Težko...to moraš najt v sebi, ne vem, pri meni občasno pokuka na plano in pol se me je boljše izogibat. Ker takrat ko pokuka znam bit B.I.T.C.H tako na veliko napisano in še poudarjeno user posted image

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 373
4.3.2010 9:21:15   
noranate
Dekleta, nekaj me hočeuser posted image . Zebe me, pa kosti me bolijo, šibam po ne lekadolček. Pa menda ne bom  res bolna, mam vikend poln obiskov pred sabouser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 374
4.3.2010 9:22:20   
madela
Uh,grem malo na FB,pridem nazaj pa ne folgam brat user posted image

Shorty,pojma nimam kdaj grem po miši,ampak v kratkem,drugae bom jaz na jedilniku user posted image Moram desca poklicat,kdaj je doma user posted image
Pa itak grem še en fotoaparat kupitmko sem si ga včeraj ogledala,pa punca si je kolo nagledala.
Še sreča,da je tolk poceni,proti drugim,ki sva jih gledali user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?