|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: *mRRhe2010*
4.3.2010 9:22:26   
hektorina
Noranate, držim pesti ta tvojo "matematičarko" in sočustvujem z njo... Sovražim MA (evo, pa sem povedala na glas!).

Miška, čudovite slikice tvojih otrok. Sploh ta velik fant (je to Domen?) bo lomilec src. Tak, da Miška, kar začni z napeljevanjem elektrike v ograjo, ker drugače se ne boš rešila punc!user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 376
4.3.2010 9:24:54   
Klemy82
Jutro!user posted image

Jst.

(odgovor članu hektorina)
Neposredna povezava do sporočila: 377
4.3.2010 9:26:10   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: mojamura

BTW imam one question....kako se naučiš biti bich, mislim po karakterju, ker jaz to nisem.

kako reči nekomu, ki ti je blizu v faco: "Čuj ti, nismo se tak zmenili!!" - ker posledično s tem riskiraš kreg in ne vem kaj še vse. me mogoče malo preveč skrbi za posledice?!?

Jaz v osnovi nisem bich in če je le možno grem brez prepira(sam ne mojga o tem spraševat user posted image ),ampak ko se pa tiče osebno mene ali moje družine,pa popenim user posted image
Pa nima veze,če se bom skregala ali ne.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 378
4.3.2010 9:26:49   
Anonimen
ja domen ja....ze zdaj da sosolke maltretirajo....on pa toooook sramezljivuser posted image

jutro, klemy

(odgovor članu Klemy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 379
4.3.2010 9:28:27   
madela
IZVIRNO SPOROČILO: Shorty RR

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Colt se nas izogiba. ja, saj sem rekla da tist sir David vraga delauser posted image user posted image user posted image . Hecuser posted image , men se zdi da je gor takrat, ko pač nobene ni. Kaj pa če ve od njega bežite, Vsaka zgodba ma dve straniuser posted image user posted image user posted image . Sorryuser posted image
si ga zase vzela a ne? sej se mi je zdelo, od kar je samski je zelo zaželjenuser posted image user posted image

Ma ne no,...ve pa tud nič ne veste,on je zdaj v elitni skupini,kaj bo pa z nami user posted image user posted image

Colt,ampak tole ni nič prijazno od tebe user posted image We miss you user posted image

< Sporočilo je popravil madela -- 4.3.2010 9:29:12 >

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 380
4.3.2010 9:30:03   
hektorina

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

ja domen ja....ze zdaj da sosolke maltretirajo....on pa toooook sramezljivuser posted image

jutro, klemy

Ziher po mamiciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 381
4.3.2010 9:30:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Colt se nas izogiba. ja, saj sem rekla da tist sir David vraga delauser posted image user posted image user posted image . Hecuser posted image , men se zdi da je gor takrat, ko pač nobene ni. Kaj pa če ve od njega bežite, Vsaka zgodba ma dve straniuser posted image user posted image user posted image . Sorryuser posted image
si ga zase vzela a ne? sej se mi je zdelo, od kar je samski je zelo zaželjenuser posted image user posted image

Ma ne no,...ve pa tud nič ne veste,on je zdaj v elitni skupini,kaj bo pa z nami user posted image user posted image

Colt,ampak tole ni nič prijazno od tebe user posted image We miss you user posted image

ga gleda k****...
pol bo pa prijokal nazajuser posted image

(odgovor članu madela)
  Neposredna povezava do sporočila: 382
4.3.2010 9:31:16   
Shorty_

ja sej men tud vsenajboljše ni reku!! v jok pa na drevo in vse igračke s sabouser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 383
4.3.2010 9:31:28   
Anonimen
no ja, hektorina....mami ni bla lih sramezljive sorteuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 384
4.3.2010 9:32:08   
madela
Jutro Klemy user posted image

Miška,moj 5 letnik je par dni izjavil,da je zaljubljen in to na prav poseben način. Vsi smo morali bit tiho in ga poslušat,nakar on izjavi Jaz sem pa zaljubljen user posted image

< Sporočilo je popravil madela -- 4.3.2010 9:35:38 >

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 385
4.3.2010 9:34:06   
Klemy82
hehe, a dans imate pa topic Bitchy mode? Jst sem ga danes že vklopila in izklopila. Mater, sam a je tko težkoooo zastooopiiit, da imam rada svoj mir zjutraj ko se vstanem in preden spijem taprvi kofe????user posted image Pošiziš!

p.s. Bejbe, imam sum, da me tukaj gor zalezuje en paparaco...user posted image ... upam, da se motim, ker če se ne.... bo POKALOOOOO!!!!!

Jst.

Neposredna povezava do sporočila: 386
4.3.2010 9:34:46   
Klemy82

Miška,moj 5 letnik je par dni izjavila,da je zaljubljen in to na prav poseben način. Vsi smo morali bit tiho in ga poslušat,nakar on izjavi Jaz sem pa zaljubljen user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!user posted image

Jst.

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 387
4.3.2010 9:34:47   
madela

ja sej men tud vsenajboljše ni reku!! v jok pa na drevo in vse igračke s sabouser posted image

Kaaaj?? Ti,ti Colt user posted image
Če želiš biti član mRRh,ima da čez cel ekran nalimaš čestitko user posted image
BTW: Jaz imam rojstni dan maja user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 388
4.3.2010 9:35:19   
hektorina

Miška,moj 5 letnik je par dni izjavila,da je zaljubljen in to na prav poseben način. Vsi smo morali bit tiho in ga poslušat,nakar on izjavi Jaz sem pa zaljubljen user posted image

Če še normalno je, pol je vse o.k. mami...user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 389
4.3.2010 9:38:25   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: hektorina

Če še normalno je, pol je vse o.k. mami...user posted image

Hmmm,ne ne papca normalno user posted image Imam občutek,da bi se rad malo poredil,al pa na hitro zrastel,ker mu je apetiti dvignilo user posted image
So pa vzgoteljice povedale,da gre večkrat k tej punčki preden gredo spat in jo poboža in ji pove,da je njegova prijateljica in da jo ima rad.
Vzgojiteljice pa čist raznežene,češ kako nežen fantek je user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 390
4.3.2010 9:41:35   
hektorina
To, da je fant tako nežen in pozoren je samo vaša zasluga. Po mojem mnenju. In če meni rata te vrste vzgoja pri mojem falotku bom najsrečnejše bitje na svetu. Madela, ko bomo tako daleč te bom prosila za kakšen nasvet, a lahko. Takšni fantki (po moje ) potem zrastejo v ene ful čuteče moške. Najboljša popotnica za življenje!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 391
4.3.2010 9:42:08   
madela
Zdaj pa šibam,treba je malo popucat,pa cotke zložit...pa se mi ne ljubiuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 392
4.3.2010 9:43:58   
Anonimen
Dan! Pri nas pa sneži.user posted image  Bitch pa ni težko postati. Do pred kratkim nisem vedela kako, danes mi ni problem. Kak kdo do mene tak jaz nazaj, čeprav kot pravim, to ni bilo do sedaj moje. Te sila prilike tako naredi. Pa prav lepo mi je sedaj.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 393
4.3.2010 9:45:48   
madela

To, da je fant tako nežen in pozoren je samo vaša zasluga. Po mojem mnenju. In če meni rata te vrste vzgoja pri mojem falotku bom najsrečnejše bitje na svetu. Madela, ko bomo tako daleč te bom prosila za kakšen nasvet, a lahko. Takšni fantki (po moje ) potem zrastejo v ene ful čuteče moške. Najboljša popotnica za življenje!

Nekaj je res na sami vzgoji,ampak mislim,da je še bolj pomemben že osnovni karakter,ker tadrugi sin zaenkrat ne kaže take nežnosti,morda malo. Včeraj se je na Keresno prilimal user posted image
Mi je pa res v ponos,da je tak kot je in upam,da bo pri tem ostalo,ker potem tudi družba naredi svoje.

Neposredna povezava do sporočila: 394
4.3.2010 9:51:47   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: k.t.k.

Dan! Pri nas pa sneži.user posted image  Bitch pa ni težko postati. Do pred kratkim nisem vedela kako, danes mi ni problem. Kak kdo do mene tak jaz nazaj, čeprav kot pravim, to ni bilo do sedaj moje. Te sila prilike tako naredi. Pa prav lepo mi je sedaj.user posted image

povej mi pliiiiz recept, ker če ne bom nekaj ukrenila bom šla v umobolnico kar sama (med dvema ognjema pa to pa take)

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 395
4.3.2010 9:54:01   
mojamura

BTW imam one question....kako se naučiš biti bich, mislim po karakterju, ker jaz to nisem.

kako reči nekomu, ki ti je blizu v faco: "Čuj ti, nismo se tak zmenili!!" - ker posledično s tem riskiraš kreg in ne vem kaj še vse. me mogoče malo preveč skrbi za posledice?!?

Jaz v osnovi nisem bich in če je le možno grem brez prepira(sam ne mojga o tem spraševat user posted image ),ampak ko se pa tiče osebno mene ali moje družine,pa popenim user posted image
Pa nima veze,če se bom skregala ali ne.

ja madela, fora je prav v tem, da se tiče moje family. če v grobem povem - moja širša familiy se ne drži nekega dogovora, ki vpliva na finančno stanje moje family

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 396
4.3.2010 9:55:27   
hektorina

povej mi pliiiiz recept, ker če ne bom nekaj ukrenila bom šla v umobolnico kar sama (med dvema ognjema pa to pa take)

Glej mojamura, ti bom probala jaz po domače razložit. Nikoli ne mej "dekla" čisto zaprtega, ker rado eksplodira. vedno si dovoli spuščat "paro" po malo. Da se ne nakopiči. Sproti steguj jezik, po malo. Tak da se ne nabere. ne požiraj vsega, kar leti nate, včasih je potreben tudi napad. Žal. če ne gre drugače, pogledaš v oči, stisneš palce (na vseh okončinah) in poveš svoje. Ker si samo svoja. Ti si ta, za katero moraš skrbet. O.K.?

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 397
4.3.2010 9:57:56   
mojamura

Glej mojamura, ti bom probala jaz po domače razložit. Nikoli ne mej "dekla" čisto zaprtega, ker rado eksplodira. vedno si dovoli spuščat "paro" po malo. Da se ne nakopiči. Sproti steguj jezik, po malo. Tak da se ne nabere. ne požiraj vsega, kar leti nate, včasih je potreben tudi napad. Žal. če ne gre drugače, pogledaš v oči, stisneš palce (na vseh okončinah) in poveš svoje. Ker si samo svoja. Ti si ta, za katero moraš skrbet. O.K.?

hvala...glej saj vem, da bi morala tako narediti...samo se mi zdi, da imam neko prekleto zavoro v sebi...aaah

Neposredna povezava do sporočila: 398
4.3.2010 9:58:38   
hektorina

hvala...glej saj vem, da bi morala tako narediti...samo se mi zdi, da imam neko prekleto zavoro v sebi...aaah

Ravno o tem govorim, spusti bremzo, daj v ler!!!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 399
4.3.2010 10:02:03   
mojamura

Ravno o tem govorim, spusti bremzo, daj v ler!!!

bom probala...oz. morala bom

Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?