Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 18:29:30
|
|
|
|
sonček33
|
Mismis, prav imaš...v Mb po bratca ali sestrico. Prvorojenca pa naj bosta Ljubljančana. Luštno se imamo. Danes smo šli mamico mal ogvantata v LJ. Meni sicer za po trgovinah ni, a je bil že čas ... ima novo urco, pa hlače, nekaj majic, pulovrček. Mal smo se pozabavali v uni foto kabini...da smo družinica na kupu... Jutri pa v welnes.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 18:29:42
|
|
|
|
Rakica_80
|
Mismis, prav te pogrešam na temi, kdaj greš po pingota?Sej imaš še enega kajne Ja pri meni je še vedno belina zaenkrat, upam, da me kej ne preseneti sej veš kako je...
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 18:31:32
|
|
|
|
sonček33
|
BEBI, anj bo bela tvoja favorite color.
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 18:33:44
|
|
|
|
mismis
|
Sonček moj, če bo prvorojenec ljubljančan, bodo tudi ostali, ma pustimo se presenetiti. Škoda, ker nisi povedala, da boš v Lj, bi se lahko dobile na eni brzinski kavici, ne dvomim da se ati in Lovrenc ne bi znala zabavati. BEBIII, kmalu, kmalu pri marčevski štartamo. Sem pa res bolj malo tu gor zadnje čase, sem bolj kot ne bizi
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 18:40:01
|
|
|
|
Petyyyy
|
Pozdravljene, vidim da je veliko sotrpink . Je morda katera imela ET 14.2.2010 in HCG test 1.3.2010, kakšen je bil rezultat?
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 18:40:16
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom evo da se vam še sama javim, res grejem eno lepo pikico ,ki je prav lepo preživela odmrznitev in v skrinji pustila še štiri zarodke hvala vsem za navijanje, zdaj pa 14.dni čakanja, test imam pa 17.3., zdaj pa grem malo v horezontalo Sedaj pa pridno grej draga moja!
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 18:42:32
|
|
|
|
jona klara
|
super,bravo
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 18:48:04
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Pozdravljene, vidim da je veliko sotrpink . Je morda katera imela ET 14.2.2010 in HCG test 1.3.2010, kakšen je bil rezultat? Ma veš da nebi vedla, če je katera imela ET 14.2. in da je imela krvni takrat Kako je pa s teboj si že bila na krvnemu?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 18:51:26
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ja v bistvu TejaK, bi morala imet test- ali krvni 1.3, samo se še ni nič oglasila in povedala kako je
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 18:54:40
|
|
|
|
jona klara
|
špica-kako je na dopustu? kdaj dobiš izvide spb?drug petek se vidiva, če bo vse ok ane-in začnemon z akcijo
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 18:55:43
|
|
|
|
Petyyyy
|
Ja, bila čist živčna, ker sem se bala da CB laže, no, izkazalo se je da ne in je pozitivno. Tisti dan smo bile tri, katerim so opravili ET, vendar se na GK nismo srečale in seveda firbcam . Baje smo bile vse, ki smo dale kri 1.3.2010 pozitivne, tako so se pohvalile sestre.
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 18:55:56
|
|
|
|
loremi
|
ooooo mismis nice to see you! jst upam, da s tem tvojim zmenkom v MB ne bo nč, da bi se zdej tale zadnji pingo odločil ostat pri tebi na toplem , nej bo pomlad zmagovalna! IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, kako smo, vem da so izcedki, ampak a je vse ostalo v redu? ja drugo je zaenkrat ok, občasno boli spodej, ampak to menda paše zraven, komiiii čakam na naslednji pregled, da vidim, kako je, še dva tedna morm čakat, uufff kje je še to ... pa da vidm, kako kej napredujeta pikici in kako je tamala pikica, ki je bla nazadnje premajhna, drugače pa ok ... IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Ja v bistvu TejaK, bi morala imet test- ali krvni 1.3, samo se še ni nič oglasila in povedala kako je ja, od nje res ni nobenega glasu ... IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Baje smo bile vse, ki smo dale kri 1.3.2010 pozitivne, tako so se pohvalile sestre. hm, potem če je bla TejaK na isti kliniki ob istem terminu, je možno, da je bilo pozitivno, ampak rabimo njen klik ... Petyyyy krasna novica za plusek, čestitke in srečno!
< Sporočilo je popravil loremi -- 4.3.2010 18:57:57 >
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 18:58:40
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Petyyyy Ja, bila čist živčna, ker sem se bala da CB laže, no, izkazalo se je da ne in je pozitivno. Tisti dan smo bile tri, katerim so opravili ET, vendar se na GK nismo srečale in seveda firbcam . Baje smo bile vse, ki smo dale kri 1.3.2010 pozitivne, tako so se pohvalile sestre. Ajaaa, čestitkeeee Jaz ne vem kje je imela ona, če je v LJ, je potem vse OK in je pozitivno, samo od sreče je pozabila nam povedat
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 18:58:41
|
|
|
|
jona klara
|
čestitke, to je pa super, optimistično tudi za naas, ki čakamo
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 19:00:51
|
|
|
|
Rakica_80
|
Ne, TejaK je bila pri Rešu, sedaj sem videla na seznamu, upamo na dobre novičke
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 19:01:05
|
|
|
|
Petyyyy
|
hvala Loremi, me kar stisne ko prebiram vaše komentarje,nama je namreč uspelo v prvo ( UPAM), sicer pa imam 14 let staro deklico, ki se že veseli novega člana. Za vse, ki ste v borbi pa držim pestke
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 19:01:32
|
|
|
|
jona klara
|
mene pa zanima kakšne imate izkušnje s hormonom gonal f?redko zasledim, da ga dobite?kakšne imate kaj učinke po njem.oz.kako ga prenašate?
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 19:03:10
|
|
|
|
jona klara
|
bebi-a še nisi delala testa? sem ti rekla, da bo ta nedelja drugačna zate......mogoče sem pa čarovnica, tudi za urshy sem bila prepričana, da bo uspelo
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 19:14:43
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara mene pa zanima kakšne imate izkušnje s hormonom gonal f?redko zasledim, da ga dobite?kakšne imate kaj učinke po njem.oz.kako ga prenašate? jst osebno dobre, mam rajš gonal-f kot menopour, samo kaj ko jim gre v lj. gonal-f tko težko iz rok drugač pa vse so hormoni in ker je to precejšnja doza v primerjavi z naravnimi, ki jih telo proizvaja, če je zdravo, reagiraš, tko da si lahko malo napihnjena (ni pa nujno) pa zaradi povečanih jajčnikov se lahko čuti bolečino ... ampak to se dogaja neglede na vrsto hormonov ... no moje mnenje je pa čist odvisno kako katera reagira, ni nekega pravila
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 19:25:09
|
|
|
|
jona klara
|
kaj pa vrtoglsvice?jaz imam sicer težave s tem, me je strah, da lahko hormoni to zelo poslabšajo?hvala
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 19:26:31
|
|
|
|
špica84
|
pondeljek pred sluzbo jih bom sla dvignit,sej bojo ze ce je v torek dal kri.drgac se pa srecanja ze veselim.se je pa tudi pri nas na sihtu razpasla "gripa" nosecnic. na dopustu je super,ko me mami razvaja
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 19:32:04
|
|
|
|
špica84
|
jaz mam se eno smotano prasanje cem u se uporablja superfact,a jaz potem se dobim marcevsko m.mah mal kompliciram
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 19:34:09
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara kaj pa vrtoglsvice?jaz imam sicer težave s tem, me je strah, da lahko hormoni to zelo poslabšajo?hvala hmmm glede tegapa težko rečem, jst težav z vrtoglavico nisem imela ... edino takrat, ko jemlješ utrogestan (po punkciji) pa še to samo tist čas, ko ga popiješ, ko si ga pa vaginalno vstavljaš, pa ne veš ... ampak takrat si itak na oblniški in počivaš drugače pa bi mogoče lahko nagajal suprefact, dokler nebi začela še hormone zraven jemat, ampak upam, da ne boš imela povečanih težav s tem je pa tako, da imajo tezadeve pač stranske učinke in če boš čutila več vrtoglavic, se počasi dviguj iz sedečega položaja in pomembno, ko boš začela s hormonsko stimulacijo, da ne delaš hitrih obratov, tudi zaradi tega, ker so jajčniki povečani in še bolj "plavajo" po trebuhu
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 19:36:48
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 jaz mam se eno smotano prasanje cem u se uporablja superfact,a jaz potem se dobim marcevsko m.mah mal kompliciram suprefact se prične jemat 22. dn po tistem, ko si dobila M (februarja) in naslednja mora priti v marcu pač kot normalna M (zdej če maš cikel nekje recmo na 30 dni, mora tud ta prid nekje na 30. dan) in če boš imela M ravno takrat, ko boš imela prvi UZ (po 14 dneh jemanja suprefacta), nič zato, greš vseeno na UZ
|
|
|
|
RE: Marec/April 2010 IVF/ICSI 4.3.2010 19:39:26
|
|
|
|
Buska
|
baguSka: nimam ta hitre ... se spikam ze od 23.2., sam pocasi reagiram :), ampak, vazn, da so zaceli rasti
|
imenaklara2007katero izmed naštetih imen vam je najbolj všeč?tiana (
15%)
lana (
31%)
neža (
44%)
vanesa (
11%)
Število vseh glasov: 94Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!