|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 2.del
4.3.2010 10:52:07   
pupa*81
pridna živa user posted image sej pol k ni nobenga na RR se da celo kej nardit ja user posted image (povdarek na KOuser posted image )

ja ja, pr nama bo punček al fantka user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pupa*81 -- 4.3.2010 10:53:12 >

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
4.3.2010 10:56:28   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia
Aja, a si razmisljala, da bi brezzicni ruter kupila? Pa bos imela povsod internet. Da bo tvoj v miru spal, ti bos pa nocne raporte tu delala. Saj pocasi vas bo ze vec ponoci na RR kot cez dan.

Hm hm, ampak brezžični router moram vseeno priklopit v elektriko - in ta dal je vir mojih nočnih "težav"!!!!!user posted image user posted image user posted image  Sm mislila, kok bom svobodna z wireless, pa imam zdej tak problem s to elektro-žico da me kr jezi!! Moram neki pogruntat!! Zlo mal vtičnic mamo v stanovanju!!

Očitno ne gre nobena z mano na obisk Zvezde!! user posted image

Ej, še neki. Pred 14 dnevi sm imela pregled in od takrat sm se vmes zredila najprej 2kg v 4 dneh, potem pa od takrat do danes shujšala 2.5 kg. OK, vmes mobing v službi in en dan zastrupitve. Ampak hočm povedat, da sem zadnjih 14 dni na isti kilaži.user posted image A je to OK????? user posted image A ni to zdej obdboje, k bi se mogla ful redit? Prejšnji mesec sem se ful. Zdej pa čist nič. No, razn, če se mi je vaga pokvarla.user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
4.3.2010 10:56:33   
marjanaj
človek enkrat spi do 10h pa se že tolk načvekate user posted image jao jao user posted image

aglaia hvala za namig, sem vidla slikco Taia. Lusna sta oba z nax user posted image ti pa glej, da si bos danes zapisovala, kja vse ti bo sorodnica z izkusnjami povedala! user posted image

pupa jest bi tut se malo sneg user posted image pridem kar k tebi! Se greva kepat? user posted image

katrinka iz katerega konca si pa ti, da tudi pri tebi snezi?

krtkova jest bi sla gledat za nalepke in infrardečo pečko v Bauhas in tako naprej. Ampak jaz imam pa kosilo ob 14h napovedano doma, me bo mami malo razvajala. Tako, da se nama ne bo uspelo dobit. user posted image Lahko pa, če imaš čas, greva po tvojem kosilu v Zvezdo malo pogledat tortice? Sej veš, samo tako kot analizo. Koliko so jih pač tisti dan že prodali user posted image če nas je ze katrinka tako nakurila s temi torticami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
4.3.2010 10:58:04   
Anonimen
Spet sem tukaj.

Sori ziva, pozabila sem vaju. No ja, v vsakem primeru bodo potem 3 puncke. Malih aprilskih lulckov pa miljon user posted image
Pa prej sem gledala slikice od tvojih pikapolonic. Nadlustna sta. In mali levi je cist cist tvoj, desni je pa manjsi in suhejsi blaz. Haha user posted image

Neka noc, ah je kriza, ko se za paket nimas evrov user posted image Pusti zdaj, bos jutri rihtala. Ce ne bo glih kaksen tornado zunaj divjal.

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4304
4.3.2010 10:58:10   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

MM - a tok otekaš? Jaz sem prejšnjič pred pregledom prakticirala in sem zvečer jedla le surove kumare (ne kislih), ki naj bi ful vodo odvajale. In res, sem bila drugo jutro kilo lažjauser posted image user posted image user posted image user posted image . No, probaj, mogoče boš pa malo manj otekala.
Čevlje mi je pa ful težko kupit. Sem včeraj gledala, ful je spomladanskih balerink in podobno pa vse v svetlih barvah, kar mi je fajn za pomlad in poletje, samo kakašen mesec je lahko še sneg, dež bo pa itak do maja nabijal in potem sploh ne vem, kaj naj kupim. Ti moji so bili taki nizki, črni in usnejni, udobni pa kot supergice. no, kaj takega niem nikjer našla.

Ja očitno imam ful zatečene noge. Do zdaj tega nisem opazila, ker sem skoz nosila samo zimske čevlje, ki so se očitno raztegovali z mano user posted image . Zdej ko sem pa hotla zamenjat kolekcijo me pa skoraj kap user posted image .
Jaz bi tudi rabila ene bolj temne čevlje, s tem da rabim tudi kakšne fajn hlače "za doma". Supergic imam načeloma dovolj, me pa zdaj že skrbi, da mi niso slučajno tudi te premajhne user posted image .
Hvala, da si povedala za kumare, pa da vidim kaj bo. Bom že zdaj probala, da me slučajno pred pregledom ne pustijo na cedilu. Bom mogla spet mal kamuflirt s kg,ker sem se spet (po njihovo preveč) zredila user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

MM si vidla kako sem te nasla na FB? My great research skills. Again Sem pa downloadala Vadba za mamico. Vceraj sem iskala pod baby handling. Itak da nic ni bilo na partisu. Tako, da hvala za ponudbo za CD, ampak ne rabim vec.

user posted image user posted image user posted image kapo dol, bi rekel Srečko user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: neka_noč

Danes ne grem nikamor (več)! Imam vsega poln kufer... Bedno, res bedno je tole vreme in moje počutje.... 
Vsaj za Luka sem dobila skiro, pa fasngo sem nabavila - zdaj lahko pričnem s hranjenjem...   Danes bom počivala, nič delala. Bom gledala TV po dolgem času....

Hranjenje...jst bi tud user posted image . Sem ravno snedla en kos torte, pa že iščem  kam bi šla spet jest user posted image . Bo tehtnico na pregledu raznesl user posted image in ne bom mogla rečt, da se nism nič zredila user posted image .

Krtkova jupiiiiiii za lastnike...naj čim prej pridejo in spokajo svoje stvari user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
4.3.2010 10:58:18   
marjanaj
krtkova ne se sekirat zaradi teze! Ker zelo varira. Jest sem trenutno ze vec kot en mesec na isti tezi. Prej šem sla pa na hitro 6 kg gor. Sploh ni nobenega pravila.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 10:58:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4307
4.3.2010 10:59:02   
krtkova
Marjanaj - žal po mojem kosilu ne morem nikamor, ker moram doma praznit omare in dajati tuje stvari v škatle, da jih končno odpeljejo. Potem pobrisat omare in dati svoje stvari notri. Cela akcija.

Kaj pa praviš na jutri??????

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
4.3.2010 11:00:12   
marjanaj
krtkova jutri pa komot! nimam nic v planu. Ti kar povej kdaj! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
4.3.2010 11:06:29   
neka_noč

pupa - zato jaz nisem poročenauser posted image user posted image user posted image . Mi vsaj prstan ne dela mišelink. A ne neka_nočuser posted image

Tako je! user posted image

Krtkova, Marjanaj - morda bi se vama jutri lahko pridružila.... če me vzameta s seboj ... 

Neposredna povezava do sporočila: 4310
4.3.2010 11:08:56   
pupa*81
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
pupa jest bi tut se malo sneg user posted image pridem kar k tebi! Se greva kepat? user posted image

pridi pridi, sam za kepanje ga pa ni (še) dovolj user posted image

teža se je tudi meni ful čudno spreminjala, najprej fuuul hitro, tko da sm bla vsakič pri G kregana user posted image zdej pa tko počasi gor leze, no sej se ne pritožujem user posted image user posted image user posted image

cojka ja zihr zato nisi poročena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 11:09:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4312
4.3.2010 11:13:14   
pupa*81

Prejle mi je sporočila, da gre danes domov in bo zaradi gužve na oddelku, doma dokler ne bosta šla z malim čmrljom skupaj na oddelek.

no fajn da bo doma, čeprav pravijo da je ful mučno k nimaš čmrlja pr sebi user posted image jo bomo pa srake zaposlile user posted image

pa kaj je s to gužvo user posted image zadnjič sva hotel it v Postojni na ogled porodnih sob, pa so ble vse polne user posted image in to v torek! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4313
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 11:14:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pupa*81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4314
4.3.2010 11:15:59   
marjanaj
neka_noč odlično! Seveda se nama lahko pridružiš! user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 11:19:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu marjanaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 4316
4.3.2010 11:20:48   
krtkova

Super super super!!user posted image user posted image user posted image

Kdaj bi vama ustrezalo? Meni ne ustreza prezgodaj, ker tudi če vstanem, sem še nekaj časa munjena!user posted image user posted image  Okoli 12h????

Jst mam plan; merkur, bauhaus in tortica!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
4.3.2010 11:22:51   
krtkova
baby shower je zabava za bodočo mamico ,ki je malce podobna dekliščni. Verjetno boš morala kakšne igre se iti (previjanje pokakanega otroka - naj ti Aglaia kaj o mekoniju pove!!), pa kakšni kvizi. Pa darila ti prinesejo, pa jeste in pijete.

A se jutri najprej na kavi dobimo, al najprej na oddelku tapet?user posted image user posted image user posted image  Že vidim,d a bo to splošno srečanje in zabava!!user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
4.3.2010 11:23:29   
neka_noč

Ok. Kdaj pa mislita? Jaz imam zj. (ob 9-ih) le en sestanek pri računovodkinji pa ne bom dolgo tam, potem imam čas.

Cojka fino glede Nax - samo ni fino, ker gre sama domov...user posted image
Odlično za Zibko. Gospa je res zelo prijazna. Še je upanje, še obstajajo prijazni in ustrežljivi ljudje... user posted image   Sem vesela, da dobiš.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
4.3.2010 11:25:23   
marjanaj
cojka user posted image baby shower je cisto ameriška scena. Ko si noseča pridejo k tebi tvoje prijateljice. Vsaka ti nekaj prinese in klepetate in se zabavate in sladkate. Zabava skratka.

Za jutri še ni točne ure. Se še zmenimo. Zdaj pa grem malo ven iz stanovanja... Na potep user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4320
4.3.2010 11:25:30   
neka_noč
... ste me prehitele vse.... Zaradi mene lahko ob 12-ih. A bi šle na kosilo?  user posted image   Sorry Krti... vem kg... ampak je čas kosila... user posted image

(odgovor članu neka_noč)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 11:25:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 4322
4.3.2010 11:26:52   
neka_noč

cojka user posted image baby shower je cisto ameriška scena. Ko si noseča pridejo k tebi tvoje prijateljice. Vsaka ti nekaj prinese in klepetate in se zabavate in sladkate. Zabava skratka.

Sta ti že obe (s Krtkovo) napisale....  To je to. Pri nas pa še nisem zasledila, da bi katera to imela. Je bolj ameriško - čisto ameriško. Mi je pa všeč.. 

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
4.3.2010 11:27:08   
marjanaj
jaz pišem pa me že vse prehitijo user posted image

meni je jutri ob 12h zelo ok! Predlagam najprej da se dobimo na kavici v Zvezdi. In gremo potem zraven v merkur in nato v bauhaus? Bi to bilo ok?

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
   [Brisano sporočilo]
4.3.2010 11:29:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......