|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 3.del :))
3.3.2010 11:05:38   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Moram vam povedati, da smo včeraj dobili našo novo štirikolesno pridobitev - astre nimamo več, smo pa zato zdaj v klubu kombistov user posted image Bom dala v kratkem kako fotko gor, da boste videle, kako to izgleda user posted image Velika zahvala gre nini7 oz. njenemu user posted image , ki je res en super človek, kapo dol user posted image Nina, vidiš, sploh ni bilo treba čakat niti do najinega RD user posted image

mi je reku ja, da ga dobite ta teden, super ane?
Ma dej ne ga preveč hvalit, mu bojo krila zrastlauser posted image user posted image user posted image .
No upam, da boste zadovoljni, da ne bo kakšnih problemov.
user posted image user posted image user posted image Ej, tudi jaz srčno upam, da bomo s tem imeli več sreče!!!

Drugač pa sej ne rabm pisat da nimam neki velik časa za rr auser posted image . Sej preberem še nekak za pisat pa ponavad zmanjka časa. Itak se cele dneve potepava, pol pa mal skočim na rr pri naših doma, da mal preberem. Dons sm za spremembo še doma, ker ma moj dopust pa gremo šele pop.v dolino. Hodm pa zdej že en teden pa še neki časa verjetn bom vsak dan k zobarju, da mi trak menja,mi rastejo modrostni. Jao kolk to boli, ko ti ga notr tlač. Mal me je strah da me ne bo v Lj. poslala.
Uf, modrostne potem odstranijo, a ne?

Taj še vedno prespi celo noč, čez dan je tud zdej že bolš, ker se že mal sam zamot pa ne joka non stop. Bo pa da ena mamina maza pomoje, že zdej kaže znakeuser posted image

Gaja je pa tud zaenkrat zdrava, razen mal ji z nosa teče
Naj bosta zdrava in pridna oba še naprej user posted image user posted image user posted image

Saj se bo vreme zrihtalo, potem pa pridemo 1x na vaš konec in gremo vsaj na en drink user posted image

ja če ne bo dobr jih ruvajo, aaaaaaaaaaaaaa me že boli

ja 1x bi se res lohk zmenile za kafe

Ej, včeraj sva se po tastari cesti peljala v LJ (je.bi ga, na astro nisva dajala nove vinjete user posted image ) in sem v Lukovici rekla, da sva na tvojem koncu user posted image

Ti pa moram povedat, da sva bila potem oba tako zmešana, da sva kupila vinjeto za vivarota, ampak je nisva prilepila, potem pa mi je malo pred Domžalami na AC kliknilo, da jo imam še vedno v torbici user posted image Itak panika, ker je bilo na radiu, da je v Kompoljah kontrola vinjet - hitro zadnji moment na Domžale dol, prilimat hudiča in nazaj na AC user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
3.3.2010 12:11:39   
tilči
v vrtcu smo dobili domačo nalogo:izdelati punčko iz cunj,ki bodo prodane na dražbi,denar pa bo namenjen za cepiva za otroke v manj razvitih državah

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
3.3.2010 12:19:47   
kasso
Tilči, lepo user posted image

špelin@, srečno vožnjo z novim kombijem user posted image

Včeraj so me klicali iz Zavarovalnice Triglav, ker je bila Petja izžrebana, da ji pripravijo presenečenje za rojstni dan. Animatorka preoblečena v Kuža Pazi jo bo obiskala v vrtcu na njen RD in zabavala otroke. Odlična reklamauser posted image
Danes zjutraj sem že govorila z vzgojiteljico in je bila takoj za stvar user posted image
Varjo pa sem vpisala za šol leto 2010/11. Bosta pa še vedno v poldnevnem programu.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
3.3.2010 12:25:12   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Včeraj so me klicali iz Zavarovalnice Triglav, ker je bila Petja izžrebana, da ji pripravijo presenečenje za rojstni dan. Animatorka preoblečena v Kuža Pazi jo bo obiskala v vrtcu na njen RD in zabavala otroke. Odlična reklamauser posted image
Danes zjutraj sem že govorila z vzgojiteljico in je bila takoj za stvar user posted image
Varjo pa sem vpisala za šol leto 2010/11. Bosta pa še vedno v poldnevnem programu.

o kak fajn..to bo vesela Petja

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
3.3.2010 13:10:03   
tilči

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
3.3.2010 13:11:40   
tilči
Na FB hočem debatirat s sodelavko,me pa skenslauser posted image .Že 14 dni ni nobenega glasu od nje,nobeden nič ne ve,a je bolna al kaj,ima pa po novem dva priimkauser posted image user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
3.3.2010 13:14:40   
nia5
Danuser posted image
Kako ste?
Niča spi, jaz pa se psihično pripravljam, da grem po tleh pucat, ker je user posted image . Včeraj je user posted image za kuhinjo polagal ploščice do 23.30 user posted image , tako da sem včeraj uspela le pomest, obupno pa je tako, da bom morala vsaj 2x pomivat. Je bil revež že tako utrujen, danes na žalost dela, jutri pa še sfugira in so hb tla gotova, potem pa še elementi, štedilnik imama že nagledan in gasa, končno bomo imeli kuhinjo user posted image

Imam eno user posted image
Kako vaši malčki prenesejo, ko spijo drugje? Moja pikica namreč še nikoli ne cele noči prespala pri babi in dediju, zdaj pa me skrbi, ker greva aprila na poroko (Koroška) in imava namen tam prespat, mene pa že zdaj stiska v želodcu. Vidim, da nekatere kar pogosto to prakticirate.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
3.3.2010 13:16:21   
nia5
Danes pa ste čvekaste user posted image
Bom kasneje pokomentirala, zdaj morem izkoristit dokler malička spi, ker drugače mi skoz nagaja in v vodo rine, hodi po mokrem...user posted image Čauči

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3033
3.3.2010 14:41:07   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: nia5
Imam eno user posted image
Kako vaši malčki prenesejo, ko spijo drugje? Moja pikica namreč še nikoli ne cele noči prespala pri babi in dediju, zdaj pa me skrbi, ker greva aprila na poroko (Koroška) in imava namen tam prespat, mene pa že zdaj stiska v želodcu. Vidim, da nekatere kar pogosto to prakticirate.

naša zaenkrat še ni imela težav. navadno sva zraven peljala prenosno posteljico in so jo dali noter spat, pa ni blo problemov. mogoče bi že pred poroko poskusla, da bi jo dala babici in dediju za celo noč, pa boš videla. saj se znajdejo in jih dobro porihtajo!

pa user posted image , da boste kmalu imeli novo kuhinjo!

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 3.3.2010 14:44:22 >

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
3.3.2010 17:13:17   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

user posted image user posted image user posted image za Petjo.

Nia5 žal še nismo nikoli probali prespati drugje. Super novica user posted image user posted image user posted image za kuhinjo.

A ve vlečete kožico na lulčeku dol? Jaz mu ne in mu niti čez glavo ne gre user posted image Baje pa pravijo, da ni normalno, da starši probajo kožico vleči dol, saj s tem naredimo v poznejših letih večjo škodo. Ve katera kaj o tem user posted image Itak pa v starih letih in v kameni dobi niso niti vedeli čemu služi. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
4.3.2010 8:56:03   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Nia5 žal še nismo nikoli probali prespati drugje. Super novica user posted image user posted image user posted image za kuhinjo.

A ve vlečete kožico na lulčeku dol? Jaz mu ne in mu niti čez glavo ne gre user posted image Baje pa pravijo, da ni normalno, da starši probajo kožico vleči dol, saj s tem naredimo v poznejših letih večjo škodo. Ve katera kaj o tem user posted image Itak pa v starih letih in v kameni dobi niso niti vedeli čemu služi. user posted image

Nia5 Nejc pa kamot prespi pri moji mami, pri tašči pa še ni prespal..

aurora.. ja nam je P. rekla da bi morali vsakič po kopanju malo dol povleči da mu gre do 3 leta čisto dol... no pri Nejcu ne gre, in na sistematskem je rekla da bo pač moral na operacijo pri 3 letih, če ne bo šla dol.. ampak jst mu ne mislim da silo dol vlečt

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3036
4.3.2010 9:08:41   
kasso

[/color][/color]

moji spijo enako dobro kot doma in vsi trije komaj čakajo, če imajo za prespat kje drugje. Ravno jutri bo verjetno Varja prespala pri moji mami, ker bomo ostali štirje šli v soboto zjutraj smučat, če bo lepo vreme. jaz sploh ne razmišljam, kako bo spala...dobro ali slabo...manj ko se s tem obremenjuješ, boljše bo...zaupaj babici, sej boš videla, da jo bo tudi ona znala spravit spat user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
4.3.2010 10:33:39   
špelin@
Dober dan user posted image

Ponoči se mi je zdel Gregor nekaj topel in sem mu merila temp., je imel točno 37,1 st. C. Zjutraj je imel normalno (36,7), zato sem ga vseeno peljala v vrtec, ker je drugače normalno razpoložen, ne izgleda kaj utrujen, bolan,... Upam, da je bilo tisto ponoči samo trenutno in da ne bo zbolel.

Potem sem šla v Trbovlje v Hofer (ne moreš verjet: nobene gneče!) in dobila usnjene copatke za Gregorja, nato še z mami na kavo in firbcat v NKD (kupila spalno vrečo za Gregorja, dala samo 7,5 EUR, ker imajo danes 25% otvoritveni popust).

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
4.3.2010 10:34:37   
špelin@
v vrtcu smo dobili domačo nalogo:izdelati punčko iz cunj,ki bodo prodane na dražbi,denar pa bo namenjen za cepiva za otroke v manj razvitih državah

Krasna ideja user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
4.3.2010 10:35:18   
špelin@
Na FB hočem debatirat s sodelavko,me pa skenslauser posted image .Že 14 dni ni nobenega glasu od nje,nobeden nič ne ve,a je bolna al kaj,ima pa po novem dva priimkauser posted image user posted image

Se je naskrivaj poročila? user posted image A v službo ni nič javila, zakaj je ni (dopust, bolniška)??

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
4.3.2010 10:35:36   
špelin@

Niča spi, jaz pa se psihično pripravljam, da grem po tleh pucat, ker je user posted image . Včeraj je user posted image za kuhinjo polagal ploščice do 23.30 user posted image , tako da sem včeraj uspela le pomest, obupno pa je tako, da bom morala vsaj 2x pomivat. Je bil revež že tako utrujen, danes na žalost dela, jutri pa še sfugira in so hb tla gotova, potem pa še elementi, štedilnik imama že nagledan in gasa, končno bomo imeli kuhinjo user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
4.3.2010 10:36:10   
špelin@

Odlična nagrada user posted image user posted image user posted image To bo super zabava.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3042
4.3.2010 10:38:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

aurora.. ja nam je P. rekla da bi morali vsakič po kopanju malo dol povleči da mu gre do 3 leta čisto dol... no pri Nejcu ne gre, in na sistematskem je rekla da bo pač moral na operacijo pri 3 letih, če ne bo šla dol.. ampak jst mu ne mislim da silo dol vlečt

Enaka navodila imamo od naše P in gre zdaj Gregorju kožica že lepo čez glavico, čeprav je imel od začetka grozno ozko in ni šlo nikamor. Zdaj, ko gre na lahno čez, to čisto mimogrede naredim, ko se kopa v banjici, sploh ne "porajta", prej se je vedno otepal in mu je šlo na živce.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3043
4.3.2010 10:40:10   
špelin@

moji spijo enako dobro kot doma in vsi trije komaj čakajo, če imajo za prespat kje drugje. Ravno jutri bo verjetno Varja prespala pri moji mami, ker bomo ostali štirje šli v soboto zjutraj smučat, če bo lepo vreme. jaz sploh ne razmišljam, kako bo spala...dobro ali slabo...manj ko se s tem obremenjuješ, boljše bo...zaupaj babici, sej boš videla, da jo bo tudi ona znala spravit spat user posted image

Gregor pri babici spi enako kot doma user posted image Isto se zbuja, drugače je je pa navajen in sploh ni panike. Mislim, da je dosedaj ene 5x prespal pri njej. Drugje še ni prespal.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3044
4.3.2010 10:41:53   
suzy85
hej hej!
dobro (deževno/sneženo) jutro! user posted image
jst sm snoči dobla ponudbo za okrasitev na poroki, pa naju je skor na rit vrglo! user posted image user posted image user posted image
minimalno 750eur za okrasitev cerkve, dvorane, avtomobilov in domov. ne vem, a se samo nama zdi to velik? user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3045
4.3.2010 10:45:52   
špelin@
Če katero zanima, si lahko pogleda nov katalog Oriflame:
http://si.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml

Če vam je kaj všeč in bi imele, mi jevite do začetka prihodnjega tedna - tokrat bi rada prej oddala naročilo, ker imam še nekaj naročene robe iz preteklega kataloga v zaostanku (jim je pošla zaloga, zdaj pa so spet dobili in mi bodo poslali pri tokratnem naročilu).

Jaz si bom zdaj vzela vitamine (wellness pack za ženske), ker mi je zaloge iz DM zmanjkalo user posted image in bom preizkusila, kako se obnesejo tile user posted image Če bom zaznala razliko, bom vsaj lahko delala reklamo user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
4.3.2010 10:46:23   
suzy85

Ponoči se mi je zdel Gregor nekaj topel in sem mu merila temp., je imel točno 37,1 st. C. Zjutraj je imel normalno (36,7), zato sem ga vseeno peljala v vrtec, ker je drugače normalno razpoložen, ne izgleda kaj utrujen, bolan,... Upam, da je bilo tisto ponoči samo trenutno in da ne bo zbolel.

Potem sem šla v Trbovlje v Hofer (ne moreš verjet: nobene gneče!) in dobila usnjene copatke za Gregorja, nato še z mami na kavo in firbcat v NKD (kupila spalno vrečo za Gregorja, dala samo 7,5 EUR, ker imajo danes 25% otvoritveni popust).

user posted image za nakup! jst moram it v pon v lidl evi po vetrovko in hlače, pa še rjuhe bom verjetno vzela.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
4.3.2010 10:47:00   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

hej hej!
dobro (deževno/sneženo) jutro! user posted image
jst sm snoči dobla ponudbo za okrasitev na poroki, pa naju je skor na rit vrglo! user posted image user posted image user posted image
minimalno 750eur za okrasitev cerkve, dvorane, avtomobilov in domov. ne vem, a se samo nama zdi to velik? user posted image

A so znoreli??? user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 3048
4.3.2010 10:47:04   
tilči

Pri nas pa norišnicauser posted image
Posteljnino sem dobila,za Tilna mucka,za nejca pa konj.Se že pereuser posted image
Jana...hlač nisem dobila,saj so imeli samo še kiklice in ene par samo druge št.user posted image
Špelin@..pri nas copatk sploh nisem videla,samo čevlje

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
4.3.2010 10:48:09   
tilči

Krasna ideja user posted image

lase pa hlače ima žeuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?